Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
mne je to tiez jedno...len nech donosim dokonca a nech je babatko zdrave
@simkanati hej,zenska intuicia 😉 a chces radsej dievca ci chlapca?
@forinerka juj tisko zavidim a dufam ze ti uz nedojdu,ja este stale trpim,ale uz len par tyzdnov treba vydrzat 😉
@simkanati dakovala idem to kulnut
@lenicka2609 vies co pri prvom sme chceli dievcatko a aj ho mame, mm by chcel teraz syna a mne je to jedno 😉 .. chcela som dvojicky, nech mam parik 😂 .. ale bude len jeden drobcek 😊
@miamaria aj ja som mala jednu z moznosti mena Mia ale mm zatrhol,ze sa mi nepaci...chcem ho ukecat na Liu aspon....a na chlapca Damiana,,mi nejako padol do oka a uz mi to meno ostalo v hlave
@emakiki no takze moze byt pravda teda o tych chutiach 😉 ja zatial ako pri prvej len slane,,,sladke len obcas tak uvidim,,ale tak dievcatku by som sa potesila,mam vsetky veci kedze prva je majova,,max kocik sa kupi 😉
@lenicka2609 aj Lia je fajn, kedysi sa mi videla aj Pia, moj by zase chcel Fabiana tak opytam sa aj na Damiana co povie 🙂
ja mam mena jasna... dievcatko Sofia a chlapec Sebastian
@cukruska1920 vitaj v klube.teraz uz aspon budes vediet ze je vsetko ok..
@simkanati uplne hovoris akoto bolo aj u nas,ja som pri prvom chcela dievca a bolo,,teraz chce mm syna a ja som chcela dve 😉 ale tiez len jedno,,,ale dobre je to tak ako to je,,,,dve naraz + jedno uz vacsie to by sme si tie babatka moc neuzili,,,chapes stres,jedno nakrmit.druhe nakrmit a takto si vychutnas babatko naplno 😉
@miamaria Fabian a Damian je skoro to iste,mozno bude suhlasit 😉 ale vies akodo maja to isto mozno pomenime,hormony 😀
Baby co sa pohlavia tyka tak ja sa uz neviem dockat tiez som zvedaca...na ziadne materinske ani vnutorne ani neviemake pocity tentokrat neverim bo moj maly bol do 20 tt v brusku nelinka.bol to sok ked lekar povedal ze chlapcek.
@nela1984 si predtym citila ze to bude dievcatko?
@lenicka2609 na 1000% aj ked chute zodpovedali chlapcovi ale vserci muzovi kolegovia plodili baby a vraveli ze chlapcov nemozu lebo ziarenie im zabija tie Y spermie( robia so ziarenim )....no a ja som tomu uverila...neuvedomila som si ze z muzovej strany vsetci chlapi len chlapcov plodia.takze tento krat sa na dievca neupinam.budem cakat ze to bude chlapec ( samozrejme ze by som viac chcela dievcatko v kutiku duse ale ono je to v podstate uuuplne jedno milovat ho budem rovnako.hlavne nech je zdravucke)
@lenicka2609 hej, kolegyna mala dvojky dvoch synov a nezvladala sama, musela jej mama pomahat, lebo spali na striedacku a ona si nemala kedy oddychnut.. no a co sa mien tyka pre dievca Laura ci Ela a pre chlapca Oliver ci Tobias este nie som uplne rozhodnuta 🙄
@simkanati no ono je to tazke s jednym nie to este s dvoma malymi babatkami.ale je dobre im robit rezim a narovnako ich krmit,proste ked jedno sa v noci zobudi tak aj druhe treba,,ja tiez budem musiet nejako zosuladit one..zaciatky budu tazke no. Pekne mena,neboj do maja mozno este aj pomenis 😉
@nela1984 mne tiez mm hovoril teraz ze to bude dievca,vraj niekde citam ze chlapcenske spermie su pomalsie ako dievcenske a kedze sme splodili dva dni pred ovu tak vraj to bude dievca lebo tieto spermie cakali dva dni na vajicko,,,,no ale uvidime az na sone 😉
@nela1984 a vraj chlapcenske by tak dlho nevydrzali cakat ze by umreli alebo co 😉
Joj, asi som divna, ale citim na bokoch brucha take silne tlaky, ako keby mi boli rebra male 😀 doslova ma ominaju
@cukruska1920 ja chcem tiež dievčatko Sofiu a chlapca Mareka po mm 🙂 ale mám taký pocit, že to bude chlapec 😀
@lenicka2609 hej to viem.x dievcenske spermie su pomalsie a dlhsie vydrzia a y su chlapcenske a su rychlejsie a ziju kratsie..no u nas to bolo tak ze sme mali aj pred ovukou sex aj pocas.takze otazne ktora spermoska to vyhrala😀
Kedze je to moje prve, tak budem rada za zdrave babatko. Preto necham si to ako prekvapenie pri porode. Pekne meno Lia. To by som aj ja dala lebo pre dievca nejak neviem najst vhodne meno
Dievčatá čo ste pn ako vám vypočítali? Máte oveľa menšiu ako ste mali výplatu? Nech viem načo sa mám pripravit
@cukruska1920 poviem ti ze v prvom tehu som bola pn,sef mi odvadzal minimalku ( pritom zarobok som mala vacsi ) a pn len ubohych 210 eur...a materska okolo 218 eur....smrad jeden,hlavne ze on sa ma dobre...
@cukruska1920 Presne toto isté som chcela ja dať :D ... ked bude chlapec tak Sebastiánko alebo Leo... A nad dievčenským som rozmýšlala tiež že Sofia alebo Emma ale vyhrala to Emma 🙂 ... Lebo budem mať dievčatko ...
Baby trošku som sa tu začítala 🙂 ... Ja som z Januároviek ale prajem vám vela šťastia a hlavne zdravé babatka ! 🙂
@cukruska1920 no ak si zarabala mesacne cca 500 v hrubom tak okolo 270 mesacne dostanes..
@cukruska1920 aj ked ja som pn nikdy nebola len orientacne som to vypocitala 😉 .. snad dobre.. skusim najst nejaku kalkulacku..

@lenicka2609 pri malej mi strasne chutilo sladké ale teraz ani moc nie, tak normálne😃