Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
No idem si oddýchnuť,triedim synove veci a letné odkladám a vyberám zimné a normálne som unavená. Baby pnkarky ako budete riešiť sviatky,vianoce a tak. My chodime celá rodina na štedrý deň k starkej a v podstate celé sviatky doma niesme,neviem ako to budeme riešiť teraz keďže som pn
@martinaj@emakiki@mausy21@sylvine...nas drobec babulky 💖
@simkanati jej aké bábo veľké, neber to v zlom ale prečo si v majovkach?
@cukruska1920 to nie je moje.. ja som v 10.tyzdni 😉
Ja uz v piatoooook a aj s mm 😍
Tak ja az ako posledna idem 😣 .. ale tak sama som si to vybrala vravela mi ze mozem kazde dva tyzdne prist, ale ja som nechcela zbytocne vela ultrazvukov, lebo po 13tt chcem ist na 3D/4D aby mi ho skontrolovali a urobili aj pekne fotky ak sa babtko ukaze 😊
ja až o týždeň, neviem sa doškať 🙂
Ja idem az buducu stredu :-/ neviem ako to vydrzim lebo mam nervy, ci je vsetko ok, ked mi nevolnosti ustupili.
@simkanati vidis podla tej tabulky to mne vobec nesedi,to by som ja musela byt este len v 13tt.Tak som sa narocky na to pytala,tak mi povedali ze sa nemam stresovat kravinami,vsetko je tak ako ma byt.U nas v aprilovkach dokonca jedna mamina tiez pisala,bola o dva dni menej ako ja a babo mala o 3mm mensie a tiez vsetko bolo v poriadku.Tak ja neviem ja uz tieto rozmerove tabulky nesledujem lebo som si len narobila stresy,plakala,v noci nespala.Takze uz neporovnavam nic.
No baby ja idem až 24.10 tak ja si ešte počkám. Inak v noci som zakaslala a myslela som že mi vyletia vaječníky,myslite že je to normálne?
@cukruska1920 to patrilo asi mne 😉.No som tu medzi vami majovkami lebo tu mam vela kamosiek z predoslej skupiny z ktorej sme sa presunuli,v tej skupine sme boli spolu dlho,snazili sme sa spolu otehotniet z mesiaca na mesiac...Mne sa to postastilo o 1-2tyzdne skor...ale nechcem stratit s nimi kontakt tak si piseme aj tu.Totok neni uzavreta skupina 😉
Tak ja som si bola dnes napisat vychadzky v 8. tyzdni, knizka vystavena aj ten kufrik ci box mi uz chcela sestricka dat len som nemala tasku tak nabuduce 31.10, tesim sa uz na sono juchu 🙂
@miamaria aký kufrík? aký box? ja som o tom ešte nepočula.
Akurat som to chcela napisat, ze aky kufrik 😁
@martina2621 taka sranda pre buduce maminy so vzorkami a letacikmi, pri prvom som tam mala casopis Mama a ja, mini pampersku, maly sudocrem, cumel, mini pastu na zuby, niake vzorky tehot. vitaminov a tak ...
@miamaria jeeeee aj ja by som si prosila, som zvedavá či môj gynekológ také dačo dáva. pri prvom tehu ale to bolo v zahraničí sme stále niečo dostávali 🙂 potešilo by to aj teraz veru 🙂
vidim,ze vacsina z vas uz bola min. na jednom ultrazvuku, ja som v 9tt a nebola som este anilen u midwife. Prvy ultrazvuk mam az 1. novembra, a mam trochu strach... Chcem sa spytat, podla fertilityfriend som teraz 8+2 tt, to znamena 9 tyzden - 3.mesiac? Ci v ktorom tyzdni sa zacina treti mesiac?
@angela5 spomínaš midwife tak že predpokladám, že si v uk? tam je iný systém ako je na svk 🙂 ja som tam rodila prvého syna, takže teraz je tu pre mňa na svk všetko nové 🙂

@martinaj hlavne všetko s mierou a počúvať asi svoje telo je to najlepšie, čo teraz môžeš urobiť 🙂