icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

saska.t
17. sep 2013

Takze sa chvalim,moje male cacorky 😉

marseillka
17. sep 2013

@saska.t jo, lekarka vravela, ze to neni nic hrozne, len by bolo fajn, keby som to aspon mala menej pri porode. Ja som ani nechcela verit, ze uz mam kontrakcie, ja v tom, ze mi len tvrdne brucho alebo sa mala viac mrvi, a ona ze jeezis, aka silna kontrakcia🙂

marseillka
17. sep 2013

@marseillka jeej, krasne deticky 🙂

1enuulk4
17. sep 2013

Ahojte konecne to mame uz aj my za sebou 🙂 v sobotu o 18:00 sa nam narodil Matiasko 3500g a 50cm.. 😉

marseillka
17. sep 2013

@1enuulk4 gratulujem 🙂

jenny316
17. sep 2013

@saska.t ahoj,citam ze mame podobne deticky,cez den kebyze nepapa ani neviem ze ho mame,cely den prespi a v noci je skoro stale hore 🙂

jenny316
17. sep 2013

@nika1985 gratulujeeeeem 🙂

saska.t
17. sep 2013

@jenny316 no ziadna vyhra,ale snad si to casom upravia 😀

grofka
18. sep 2013

@jenny316 Veľká gratulácia! Opatrujte sa. My ešte čakáme...

grofka
18. sep 2013

@saska.t
@1enuulk4
@jhanusik
@nika1985
@kiki75
Ahojte baby, dlhšie som tu nebola a sledujem, že mnohé ste už šťastné maminy... Zo srdca gratulujem a prajem plnú náruč zdravíčka. Ja práve čakám na poradňu, tak uvidím ako na tom sme. Opatrujte sa!

adebi
18. sep 2013

@nicolettka2126 ako si to počítala termín pôrodu?? teraz je september to by si musela čakať 11 až 12 mesiacov mne to tak vychádza na máj-jún 🙂

adebi
18. sep 2013

@nicolettka2126 ako si to počítala termín pôrodu?? teraz je september to by si musela čakať 11 až 12 mesiacov mne to tak vychádza na máj-jún 🙂
@nicolettka2126 ahá teraz som si všimla dátum 😀 😀

eribac
18. sep 2013

@saska.t gratulujem 🙂

eribac
18. sep 2013

Baby, ako vám závidím, že už máte detičky na svete. Ja šte čakám a ešte k tomu ma chytila riadna nádcha s dobre upchatým nosom ☹

marseillka
18. sep 2013

@eribac Nie si sama, tiez cakam a uz neviem co so sebou.

zuzanna1512
18. sep 2013

tak dievčatá, my od zajtra nastupujeme do nemocnice, hadam to prostredie trošku pomože a malý sa vypýta von 🙂

marseillka
18. sep 2013

@zuzanna1512 Drzim palce 🙂

kiki75
19. sep 2013

@marseillka drz sa, uz to bude xoskoro.najhorsie boli tie posledne dni, ale potom budes nesmierne stastna 🙂

jenny316
20. sep 2013

Simonko

marseillka
20. sep 2013

@jenny316 je uuzasný 🙂

maminab
20. sep 2013

Ahojte! Takže už sme doma 🙂 13.9.2013 prišiel na svet náš MARKO 🙂 3550g 51cm 🙂 Sme radi, že to máme za sebou 🙂

maminab
20. sep 2013

@jenny316 Gratulujem, prajem veľa zdravia 🙂

maminab
20. sep 2013

@1enuulk4 Gratulujem 🙂

marseillka
20. sep 2013

@maminab gratulujem, krasny chlapisko 🙂

nika1985
21. sep 2013

Ahojte baby ako sa mavate co babatka? My mame za sebou prve koliky. Vcera som uz bola sama s oboma naraz. Dokonca som ich skorigovala a zvladli sme aj vychadzku a kupanie starsia sa snazi strasne pomahat a to je to tazsie lebo musim dozerat aby nieco Anetke omylom nevyviedla. Vsetky kojite?

maminab
21. sep 2013

@nika1985 Ahoj, takže vy už máte prvú prechádzku za sebou! 🙂 Malý mi prespí skoro celý deň. Musím ho budiť každé 3 hod na kojenie.... Bojím sa, že nepriberá, takže zháňam váhu, aby som nič nezanedbala 🙂 Máte ešte aj vy žltačku? Mne sa zdá, že je to ešte horšie ako nás pustili z pôrodnice!! Slnko žiadne nie je, ale aj tak ho dávam čo najviac na svetlo 🙂

saska.t
21. sep 2013

@nika1985 som na Tom rovnako,mala sa mi snazi stale pomahat a o to je to naozaj tazsie 😅 ale snad sa jej to casom zunuje a nebude taka aktivna, jasne kojime sa odusu 😀
@maminab
spavost pri zltacke je normalna a naozaj treba davat pozor aby Vela pil,to eliminuje aj zltacku (riedi krv a Bilirubin klesa) no moja vlastna skusenost Bola,ze ked som mala vahu Bola som viac stresovana ako bez nej,takze kojit najviac ako sa len da a aj zltacka odide a aj bude krasne priberat

inak nasa mala pribrala za 3 tyz. 800g sa strasne tesim a dufam ze jej to vydrzi 😉

maminab
21. sep 2013

@saska.t myslíš, že stačí každé 3 hod.... skôr ho neviem zobudiť ani za svet 🙂 zatial mám veľa mlieka, tak dúfam , že mu to stačí............. 😉 V nemocnici mi tiež nepriberal, takže fakt neviem........... 🙂 snažím sa nestresovať 😉 🙂

nika1985
21. sep 2013

@maminab hlavne vela vela pit tym zevraj zltacka odchadza mi uz zltacku nemame mala iba slabu nastastie. ALe tiez ju davam na slniecko ked sa ukaze nech sa trosku povyhrieva. Tak pri starsej sme von isli az po dvoch tyzdnoch ale teraz sa to uz neda starsiu doma neudrzim takze aby sme mali klud ideme von a s vahou pri prvej som mala pozicanu ale ako pise saska.t viac som stresovala riad sa intuiciou a ak pije kazde 3hodky tak v pohode.
@saska.t ja uz len dufam,ze v januari nastupi do skolky a bude lepsie 😉

saska.t
21. sep 2013

@maminab jasne staci,ale pri kazdej moznej prilezitosti kojit 😉 prve 2 tyz.je norma ze priberat nemusi,ale potom zu ano,hlavne nestresuj,aby si o mlieko neprisla 😉

@nika1985 to pomoze,malu mam uz v skolke od 2 rokov a dalsi nastupuje do skoly...