icon

Maminky a tehulky z Komárna, pridajte sa!

wighy
6. nov 2007

Ahojte, tak som sa rozhodla zalozit novu temu a budem rada ak sa ku mne pridate Komarnancanky,ved nas je tu uz par,vsak ma tu nenechate samu 😀 😉

zzz77
22. máj 2011

Ahojte kocky ja som este stale 2in1, termin mam na 1.juna. Inak je vsetko OK nastastie uz lieky nemusim brat, no s malym mi este stale vela pomahaju obe babky, prave teraz je v Nesvadoch, straasne mi chyba moje zlato ☹ 😢 Ale teraz ze sa stahujeme je aj lepsie ze nie je doma, ani na to nemam cas aby som si sadla k PC castejsie.

@kila dufam rychlo zistia co je Reke a rychlo sa uzdravi. Drzim palce 😉 Pre Tomiho skus pozriet sandalky v BigShope v Priori, ja som tam vedela kupit malemu vlani velkost 18, nikde inde nemali. Alebo kukni tu v bazari ci dakto neponuka, ale daj si ich poriadne premerat.

@edita84 ano este som stale kinderko a od ultrazvuku v Ba v 25 tt sa ani raz poriadne neukazala tak dufam nebude prekvapenie a z Emmy nebude chlapcek 😀 Ale aj keby, nevadi len aby bolo vsetko OK 😵 Ty sa mas ako?

edita84
22. máj 2011

@zzz77 ahoj my sa my sa máme fajn všetko je v poriadku aj my sme boli v Ba ale v 21 tt na morfo tam nám ešte potvrdili chlapa tešíme sa z neho už len 100 dní 🙂 joj ale je vám dobre že sa sťahujete do domčeka my sa už teraz nemestíme do dvoj izbáku malá má toľko harabúrd 🙂 a rodiť budeš normálne?

zzz77
23. máj 2011

@edita84 bude to cisarsky no a dnes mi prelozili termin na 6.6., dajako to nevychadza s tym datumom. Ale ani pri Markovi to nevychadzalo a popritom vtedy som vedela presne ktory den som mala embryotransfer 😉 ktovie ako to rataju...
Ja teraz pri stahovani vidim kolko veci mame a este kolko je toho co zbytocne odkladam 😒 este ze tu budeme mat viac miesta 😉

edita84
23. máj 2011

@zzz77 cysársky to je fajn a ja budem mať plánovaný cysársky a kto ti ho bude robiť? dáš sa uspať alebo si dáš pichnúť spinálku? ked ti môžem poradiť daj si spinálku ja som tak mala s malou 🙂 joj ale aj ti závidím že už tak skoro budeš mať pri sebe bambulku 🙂

zzz77
25. máj 2011

@edita84 bude ho robit primar, ale tentoraz sa dam uspat, lebo pri malom som mala epiduralku a potom som 4 dni mala ohromnu migrenu, vobec som nevedela ani komunikovat tak som bola mimo a potom som este mesiac nevedela poriadne chodit tak som mala zaseknute krize, tak tentoraz to vynecham. Popritom mi ju vedeli pekne pichnut a aj som dodrzala ze som lezala este do druheho dna a pila vela tekutin a predsa... 😒

edita84
25. máj 2011

@zzz77 joj tak to si zle pochodila aj ja som mala pri malej spinálku ale mne zas hovorili že čím skôr na nohy a prechádzať sa aby tá látka čo tam vpichli čím skôr vyprchala a potom mi nič nebolo, ja budem zas spinálkou ja sa uspávania bojíím veľmi 😖

zzz77
3. jún 2011

@edita84 mna posledne 4 roky pred narodenim maleho tolkokrat uspavali, ze to je pre mna uz rutina 😉 a pri poslednom som sa aj vraj zobudila medzicasom ale si nic nastastie nepamatam, pichli dalsiu davku a potom som sa ledva spamatavala 😝
Zasa mi prelozili termin tentoraz na nedelu, tak uz len 2 dni do konca 😀

zuzanamolnarova
4. jún 2011

Ahojte pripájam sa k Vám, som 10 km od Komárna. Pekný dník 🙂

edita84
4. jún 2011

@zzz77 ježiš to fakt? zobudila? no tak tebe to problém fakt nebude 🙂 držím palce na nedelu 🙂

kila
9. jún 2011

Ahojte! Napíšem vám aspoň malú správičku o tom že Zzz77 nakoniec porodila malú Emmku v sobotu ráno a majú sa fajn. Gratulujeme im, prajeme veľa zdravia a posielame aj pusinky! 🙂
My sa máme lepšie, Réka už nekašle... niekde som sa dočítala že môže pomôcť keď nebude piť mlieko a jesť mliečne výrobky. A keď som jej zaviedla túto diétu, začal sa jej stav tak rýchlo zlepšovať, že som sa nestačila čudovať a o týždeň už vôbec nekašlala. Takže zatiaľ tipujem že bude precitlivená na mlieko alebo niektorú zložku mlieka. Zatiaľ som to s lekárkou neriešila, už nemám chuť s ňou chodiť po doktoroch. Teraz jej dávam ryžové mlieko s pridaným vápnikom. Neskôr ešte to chcem doriešiť aj s lekárkou kým nepôjde do škôlky.
Tomi má 8500g a 78cm, už je veľký chlap, len stále nechce štvornožkovať, nevie sa ešte sám postaviť, ale s oporou chodí ako tank. 😅

edita84
9. jún 2011

@zzz77 gratulujem 🙂 veľa zdravíčka a mliečka pre Emku 🙂
@kila ahoj wau a to od mlieka tak kašlala? k alergologičke nepôjdeš? lebo ked bude alergická na mlieko tak aby si o tom mala papier do škôlky fakt a kde ide slečna do ktorej škôlky? Tomi ešte má čas štvornožkovať mne bea začala až v 11 mesiaci ale inak je šikovný 🙂

kila
9. jún 2011

No vidíš, vyzerá to tak, jasné že to chcem doriešiť. Poznáte nejakého alergológa v KN? Kam máme ísť?

edita84
9. jún 2011

@kila ja chodím s malou ku Kuzmovej a zatial som s ňou spokojná len tam sú dosť dlhé čakacie doby na termín :/

kila
9. jún 2011

@edita84 a kde má ordináciu? Mohla by som ťa poprosiť aby si mi do IP napísala na ňu telefónne číslo keď máš?

kila
10. jún 2011
kila
10. jún 2011
zzz77
18. jún 2011

Ahojte dakujem za gratulacie 😉 Mame sa fajn mala by stale visela na ciciku, nastastie mliecka mam dost. Aj Mark ma malu rad, stale by ju pusinkal a hladkal, ked place tak ju bezi pohladkat, je naozaj starostlivy bracek. A tu je nasa princezna 😀

wighy
autor
19. jún 2011

zzz obrovska gratulkaaa mala je naadhernaa

zzz77
19. jún 2011

@wighy dakujem 😉

zzz77
27. jún 2011

@zuzanamolnarova ahoj a vitaj 😉 Kde pri KN byvas? jej aj ja som mala termin so synom na 21.oktobra 🙂

@kila fotky su super a deturence peknucke 😵 Uz ste boli u alergologicky? Co nove u Vas?

@edita84 ako sa citis? Beatka caka braceka?

zuzanamolnarova
27. jún 2011

@zzz77 Ahoj. Bývam v Zlatnej na Ostrove. Bývala som v Komárne, vydala som sa do tejto obce 🙂 . No neviem či to bude 21. október, minule už mi doki zmenil termín na 10. októbra - podľa pohybov - ale mne sa to zdá veľmi skoro. No ale on vie 🙂 Ja dúfam, že to zostane na ten pôvodný termín, nakoľko budem robiť z domu (účtovať) a výkazy za 3. štvrťrok musím odovzdať na Daňový úrad do 15-ho októbra. Takže naozaj dúfam, že to bude po tom prvom termíne. Budem mať sekciu, nakoľko mala som dvakrát operované oči, a doki nepripustí k normálnemu pôrodu 😢
Takže uvidíme 🙂

zzz77
27. jún 2011

@zuzanamolnarova nechcem ta strasit ale aj mne prelozili na 10.ho a napokon sa Mark rozhodol prist 8.ho 😉 no a ak sekcia tak ta da urcite o 2 tyzdne skor, teda 15.ho uz budete urcite po 😵 A zasa ta robota, priprav si to na skor😝 Teeda kolko zhod aj mne operovali oko este v 2003 laserom v BA na kratkozrakost, ale sekciu som mala kvoli asistovanej 🙂 pri Emme nik neasistoval a predsa prisla a dost skoro 😀 😀

edita84
27. jún 2011

@zzz77 ahoj gratulujem k Emke krásna je 🙂 my sa máme fajn malý veľa kopká a dúfam že okolo 20 augusta sa aj narodí 🙂 aj ja budem rodiť sekciou ale nevadí viem do čoho idem 🙂
@zuzanamolnarova vita medzi nami 🙂

zzz77
5. júl 2011

@edita84 dakujem a prajem pohodovu MD 😉 aj tebe sa to pekne blizi 😵
No baby taketo leto som este nevidela aby taketo bolo pocasie, clovek nevie ako sa ma obliect. 😒

zzz77
10. júl 2011

Ahojte, boli sme na prvej poradni s Emmou, ma uz 5000g a 59 cm, rastie ako z vody 😀

edita84
10. júl 2011

@zzz77 ahoj díki no pohodová je len to teplooooo mne to chladné počasie ani moc nevadilo aspoň som vedela dýhať 🙂 no ale teraz hruza des :/ no ale malá krásne priberá kojíš? dobručká je? spinká?

zzz77
12. júl 2011

@edita84 no to teplo aj ja zle znasam, este ze mame klimu, ale ani tu sa neda zniest cely den. Tie vykyvy pocasia su hrozne 😝 😖
Preboha co vystrajas? 😲 😕 zajtra daj vediet co povedal lekar. 😉
Ano kojim vies u Markovi som sa dost natrapila zo zaciatku tak som sa naucila co ako a teraz je to hracna 😉 Spinka celkom slusne, cez den ju sice budi brusko no v noci je to uz pohoda, len kazde 3 hodiny zamrnci dam ju na cicik napapa sa a zaspi zas. Samozrejme sa stane ze sa zobudi lebo kaka a ked ju prebalujem sa uplne prebudi no za hodinku spinka. Celkom dobre to znasam, uz som naucena nespat 😎 vlastne uz to neriesim ako u maleho.
Mark je uz velky chlapcisko, uz ma 12 kg a 85 cm no a comu sa kazdy cuduje ze straasne vela rapoce. Este aj zo sna rozprava 😅 Najlepsie sa naucil povedat NIE hlavne teraz na papanie, prilis vela neje, vlastne skoro nic, ale asi to kvoli tomu teplu. No a malu ma strasne rad, vsetko jej nosi hracky a papanie a hladka ju a chce si k nej vzdy lahnut a mykoce postielkou ked place 😀 Troska je ziarlivy ked ju kojim, ale to sa da zniest. 😉

edita84
12. júl 2011

@zzz77 jéj tak to máš super to je zlaté že ju chce ukludniť ked plače 🙂 aj ja dúfam že budem vedieť kojiť lebo s malou mi to nevyšlo 😒
jasne ozvem sa zajtra ale pevne dúfam že je všetko OK lebo okrem nohy ma nič nebolí malý kope takže Ok 🙂

zzz77
21. júl 2011

@edita84 pevne verim ze je vsetko OK, neozvala si sa co ti povedal doki... 😕 Co si vlastne vystrajala, ze si spadla?? Davaj na seba a kinderko pozor!
Toto pocasie je neznesitelne, raz 38 stupnov a teraz 16 😠 a neviem co je dnes vo vzduchu ale Emma nechcela ani za boha zaspat, vzdy len na 5 minut a potom vreskot, takto to slo cely den 😖 ☹ teraz konecne zaspala po kupku, tak dufam ze bude pekne spinkat to rana 😵 jasne ze s kratkymi vecerami 🤐 ...uf namahavi den!

edita84
21. júl 2011

@zzz77 ahoj jáj zabudla som všetko je OK malý mal 2300 g budúcu stredu tak som zvedavá zas kolko pribral 🙂 no a počasie ani nespomínaj je mi z neho zle ale toto daždivé mi vyhovuje 😀 konečne viem dýchať ale zdá sa mi že mi začína brucho tvrdnúť 😖 ale zatiaľ som kludná lebo ráno a večer beriem magnerot a v stredu to spomeniem dokimu 🙂
potom sa ozvem ahojte