Okres Levice 2. Pridajte sa!
zacinam novu temu okresu levice, lebo vraj moze byt v jednej len 10tisic prispevkov, tak vitajte kocky 😉
fia zlatunke male 😉
ja som tiez davala vigantol do roka a kanavit,podla rozpisu co mi dala sestricka,to je tusim nejaky vitamin,ale aky si nespomeniem😀
Tak my ten kanavit nemame,tak sa v pondelok spytam 🙂 jaj a v pondelok sa aj na nozicky ideme objednat,normalne sa bojim 😔 ,co ak sa mu to este zhorsilo a daju nam remence? 😔
ejka,hadam to bude ok, a co ta klobasova parti??ja sa asi stavim ak bude pekne,lebon mato bude aj tak cely vikend robit na dome,tak sa hlaste
a dnes??nejdete niekdo smer mesto??idem na postu tak zato
Luci,neviem ci nas da uz teraz,vsak uvidim,chcela by som tuto stredu,v pondelok zavola,to by bolo super keby sme sa tam stretli 😀 ,rada by som Romanku videla 🙂 Klobasova este neviem,mozno zbehneme ta,lae ma byt skarede pocasie 😒
No, len musíme volať skoro ráno, ja som volala teraz v pondelok okolo 10:00 a hovorila že: no už máme tých 50 detí objednaných, skúste znovu bud. pondelok! Že 50 detí!!! 😒 za 3 hodiny. Ja viem že to netrvá dlho, ale aj tak sa mi to zdá veľa!
no tinka vas pozdravuje, ale nestiha pisat, je na pokeci, jej svagrina skolabovala v parizi na dovolenke,tak neni casu a asi ani chut, takze pozdravuje, a ze urcite napise, idem maly vstal papa
a tinkinej rodinke good luck 😉
čaute baby ako vidím tak už alzbet napísala za mňa 😔 nechce sa mi fakt písať,len aby ste si nemysleli,že vás zanedbávam
a ako pozerám tak tu nevidím ani fotku jarulky,nečítala som vás však potom dočítam 😕 noc bola eňo tuti od 21h do 7:30 😵
schrupla som si aj ja
poobede idem do LV tak ak mu budete vidieť ohláste sa asi tak okolo 15h 😉 čauko
dobre ranko,
my mame zas zamracene 😖 😖 😖 😖 a dnes som aj sama doma lebo drahy je v praci ☹ ☹ ☹ ☹ .
To vazne je LV nemocnica na tom az tak zle 😖 😖 😖 😖 😖 ,joooj a ta starostlivost no comment 😠 😠 😠 😠 😠
baby ja normálne asi odpadnem
malá mi spí už 3,5h ako som už písala tak do 7:30 najedla a spí od 8:30 a ešte stále
pfúúú čo tá bude robiť poobede a v noci 😅 normálne nechápem
aj mám už skoro upratané aj dovarené čakáme tatíka ten príde až poobede a tak.... trochu ma depkovica prešla ale teraz sa pre zmenu nudím a z tej nudy sa mi drieme a viem,že sa mi neoplatí ľahnúť,lebo to sa malá určite zobudí
mojsi super,že Roman má operáciu za sebou,už len nech to riadne rozhýbe a bude pokoj
sweet viem si sestru živo predstaviť,ona je najmúdrejšia a najdokonalejšia
no končím idem vybrať von hranolky tak čaute
ahojte nejak nestiham este je tu sestra z ciech tak som stale snou ale zajtra uz odchadza tak vas hadam nebudem zanedbavat 😉
ta moja druha sestra co prislao babeko tak zakrok jej este nerobily ze az v pondelok 😕 😕 😢 ☹ chudatenko moje..stale len placem ked si na to spomeniem....aale taky je zivot 😖
stym spankom Tinka my sme vcera poobede spaly rovneeee 4 hodiny 😅 😅 ja som spala tiez bolela ma hlava od placu tak som zaspala a zobudim sa kukam na hodinky a skoro ma slaktrafilo ze sme tak dlho spaly s malim a to som maleho este musela budit on by dalej spal 😉
toto je neskutocne pocasie,ake dusno,musi byt strasny tlak vzduchu,ide mi hlavu roztrhnut,ani vonku sa neda byt,aj Alzbet som stretla,uz isla aj ona domov..Tinka dokedy budes v meste?aj Saska?A preco svagrina skolabovala?
ejuša, k tým vitamínom... aj my dávame acerolu od narodenia, t. j. prírodný vitamín C
a ten vigantol dokedy? neviete?
my tu mame fajn pocko,sice je pod mrakom ale da sa aspon dychat 😅 😅 😅 😅 😉 😉 😉 😉 😉
ejus...kanavit je vit.K ten sa ma davat do piateho mesiaca podla rozpisu,to je na dobru zrazanlivost krvi tusim to sa aj picha hne dpo porode ak sa nemylim 🙂
sweet...a ten vigantol to do roka sa ma davat.
my nepojdeme na tu klobasovu party,mame vyrocie s manzelom tak si budeme doma aj s malym nieco vonku grilovat 😉
tinka...tak to je mala spachtoska 😎 taka vegeťáčka 😀 tak uz pride drahý dnes tak sa teskate,juuuj verim ti. 😵
jarula...a to jej tam mozu tak dlho nechat???? 😕 😲 😲 😲 nedostane zapal?
my sme ten kanavit nebrali vôbec... ani nám to nikto nepovedal, teraz to "počujem" po prvýkrát...
na tú klobásovú ani my, nemám s kým ísť, bo ondrej nedojde ☹
Aj ja pocujem prvykrat o tom kanavite 😲 Hrozne je vonku,ani dychat sa neda,sice troska fuka,ale ajtak..rano som nestihla malemu polievocku,tak som mu dala kupenu od Hippu,az ho naplo,tie kupovane nechce papat 😖 😉 Videla som Alzbet 🙂 Mohlo by prsta troska.
marek kupované ľúbi, občas mu to kúpim, nech má radosť. idem ja haji, pokým sa krpec nezobudí. taaaak dobrú noc 😉
ahojte 🙂
mojsi ..mne Paťka hrozne vrackávala do 7 mesiacov..Samko len občas...asi sa Taminka viac napapká a potm robí značky 🙂 a paťka prišla len o hlas..hrdlo ju neboli...podľa mňa je to z toho, že prvú noc flámovali od pol druhej rána a na druhý deň na slnku ..plávať... to nie je bohvie čo..predsa je zvyknutá chodiť spávať skoro... tak hádam doma preliečime 😝
ejuška ďakujem 🙂)) to je tričko čo mali naše decembrovky teraz na Orave veľké stretko...my sme nešli ..najskôr sme mali ísť..potom to nevyšlo...tak nám dnes prišlo tričko..tak sa vytešujem 🙂
boli sme sa kúpať na plavárni dnes..najskôr Samulo plakal, že nie do vody..potom sa mu tak zapáčilo, že zas plakal..nie von z vody 😀 asi budeme častejšie cez prázdniny tam chodiť 🙂
Jeej tak vy ste na plavarni boli 🙂 ,tam vela ludi zvykne byt?Tobinko haja,juj aj by som,ale som na tom ako Tinka,ked si lahnem hned sa zobudi,tak nelezim 😀
ejuska, super fotka, kocka si na nej 😉 inak stavila by som sa na dlhsi pokec,ale to teplo fuj, a stretla som sesternicu,tak som potom letela
maly zaspal a ja s nim,ale este horsie sa teraz citim,otapena
aj ja som dnes nejaka otapena niiiic sa mi nechce a to ani teplo nemame 😒 😒 😒 😒
Jaj nie dobra fotka,potom sa s malym odfotim,ale dnes nema fotiacu naladu a ja mam cervene oci ako opica zadok 🙂 Heej tam na pesej bolo neskutocne hnusne 😝 cipsiiiii,aj ja som otapena,no len Tinka je aktivna,uz aj ide do Levic,skoda ze sa nestretneme,maly mi este haja a kym sa vymoceme bude pet 🙂
ejus krasna si na tej fotke 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉 😉 nic nemusis menit,keby som sa ja dnes odfotila tak by som vyzerala asi takto znudene 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

ahojte...sweet teda verim ti ja sa tiez uz nevyjadrujem radsej na lv nemocnicu 😠 vsak tak aj dopadla teraz bez vody,ze ju hadam zavru,to co uz je ked nemocka vodu nema... 😅 😕
maartinka...este ani mne nedosli 😒 😲
mojsi...pozdravuj od nas romana,nech sa rychlo uzdravi 😉
ejus...ani ja nedavam len vigantol a kanavit