icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

grofka
16. máj 2013

@marseillka Mne robí Mudr. sono pri každej poradni - teda raz za mesiac. Aj fotočku si vždy nechám vytlačiť 🙂

grofka
16. máj 2013

@andy31 Úprimne, tiež mi to robí problém, hlavne keď nie som doma. Na lačno ale vždy vypijem 2 poháre vody a potom sa snažím každú hoďku aspoň jeden pohár. Ale nie vždy to vychádza 😖

vlcinko
16. máj 2013

@andy31 no ja mám pitný režim už dlho dobrý, v praci mam na stole 1,5 l flašku a tu sa za pracovný den snažim otočit 2x. ked aj druhu nedopijem, tak to doma čajom ešte doženiem. ja som na vode zavisla, ak nepijem, je mi rychlo divne takže sa mi nestane, že by som vypila menej než 2l (tie 2 vačšinou cez vikend ked ten den prebieha inak než v praci). som za to rada, v pondelok na kurze pre rodičov dvojčat nam vraveli, že na kojenie budeme musiet pit aspon 4 litre, čo ostatne spolukurzovnice hooodne vydesilo, mna teda ani v najmenšom 🙂 doporučem tie flašky (litrove minimalne) inak nemaš šancu to uhlídat.

elanel
16. máj 2013

@andy31 ja pijem asi dost podobne, viac ako1,5 l nedam asi nikdy. standardne vypijem tak 1 l a aj to sa musim nutit.. ked ma nesmadi, tak ma to skratka nenapadne, hoci mam furt na stole pohar s vodou

saska.t
16. máj 2013

@andy31 odkedy vypijem cca 1,5 l vody denne (posledne 3 dni 😀 ) prestala som mat zapchu,ktora bola fakt strasna,takze 1,5 l je min. limit,ale doteraz to bola bieda 😅 mam ale problem,väcsinou ak vypijem viac,je mi zle od zaludka,takze nic netreba prehanat aj vela tekutim skodi,kedze su nadmerne zatazene ladviny 😉

marseillka
16. máj 2013

ahoj andy31, ja tiez som na tom podobne, je pravda, ze aj ked som tehotna nebola, som obcas mala problem vypit aspon liter vody. Teraz to nie je o nic lepsie, ale mam flasu postavenu vzdy tak, aby som si ju vsimla, takze tak si pomaham, bez toho ziadna slava, ani nemam potrebu. Takze podobne.

nika1985
16. máj 2013

@andy31 aj ja vypijem strasne malo dneska som doobeda nevypila skoro nic okrem kara potom ma boli hlava snazim sa pit viac ale potom chodim viac na wc s tym je spojene stale obuvanie vysypanie piesku malej z topanok a vsetko okolo tak radsej kaslem na to potom od obeda sa to snazim dohnat ale uz som si slubila ze si budem nosit flasku aby som aspon 1,5l vypila.

nika1985
16. máj 2013

baby kolko ste zatial pribrali?
@marseillka mne robi tiez doky sono pri kazdej poradni take rychle ci je vsetko ok a tie 3 co su zapisane v knizke platim inak nie.

jujlucka
16. máj 2013

@nika1985 ja som pribrala 12 kil...

marseillka
16. máj 2013

@nika1985 ja zatial cca 3kg som pribrala.

lara30
16. máj 2013

ja mam na planovany porod na 7.9 🙂

lara30
16. máj 2013

@nika1985 ja som 4kg

ikuska777
17. máj 2013

@andy ja sa snažím vypiť hneď nalačno cca 0,5 deci vody a potom ešte v robote asi 1,5 l, ale keď prídem domov už to flákam 🙂
ja som zatiaľ pribrala tiež cca nejaké 3 kg
baby a spíte v noci na chrbte, alebo radšej na boku? ja zvyknem aj ja, len niekedy, keď sa pretáčam mám pocit, akoby mi stŕplo brucho,nie veľmi, ale je to taký zvláštny pocit. tak neviem či to mám pripisovať tomu tvrdnutiu, lebo predtým som nič také nemala

andy31
17. máj 2013

Budem sa musieť teda polepšiť a viac dopĺňať tekutiny. Ja som doteraz pribrala 6 kg a to mám polovicu už za sebou. Ešte keď priberiem 6 tak to bude ideálne. Viac nemusím 😉
@ikuska777 ja spím hlavne na boku, nie som zvyknutá na chrbte spať. Ale sem tam sa pristihnem, že už už idem na brucho ☹

jhanusik
17. máj 2013

Ja som zatial pribrala 4 kg a tiez spim radsej na boku ale maly vtedy kope 🙂

nika1985
17. máj 2013

@ikuska777 ja zaspavam vacsinou na chrbte celu noc sa prehadzujem z jedneho boka na druhy co ma stale kope najlepsie sa mi spi ked mm odide do prace zoberiem si jeho paplon medzi nohy a tak nejako pod brucho a spim na boku skoda ze uz iba hodku.

saska.t
17. máj 2013

@nika1985 ja zatial 5 kg
@ikuska777 spim na boku,ked spim na chrbte tiez mi stvrdne cast brucha ako tebe,ale ked sa opät pretocim tak to prejde, mam to od zaciatku tehu 😉

marseillka
17. máj 2013

@ikuska777 ja len na boku spim, a to sa cele noci takmer stale prehadzujem, neviem sa nejak usalasit alebo co.
inac, vy uz citite take tie prave kopance?

nika1985
17. máj 2013

ja uz taham 6kg ale citim sa ako keby som pribrala raz tolko. V pondelok ideme na 3d uz sa tak tesim som zvedava kto sa tam to tam skryva. 🙂

vlcinko
18. máj 2013

@marseillka no ja som z tých kopancov bola zo začiatku trochu neštastna, doktor bol na utz v 20. tt suveren, že kopance cítite, že? a ja, že ani neviem. dlho som nevedela, že či "to" je ono alebo nie, a to mam v bruchu herečky dve. to, že sa ozyvaju, viem s určitostou asi od toho 22.tt, dovtedy bych za to ruku do ohna nedala. ked si to človek vezme, že maju cca pol kila, kolko može mat ručička či nožička čo kopne a k tomu ešte maminkine tukove vycpávky.. teraz to už poznam hned,ale či to jedna kope alebo druha, to veru stale nerozoznam.

marseillka
18. máj 2013

@vlcinko tak asi to ma cas, ja obcas citim ako sa hmyri, a ze hybe, ale kopance to este nie su, aspon to tak necitim. Niekedy dva tri dni po sebe citim, a teraz asi dva dni takmer nic a tak sa to strieda.

zuzanna1512
19. máj 2013

dievčatá pridávam sa k vám, termín mám 25.9 🙂

veronikuskars
19. máj 2013

No mna mala kope riadne 🙂 Obcas ked pozeram na hole brusko tak sa mi poriadne nadvihuje, mozno tam mam malu futbalistku 🙂

ikuska777
20. máj 2013

ja to tiež už cítim tak riadne, hlavne v noci, ale je to super pocit 😉 , len ako naschváľ, keď chcem aby si to vychutnali aj ostatní tak prestane 🙂

andy31
20. máj 2013

Tak dievčence kočík už je doma. Vybrali sme a kúpili Camarello Q12 bledučko hnedý. S manželom sme veľmi spokojní. Čo sa mi páči je, že vanička je vysoko položená, tak sa nebudem musieť moc zohýbať, priestranná vanička, všetky časti sa dajú rozobrať a oprať v práčke. Proste je úžasný. Našej malinkej sa v ňom bude určite páčiť. 🙂

ikuska777
20. máj 2013

super @andy31 , a kde ste ho boli kúpiť, niekde v NR? lebo u mňa tiež zatiaľ vychádza ako víťaž 😉

andy31
20. máj 2013

@ikuska777 kúpili sme v Nových Zámkoch cez inzerát. Bála som sa kupovať cez inzerát, ale nakoľko Zámky nie sú tak ďaleko, tak som sa s pani dohodla a boli sme ho pozrieť. Je ako nový. Hlbokú časť používali cca 3 mesiace minimálne, najviac využívali vajíčko, ale aj to iba autom a športová časť je úplne nová. Ich malá v nej nechcela vôbec byť, tak kupovali iný. Vôbec nebanujem, že som nekupovala v obchode a nový. Ani gumy na kolesách nie sú zodraté. Má všetko čo dostaneš k nemu v obchode + bol k tomu originál fusak. Som maximálne spokojná. 🙂

grofka
20. máj 2013

@lara30 a @zuzanna1512 Vitajte baby!

@ikuska777 Ja sa snažím zaspávať na boku a podkladam si nohu aj bruško vankúšom. Ale keď sa zobudím, kedykoľvek v noci aj ráno, som stále na chrbte a hodne ma z toho bolí chrbát aj kríže.

@marseillka Ja som pri prvom tehu citíla pohyby až v 20. tt. Ale pri tomto druhom už v 17. tt. Až sa mi zdalo divné, že tak skoro... Akurát mám väčšie problémy pri šoférovaní. Sedím ako vo Formule 1 - sedadlo vzadu, ruky ledva dočiahnu na volant 😨 Babatinku sa akákoľvek poloha vpredu nepáči a kope pokým nemám dostatok miesta pre seba 😀

lara30
20. máj 2013

@grofka ☹ 🙂 🙂 🙂 dakujem :D

ikuska777
20. máj 2013

vitaj @zuzanna1512 🙂 , pozerám, že máme rovnaký termín pôrodu 🙂 , čakáš prvé bábätko? a chystáš sa rodiť v NR?