Najkrajšie detičky na svete, marec 2009
baby, už sme za 10000 príspevkami tak šup sem, nech sa orientujeme lepšie 😉
deni ved ti zajtra zavolam
ja budem presne na dulovom namesti tak okolo jednej uz pre vas k dispozicii 😎
Egy, tak to sa Ti zle snívalo...čo si zabudla, že sa aj volám priezviskom Slušná???? 🙂 😉 Ale nečakaj na námestí, prídi rovno do domu a bude to lepšie.... 😀
Nsoci, mala si ísť....aj keď verím, že to nakupovanie je oooomnoho príjemnejšie a lepšie a užitočnejšie, než hľadať gaštany...no, ale svokrička pripravila kafíčko, urobila chlebíčky, aj vajíčka uvarila, nakúpila zákusky - nemala by si sa zleee.....a tie autosedačky fakt vozím dve v aute, pre istotu... 😉
aluska ahoj, my sa mame vyborne 🙂
ale dobru noc tak sa uvidime zajtra vecer, a mozno cez den
Ahoj Ali 🙂 ty sa pochval, ako sa mate vy.. u nas vsetko po starom.. maly lezie, vsade ho len nahanam 😀 zubky uz mate? my este nieeee...
NO ahoj, podlaha a koberec do detskej kupene, mlady chrni a ja pijem nealko pivo a papam mnamkatu hubovu polievku a spenatovo grecky kolacik co som kuchtila. Mnam.
btw, uz mam auto, takze ked bude stretko, mozem dofrcat. ale narokujem si na miesto stretka. aupac. tam jedine zaparkujem
Babule, otazka ... v kolkych rokoch vasho dietata by ste boli schopne odist na dlhsie prec?
Egy tazka otazka.. netusim.. zatial si to este neviem predstavit.. ako sme boli v lete na svadbe a nebola som s Matkom pol dna, tak som asi 5x volala domov ako sa ma a ci je vsetko vporiadku.. 😅 no samozrejme bol medik 😉
inac hodila som asi len tri nove fotky do albumu... my strasne vela fotime 😀 😅
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
ze aka dobra mikina ... len Natalke by bola kapanek velka.
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...
munu, nooo ja som myslela dlshiu dobu ... teda viac ako tri tyzdne.
kuci a zajtra drzim palce, posielam velaaaaaaaaaaaaa pozitivnej eergie a tipujem to a chlapca. 😵 Jase , ze by som ti dopriala dievcatko, ale prvy surodenec marcovciatok bude urcite chlapcek 😵 😵
vlalu, vobec ti ezavidim to balenie, pranie atd. ja som sama stahovala jeden byt a skoro ma slahlo. A este stahovat to vsetko cez europu, no dakujem pekne. A co tak navstevu kusok zapriahnut do pratania?
mapa, no fasa cena, ja som bio tam este ani nevidela, kupujem v bille uz hotove prikrmy.
egy, buduci jun urcite idem na tyzden na sluzobku do Strasburgu bez Adamka, ale v juli pojdem na sluzobku do Chorvatka aj s nim.ň
Bershka a teraz ste bez kociara, ci mate niejaky iny?
Denka, keby som byvala v BA, urcit by si ma nalakala na tie svokrine zakusky. ZA sladke by som aj dusu zapredala 😀
no taella akurat som rozmyslala, ze by ste buduci tyzden kludne mohli prist ku me aj s mapou. Mam prazdnu buducu obyvacku, deti by mali vybeh, my by sme pokecali a urcite by som spachala ten jahodovy kolacik. V stredu alebo vo stvrtok nejdem do prace, tak keby sme sa dohodli, bolo by super 😵 Deda poslem na pivo a nebude nam tu oxidovat 😀
Denka mnam gastany, musim kupit, tie by som si dala. Ja tu luskam tekvicove jadierka. Vecera dnes nebola 😅
Ja sa chystam buduci tyzden do BA, vyhodit muza na letisko, ide na par dni prec a potom ist so sestrou na svadobne saty. Uz sa tesim, deticky povaruje maminka s potencialnym svagrom a ja sa vytesim na sestre v svadobnych salonoch. Viete mi v BA okrem Nicole odporucit nejaky dobry?
Kuci takze ak sa tipuje - ja tipujem chlapceka 😉 A zajtra bude urcite vsetko fajn 😵
Egy co myslis pod "nadlhsie"?
ahojte - tak kubko uz spi ale neviem ako dlho lebo ho dusi kasel a vykasliavanie ☹
na veceru som si dala mrazenu (teda upecenu) pizzu - rychle a po mojej dorabke aj chutne 🙂
boli tu svokrovci, tak mi svokra ozehlila vsetko pradlo - tri varky - jupiiii
manzela som pustila na vychadzku -) o barliach nikde nezdrhne 🙂
egy - neviem kedy by som od neho sla na dlhsie... niekedy si to zelam aj teraz 🙂
lubi, tak mesiac - mesiac a pol.
a Salon El na Rusovskej ceste je super. Ja som mala odtial a spokojnost.
egy ja ked som v praci, tak zo zaciatku som volala mame kazdu hodinu, a teraz ked uz konecne spava cez den,t ak volam tak 2x aby som ho nezobudila. No a velmi zalezi od toho, kto by ti zostal s NAtalkou. Adam moju mamu a sestru pozna, taha sa za nimi, smeje sa na nich, viem , ze obe su spolahlive a v akomkolvek pripade by reagovali rovnako ako ja (myslim pad, uraz, nechcenie jedla, nespavost..). Preto by som ho s nim nechala, jasne z eby som volala kazdy den viackrat, chybal by mi, ale mala by som pocit, ze je isto v poriadku. TAk si myslim, ze by som to zvladla v pohode. To je teraz moj pohlad na situaciu, ale pred odchodom budem urcite plakat.
A nedaleko je dalsi salon... doooost dobry.
http://www.miasposa.sk/
Fuuuha tych salonov v Blave zrazu je.....
http://www.zoznam.sk/katalog/Moda-textil-detske...

Denka, jaaaaj som ti chcela mapisat, ze sa mi v noci s tebou snivalo ... na margo tej pozvanky do Bielu. Ze sme sa k tebe vsetci vybrali a ty si nas mala cakat niekde na namesti a my sme tam cakali ako trdla a ty si vobec neprisla. A zrazu sa zjavil moj otec a zacal mi nadavat, ze sa stretavam s nespolahlivymi ludmi. ☹