Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
ahojky kocky tak hadam sa mi podari chodit castejsie k vam je mi akosi smutno za vami.
MI SA MAME V CELKU OKI.asi nam idu zubky lebo neposluchame a sme mrzute ale po minule dni sme mali teplotu a tera\ vyrazky asi vyroza podla lekara.ale inak teploty uz dva dni nemame.a vazila nas dnes a mame 8750g a musim van pochvalit dnes som ju zabavala pred kupkanim na nocniku a podarilo sa jej vycikat troska no proste ma potesila
ahojky mamky,taknějak nestíhám stíhat ani sebe sama,natož forum,dnes jsem byla v liberci,dávala jsem sešrotovat svoje staré modré autíčko,slzička mi ukápla a nebyla malá,měla jsem chut si ji vzít z5 domů a ujet,ale bohužel,technická jí dneska zkončila a další by už neprošla.nicméně mou bolest ze ztráty mého auta brzo vystřídala radost z nového,není to žádné super žihadlo a tím,že jsem ho od táty dostala jsem vytočila ségru,která mne už předtím nesnášela,no ted mne bude proklínat kud bude chodit a pak chudák moje babička nemůže spát,že jsem auto dostala já a né sestra 😀 😀 😀 😀 docela komedie. nic holky pádím,jdu k pepsonce.snad se mi podaří na vás dneska ještě mrknut.papalala MVR...........................................a už tu nejsem 😅
inak dnesny den nic moc..Misko stale v teplotach mal dokonca az 39,3..ale po sirupe mu uz klesla na 37,7..som zvedava, co z toho bude ☹ a aby toho nebolo malo, tak aj Filip ma teplotu..u neho aspon vieme z coho 😒
lubka mi sme mali tiez vysoke teploty a potom po klesnuti vyrazky.preslo uz je dobre
presli ti vsetky fotocky lubi ? zhruba 30 fotiek to malo byt zatim
baby idem pozerat film ale este sem nakuknem ak mate HBO zapnite si 🙂 ulet o mamicke na MD co sa zamiluje do nejakeho tatina na MD 🙂)) ja som minule videla iba kusok ale sa mi to riadne zapacilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takeho tatina na MD by som veru aj ja rada v parku stretla 🙂)))))))
silvi...nooo, od vcera ma Misko teploty...asi zuby, nieco citim tam, tak asi to bude to a Filipovi sme zistili vcera, ze ma opuchnuteho pisaka, ho bolel a mal ho zapaleneho, tak s nim mm isiel dnes na urologiu a mal tam hnis, tak mu to vycistil a aj jemu vyskocila teplota, asi z toho ☹ no, dnes katastrofa ☹
kurna a mala by som pracovat bo o chvilu idem na dovcu a klienti furt vysledok prace nevideli ale sa mi feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest nechce
jo a ten film sa vola AKO MALE DETI keby ste niekde niekedy videli z ema ist pozrite si trochen romantiky 🙂))))
lubi to ma mrzi ale on uz asi aj ked ste boli u nas mal problem s pindikom ked tak malo cikal a mozno bol aj preto taky smutnusik .........
glad...ja viem, len ked jeden ma nieco, tak aj druheho nieco chyti 😒
no, my nemame HBO, takze nic z toho
hej dnes nespali cely den uz spia , ale film uz zacina
a som smutna prsia plne na prasknutie a mlady sa rozhodol ze mlieko nechce :((( asi to odsajem len dufam ze sa nerozhodol na trvalo zanechat kojenie on uz ani cez den nechce moc mlieko :(((
silvi tak asi z tej prace vela neubudne 😅 😀 😀 😀
ja som rada, ze aspon Filip uz spi, len Misko nam tu este strasi, co mu klesla teplota 😅
glad...no aky problem...auto, vlak, lietadlo, vrtulnik, mas na vyber 😀 😀 😀
silvi..ako si tak spominame, tak urcite uz tam mu nieco bolo, ale on je taky bojovnik, ze to nikomu nechcel povedat 😅 a odsaj si pekne mliecko a mozes mu z neho potom urobit kasicku, alebo pouzit do jedla 😉
glad...my sme uz siestu chorobu mali, tak asi to nebude to 😒
dobre rano... 😵
vseeeeetko naj naj Karolinke a Ele... 😉
my po ranajkach, simi zjedla az 15 lyziciek vlociek.. 😵 ja som to dojedla potom ako som zjedla svoje... 😅
co sa dnes chystate robit?
ahojte
pekný a slnečný deň všetkým 🙂
my dnes pôjdeme plávať ešte ale tie jeho soplíky ma .......... 😠
:( ja som vcera zaspala pri filme ale !!!!!!!!!! som vyspataaaaaaaaaaaa vsetci spali celu noc ,misi vstal o 7 ale uz zasa spi a zlobrici este nevstali mam chvilu pre seba 😀

Mirus je mi strasne luto ze Vas mala tak vystrasila.U dr sa nenechaj odbit len nech ju vysetri.Ja by som z nou ale asi hned letela k dr nech kuknu co sa stalo.Pokial mala fakt nedychala nech zistuju co sa deje.Ja som niekde citala ze mon.dychu su vraj opodstanene len do 6 mes no v pdbornej literature bol clanok ze do roka.Tak si vyber
lubka fotecky nedherne.Tosko zavidim 😔