icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

simisk
3. okt 2016

@sylvine uz som sa mu konecne dovolala,termin mi dal na 15.11 o 11:30h

miamaria
3. okt 2016

Ahojte, je uz aj zalozena skupina majovky 2017? Kde ju najdem? Vdaka

sylvine
3. okt 2016

@simisk uff...este mesiac a pol cakania ☹... ja som sa po precitani dalsich recenzii a aj po odporucani mojho lekara teraz objednala na ten prvy v 13tt do KE-Myslava - MUDr. Juhas, sestricka bola velmi mila, vypocitala termin kedy budem 13tt a objednala ma na 27.10. o 12:00h, ak by bol nejaky problem, tak potom sa aj ja objednam ku Grochalovi...predsa len tie Kosice mam na skok 🙂.... ale dufam, ze budeme obidve v poriadku, ty mi uz nebudes robit ziadne prekvapka na pondelkove rana 😀 a pekne sa uz poberaj domov z tej nemocnice 😉... drzim palce 😉

sylvine
3. okt 2016

@miamaria musis si dat do profilu termin porodu a hodi ta do tej skupiny, potom si to mozes z profilu hned zmazat

miamaria
3. okt 2016

@sylvine super, dakujem

simisk
3. okt 2016

@sylvine moze moja keby si vedela ake mam teraz mindraky z WCka vzdy ked tam idem az ma trasie.Nikdy v zivote nezabudnem na ten pohlad na krv kopec krvy na tu strasnu cervenu farbu.Prosiiiim uz nikdy viac.Nocna mora do konca tehotenstva👎.Draha aj ja tebe drzim palce silno👍,ja budem mat vo stvrtok prve vysledky z odberov co mi robila este vo stvrtok moja doky.Dufam ze bude vsetko ok.paa

sylvine
3. okt 2016

@simisk neboj moja...vsetko bude dobre...pekny den pa pa 🙂 🙂

simisk
3. okt 2016

@sylvine 👍

lenicka2609
3. okt 2016

Tehulky uz si kremujete bruska ci este pockate kym narastu viacej? Ja este nie,som na to leniva. Pri prvej som potierala a strie na bruchu prisli dva tyzdne pred porodom

cukruska1920
3. okt 2016

Baby ja som prave dnes zistila ze moje dieta bude asi vegetarian.... totalne ma napina ked zjem maso...

06lienocka
3. okt 2016

Tak kočenky máme tehotenskú knižku , sme 9+5 srdiečko krásne bije sme veľmi radi, idem sa teda objednať do toho Martina všetkým veľa zdravíčka

cukruska1920
4. okt 2016

Baby mňa porazí syn je chorý a ja som to zrejme od neho dostala,mam nádchu a pobolieva ma hrdlo, tohto som sa bála,bojim sa o malinké😥

martinaj
4. okt 2016

@cukruska1920 som na tom tak isto..... uz treti den pijem cibulovy caj a kloktam slanou vodou a do nosa morsku vodu.....

martina2621
4. okt 2016

@lenicka2609 ja vôbec ešte. pri prvom som si krémovala veľmi zriedka a žiadne strie nemám ale na vnútornom ľavom stehne áno 😒 ale snažím sa viac starať o svoju pleť pretože sa mi zhoršila tak som sa objednala aj na kozmetiku. takéto rozmaznávanie sa v tehotenstve mám veľmi rada 🙂

cukruska1920
4. okt 2016

@martinaj ja som spala so salom na krku... sa mi zda ze to trosku pomohlo... kupila som si septilen na cmulanie a morsku vodu su davam do nosa...ja si varim zazvorovy s citronom.... a okrem toho sa bojim co bude vo stvrtok u doktora... boze ja sa vobec necitim ako tehotna ☹

forinerka
4. okt 2016

@martinaj
@cukruska1920 baby presne toto aj ja som mala. Zapalene hrdlo, sopel, same hlieny a ja som este mala aj teploty. Bola som v stredu na kontrole a povedali, ze je vsetko ok a nevadi ani to prechladnutie. Ze pokial nie si teploty nad 38,tak to pre mimi nie je nebezpecne.

Dnes mam kontrolu!! 👀 tak sa bojim co mi povie!!

cukruska1920
4. okt 2016

@forinerka hnusne pocasie... ja sa tiez bojim o babatko... ja idem vo stvrtok a vobec mi nic neni...akurat ma bolia prsia...

forinerka
4. okt 2016

@cukruska1920 zato mne je asi zle aj za teba 😂 dnes som uz od 4:30 hore co mi je tak otrasne a nemohla som ani spat 😓

Ale doteraz ani mne nic nebolo 😄 to posledny tyzden a pol sa mi prejavuje

nela1984
4. okt 2016

@forinerka aj mne tento osmy tyzden je brutal.zaludok ako na lodi pocas morskej choroby po preflamovanej noci, hlava sa mi toci a rozmyslam ci pojdem pokecat so zachodovou misou...pri predstave ze musim varit sa mi chce plakat...a zajtra nalacno k lekarovi a to mam soferovat.to neviem jak dam...

cukruska1920
4. okt 2016

@forinerka
@nela1984 baby v dobrom vam zavidim...tiez by som chcela nech mi je aspon trochu zle

nela1984
4. okt 2016

Baby aj ja som bola nachladnuta.syna a muza to polozilo a mne pomohli mega mega davky cecka davkovaneho a doplnaneho pocas celeho dna...

martina2621
4. okt 2016

@cukruska1920 verím ti že máš strach ale neboj skutočne ak je to iba bežné prechladnutie budete v poriadku. a vieš, že to že ti nič nie je no buď rada. nestrachuj sa toľko. všetky moje tehotné kamošky boli ako ty ani nevedeli, že sú tehotné a majú krásne zdravé detičky. ako píše @forinerka mne je tiež zle aj za teba 😉

cukruska1920
4. okt 2016

@martina2621 citala som fora kde zeny pisu ze im nebolo nic ... mne ani pri synovi nic nebolo tak verim ze to bude ok...jedine co mavam je ze sa mi tocieva hlava.. a teraz citim vajecnik

nela1984
4. okt 2016

@cukruska1920 ja ti verim ze mas obavy.aj ja som stale bola na vazkach ci je vsetko ok ked mi nebolo zle ale to len preto ze prve tehu som komplet prby trimester pregrcala.tebe nebolo ani pri prvom zle tak klud.bude to ok...

cukruska1920
4. okt 2016

@nela1984 dakujem

lenocka15
4. okt 2016

Baby ak môžem odporučiť, ked som bola v prvom tehotenstve chorá pomohli mi kvapky sinupret, je to na prírodnej báze takze žiadna chémia. A zo zazvorovym čajom opatrne, uz neviem prečo ale vtedy mi ho lekár neodporucal vela piť, ale bola som uz skoro v treťom trimestri tak možno preto...

enusamt
4. okt 2016

Ahojte.... Som fajne najedena / som fakt rada, ze jedla zatial so mnou nic nerobia a mozem chodit na obedy do jedalne /... Akurat mam velky problem, ze som ako mechom prastena a nechce sa mi robiiit. Len by som sedela.... Navyse, ked dnes musim umyvat dosky z motorov, ktore neskutocne smrdia, ani nechcite vediet ako 🙂 ani pri tom nedycham nosom,ale ustami, a z tohomi zas vyschyna hrdlo 🙂 joj, same trampoty :D

wendysendy
4. okt 2016

tak dovod mojich hnaciek zakerna hnusna bakteria v hrubom creve clostridia....uz som uplne vycerpana. idem na hospitalizaciu, lieky na nu sa nesmu v tehotenstve, tak teraz si vyber. napijdem sa len glg vody a uz idem na wc......cele zle drzte palce baby dufam ze babo zije a ze bude ok

emakiki
4. okt 2016

@wendysendy ajaj, drzim palce, aspoň že ideš do nemocnice podajú ti výživu do žily, aspoň niečo pre bábo, lebo keď nemá živiny je zle... drzim silno palce... kde si to chytila?

lenicka2609
4. okt 2016

@wendysendy juj moja to je neprijemne,hlavne ze sa na to prislo a zistilo sa to vcas. Drzim silno palce nech ste obaja v poriadku. Samozrejme informuj nas o vas.