Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora tak to hej, sak preto som isla k dokimu a potom k rodicom a svokrovcom oznamit tu radostnu novinu 🙂
bamb27 - gratulujem 🙂
sunn... dakujem, este sa bojim velmi tesit, ale to sa vlastne ani neda... vcera ma kamartaka dokopala do testu, nakolko mi par dni meska (ale u mna to nie je nic nezvycajne), ja som testovat nechcela lebo sa tehu necitim... k doktorovi sa mi podari ist az o 3 tyzdne, tak snad mi to tu s vami ubehne rychlo 😉
ahojte, tak ja dom dnes ráno trochu špinila ☹ a som z toho vystrašená na smrť...
🙂 sunnessie, bamb27 vitajte
giovannajana určite to bude v poriadku, ale ak to, tak si zbehni radšej k doktorovi, budeš kľudnejšia 😉
volala som hneď do Heliosu, len mi zmenila dávkovanie progesterónu a nariadila kľudový režim... Vraj vidíme do piatku.
sunnessie- počuť srdiečko určite nebude...len ho bude vidno, ako tlčie 😉 teda mne to ukazoval - niekoľkonásobne zväčšené na sone - môj doki má nejaké moderné sono - ale ja som veľmi nevidela ako to tlčie. no hlavne , že videl on...
giovannajana - drzim palceky....tohto sa najviac bojim...a to spinenie bolo ake hnede ci ruzove?
mne kazall doki pri spineni alebo akejkolvek bolesti utekat na urgent...
hnedé je asi lepšie...niekde som čítala , že to je staršia krv, ružové je nová krv... ale keď tak uvažujem (a to ťa nechcem samozrejme strašiť) keď som potratila (začala som hneď krvácať bez špinenia), tak sa ma dokina pýtala: "najprv to začalo ako hnedý výtok , však?" a ja že nie, že rovno krvácanie...
ikon - aha, no zase som o nieco mudrejsia 🙂
mne doki nepovedal skoro nic, len ano ste tehotna. bola som v u neho asi 3min. aj s vyzliekanim a obliekanim. On skoro vobec nerozprava. Ked sa na nieco opytam odpovie jednym slovom. Chcem ho zmenit ale neviem ku kumu mam ist 😒 Vlastne iba sestricka povedala ze mam prist o 3 tyzdne a ze budeme sledovat ako sa vyvija.
ahojte baby 🙂 ... aj vám niektorej býva zle...ja mám celodenné nevoľnosti ... stačí že pomyslím na jedlo...hrúza 🤐
ahojte, tak som bola na kontrolnom sone, podla toho som 7tt+2, mame 11.4mm, srdiecko tlcie.. super pocit.. tie dva tyzdne cakania boli strasne... dalsia kontrola + krv a knizka az 11.3., tak dufam, ze uz bude vsetko ako ma... 🙂
stojdulka, mne pri prvom tehotenstve nebolo absolútne nič. Teraz mám pocit, akoby som bola vkuse hladná. Je mi ťažko. Keď sa najem, je to lepšie asi tak na 5 minút 😅
baby ja som mala dnes taký riadny krč vpravo v brušku ☹ bolelo ma to asi pol minúty a teraz už nič... Teraz mám strach ☹
Ahojte, taktiez sa pridavam k Oktobrovkam 2010. Zatial sa citim v poriadku, akurat som mala chripajznu a som kustik unavena, ale to asi patri k tehu.
majuskado vitaj 🙂 máš krásny dátum pôrodu, ja som sa 10.10. minulý rok vydávala 😀
Bamb, Saliv, Majuskado vitajte a gratulujem 🙂
Giovanna ja som pri prvom tehu tiež tak špinila ale nič to nebolo, niektoré ženy to zvyknú hlavne v čase keď by mali mať mršku, neboj, bude to ok 🙂
Ja dufam, ze bambulo bude zdrave, aj napriek tomu, ze som mala tu chripku. Je to moje prve tehu a asi ako kazda som vyplasena z akychkolvek zmien 🙂.
ahojte dievcata vitam nove tehulky..ja idem na sono zajtra bojim bojim..zle mi je 24 hodin denne 😔
ahojte 🙂
vidim, ze sa to tu krasne rozrasta 😉 ja idem zajtra prvykrat k doktorke, dufam, ze vsetko bude OK, tesim aj bojim sa zaroven 😒
tak to vyzerá že aj ja sa dostanem konečne v piatok k doktorovi, muž mi písal že by mal byť doma, že mu šéfstvo povedalo že by sa to malo dať, tak sa zajtra objednám 😵
Baby, nebojte sa, uvidite ze vsetko dobre dopadne, ja sa navstevy u lekara neviem dockat a velmi sa tesim ze mi to uz konecne potvrdi. No este tyzden musim pockat.
Dnes som si kupila homeopatika Cocculine-proti nevolnosti, dala som si jednu, no nezabralo, asi budem musiet zvysit davkovanie. Nema s tym niektora nahodou skusenosti? 😉
veronica aj ja som si dnes ich kupila a dala si jednu a nic vecer som vyvratila vsetko co som do seba za cely den dostala 😔 ono nemozeme cakat zazrak ked su to homeo a pisu ze 2-3 kazdu hodinu pokial sa nedostavyuspech ale mne sa to zda moc
ahojte, tak vam zavidim ze už mate po niektore navstevu u dr. za sebou 🙂 .....ja este musim chvilku pockat, nechcem to akosi unahlit....pojdem asi až okolo 8tt. Pred pol rokom som totiž v 14tt babo potratila a teraz mam kazdy den hrozne obavy...snad to tento krat vyjde 😉 drzim palceky vam vsetkym 😵
vejinka- aj mne sa to zda vela, dokonca ked som si pozrela zlozenie, ze tabak, normalne som sa zlakla a vahala som. Tak nam ostava uz len vyskusat ten zazvor-zajtra skusim pozriet v Bille(tam je take oddelenie zdravej vyzivy Bio) ci tam nebudu mat aj nejake zazvorove keksiky. Pripadne aj zazvorovy caj-to sa robi z cerstveho, no vraj to chuti hrozne a zvysuje to aj imunitu, no hlavne je to proti tehotenskym nevolnostiam.
Ale sa to tu rozrasta.
Ja uz som tusim tiez pribrala 4 kilo. Furt zerem, fakt cely den. Pri Matkovi mi vobec nechutilo, len hrozno a vinea. A teraz? Cokolvek kedykolvek megavela.
kočky homeopatiká sú špecifické tým že sa musia brať vo väčších dávkach a častejšie aby zabrali ale tiež sú neškodné a nemajú vedľajšie účinky 😉 ja osobne používam každý deň homeo sprej do nosa 🙂

Sunn možno máš pravdu, len si už chcem byť na istom aby sme mohli aj rodine oznámiť aj vedieť že bábo je tam a je ok 😉 A malý mal ešte večer teplotku ale dnes zatiaľ v pohode tak dúfam že bude ok 🙂