Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Ahojte,pridavam sa tiez 🙂 cakam prve babo,neviem sa dockat buduceho piatku,idem na kontrolu a hadam sa dozviem co to bude,,inak je moje tehu uplna pohodicka,okrem hroznej unavy prve 3 mesiace,brusko mam zatial male,takze som aj bycikel vyvetrala 🙂,Baby ako ste na tom s kocikom?
ahoj @jenny316 vitaj medzi nami 🙂 ja som pôvodne plánovala, že sa zameriam na kočík čiernej farby, ale kamošky ma od toho dosť odhovárajú, že čiernu veľmi rýchlo vytiahne slnko. tak neviem, tiež idem bud. týždeň na sono a hádam sa ten krpček v brušku ukáže a podľa toho asi budem riešiť aj farebné kombinácie. ale keď sa pýtaš na značku, tak v tom mám absolútny chaos, skôr sa asi budem riadiť tým, čo sa mi zapáči a samozrejme cenou 🙂
Ahojte, aj ja sa pridavam, cakam prve babo 16.9. 🙂 aj ja mam doteraz bezproblemove tehotenstvo, sice som zo zaciatku spinila ale preslo to. Okrem toho nic - ani nalady, chute, nevolnosti, pribrala som zatial 2,5 kg a to sa nijako neobmedzujem 🙂
@jenny316 my uz vybavicku nakupujeme.... Asi je to skoro, ale beriem to tak ze jul a august budu hrozne horuce a s velkym bruchom bude znacne nepohodlne sa vlacit po obchodoch, takze si radsej vacsinu velkych veci zozeniem vopred 🙂 Kocik sme vybavili ako prvy - budeme mat Gesslein F6 air, v obchode je nanho cakacka 2 mesiace, tak hadam v koncom jula bude doma 🙂
@ikuska777 neplatila som lebo ma tam poslal moj gynekolog len za konzultaciu. Ta stala 6 eur. Ja chodim na 3D sono do TN a cennik maju tu: http://www.cegys.sk/cennik/cennik.pdf
@jenny316 aj my dokoncujeme domcek, teraz mame najvacsie fukoty aby sme stihli kym sa male narodi 🙂
moj Gesslein je dost drahy no :( v predajni For Baby stal komplet 900EUR, ale zasa musim povedat ze je to fakt mercedes medzi kocikmi a ma velky vnutorny priestor vanicky, hadam najvacsi na trhu... A my s MM sme vysoki, ratam ze aj nase male bude jedno z vacsich, tak som chcela aby malo pohodlnu vanicku, kedze sa v nej bude vozit celu zimu. Ale teda priznam farbu, kocarik platili nasi, sama by som do noveho asi nesla, ta cena je dost vysoka, ale napr tu na bazari sa v komplet vybave da najst za 400-500 EUR 🙂
@renitri ahoj nevies mi povedat kolko DPO si testovala ten digitalny test? vdaka..
Ahojte baby, už vám prešli nevoľnostné stavy? Mne sa ani veriť nechce, že už je kľud. Toto druhé tehotenstvo je pre mňa plné prekvapení. Okrem toho, že mám bruško oveľa väčšie ako prvýkrát, aj pohyby som zacítila oveľa skôr - už v 17 tt. A čo sa kočíka týka... aj my dokončujeme prerabku domčeka, ale keďže sa budeme sťahovať do dedinky pod lesom, mojou podmienkou bol "tereňak" :D Preto som si vybrala X-lander x-move america limited. Veľmi pohodlný, i keď kapanek drahší. Ale má komplet výbavu...
@suzanah181 hmm.. tusim nejake 33 abo 35 DC a asi 16 DPO uz nvm presne,...
@jhanusik ďakujem za info, pozerala som ten cenník a sú tam celkom dobré ceny. Ja som zatiaľ narazila len na cenu za to 3D okolo 50 eur + ešte k tomu ak chceš aj fotku.
@amadea a už aj vieš čo to bude?
@jenny316 ešte kamoška mi poradila značku camarelo evolution tak to skús omrknúť, vzhľadovo sa mi celkom páčia a ona je tiež veľmi spokojná.
@grofka mne ani nebývalo moc zle, len sa mi stále chcelo spať a teraz som skôr v takom štádiu, že by som aj jedla, ale neviem čo 🙂 a nakoniec vždy končím pri čokoláde 😉
kocky jedavate este kyselinu listovu? lebo mne pomaly dochadza a neviem, ci si novu dokupit alebo uz netreba
@ikuska777 pozri si 3D sono v Hlohovci. Ja som tam síce nebola, ale čo som čítala tak si baby veľmi chvália aj cena je prijateľná. Cez týždeň tuším 30€ a v nedeľu 40€. V cene sú aj fotky. Tu na koníkovi som našla tiež o tom diskusiu.
Tak a kočík mám už vybratý. Teda čo sa týka značky bude to Camarelo. Páči sa mi bledučká farba smotanová. Je to taký neutrál. Čítala som veľa recenzií a veľmi si pochvaľujú túto značku. Včera večer ma prvý krát pochytilo večerné jedenie a strašná chuť na sladké. Našla som študentskú pečať. Očká mi len tak zažiarili. 😵 No a čo si myslíte koľko som zjedla. Odlomila som si jednu tabličku a bolo po chuti. No a pohyby, mám dojem že to bude riadny futbalista. Kope stále a viac a viac. V pondelok idem k doktorovi tak dúfam, že už sa nám ukáže.
@andy31, už som si to pozerala, robí to doktor Brešťanský, tak tam mám volať a sestrička hovorila, že je to už tiež 50 eur. ale nevadí. a tiež som asi rozhodnutá pre značku Camarelo, kamoška si ju nevie vynachváliť.
Baby a idem sa Vám pochváliť, dnes ráno som bola na sono a čakáme chlapčeka 😀, normálne som s toho ešte v šoku, myslela som si, že to bude aj do tretice baba 🙂
@ikuska777 tak to som netušila, že aj ten už zvýšil cenu. My sme sa s manželom rozhodli, že na 3D sono nepôjdme.
Júj chlapček tak to gratulujem, to už môžeš nakupovať podľa pohlavia. A akú farbu kočíka si vyberieš. Inak švagrina má čierny concord a farba jej vôbec nevybledla. Teraz sú už kvalitnejšie ako voľakedy a samozrejme záleží od značky. Môj známy raz povedal, keď sa dozvedel že sa im narodí tretia baba: A teraz budem robiť už len na vložky 😅. Tak to u vás nehrozí. U nás zatiaľ áno 😉
ahojte mozem sa pridat aj my cakame babo termin mam 15.9
našťastie ešte máme dosť času na rozmýšľanie. a celkom sa mi zapáčil aj Magnum Bebetto alebo Bexa B4 a cenovo sú tiež celkom prijateľné.
@nika1985 vitaj medzi nami 🙂
@andy31, tak držím budúci týždeň palce, aby sa ten futbalista podaril a potom daj určite vedieť
@grófka a Ty si ako dopadla na sone? tuším sme to mali v jeden deň
Ja som mala 3D vcera, potvrdilo sa mi dievcatko 🙂 akurat sa nechcela moc ukazat, stale si zakryvala tvaricku rukami alebo pritahovala kolienka, takze mam len par profilovych obrazkov. Ale o mesiac mi dr slubila ze pozrieme znova a uz nebudem nic platit, takze celkom fajn vzhladom na to ze som tam vcera nechala kopu prachov 😝
ahojte, som tu nova 🙂 rada by som s vami obcas pokecala, mozno sa poradila, postazovala sa 🙂
Taaak baby ja som bola v piatok a budeme mat chlapca 🙂 bolo nam to jedno takze sa vytesujeme ze vestko je v poriadku...sestricka u dr. Sa uci robit 4d sono tak som jej robila "modelku",ale idem este teraz v stredu uz k niekomu kto sa vyzna,
Ikuska777 dnes mi v jednom obchode padol do oka kocik brio go...dobre sa ovladal,ale jasne v podstate mame na to stale cas,lebo rozhodnuta stale nie som,ked sa mi nejaky paci tak je zvacsa drahy ☹
@marseillka ahoj,vitaj 🙂 a uz vies co budete mat?uz mas nejake deti?
ahoj jenny, toto je moje prve mimco, bohuzial nevieme co to bude, sa nam nechcelo ukazat, 23 mam poradnu tak snad sa dozvieme ak urobia aj sono. termin mam zatial 29.9. bavite sa o kocikoch...my tiez uz pozerame troska po nich...paci sa nam dakar nurse..look...alebo taky podobny styl, trojkombinacia. ja budem rodit v Marseille, tak mrkame tu po fr strankach, a zistili sme, ze su tu ovela lepsie akcosky na kociare celkovo ako u nas na slovensku. by som nikdy nebola povedala.
@marseillka a co robis v marseille?dnes som bola prvy krat trochu pobehat obchodiky s oblecenim a tak...mam z toho velku hlavu,vytlacim si asi nejaky zoznam a budem odskrtavat 😀

Tak 3D sono mam za sebou. Cakam chlapceka a to strasne hambliveho nechcel sa dat ani odfotit. Zakryval si tvaricku rucickami. Ja som zatial pribrala 3 kg.