icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stojdulka
15. apr 2010

lenok v dnešnej dobe...sa na povery už nedáva...máš pravdu 🙂

janka s s tým porobením z očí je to pravda...veľa krát sa stane že niekto na niekoho pozrie tak že mu je potom zle a akurát takým rituálom sa to dá napraviť...tiež som z východu 🙂

bamb27
15. apr 2010

lenok, jemne masirovat a mastit.. urcite.. ale len jemnucko, mna tiez bolia.. aj su dake zvacsene, cervene a furt trcia 😀 😀

stojdulka, ja to tiez poznam naopak 😕

jankaa, zle reci su zla energia... mozno na tom nieco naozaj je

stojdulka
15. apr 2010

tak ked je to tak naopak tak chcem iba opeknievať za každú cenu, ked z toho má byť chalan 😀 😀 😀

rosannar
15. apr 2010

no baby, ked ste pri tých bradavkách, tak vám poviem, že mne drahý chcem minule chytiť prso, tak z lásky a ja som dostala taký reflex do ruky, že som ho chcela capnúť 😀 ....no hrôza....a a to ako píšem bamb...stále ale stále trčia...to mi ani zima nemusí byť 😀

rosannar
15. apr 2010

nooo ja som zase počula, že ak to je baba, tak matka zošpatnie...lebo malá jej bere všetkú krásu 😀 😉

jankaa15
15. apr 2010

stojdulka nevedela som presne ako sa to vola tam na vychode ale mne to fakt pomohlo,,,som nechcela verit len som pozerala ze co to idu so mnou robit 😀

babm ale nie zle reci len vzdy ako som sa pozrela okolo seba stale na mna cumeli, som citila tu negativnu energiu co z niektorych isla

fiorea
15. apr 2010

janka, moja starka zo str. slov. vravela, ze dostanes "z oci", z takych zlych, falosnych, co uprene hladia. na tento ucel ma vzdy ocianku a cistec, to su bylinky, z ktorych urobi "caj" a umyje tym oci. hlavne ked sme boli male, nam to casto robila. sranda je, ze to pomahalo 🙂

lenok
15. apr 2010

No, k tomu "pocareniu" ci "zočí"...
tomuto jedinemu asi verim a dost sa toho bojim... 😝
kvoli tomu som si kupila cervenu kabelku 😀 😲 a nosim ju vzdy, ked idem do prace.. hlavne teraz 😉 ale kdyby neco, mam este aj cerveny okuliarovy ram.. takze zadne vratka, ktore si malokto uvedomi 😉

bamb27
15. apr 2010

a ze na toto zarieknute je dobre potriet tvar panenskym mocom 😅 ... nooo, spon ze detickam sa to tak ma, trosku ich detacieho mocu na plienku a prejst po tvaricke.. znie to divoko, ale vraj je to pravda.. babske povery 😉

viem si to predstavit jankaa, niekedy to citis aj ked sa niekto na teba len skaredo pozrie.. nemusi ani cumiet

fiorea
15. apr 2010

a som dalsia, co prehlasuje stojdulku - aj ja som pocula, ze dievca berie matke krasu, takze stojdulka, lepsie sa divaj do zrkadla, urcite si uz opeknela, len si si to este nevsimla 😀
k 2 babam by sa vam fakt hodil chalan, ale ak nie, tak budete ako v rozpravke 🙂

fiorea
15. apr 2010

ja nejako podvedome prekrizim nohy alebo ruky, ked na mna napr. vo vlaku niekto uprene cumi. vraj to blokuje zlu energiu. nerobim to ani nejako cielene, ale skor reflexivne. odvtedy, co mi to niekto povedal. a citim sa potom trochu lepsie 🙂 niektori ludia maju fakt strasne zle oci, asi za to nemozu, ale ten pohlad az strasi.
ale zas ak sa kuka mlady fesak, tak sa neschovavam 😀

lenok
15. apr 2010

Bamb, hej.. moja starka to hovorieva..
a mna vraj, ked som bola mala, kupali v dakych bylinkach s volakou babkou bylinkarkou, a vraj vo vanicke ostali velke mastne oka.. to zarieknutie...
dovod zarieknutia: ked som mala 6mes., ocino havaroval, mamina ostala vdova a ja "sirotka"... od malicka som bola verna kopia mojho otca, takze som bola ziva spomienka na neho ☹ a vsetkym som svojou podobou na neho jatrila rany... si viete predstavit vsetky tie stare tetky ako nariekali a stiskali ma, ked ma videli v kociariku. Mamina musela velky plastovy biely kocik vymenit za brutalne cerveny... inak sa nedalo so mnou zit.. nespala som cele noci a stale som bola chorlava... cize... mala som zoci... ☹

fiorea
15. apr 2010

lenok, moja starka tiez vzdy ako dokaz, ked nam umyla oci, ukazovala tie usadeniny, ktore sa v cirej vode spravili

rosannar
15. apr 2010

no ja tiež pridám niečo k tomu "učarovaniu"...ja napríklad nosím červenú stužku na ruke, dala som si ju asi týžden po tom ako som sa dozvedela že som tehotná a odvtedy som ju dole nedala....ale začínam jej veriť 😉

bamb27
15. apr 2010

a jejee lenok, takato karma sa na teba ako na babetko nalepila.. fuuu 😕 ..tie bylinky asi ako pise fio, ocianka a cistec.. cistec ma inak moja mama vzdy doma v zasobe, keby co si.. ludia su kadejaki
ja som dneska zistila ze mam vyrocie od operacie krcka maternice... no, mala som riadne napukane ale bolo to v pohode, a pri tej prilezitosti mi jeden doktor spravil aj exkurziu na porodnici ked sme hladali volne sono.. vtedy by som ani nebola povedala ze sa ma to bude tak skoro aj tykat, ale kazdopadne som si priala 😉 🙂

andreaerdna
15. apr 2010

lenok.. to je smutne 😒

Moj kamarat siel na dovoelnku autom s manzelkou a dcerou, v Madarsku sa zastavili v nejakom supermarkete, on zostal cakat v aute a baby sli do obchodu. Prisiel k nemu nejaky Arab alebo ky fras a cosi mu nukal. On mu vravi, ze nic nechce a on cosi brblal a hodil mu nejaky listok na sedacku spolujazdca. Zena sadla do auta a tak jej bolo zle... prve tri dni dovolenky myslela, ze neprezije. Nakoniec neviem, co pomohlo.

stojdulka
15. apr 2010

fiorea...no neviem či by takú rozprávku náš kráľ prežil 😀 ...tri baby+žena, ved si už aj autosedačku ferarri kúpil, som mu hovorila či to nebude smiešne kebyže to bude dievča a my budeme chodiť s babou v takej sedačke 😉

jankaa15
15. apr 2010

lenok tak to mi je luto uprimne ☹

dufam, ze nase deturence nebudu nejake stredobody pozornosti 😒
ja sa skorej bojim mojej tety ona je ,,mniska,, a pracuje pri takych drogovo zavislych ludi tak vsetci okolo podla nej droguju a neviem co vsetko,,,
kazdeho len z niecoho obvinuje a hovori ze sa bude za nich modlit a prosit u Boha nech im odpusti,,,,
mojho ocina obvinovala z dedkovej tazkej smrti (alzheimera, chapete sestra obninuje brata za otcovu tazku smrt, este k tomu mniska co by mala ludom pomahat)
a ja sa strasne bojim ze mi preklaje mojich drobcov alebo nieco bude robit ked sa dozvie ze som tehotna ( a dalsi dovod lebo sme neni zosobaseny),,,,a ze moja rodina
mam z nej velmi zly pocit ☹

lenok
15. apr 2010

juj, babky, dakujem 😒
ale moj obdiv patri mojej mami... ostat v 24 s polrocnym dietatom v jednoizbaku na internate... ☹ hruza... musela som do jasliciek a ona do prace... obklopena ludmi, ktori ju este aj upodozrievali z toho, ze ma frajerov a spehovali ju po nociach pod oknami 😖 a chodili na navstevy namatkovo 😔 a to si hovorili svagrine...

fiorea
15. apr 2010

klobuk dolu, ze to zvladla... zivot sa vie riadne pohrat ☹

lenok
15. apr 2010

no.. Fio... vydala sa, ked som mala 3 a sme teda komplet rodinka.. mam aj brata.... takze sme to zvladli 😉 museli sme!

rosannar
15. apr 2010

lenok...je to obdivuhodné, fakt...je to tažké, ked matka ma zostať sama s dieťatom a bez akéhokoľvek zázemia ☹

stojdulka
15. apr 2010

ale zasa z druhej strany si zoberte..aké sú ženy silné, hlavne ked ide o deti, vtedy idú i nad svoje sily ... veľká úcta

andreaerdna
15. apr 2010

lenok, tvoja mamča je fakt hrdinka! 🙂

lenok
15. apr 2010

Stojdulka, preto hovorim, ze my zeny sme predurcene zvladat tazke zivotne situacie, ci chceme , ci nie... musime...

pusinqa
15. apr 2010

stojdulka nemáš ty ten pás čo sa naň andrea pýtala? už si odskúšala? aj ja nad týmto uvažujem
mňa zas odvčera normálne ťahá to brucho čo tak asi rastieme nepríjemné, nič len krémovať
lenok tak verím že o to viac si to vychutnáš keď už vy traja budete rodinka 🙂

stojdulka
15. apr 2010

lenok...ved rodia deti ženy a nie muži 😉

bamb27
15. apr 2010

pusi, mna tiez v poslednych dnoch zacalo v brusku dobre tahat a tlacit... uplne uz citim ze tam niekto byva 😉

lenok
15. apr 2010

Jaj, babenky, zlate ste.. moje.. 😉

Aj ja citim tahanie v podbrusku... tak si to len hladkam a hovorim si, ze najomnik je nespratny, dam mu cas, kym si zvykne 😉 😀

stojdulka
15. apr 2010

pusinqa....ja som si pás objednala z bublinky...a mám z neho také zmiešané pocity čo sa týka držania bruška, možno neskor ked bude väčšie, ale skôr funguje ako ochrana pred zimou na bruško a hlavne kríže...môj pocit...no načo nám to bude v lete? skôr uvažujem že na podporu brucha si zadovážim niečo také: