Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@eribac ja tiez tak raz za tri tyzdne az mesiac chodim do poradne, ak je vsetko v poriadku. Na sono velke nie na kazdej navsteve. Len take rychle, ci je vsetko ok. 🙂
@ikuska777 mne zatial nikto nič nehovoril, ale ja som minulý týžden menila Dr a moja karta mu ešte len dorazí, 13-teho som k nemu objednaná, tak možno potom pojdem 🙂
@andy31ten glukozovy test,mne to budu robit tak ze pridem rano zoberu mi krv,potom vypijem tu sladku vodu a za tie dve hodiny mi zoberu krv znovu,podla mna aby mali co porovnat,krv budu brat len z prsta si myslim,tak hned vedia zmerat stav hladiny cukru v krvi - moj muz ma cukrovku ☹
no mne porodna asistentka zdoraznovala sa na cukrovku neobjednavat pred 27.tyzdnom, že skor by sa to vraj nemuselo zistit. inak sme chodili na kontroly každé 4 tyzdne, teraz už sme trochu zrizikoveli, tak začiname chodit každe dva. inak 3D dopadlo pekne, herečka A pekne zapozovala, akurat herečka B bola viac vzadu a jej foto nič moc. od A čka mam aj video kde si zívne a dá nožičku pred tvár 🙂
ahojte , boli ste uz na 3D ultrazvuku ? ako sa vam to pacilo ? ja mam take skarede, rozmazane zabery, ze som velmi sklamana.☹ bola som pripravena na horsiu "viditelnost", lebo placentu mam vpredu, ale babo ma taku nepeknu tvarickum ze ma to uplne sklamalo.... ☹(((sice lekar povedal ze je vsetko ok, ale skoro nic tam nevidno, vsteky zabery su skarede....☹(
Ahojte su tu buduce mamicky zo ziliny?? 🙂
@ikuska777 pri malej som mala brestanskeho teraz tam bol ten mladsi doktor mne sa pacil viac tento mladsi mm zas brestansky. Vies co ja som sa objednavala tusim v 21tt teraz maju dovolenku tusim tyzden mi hovorila ale oni maju vzdy par terminov volnych do tyzdna sa tam dostanes. Mna tam doktor posielal kvoli terminu a tak ja som chcela ist hlavne kvoli tomu ci je ok nie kvoli pohlaviu je tam krasne vidno vsetky kosti a vsetko co treba.
Dnes som objavila v potravinách výborné keksíky CERESKY sú s obsahom kyseliny listovej. Niečo aj pre nás 🙂
@andy31 hej poznam, aj chutovo su fajn 🙂
@1enuulk4 ja som este nerodila, tak chcem mat moznost dat si ju, ak by bola bolest taka velka, ale uvidim az v den D, ci je to take hrozne alebo nie 🙂 kamoska mala v ZA zaplateny nadstandard a veru bola spokojna.. mne vsak prislo, ze platit nadstandard a nemat na izbe ani WC nie je bohvieco, takze zalezi od uhla pohladu, ale na tom pristupe moze byt nieco pravdy.. partnera nechcem mat pri porode, ale on sa o tuto moznost ani netrhal :D jemu je zle uz ked vidi ako niekomu beru krv v TV..
@elanel ja som partnera pri prvej mala a je to nezabudnutelne aj sestricky sa k tebe spravaju inak ked vidia ze tam niekto je a mm sa odvtedy zmenil dokonca aj plakal teda zevraj lebo mne koncil porod nakoniec cisarakom pre komplikacie. Nato aku ma povahu by som to nikdy nepovedala ale som rada ze som ho prehovorila a bol pri mne.
@elanel presne ako hovorí @nika1985, keď máš partnera pri pôrode, tak majú k Tebe úplne iný prístup celý personál a je to aj pre Vás dvoch zážitok na celý život. ja som mala mm pri obidvoch predchádzajúcich pôrodoch a teraz do tretice sa tiež chystá. tak dúfam, že to stihne 😉
@andy31 ďakujem za tip, idem hneď nabehnúť do potravín 🙂
@1enuulk4 neviem ako je to u vas v porodke ale napr.mna ked posielali sprchovat nitko pri mne nebol ziaden personal keby tam padnem alebo nieco nikto sa nestaral takze mne vyhovovalo ked som tam mala mm podal mi uterak drzal ma ked som chytila kontrakciu aj ked ma poslali prec lebo akurat sme rodili dve dali ma na fit loptu tak mi dost pomahal inak by som to ani nechcela uvidim ako to pojde teraz ale ak mi dovolia aby bol pri cisaraku a budeme mat kde dat malu tak pojde tiez aspon len kvoli tomu aby som tam niekoho mala a nepozerala sa ako doktori menia vsetky nastroje.
Dievčence ja som mala to šťastie že som rodila obe moje baby v noci. Bol tam neskutočný kľud, akurát vždy vo vedlajšej sále rodila mamičky tmavej pleti. Ku mne sa chodili sestričky ukľudňovať a vraveli, že tu je taký božský kľud. Tak sa nemôžem na nič sťažovať a tiež aj prístup lekára bol vynikajúci. Moju polovičku pri pôrod nedostanem. Asi by to nezvládol, som sa ho pýtala a povedal že radšej nie.
Ahojte, len dnes som sa regla, som v 24 tyzdni, rodit chcem asi v BA na Antolskej. Uz sa zacinam tesit. Hlavne sa netreba stresovat, ked citam tie prispevky tu na MK mam pocit ze polovica zien chyta hysteria a vobec nie su psychicky v pohode. Stale niekto strasi tym, ci onym, podla mna si treba ist svoje a nenechat sa stresovat, zvladneme to a pri porode vela zavazi psychika, takze na tom treba popracovat podla mna a mat sa rada :D Vyzera to na velmi mierne leto a to nam hra do kariet, nebudeme sa parit s bruchami, no tesim sa velmi. 🙂 Je tu niektora co chce tiez rodit na Antolskej? Planujete si to tam ist aj pozriet?

baby, tak ten test mi vysiel, cakame dievcatko 🙂