Okres Levice 2. Pridajte sa!
zacinam novu temu okresu levice, lebo vraj moze byt v jednej len 10tisic prispevkov, tak vitajte kocky 😉
Ma netrap,aj my mame v chladnicke fernet ale nedam si,co ak mi zajtra krv zoberu,este ma na protialkoholicke poslu 😀 Pozdravujeme sestru 🙂
ale neboj jeden ti neuskodi len ja som ich mala najmenej 4 a uz som si odvykla takto popijat 😀 jasneee odovzdam....
alžbetka si ma rozosmiala...ja som jej gratulovala, nech ona mamičku poslúcha 😀 a happy to je náš obchod ...tam si vždy niečo vyberie 😉
ešte som vás neprečítala, ale posnažím sa. mali sme tu celý týždeň ocka, tak som sa jemu venovala a ešte som aj behala po tých doktoroch, ešte ma čakajú dve vyšetrenia. no a dneska som tiež nestíhala, až teraz, ale už som celučičká celá vaša 😀
jaj ved ozaj,tatuldo mal dovolenku,aj ste niekde boli?A áko dopadli vysetrenia? 😲 🙂
doma sme boli a kúpať sa 🙂 a tie vyšetrenia - zatiaľ len tie mandle sú zlé. ešte gastroenterológia a sono brucha, uvidíme
Ahojte dievčatá, viete čo by ma sráááááááášne zaujímalo som čítala ako to prebieha v levickej porodnici, že aky sa žena pri porode neposr.......... 😀 tak dávajú klystír ak chce a piť može kolko chce, ale ko je to ked sa pri tlačení dá čúrať a ešte ked može piť kolko chce ked čaká????????
mirip,. mne nedovolili ani jesť ani piť. a smadná som bola ako ťava, hladná nie, len ma brutálne sušilo
Som uz zabudla ale pri kom si rodila,pri Kopkovi?Nestiham vela napisat,skypujem s Tinus,predtym s Ditkou 🙂
ja som pri Neubauerovi, ale ten ma len vyšetril a prišiel až na tlačenie, inak tam bola so mnou len pôrodná asistentka
No dobre,Tinka mi uz kosom dala,tak uz hadam spat pojdem,no zajtra sa ozvem,ktovie co mi povedia,ci je to vobec kvoli ociam to tocenie..no dobru noc 🙂
bré ráno,za nami je super noc,malá cestovala po celej postieľke,ráno sme na nej tak rehotali,že kde to je?????
len teraz vstáva 😉
my ideme do ZM na nákupy potom sa ozvem- na dnes máme naplánované riadne riadenie aj betonovanie takže tu budem striedmo 🙂

Ahojte tak precitam vas zajtra len teraz sme doslx domou je tu segra z Modry tak sme popijaly a klabosily takze som unavena aj spolocensky aj normalne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pekny vecer a dobru nic......
Bzuci ip 😉