Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
tak a som oficialna septembrovka, dnes rano //, sice slabucke ale su jasneeeee.........prosiiiim pridajte aj mna do sukromnej skupiny 🙂 🙂 🙂 🙂
Kocky aj ja sa chcem s Vami tesit a tehulkovat 🙂 prosim pridajte aj mna do sukromky 🙂 Ď
@milagrosss20 mne to nejde tiez. Mozs ma tam pridat? Alebo niekto, komu sa to da.
@lenusik123 alebo ty. Teraz neviem, ktora plati. Pridas ma tam? NO aj na tvojej mi ukazuje, ze neexistuje ☹
@janin26 ahojky, už by sa ti to malo dať, pridala som ťa 😉 kým nie si členom, nepôjde ti žiadna 🙂 ale už si
@lenusik123 dakujem, vyskusam 😉
@lenusik123 len ta chcem poprosim tnazov sukromky, nakolko tu prebieholo viacero nazvov a len jeden sa chytil a ja teraz neviem ktory dakukjem
@mmmarta tu je link 😉
Ahojte dievčatá, tak dúfam, že aj ja k vám budem patriť, dnešné hcg bolo 264, čo je vraj nízke, takže s tým ešte nepočítam na 100%.
Mám však pár otázok a dúfala som, že mi pomôžete, keďže práve teraz prechádzate tým čím ja, príp. ste tým prešli nedávno a spomienky sú veľmi čerstvé 🙂
Veľmi ma trápi hlavne jedna vec - v podbrušku vpravo mám malú guličku, občas tam je, občas nie, je to také, ako keď sa sťahuje maternica. Mala som také pocity aj v predchádzajúcom tehu, ale v oveľa neskoršom štádiu tehu. Je to proste ako keby mi tvrdlo brušku, ale iba na jednom mieste... je to normálne? bojím sa trošku mimomaternicového, máte niektorá rovnaké pocity alebo som v tom sama...? k lekárovi mám ísť až o 2,5 týždňa...
ahojte, aj ja sa predbežne pridávam, dnes bol na dvoch testoch duch, lebo moj mi kázal vycikať sa aj na druhý hehehe 😀
Ahojte asi tu nie ste ziadna co rodila aj minuly rok. A bude zese teraz v septembri? Nam sa to takvteraz podarilo aj ked neplanovane ale uz sa aj zacinam tesit 😉 uz som.si aj zo srandy kukala surodenecky kocik ale to si fakt neviem predstavit niaky vtrepat do nasho maleho vytahu...zelam krasne spolutehulkovanie 🙂
Ahojte žienky, môžem sa aj ja k vám pridať? Som 14. deň po KET, testíky mám pozitívne (dokonca celú zbierku 🙂 ) a dnes idem na sono a zajtra na krv, tak dúfam, že to dobre dopadne a budem oficiálne patriť k vám septembrovkám 😉 a pridáte aj mňa do súkromky? ďakujeeem 🙂
Ahojte, tak asi aj ja sa pridávam, ešte som síce nebola u lekára, ale v pondelok už budem vedieť. Prosím aj mňa pridať do sukromnej skupiny, chcela by som sa s vami poradiť. Ďakujem
@lenusik123 ahoj....aj ja sa chcem pridaaaaaat....
ahojte, dajte aj mna do sukromky, vyzerá to zatial na uspešný pokus 😀
Ahojte, aj ja by som chcela do súkromky, vyzerá to zatial na 7.tt. dakujem
Ahojteee, tiež by som sa rada pridala do súkromky. Ja som dnes 7tt+4 , a z včerajšieho sona máme potvrdené aj srdiečko 🙂 Termín mám na 8. september
ahojjjte...aj ja sa chcem pridat...dakujem
čaute tehuľky, držím palec nech naše fazuľky zdravé a krásne 🙂 ja mám predpokladaný termín 13tého Septembra v piatok, už sa tešíííííím 🙂))
Caute dievcata. Ak bude vsetko ok tak aj ja budem septembrovka. Mala som tri pozit.tehu testy a mala by som byt 5+5 tt. K dr.idem v pondelok tak dufam ze vsetko je ok lebo nemam ziadne tehu priznaly len citlive prsia. Pri malom tri roky dozadu mi bolo zle od prveho dna . Tak som teraz taka vyplasena ci bude vsetko ok. Co myslite baby moze byt ze druhe tehu uplne ine ako prve?
Mozete ma pridat do sukromnej skupiny k vam.
ahojte pridam sa k vam mne maskaju uz skoro 7tyzdnou v pondelok ma caka ultrazvuk
ahojte....tak aj ja som si vcera pozrela krasne bijuce srdiecko, a dokonca som dostala aj tehu knizku, co som necakala...tak uz len vyckat na dalsi ultrazvuk o mesiac...snad to rychlo zbehne...
ahojte, som tu nova...aj ja rano // 😉 sice este slabunke, mm je na sluzobke, tak mu chcem nejake prekvapko urobit kupit ruzove ponosticky albo nieco podobne po 2 chalanoch by sa patrila uz dievka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
vypocitala som si na nete termin a vyslo mi 25.9.
baby, drzte sa, pred rokom som otehotnela a zacala dalsia etapa mojho zivota... nasla osm si kamosky v podobnej diskusii ale s datumom 2012 🙂 verim, ze o rok sa tu budem kochat fotkami vasich 4 mesacnych drobcov a ten nas bude mat uz rok 🙂 caka avs sice dlha cesta, ale ani a nenazdate a budete stresovat, si su to poslickovia, alebo ci rodite :D tak sa drzte a oddychujte, nestresujte ;)
@hexena ja som na tom rovnako 😉 tiež po dvoch chalanoch by sa patrila dievka 🙂 ja vsak túžim po chlapcovi 😀 a tak je to jedno hlavne nech je zdravé 🙂
ahojík kočeny, mám odložené oblečko po dcerce a za 14 mám termín se synátorem, pokud byste některá měla zájem o oblečko budu ráda, díky

baby robila som teraz testik a je tam slabucky duchhchhhhhhh, nevydrzim do rana 😝