Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@evamarcel ak to bola otázka na mňa, tak UM vypije iba 120 ml viac nespapá a ešte z toho aj vygrcká a je spokojný, nepýta viac... dávam mu už každé 4 hodiny, pretože som vypozorovala, že ešte nie je hladný a ak som mu dala za 3 hodiny, tak nevypil ani polovicu... v noci dávam mliečko, čajíkom sa oklamať nedá 😀
ozaj kočky a ste tu niektorá ktorá si cez deň s drobcom aj pospí? dospávate prebdeté noci? ja nie, lebo aj cez spánok sa stále hmýri a musím ho ukľudňovať po cca. 30 min.
@sssiska davala som este v porodnici prepichnut,nech potom vecsia nema stres.
@ingeborgnicol ako bolo na plavani?
hej veru sranda....ja som sa vas akurat sla opytat, ze aky mate rekord bez kakania, lebo viki uz 9dni ani neprdla 🙂 a v tom sa tak posr...ze az za usami 🙂 ako vravi slady...total jak lion....ale ooooooooobrovsky 🙂 🙂 🙂
No ja som mala dne rano budicek 04:30, ona jednoducho dlhsie spat nebude, ako 7 hodin aaaaaaaaaaaa v noci sme sa kojil kazde tri hodinky supiiiiiiis, len nech to tak vydrzi 🙂
Dnes som bola v meste u kadernicky a kozmeticky skraslit, ocinko bol zo Saškou a vydrzala nepapkat 4.5 hodiny 😉 ale potom ked ma zbadala, az zvýskla, ze daj papat 😀 😀 😀

baby tak tato noc bola hroza. Najskor krasne zaspal. 2 hodky uplne bez pohnutia. A ked som si isla lahnut aj ja tak sa hemzil, vypluval dudel, plakal. No dokola celu noc. Pri kojeni zas rev, tak ja neviem. Asi ho trapilo brusko ale som brut ko dnes.kedy budem mat dieta ktore polozim do postielky, zaspi a zobudi sa iba na kojenie a znovu zaspi?
😖