Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
tak, a od dnes 30-tka na krku... 😝 🙄 😅 ...ehm, 18-tka som chcela napisat... 😉 😀
Ja sa k veku nevjadrujem 🙂 a sterilizujem raz za tyzden, raz za dva tyzdne. ale vecsinou len olizem a chlapa ide porazit. Uz spinkate? My sme mali desny den zasla tu laktacka a nekupali sme a ani sme nemali skin to skin, lebo posledne spanie nedala. vobec ho nechce davat v posledne dni nieco s tym musim urobit a zatial neviem co. tak bola taka nervna a tenzna, ze pomoc...ledva potiahla do 18.45 a nieto este do 19tej......to je hrozne, ked jej narusime rezim.
Ivinka ked si lakoma a malej slaninku nedoprajes co sa dicis, ze si nadavkovala sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ivkasendy vsetko naj naj naj 😲 🙂
jaaaaaj baby ved vas vobec nestiham citat 😀
Mala pred chvylkou zaspala😉 nespala od 14:00 a bola taka unavena, ze jej ani nevadilo, ze som ju dala do postielky 😀 som zvedava, ze do kedy jej to vydrzi 😀
@alyze To ako vydrzi ci pana tak dlho hore? a co s nou robis, zabavi sa sama aj ked je taka unavena? Moja uz po hodine place a je urevana a len na ruky sa pyta, alebo sa mojkat, alebo cickat, lebo je taka velmi unavena, tak hodinu, maximalne hodinu a pol vydrzi hore. vecer o pol hodku viac, ked skinujeme a to je vsetko No a ty si sa pytala ako cvicime? mam cas mozem napisat
my sme boli dnes cely den dajaky umrnkany.. No neviem co sa deje.
Teraz uz sice spinkame od pol osmej ale 3 x bol rev, ze vypadol dudel.
Aj Vam to robia drobci?
Ja pridem, dam dudel a za sekundu spi ako keby sa nic nestalo...
@ingeborgnicol mne tiez vydrzi hore tak cca 2 hodky, potom je uz mrncavy a sucha si ocka.
Ako prebieha prosim ta skinovanie?
@ingeborgnicol dlho jej to nevidrzalo, uz ju mam zavesenu na didke😀
@mirkov ja si lahnem na chrbatik a ju si dam na brusko a ona s apo nme chvilku vala a rozpravame sa. potom ju to prestane bavit a zacne krivit pusu a tak si pokrcim kolena a dam si ju do takeho pololahu a polosedu a cvicime cvicky a hrame sa asi 10 dalsich minut. a jej sa to velmi paci. a nakoniec si ju zase dam na brusko , potom ju prevalim na bok aj seba a troska jej dam cicnut, alebo niekedy ked mi lezi na bruchu tak jej dam pocickat to je take zlate....
@ingeborgnicol Som tu cicka, pytaj sa🙂
@slady no ja som asi moc sterilna.ja davam kazdy mesiac novy 😅 a sem tam este prevaram.a vzdy ked spadne na zem tak ho oplachnem.. 😨 asi to uz nebudem tak prehanat,ako tak citam...
oznamujem,ze nam rastie zubok!! 😖 aj niekomu z vasich deti?? uz viem preco je taka mrzuta a nonstop si cmula prsticky...vidno tam take nieco biele malilinke...
@jgiovanna504 ci pisek, uz??! Moj tiez vsetko cmula a je mrzuty, tak radsej skontrolujem 🙂
@jgiovanna504 Aj nám , ale nie ten čo zvykne prvý ostatným deťom ale horný len neviem aké to je číslo 🙂
Tak skoro rastu zubky ?:-/ ?
@mirkov UZ! no pozri,ja som to v kuse pozerala,ale az dnes som tam nieco zbadala,aj to iba po "dokladnom"pozerani som nieco videla..
@lucinka58883 fakt? a to sa aj tak moze prehodit??
@alyze no asi hej,v pondelok sa spytam dokotrky,ale fakt tam nieco vidno,akurat ze este sa neprerezal,len ho vidno v dasienku..

@ivinka77 no nie len mamka si bude pochutnavat na slaninke, ale aj malicka mala chut. 😀 A urcite sa tvarila spokojne, vsak?