Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby ked chcete poradiť s kočíkmi, tak si tu vo fore najdite na to temy, je ich tu neúrekom a najlepšie je počut od ostatných báb plusy a mínusy...
Dobre ranko zienky... 😉 vsetkym blahozelam k dobrym vysledkom, je radost to citat...
a andys, je to hrozne... asi by som tej krave pekne povedala co si o nej myslim... no viem ze je to tazke, ked je to sefka... hlavne sa tym netrap, odides na matersku a budes mat zacas pokoj... teraz mysli len na babo
😉
Ikon gratulujem k dobrým výsledkom 🙂
ahojte.
andys, je to brutal. ja by som jej nic nehovorila. taki ludia nestoja za to, aby clovek na nich plytval vlastnou energiou. pozri, oznamila si oficialne, ze si tehulka, si v ochranej lehote tym padom. ja by som sa kludne hodila pn. ano, lezie to do penazi, ale ten stres za to nestoji. radsej klud a doma. a sefka nech sa rozkraja.
baby, dakujem za podporu. Ste zlate...Ja som aj zvazovala pn, ale je tu taka pracovna komplikacia, nechcem sa uz o tom velmi rozpisovat, proste mala by som byt v robote tak do 15. juna a potom sa uz mozem dat vypisat.... musim to proste nejak vydrzat a uz nedovolit, aby ma tak psychicky zlozili ako vcera. Este aj taki dvaja blizki kolegovia, co ich tu mam, sa ma nezastali zo strachu pred tou kravou... uz tu nemam nikoho 😢
bamb, nikdy som takym veciam prilis neverila, ale dnes si idem kupit cervenu stuzku na ruku aspon pre moj lepsi pocit
🙂
Tak mi drzte palce na poradnu, o pol hodku idem, poobede potom napisem, ako som dopadla. Neviem, ci mam doktorovi o tom strese povedat, celu noc ma bolelo brucho okolo pupka, teraz je to uz lepsie...
andys... to mi je ľúto.. neboj držíme s tebou... mne sa stalo tu v práci niečo podobné, ale to tu radšej nebudem vypisovať, lebo sa obávam, že to práve dotyčné osoby môžu čítať... treba sa nad tým povzniesť.. inak je to sila, ako sa ľudia vedia obrátiť chrbtom v takýchto chvíľach... ani ja som takéto veci nikdy nečakala, od najkamošky som tiež čakala, že to bude so mnou prežívať na plno... opak je však pravdou, podobne ako u teba andys.... 😒
ikon... gratulujem
ja by som vas chcela trosku rozveselit, nech tu nedepkujeme 🙂 ... ze od zajtra ma byt trooosku krajsie, tak sa zasmejte... aspon takto pekne
https://www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9Iandys, ta cervena stuzka je super napad. a lekarovi kludne povedz. drzim palce.
No tu to žije! super super, tak dobré ránko baby a Juko!
Juko my máme taký pekný spoločný flákací den zajtra, už sa na neho teším.
Ako vás tu čítam tak vidím že so statusom ,,najlepšia kamarátka" (bamb velmi sa mi páči ako si to napísala) nemám iba ja zlú skúsenosť.
Andys na poradni určite prídeš na iné myšlienky. No sedieť celý den v nechutnej napätej atmosfére akú máš v práci, neni teda nič moc ani pre teba ani pre malé. Veď uvidíš ako sa to bude vyvíjať, ale keby zle, tak určite zvol PN-ku. Toť môj skromný názor
Počasie je dnes vaaav, tak sa musíme udržiavať v dobrej psychickej pohode, aby nás ten hnusný upršaný aprílisko nezdepkoval 😠
a citam, ze ste tu rozoberali kamosky.. ja tu tiez nemam vela kamosiek, s vacsinou som v spojeni cez maily a facebook. ale tiez je to take, ze odkedy som tehotna, asi som menej zaujimava ☹ viem ze oni maju svoje starosti a trapenia a moje tehotenstvo im je na mile vzdialene, ani ja som tak nechapala tehotne zeny predtym... ale aj tak je to cudne, mohli by sa so mnou viac tesit, nie?
a celkovo kamarati, tak napr. teraz s nimi urcite nepojdem na pivo (dzusik 🙂 ) do zafajcenej krcmy, ale ked sa v lete bude dat, rada vybehnem na nejaku terasku... no len ci ich este budem zaujimat?
diky baby este raz za podporu. Inak, ja som ju za svoju naj kamosku nikdy ani nepovazovala. Par sprostych veci mi za tie roky uz urobila, ale je starsia o 16 rokov a bola moja sefka, tak som ju respektovala.
Moja naj kamoska byva odo mna 250 km a v pondelok bohuzial prisla o babo na zaciatku tehu, tak je to teraz taka blba situacia pre nas. Chudatko moje, volame si kazdy den a stale sa ma pyta, ako sa mam, ako sa citim, co male... ja neviem, kde v sebe berie tu silu byt na mna taka fajn v takej situacii... ja by som s tym asi mala problem.
Inak som z Kosic a v Blave sa mi za tie roky nepodarilo sa nejako extra s niekym spriatelit. Kamaratim sa s babami z exroboty, tie su strasne zlate a starostlive a niektore z nich tehotne, niektore maju male baba a ine sa o babo snazia, takze mame rovnake temy 🙂 ... ale inak tu nikoho okrem mojho milacika velmi nemam...
no baby, ja som zase zistila, že moja kamoška sa somnou baví stále rovnako, neovplyvnilo ju zle moje tehotenstvo ale mám taký pocit, že sa chce na mna podobať...ona stále totiž bývala s rodičmi a teraz sa presťahovala do podnájmu, zrazu chcú psa....no a pripadá mi, že sa snaží aspon trošku priblížiť môjmu životu, my máme už svoje hniezdočko a čakáme bábätko a ona to chce tak nejak podobne...ale možno si to len namýšľam 😉
No, Bamb... ta tvoja story tiez nie je bohvieco.. 😝
Ja som mala "naj"kamosku/ kolegynu - velka to chyba! 30rocnu, vydatu, s 2 krasnymi detickami... tak ked som jej povedala, ze sa chceme brat a mat babatko, tak ze naco... neviem, do coho sa hrniem, ci mi chybaju osrate rite, mam si uzivat, nic mi neujde... a dalsie pozitiva... 😒 a dobre vedela, ze som o jedno dietatko prisla, ako ma to poznacilo, ako sme vsetci trpeli.. no, odisla som na ine oddelenie, takze kamaratstvu odzvonilo, lebo som akoze prilis ambiciozna... akoby utalo.. prestali sme sa zdravit, bavit... uplne ticho... ale bola to iniciativa z mojej strany, lebo som citila, ako mi to ubera na energii a chuti do zivota... 😖 A povedala som si, ze okolo seba potrebujem smiech, a ludi, ktori sa budu so mnou tesit z mojej zivotnej cesty... nechyba mi a dokonca som velmi rada, lebo co vsetko som sa potom dozvedela... no strach a hroza... a takato zena sa tvarila na moju kamaratku.. dakujem, neprosim si... 😒
bamb, lenok... vidim, ze ste to mali alebo mate tiez tazke... nevadi, my vsetko vydrzime, budeme silne a poradime si aj samy!(alebo sa poradime tu medzi sebou 😀 😀 )
ja uz bezim... 🙂
lenok pekne si to napisala,,, ze ludi ktori sa budu tesit z nasej zivotnej cesty... veru dnes je takch malo, vsetci si vsetko zavidia.. ale som rada ze tu mam Vas, my sa tu budeme spolu tesakovat este dlhoooo, predlho... verim tomu 😀
ahojte, tak som si myslela, ze vcera som mala blby vecer, ale ked citam, co sa vo svete deje, tak to u mna bola pohodka. Vsak len som varila sosovicovu polievku a volam mm, nech kupi dve klobasky do toho, lebo tie co som vytiahla z mraziaka sa mi nezdaju... a mi prislo tak blbo, lebo som sa nenajedla, ked som prisla z roboty, ze najprv to dam varit... tak ma potom aj zaludok fajne rozbolel a mi bolo na odpadnutie, tak som si lahla a navigovala mm, nech to dovari.... a nepozrela som, aku klobasku kupil. Ze bola dost draha, tak myslel, ze kvalitna.... cela polievka napachla od toho, teda mozno sa len mne zda, ze to strasne smrdi, ale co... mam ju zabalenu, tak sa na obed uvidi a je jej este pol hrnca, takze aj zajtra nas to caka. Taka som bola... nevladala som sa ani hnevat, ale na seba som sa trocha, ze som sa ja nepozrela, co kupil za klobasu. Tot trapny problem vecera 🙂
Adys - ja nechapem. Nechapem, kde sa to v tych ludoch berie! Ja by som ju tak poslala pod ciernu zem, ze by sa ani nespamatala. I ked, je to sefka, tak vtedy sa nejakeho prava tazko dozadovat, to mi je jasne. 😒 A tiez by som sa supla na PN, povedala to doktorovi, a viac ma tam nie je. Ale ked hovoris, ze najskor od 15. juna, tak to su uz len dva mesiace. Prajem vela sil, vydrze a odhodlania k ignoracii, lebo inak sa to obist neda.
Ja kolegyne nemam. Jedina moja komunikacia je net a par zakaznikov, ktori tu pocas dna zabludia, ale je ich fakt len par. Niekedy mi to aj chyba, ze som tu sama a je tu nuda, ale nikdy som tu neplanovala robit dlho a nastastie Pan Boh dal a... 🙂 tak tu uz dlho nebudem. Tiez som rada, ze sme postavili domcek len 5km od miesta, kde som byvala s nasimi v podstate cely zivot a s mm sme zostali tu. I ked, on je z domu 350km, ale uz je v ZA 10rokov. Kamaratky mi teda zostali. Mnohe este ani nevedia, ze som tehu, teda vacsina nevie. Najkamoska sa tesi so mnou, aj sa stale stretavame, pozname sa zo SŠ, ale ona žije iný život... nemá ani frajera, ale snaží sa prežívať to trochu so mnou. I ked, ja viem, ze mame kazda ine starosti a uplne odlisny zivot. A este mam jednu super kamosku, s ktorou som v kontakte stale, kazdy den si aspon napiseme, aj sa navstevujeme z casu na cas, a tak. Ona bola prva, ktorej som volala po // a tak zviskla radostou do telefonu, ze som skoro ohluchla. Aj s jej frajerom sa strasne tesili na nase babo, jednoducho nam to zelali. A to bude aj tym, ze oni maju 8 mesacnu Lauru, tak vedia, o co ide. Ale som sa rozmáchla 😀
Andrea, cista psychologicka poradna je tu dnes... 😝 😀 tazke zivotne pribehy... 😒 ale je to fajn, ze to mozeme dat von, vsak? 😉
Kto ste tu na FB... ze by som si Vas ocekovala aj tam? 😀 😀 😀
kočky dosť čo je toto počasie depresívne a ešte takéto smutné témy máme ☹ dosť bolo, hlavy hore, sme úžasné, bruškaté, šťastné tehuľky s krásnymi malými bobáčikmi a veď každá z nás tu má kopec a kopec kamarátok (povedala by som cca počet ale je nás tu plnoooooooooo tak neviem koľko 😀 ) a nás zaujímajú všetky problémy, radosti aj starosti a my sa jedna druhej chrbtom neotočíme 😉 a kašlať na také akože kamošky, čo tam po nich 🙂
lenok, do IP som ti napisala meno na FB
a ved inak preto sme tu, aby sme si napisali aj co nas trapi... a ked je takato debilna nalada, tak myslim kazda z nas ma bolacky z ktorych sa treba vykecat.. a za vsetko moze to pocasie krepe 😖
Presne, kazdeho cosi zerie. A aj ked nikto neporadi, aspon sa vykvakame, no nie? 🙂
lenok aj ja som na FB, napíšem ti do IP.
baby teraz trošku zmena témy: čo sa dnes varí? ja mám na pláne plnené zapečené šampiony, hranolky, tatarská
renatka, aj mnee napis 😉
Peti, ja len studujem jedalny listok a jedine co ma oslovilo je polievka.. porova s vajcom, na to druhe sa asi budem len pozerat 😀
Peti, ja dnes dojedam uz 3 den kuracie sote s tarhonou, a vcera vecer som kuchtila rajcinovu polievocku 😉
Na ranajky som mala 3 palacinky a pollitra kakaa 😀
ja som varila tiež rajčinovu predvčerom a včera sme ju dojedli. dnes polievku neriešim. ja na raňajky chleba vo vajci zo včerajšej večere a piškoty - zatial, ale už sa zase obzeram čo by som si vhodila do úst
Jj.. Peti, sak tu poleefku som odkukala, len som nevedela, ze od koho 😉
Robila som ju tenkrat poprve a je uuuuzasna 😉 😅
žee, aj ja ju rada robim, lebo je to raz dva hotove bez námahy

ahojte krasoty/krasot...
je mi normalne spatne z toho co tu citam... je mi jasne ze tehotenstvo casto vzbudzuje zavist, ale ako vidim tu u niektorych to zaslo pekne daleko... toto sa nerobi... a nebojte baby, tymto neprajnikom sa ich zavist a zloba urcite raz vrati
ja som asi z tych stastnych ludi, kde sa so mnou ludia v robote fakt tesia, aj sefka to zobrala v pohode s tym ze sa tesi i ked prirobila som jej drobnu starost ale nevadi, neviem si predstavit takyto pristup.. z vlastnej skusenosti vsak viem, ze niekdy nie je dobre vytvarat si na pracovisku nejak extra velke kamaratstva
za vsetkym je zavist, neviem ci by sme uz teraz nemali nostit tie cervene stuzky na ruke ako sa davaju babatkam proti zarieknutiu, ludskych hadov na svete sa plazi strasne vela... 😖
a este k tej izolacii, ja som v BB tiez len "nova" ..ak by som sla na PN, tak som totalne mimo vsetkeho... preto dufam ze budeme cely cas ok a nebudeme musiet ostat doma, lebo hoci mi to v robote lezie na nervy, je tu aspon zivo 😉
a status "najlepsia kamaratka" len malokedy zostava na cloveku dlho, ja som tu moju za posledne 4 mesiace videla 2 krat co som ju musela vyvolavat na to aby sme sa vobec stretli, uz mi to bolo trapne sa jej stale doprosovat.. lebo ona nezavola nikdy, cez vikendy pravidelne nedviha telefon a potom mi povie ze nemohla zdvihnut lebo bola mimo domu, tak ja neviem ci si znemobilnila mobil alebo co.. no a potom to vyzera tak ze ste v 13 tyzdne a vasa niekdyjsia najlepsia kamoska ani nevie ze ste tehotna lebo nema zaujem sa s vami stretnut 😉 ..ale to je jedno, to len ako pikosku... vas trapia ovela horsie veci
uf, ale som popisala..ste ma normalne nastartovali tym co tu citam dneska