Maminky a tehulky z Komárna, pridajte sa!
Ahojte, tak som sa rozhodla zalozit novu temu a budem rada ak sa ku mne pridate Komarnancanky,ved nas je tu uz par,vsak ma tu nenechate samu 😀 😉
Ahoj! Boli sme, ale nič moc sme nekúpili... ale videla som tvojho ocina a asi aj tvoju maminu včera... mali tam napísané meno, takže som ich nemohla prehliadnuť! 😀 😉
kiluska tak to si mala vacsie stastie bo ja som ich nenasla hehe vobec neviem kde boli a to nebola moja mamina ale otcova druha zena 😀 😀 😀
vies ze ani neviem asi sme isli zle po radoch a potom uz bola tma tak sme isli domov
a kupila si nieco??
Kupovali sme maličkosti, ponožky, pančušky, sladkosti, trdelníky a kúpili sme nálepku na auto: baby on board... 😅
vidis ja koza som mohla kupit pancusky,teraz ich mozem kupovat draho v obchode, a trdelniky sme kuuupili aj my mnaaaaam ale svade bolo tooolko ludi 😝
a krasny vianocny obrus som kupila kedze ece sme nemali
jaaaj vy ste boli v nedelu,noooo ta kto ste pochodily fajn, za kolko si kupovala pancusky???
fiiiiha super cena ja šišňa ze ma to nenapadlo 😠
tak duuufam ze nika to uz ma za sebou 😉
ty tY ty davaj na seba pozor a pekne tepluuucko sa obliekaj 😉
idem bo po mne mala hulaaaka
jeeej teraz som pridala fotky a ty si ich uz kukla hehe 😉
nooo tie jej okale, cele po tatovi 😉 😀 😀
kila 😀 😀
kilus ja som uz zvedava na tvoje kinderko 😅 ci to je chlapcek alebo dievcatko 😉
Tak hovorí že nie, ale ja viem že bude to chcieť vedieť! 😀 Nevydrží to! 😀 Na 4D asi až v januári, 6.12. sa dohodneme že kedy, ale 24. tt mám až prvý januárový týždeň!
VAROVANIE !!!!!!! pošli všetkým
Prezídium Policajného zboru odbor dokladov a evidencií por. Ing. Juraj Solčanský tel: 0961050248
Varovanie od firmy AGEM !!!
Prosím, pošlite túto správu každému, kto má prístup k internetu. Môžete dostať na prvý pohľad neškodný e-mail s prezentáciou v Power Pointe pod názvom "Life is beautiful" ("život je krásny"). Pokiaľ ju obdržíte, za žiadnu cenu prezentáciu NEOTVÁRAJTE a okamžite ju vymažte. Pokiaľ ju otvoríte, na vašej obrazovke sa ukáže správa: "It is too late now, your life is no longer beautiful." ("Už je príliš neskoro, teraz váš život už nie je krásny").
Následne STRATÍTE VŠETKO vo vašom PC a osoba, ktorá vám toto zaslala, získa prístup k vášmu menu, emailu a heslu.
Toto je nový vírus, ktorý vstúpil do obehu v sobotu poobede. AOL už potvrdil, že je to vážne a že antivirové programy nie sú schopné tento vírus zničiť. Vírus bol vyrobený hackerom, ktorý si hovorí "life owner".
Prosím, pošlite túto správu všetkým vašim priateľom a požiadajte ich, aby ju čo najrýchlejšie poslali ďalej.
Prajem pekný deň

ahojte...tak mna caka zajtra velky Den , ideme 1x do ferticentu na pohovor 😖