Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
tak nič, drobec je hore, utekám, tak pekný deň všetkým 🙂
@ingeborgnicol dnes je moj ''oblubeny'' pondelok...vazenie...zas o pol kila viac :( kuaaaaaaaaaaaaaaa
babyyyyyyyyyyy huraaaaaa jar !!! ja som v kratkom tricku na balkone, chytam bronz 🙂 mame 15 stupnov.... paradicka !!! 😉
ozaaaaaaaaj chcem kupit nejaky sportovy kocik, popripade aj golfac, ale aby mal spojenu rucku ....priestranny a co najlahsi, neviete poradit nieco ? najlepsie, ak by sa dal dat uplne do lahu... dik 😉
@ivinka77 Ja som si kupila special kvoli sportovemu tento http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_CHICCO-K... ale v cervenom samozrejme. je uplne paradny, lebo az do 3-4roch rokov sa nam tam vojde mala. Inak mame tento Stokke:
http://www.babymarket.sk/sk/1766/29/stokke-koci... tento mame len v tyrkysovom
@ivinka77 tak to Ti môžem len závidieť 😲 , u nás v PP ráno -11, teraz už ,,len " -1.. bože, už nech je jar , že nemusíme tie detváky tak babušiť... 😒
dakujem baby...
@tinuska1112 no to si viem predstavit, mam akurat Terezku na prazdninach u nasich v SNV a vcera mi volala, ze ''mamiiiiiiiiiiiiii vies kolko je tu vela milionov snehu ??? '' 🙂 zlate dzecko vytesene 🙂
ahojte kočky, drobec spinká na balkone, vonku je fajn, len mi tu máme ešte tienik až poobede bude svietit slniečko, tak je celkom chladno. Mám doma aj staršiu, akurát maluje, ešte som ju nechala doliečit a zajtra už ide do škôlky, ale celkom nám to ubieha rýchlejšie, aj sa malému povenuje - čo je zázrak, asi sa to zlepšuje.
Inak ja aj cvičím aj sa snažím už nejest tolko sladkého a aj napriek tomu mám brucho ako v 4 mesiaci, vobec neviem prečo, uvidím o týžden či sa to zlepší, bo som začala sa zdravšie stravovať.
No ja tiez este 8 mesiacov nemozem cvicit a chudnutie sa rovna diete co je v mojom pripade samovrazda. Ja som v ivinkinych kolajach sezrala by som pri tych liekoch aj mrtvole z ucha....a tu je krasne slniecko svieti, celkom pekne pocasicko..akurat uvazujem o nejako jarniku, lebo na mojom nehrozi zapnut ani pol gombika.....
@ingeborgnicol ja mam black melange 🙂
@mirkov A nebojis sa tej sportovej casti, ze nebude komfortna pre babatinko?
Tak sme boli dnes na ockovanie. Trosku plac, ale zvladol to Matejko ako chlap 🙂 . Dnes mame 3 mesiace a 2 dni , vazime 6740g a meriame 66 cm . Celkom dobre si myslim. 🙂 .
@ingeborgnicol Ani nahodou, vela som si citala skusenosti bab co ho maju a nepochybujem, ze bude super 😉 .
Zatial sa malemu velmi paci!
@evamarcel Aj ja mam taky poxit ze mne cez den ako keby nepapala skoro vobec, ale v noci je dlho predlho na prsniku a najnovsie vycuca v noci oba.
@mirkov No to je super, ty mas chlapceka ze? ja by som chcela summer kit, ale podla vsetkeho my mame starsi model, vravel mi jeden pan ze pokial na sportovej casti je zozadu aj plast aj latka, tak na to sa summer kit neda dopasovat iba na modely tohoto a minulorocne.
@tinasc aj moja presne to iste
slady prekladas?
No len mja to nedobehne ani v noci,papka len raz,radsej ju asi zacnem vvazit
no ja som dnes zahajila lavickovu kojacu sezonu 🙂 prvy krat vonku na lavicke, na slniecku 🙂 a inak mali sme zas total sipkovoruzenkovsky den... rano vstala o 7 , potom spanok od 9-12, dalsi od 14-17 a potom este od 18-19.30 a teraz sa tu na mna vyskiera a rehoce, tak som veeeeeeelice zvedava, co to bude za noc ??? 🙂 inak ja ked tu citam tie vase ''spacie trable'' tak normalne si pripadam jak z inej planety...ja mam oci spuchnute od prespatia 🙂
Hallo🙂
Uz som doma pri mame🙂 Chvilku si oddychne od svokrovcov, aj ked nie je to zle....no doma j doma🙂
Miuska ma dnes 3 mesiace...a ja som ju zabudla odfotit s trojkou :( zajtra to napravim....
Aaaaaa nekakala uz vyse 3 dni :( prdiky posmrdkavaju, ale stale nic...tak cakam ranu🙂 ved ona sa raz vykaka🙂🙂🙂
No a moj je konecne oficialne na materskej oddnes a samozrejme sa uz bol lyzovat.- a ze materska...skor len dovolenka..a ja furt doma, ale aspon ze je tak krasne....uz bolo nacase.
drzkajte sa!!!
@ingeborgnicol tiez si idem kupit summer kit, len cakam ci nebudu nove farby 🙂. Kit pasuje na xplory vyrobene po roku 2010. Ja mam novy kupeny takze tam pasuje aj summer aj winter kit. Ked chces tak daj fotku, poviem ti ci ti bude pasovat 😉

no a už som bola krpca drndať... po polhodine spánku...