icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mirkov
14. mar 2013

baby tak tato noc bola hroza. Najskor krasne zaspal. 2 hodky uplne bez pohnutia. A ked som si isla lahnut aj ja tak sa hemzil, vypluval dudel, plakal. No dokola celu noc. Pri kojeni zas rev, tak ja neviem. Asi ho trapilo brusko ale som brut ko dnes.kedy budem mat dieta ktore polozim do postielky, zaspi a zobudi sa iba na kojenie a znovu zaspi?
😖

tinasc
14. mar 2013

@evamarcel ak to bola otázka na mňa, tak UM vypije iba 120 ml viac nespapá a ešte z toho aj vygrcká a je spokojný, nepýta viac... dávam mu už každé 4 hodiny, pretože som vypozorovala, že ešte nie je hladný a ak som mu dala za 3 hodiny, tak nevypil ani polovicu... v noci dávam mliečko, čajíkom sa oklamať nedá 😀

tinasc
14. mar 2013

ozaj kočky a ste tu niektorá ktorá si cez deň s drobcom aj pospí? dospávate prebdeté noci? ja nie, lebo aj cez spánok sa stále hmýri a musím ho ukľudňovať po cca. 30 min.

ivinka77
14. mar 2013

@tinasc ja si casto pospim 🙂 aj ked nemam co dospavat...ale niekedy ma to pri telke zalomi...🙂

mata884
14. mar 2013

@ivinka77 ty jedna provokaterka 😀

ingeborgnicol
14. mar 2013

@sssiska davala som este v porodnici prepichnut,nech potom vecsia nema stres.

tinasc
14. mar 2013

@ivinka77 no tak to je super... ja už som bola 2x drndať 🙂

mata884
14. mar 2013

@ingeborgnicol ako bolo na plavani?

ivinka77
14. mar 2013

@mata884 sak pockajte... dojte na psa mraz... ja ked to tu citam, tak sa normalne kazde rano budim so strachom, ze kedy uz aj u nas zacnu nejake problemy...

ivinka77
14. mar 2013

@tinasc my sme boli od 9-11 po nakupoch dnes a ked sme dosli, tak som ju este vylozila s kocikom na balkon...a prave sa hemzi... 🙂 takze obligatne vyse 4 hodky...

tinasc
14. mar 2013

@ivinka77 neboj sa ak dokáže na balkóne spať 4 hodiny v kuse, tak to dokáže neskôr aj vnútri... či v kočíku alebo v postieľke, však bude unavená 🙂 inak tu je taký vietor, že by som sa asi neodvážila krpatého vyložiť na balkón 😉

mata884
14. mar 2013

@tinasc neskutocne fuci. Ja som sa len chcela pozriet na balkone a skoro ma odfuklo 🙂 . Uz nech je teplejsie.

tinasc
14. mar 2013

@mata884 hej a aj počasie je také na spanie 🙂

mata884
14. mar 2013

@tinasc maly spi uz tri hodiny a ja som stihla konecne zehlit. Ale nic sa mi nechce. Leniva som strasne. 🙂

tinasc
14. mar 2013

@mata884 a čo si si nepospala?

ivinka77
14. mar 2013

@tinasc no uvidime... lebo zatial postielka 0 bodov...ani nahodou :( tak mam z toho dost obavu... :(

mata884
14. mar 2013

@tinasc lezela som, ale ako naschval neviem vtedy zaspat, ked sa da. Zakon schvalnosti funguje. Uz vstal Matej a jee vysmiaty ako leco 🙂 . Sranda su tie nase deticky.

ivinka77
14. mar 2013

hej veru sranda....ja som sa vas akurat sla opytat, ze aky mate rekord bez kakania, lebo viki uz 9dni ani neprdla 🙂 a v tom sa tak posr...ze az za usami 🙂 ako vravi slady...total jak lion....ale ooooooooobrovsky 🙂 🙂 🙂

alyze
autor
14. mar 2013

@ivinka77 fuuuha, keby sa moja nevi... 9 dni, tak by asi praskla, lebo uz ked jeden den nekaka, tak tlaci osto sesto 😀

alyze
autor
14. mar 2013

No ja som mala dne rano budicek 04:30, ona jednoducho dlhsie spat nebude, ako 7 hodin aaaaaaaaaaaa v noci sme sa kojil kazde tri hodinky supiiiiiiis, len nech to tak vydrzi 🙂
Dnes som bola v meste u kadernicky a kozmeticky skraslit, ocinko bol zo Saškou a vydrzala nepapkat 4.5 hodiny 😉 ale potom ked ma zbadala, az zvýskla, ze daj papat 😀 😀 😀

alyze
autor
14. mar 2013

@ivinka77 ozaj Ivi, mas este malu na balkone ? 😀 lebo tu by ju vynieslo, ako tu fuciiiii brrrr 😖

tinasc
14. mar 2013

@mata884 veru, veru, zákon schválnosti, ja som akurát pred hodinou že sa trochu natiahnem, som aj zaspala a za 10 min. plač... aaaaach som si akurát zle urobila, taká som bola oťapená, že ma toto vôbec napadlo... ja viem, prečo cez deň nespávam... 🙂

tinasc
14. mar 2013

@alyze veru aj môj jeden deň nekaká ale je z toho taký nervný a potom keď naloží stojí to za to 🙂 aj ho tuším bruško bolí...

tinasc
14. mar 2013

@alyze aj tu hnusne fučí, ufff až sa mi nechce, ale musím po malú do školy brrr...

tinasc
14. mar 2013

@ivinka77 a museli ste kúpať?

alyze
autor
14. mar 2013

@tinasc ani ja si cez den nepospim, lebo aj u nas to tak byva, ze ked si lahnem, tak je hned hore ☹

alyze
autor
14. mar 2013

@tinasc nezavidim, ani psa by som nevyhnala do takeho pocasia, ledva som zavrela branu, co ma skoro prilepilo o dom 😝

mirkov
14. mar 2013

@alyze a tie tri hodiny ti pekne spinkala medzi kojeniami alebo sa hemzila?
Ten moj nezmar sa vkuse hemzil 🙂. Ale aspon sa ti to uz zlepzuje no nie?
😀

mirkov
14. mar 2013

@ivinka77 to maly prdi po kazdom jedle! A ked si nepoprdi tak nevie dobre hajat...po 9 dnoch by ho asi roztrhlo
😅

ivinka77
14. mar 2013

@tinasc no jasneeeeeeee klasika ! 🙂 to by som ani 100 utierkami neutrela 🙂