Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
@stvura ahoj, to bude super ze tu konecne bude LP, ked som ja potrebovala, nemal kto prist ku mne poradit
Ahojte (budúce) maminky 🙂 som tu nová, termín pôrodu mám stanovený na 27.3.2012. Môžem sa spýtať na kedy máte termín tehulhy ?
dobry vecer je tu nejaka novozamcanka ktora sa nudi? alebo sa prave zobudila lebo musi ?viete ako to myslim
@tomika priamo v nz nie je vela ortopedov a u dobreho asi budes cakat, ak nebudes objednana. potrebujes pre seba, ci pre deticky?
@michala1515 dakujem ti za odpoved 🙂 .So synom mám isť.Minuli rok sme boli v KN,teraz máme isť na kontrolu.Ale je to dosť daleko s autobusom,radčej by sme chodili do NZ.
@tomika v nz je dr tornoczy - byvaly primar v nemocnici, starsi pan. potom dr pinter a dr martinkovicova - ja by som ti odporucila prave ju, aj moju mamu som k nej poslala a ja som s malou tiez u nej bola na sone. okrem utorka je tam kazdy den.
@michala1515
@tinkag
@moon1979 mamičky,na nete som ešte našla Dr Suchy Henrich,o nom viete niečo.Podla netu má ordináciu na Komárňanskej,myslim že oproti Hypernove.
Ahojte, ja by som potrebovala poradit alergologa pre dospelych. Dnes ma ordinacny den doktor Szaraz, no neviem sa tam dovolat. Viete mi volaktoreho este odporucit? 😒
Ahojte kočky, neviete mi poradit nejakeho (hlavne prijemneho) usneho lekara/rku. Dakujem 😉
@kika86 dr. Belicova - ambulanciu mala v starej poliklinike pred 3 rokmi, teraz neviem kde ju ma.
@kika86 ta mudr sumska je naozaj super, ja som tam tiez bola s malym, je celkom mila...
@skeblicka77 ja som tam bola s dcérkami ked ich ucho bolelo,ked som mala problémy tak aj ja som k nej išla,dokonca aj pred dvoma rokmi manžeľ dostal silný zápal mandlí,povedali,že by trebalo vybrať/na staré kolená 49 r./ doktorka ho liečila ambulantne 5 dní,bolo to hnusné niečo,ako mu to čistila,doma som si myslela,že sa zadusí,ale klop klop je v poriadku.
@kika86 Ahoj, ja som veľmi spokojná s Mudr. Kršákom. Ordináciu má v poliklinike (G. Czuczora) v hlavnej budove. Myslím, že druhé posch.

@maricom no ahoj tak dnes som bola u havlasa konecne, hanbila som sa aaale... nebolo to take strasne ako som si myslela rychlo som tam vyskocila a hotovo haha