icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mata884
28. feb 2013

@ivinka77 no nie len mamka si bude pochutnavat na slaninke, ale aj malicka mala chut. 😀 A urcite sa tvarila spokojne, vsak?

tinasc
28. feb 2013

@ivinka77 super, to sa jej podarilo herečke 🙂

tinasc
28. feb 2013

@slady ja umývam cumle len vodou a mydlom...

ivkasendy
28. feb 2013

tak, a od dnes 30-tka na krku... 😝 🙄 😅 ...ehm, 18-tka som chcela napisat... 😉 😀

slady
28. feb 2013

blahozelam, zeny po tridsiatke su vraj najkrajsie som pocula 😉
@ivkasendy

slady
28. feb 2013

@tinasc ja som v tomto hrozna, ja ich umyvam len vodou a aj to nie vzdy ked spadnu, jarou ich umyjem raz za uhorsky rok... mater roka 😀

mata884
28. feb 2013

@ivkasendy Vseeetko najlepsie prajem, ja uz davno mam na krku :D

ingeborgnicol
28. feb 2013

Ja sa k veku nevjadrujem 🙂 a sterilizujem raz za tyzden, raz za dva tyzdne. ale vecsinou len olizem a chlapa ide porazit. Uz spinkate? My sme mali desny den zasla tu laktacka a nekupali sme a ani sme nemali skin to skin, lebo posledne spanie nedala. vobec ho nechce davat v posledne dni nieco s tym musim urobit a zatial neviem co. tak bola taka nervna a tenzna, ze pomoc...ledva potiahla do 18.45 a nieto este do 19tej......to je hrozne, ked jej narusime rezim.

Ivinka ked si lakoma a malej slaninku nedoprajes co sa dicis, ze si nadavkovala sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
28. feb 2013

@ivkasendy vsetko naj naj naj 😲 🙂

alyze
autor
28. feb 2013

jaaaaaj baby ved vas vobec nestiham citat 😀

mata884
28. feb 2013

@alyze no dnes som aj ja mala co robit, aby som stihla vsetko precitat :D

alyze
autor
28. feb 2013

Mala pred chvylkou zaspala😉 nespala od 14:00 a bola taka unavena, ze jej ani nevadilo, ze som ju dala do postielky 😀 som zvedava, ze do kedy jej to vydrzi 😀

ingeborgnicol
28. feb 2013

@alyze To ako vydrzi ci pana tak dlho hore? a co s nou robis, zabavi sa sama aj ked je taka unavena? Moja uz po hodine place a je urevana a len na ruky sa pyta, alebo sa mojkat, alebo cickat, lebo je taka velmi unavena, tak hodinu, maximalne hodinu a pol vydrzi hore. vecer o pol hodku viac, ked skinujeme a to je vsetko No a ty si sa pytala ako cvicime? mam cas mozem napisat

mirkov
28. feb 2013

my sme boli dnes cely den dajaky umrnkany.. No neviem co sa deje.
Teraz uz sice spinkame od pol osmej ale 3 x bol rev, ze vypadol dudel.
Aj Vam to robia drobci?
Ja pridem, dam dudel a za sekundu spi ako keby sa nic nestalo...

ivinka77
28. feb 2013

@ivkasendy vsetko NAAAAAAAAJ !!! a vitaj medzi nami starymi korculami 🙂

mirkov
28. feb 2013

@ingeborgnicol mne tiez vydrzi hore tak cca 2 hodky, potom je uz mrncavy a sucha si ocka.
Ako prebieha prosim ta skinovanie?

mirkov
28. feb 2013

@alyze a vy uz hajate lepsie dievcata 😉?

mirkov
28. feb 2013

@ivkasendy vsetko najsamlepsejsie! 🙂

alyze
autor
28. feb 2013

@ingeborgnicol dlho jej to nevidrzalo, uz ju mam zavesenu na didke😀

ingeborgnicol
28. feb 2013

@mirkov ja si lahnem na chrbatik a ju si dam na brusko a ona s apo nme chvilku vala a rozpravame sa. potom ju to prestane bavit a zacne krivit pusu a tak si pokrcim kolena a dam si ju do takeho pololahu a polosedu a cvicime cvicky a hrame sa asi 10 dalsich minut. a jej sa to velmi paci. a nakoniec si ju zase dam na brusko , potom ju prevalim na bok aj seba a troska jej dam cicnut, alebo niekedy ked mi lezi na bruchu tak jej dam pocickat to je take zlate....

tinasc
28. feb 2013

@slady niekedy keď malému padne na zem cumel, tak len oplachujem 🙂

alyze
autor
28. feb 2013

@mirkov dakujem za opytanie, uz je to lepsie, nie idealne😀 ale da sa😉

adel22
28. feb 2013

@ingeborgnicol Som tu cicka, pytaj sa🙂

mirkov
28. feb 2013

@alyze to som rada 🙂, co si budeme klamat, idealne, ako to bolo pred babatkom, to tak skoro nebude, ale stoji to za t, no nie?
Zevraj aj spln ovplyvnuje spanok babatiek. A ja, ze co bola tato noc taka zla...

jgiovanna504
28. feb 2013

@slady no ja som asi moc sterilna.ja davam kazdy mesiac novy 😅 a sem tam este prevaram.a vzdy ked spadne na zem tak ho oplachnem.. 😨 asi to uz nebudem tak prehanat,ako tak citam...

jgiovanna504
28. feb 2013

oznamujem,ze nam rastie zubok!! 😖 aj niekomu z vasich deti?? uz viem preco je taka mrzuta a nonstop si cmula prsticky...vidno tam take nieco biele malilinke...

mirkov
28. feb 2013

@jgiovanna504 ci pisek, uz??! Moj tiez vsetko cmula a je mrzuty, tak radsej skontrolujem 🙂

lucinka58883
28. feb 2013

@jgiovanna504 Aj nám , ale nie ten čo zvykne prvý ostatným deťom ale horný len neviem aké to je číslo 🙂

alyze
autor
28. feb 2013

Tak skoro rastu zubky ?:-/ ?

jgiovanna504
28. feb 2013

@mirkov UZ! no pozri,ja som to v kuse pozerala,ale az dnes som tam nieco zbadala,aj to iba po "dokladnom"pozerani som nieco videla..
@lucinka58883 fakt? a to sa aj tak moze prehodit??
@alyze no asi hej,v pondelok sa spytam dokotrky,ale fakt tam nieco vidno,akurat ze este sa neprerezal,len ho vidno v dasienku..