Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 ja som bola takto celé prvé tehotenstvo do 7. mesiaca , skoro som v nemocnici skončila a to dennodenne...ja len dúfam, že toto druhé bude iné...
@kikataldikova mne do dnes nebolo nic
@cukruska1920 aj mne to vtedy začalo iba v 9tt a potom dennodenne do 7. mesiaca
@cukruska1920 joj aj mne dnes, a ked mam nutkanie rychlo zapijem vodou, lebo nechcem zvracat! 😣
Nepoucila som sa a zapla nastenku a tam Kapustnica.. ja ju chceeem 😭 .. idem uz radsej z netu..
@kikataldikova
@simkanati ble... strasne neprijemne to je... duuufam ze to je len dnes a zajtra bude dobre...
@emakiki ja som dnes este svadobne kolace dojedala,,,mnamka😉 ale nejak ma to sladke moc nelaka zatial
Baby idete si davat robit krvne testy na zistenie pohlavia? Neviem ako sa to vola. Alebo chcete pockat kym vam to dr.oznami alebo az pri porode? 🙂
@lenicka2609 ja tak nejak vnutorne citim ze to bude dievcatko... ja si pockam kym mi to doktor potvrdi alebo vyvrati na sone...
@cukruska1920 mne je zle uz tri tyzdne 😖
Ja si to nechavam ako prekvapenie pri porode
@lenicka2609 ja pockam na druhy scan v 20tt
@lenicka2609 inak toto ma zaujima. Ja by som velmi chcela vediet pohlavie, ale cakam dvojicky a neviem ci sa to da zistit. K lekarke idem az 19.10 a tak sa jej spytam. Vy neviete baby??
Ale moj instinkt hovori, ze to budu 2 chlapci 😁
@alexandraala klobuk dole,ja by som to nevydrzala 😉 a to aby si mala vybavicku taku neutralnu vsak?
@cukruska1920 no dufam ze sa ti ten vnutorny pocit potvrdi. Ja som v prvom tehu podla chuti zistila,viem povery ale u mna to vtedy sedelo
@lenicka2609 ja az pri porode, chcem prekvapenie 😍
@forinerka no s krvy by to asi mohli zistit podla mna. Dnes uz je moderna doba tak mozno. Len aby nebolo dve baby 🙂
@angela5 mne v prvom uz v 16 tt chcela povedat ale babo bolo zle otocene,tak potom az v 20,ale urcite budem chciet teraz vediet,ja som strasne zvedava 😉
@lenicka2609 och tak uvidime ci ma moj instinkt zradi 😄 za spytanie nic nedam 🙂
@simkanati obdivujem,ja by som sa asi od zvedavosti zblaznila 🙂 manzel urcite bude chciet vediet ci sa konecne podaril syn . A dr.nesmie pokazit tu radost s prekvapenia vsak 😉 svagrina tiez chcela prekvapko ale dr.ju predbehla
@lenicka2609 a ako si to zistila podla chuti? Ja som si len ten cinsky kalendar a podla krvy tu dala zistit, jeden test ukazal dievca a jeden chlapca 😀 , tak uvidime ktory mal pravdu.. este by som chcela s tou sodou bicarbonou po 13tt vyskusat, som zvedava ako to nakoniec vyjde 😂
@forinerka jasne,a viesco ono je jedno co cakame,hlavne nech je to zdrave a nech sa to v termine narodi,alebo par dni po,to je najdolezitejsie 😉
baby skuste sodu bikarbonu.... vraj aj podla toho sa da... ale ze to najskor v 13tt
@simkanati o tej sode som este nepocula ako to funguje? No do konca 3 mes.som len slane a maso jedla tak som myslela ze chalan a potom bum od 4 len cokoladu a sladke a hlavne vecer v posteli aj na posedenie celu coko,aj mi trosku na krase ubralo,pri dievcatach sa hovori ze ti beru krasu. Tak asi tak,ale hlavne podla sladkeho,,mozno len nahoda ...
@lenicka2609 no vsak to je dost mozne ze sa doktorka preriekne, alebo ze to na 3d-cku uvidim sama 😂 ..ale inak citim ze to bude znovu dievca..
@lenicka2609 ved jasne 🙂 nech je to hocico, len nech to je zdrave 🙂
Poslednu dobu mi aj odisli moje brutalne nevolnosti, tak dufam, ze je vsetko ok 🙂
@lenicka2609 tu to mas vysvetlene: 😉
http://najmama.aktuality.sk/clanok/236613/domac...
@forinerka @lenicka2609 presne, hlavne nech je zdrave je jedno ci dievcatko ci chlapcek ☺
Ja som oskaredela riadne, tak dufam ze bude Mia 🙂

Baby tak ja som dnes zacala 9tt a je mi cely den zle... teraz som to ledva predychala aby som sa nepozvracala