icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andys11
15. apr 2010

neboj bamb, dockas sa urcite! 😉

zatvaram notebook baby, lebo dosiel moj drahy, tak si ideme urobit nieco jest. pekny vecer 🙂

tinkarisko
15. apr 2010

Ahoj andys no aj ja by som uz chcela byt v 20tt tak tomu ver. 🙂 😀 a vychutnavat si to.

juko25
15. apr 2010

krasny podvecer dievcata!!

no konecne ze pri PC, u dokiho vsetko ok nakupy podla predstavy cely den preflakany s mangelkou!

taky maly dotaz! to PAPP je 1,82 to je v norme alebo ako??? 😕 😕

jooj ste tu toho zas popisali!!!! 😀 😀

tonicka
15. apr 2010

Lienockaa, ja som tiež kojila takmer do 3 rokov, a je mi to určite pohodlnejšie ako flaska. A keď sme si s dcerkou pokazili žalúdok, tak tiež, ona z vody blila, ale keď dala mlicko a potom vodu, za chvíľku bola ok. A ja som mala pred trhu take "silikonove" prsia a priznam sa že som už moc neveril že sa to môže vrátiť, ale vrátili sa a zase boli pevne a take gulate, som kukala ako puk 😀

pusinqa
15. apr 2010

juko ze u dokiho všetko ok, to nám tu musíš podrobne, či ste ho aj videli, ak áno tak čo bolo aké čoro moro, aké máte rozmery tak 😉

tonicka
15. apr 2010

Jaj kocky k tomu zarieknutiu, my sme si to vytrpeli s karolinkou, keď sme chodili na Plavanie. Vždy keď tam bola jedna mamička, tak karolinka jacala, už cestou domov a potom sme mali veľmi zlý deň 😝

tonicka
15. apr 2010

Julo, teším že všetko ok, super sprava

amadora
15. apr 2010

aj ja sa neviem dočkať 20tt 🙂

Juko super že ste ok, a s tým PAPP neporadím 😒

hodila som do albumu foto môjho rastúceho kotlíku 😅

a máme doma 4 nové prírastky do rodiny, okotila sa nám mačka 🙂

inak som bola v šoku, prihlásim sa na FB a tam nová udalosť že mi mm komentoval status 😕 mi to prišlo také čudné keď je vonku a ani som nevedela že bol dnes na nete, ale hrozne to potešilo 😵

spiruanka
15. apr 2010

juko ja som mala papp 1,92 takze je to v norme 😉

askorka23
15. apr 2010

Ahojte 😉 Po narocnom dni konecne zaspali skorej 😉 Mozno je to zmenou prostredia 🙂
amadora tak gratulujem k maciatkam.. 😀
No potom ocinovi muzik volal ze maju nejaky problem s papiermi tak som potom na PC musela pisat take papierovacky takze aj z "dovolenky" sa moze stat praca 😠 😒 No ale co uz bez prace nie su kolace 😀 😎 🙂 😵

lenok
15. apr 2010

Ahojte babulieny/ bambuliak,
tak ja som bola na 2 hodky v praci, bola som sa volaaaco poradit so sefinom 😉
Stretla som aj vela fajnych bab, ktore ma potesili, ja som zase potesila volake to kolegove ocko 😀, ale samozrejme... dorazilo ma par sprostych forikov....
Napr... - ze preco som nenapiekla dake kolace, ved aj tak nic doma cele dni nerobim 😲
- ze ci som akoze ozaj tehotna? ci co mi je? 😲
- ze ci si moze na brusko siahnut kolegyna, ktoru vobec nepoznam, lebo nastupila pred 2 tyzdnami a tvarila sa ako
moja najlepsia kamaratka 😲
- ze vyzeram ako spuchuta cverna 😲

No, poviem vam, mam dost... 😝 sme velmi velky kolektiv, je mi jasne, ze nie vsetci sme si sympaticki, ale uvedomit si to, co druhemu hovorime a akym stylom... ci sme spolu pasli husi, ci kravy...
Samozrejme, ze moje oblubenkyne hned zachranovali situaciu, aby som si to jakoze neuvedomila, pytali sa, zahovarali a snazili sa... ale aj tak som odchadzala s otvorenymi ustami a jazykom po kolena... 😒

mobilo
15. apr 2010

lenok to je čistá závisť 😉 tak sa správa človek čo závidí preto zhadzuje a má sprosté poznámky takže si z toho nič nerob..ale viem, že si ani nič nerobíš len žasneš 😀
Tonicka tak silikóny 😉 dobre je to asi tak..ja som sa pred prvým tehu bála, že ako ja len budem vyzerať, lebo čo som čítala od mamičiek kadejaké príspevky a v časákoch tak mi až zle bolo...som si myslela, že budem mať ovisnuté brucho, dve koštičky miesto prs a neviem čo..ale ja som mala postavu úplne ako pred tým ani strie ani ovisnuté brucho ani nič podobne sa nekonalo!!! uvidíme ako dopadneme teraz 😉

mobilo
15. apr 2010

inak som bola na tej endokrynologií, tieto testy mi vyšli ok takže lieky brať nemusím akurát nejaké protilátky mi vyšli zvýšené tak musím chodiť na pozorovanie..neviete niekto čo tie protilátky sú? a povedali mi, že hneď po porode tam mám prísť tak neviem...

mobilo
15. apr 2010

sme poobede vystihli chvíľu kým nepršalo a išli von tak sa synátor aspoň trošku vybláznil...potom začalo pršať, ale jeho samozrejme nie a nie domov dostať 😅 tak sa hral v daždi v kaluži skákal tam, bežal a strašna zábava pre neho...sme prišli domov hneď išiel celý do vane potom sme kreslili a teraz konečne po hodine zaspal..
no a ja rozmýšlam, či dám niečo najesť či čo..ale nič mi nejde na chuť 😒

lenok
15. apr 2010

Mobilo, vystihla si to presne.... "ZASNEM!" 😲

alenkam.
15. apr 2010

baby, tak sa ja na nejaky cas lucim... najblizsie sa ozvem po vikende...
drzte palce, nech vsetko dobre dopadne, male nech to zvladne s nami... 🙂
a hadam aj oskar vyjde a bude sa na nas usmievat.... 🤐

mobilo
15. apr 2010

ja už také veci nerieším, lebo ten kto ma rieši je vlastne chudáčik nemá iný program, ani nič podobné tak rieši, hľadá chyby na druhých aj keď to koľko krát chyby nie sú..ale je neštastný tak chce aby aj druhý boli nešťastný 😝
mám chuť na hranolky 😠 bože mám, či nemám?

mobilo
15. apr 2010

dám si 😉 veď som už dlho nemala...čo je na tom, že je 21 večer? hm? len dúfam drobca nezobudím pustím ordináciu nech som trošku v obraze, čo sa tam deje a napapám sa..
tak pekný večer a dobrú nocku.. uvidím, koľko času bude zajtra pa..
inak ja idem k dokt. až 27. 4. teda až..veď to je za chvíľku 😉

lenok
15. apr 2010

Alenka, tak hlavne klidek a poriadne sa vyspinkaj, aby si bola krasna, najkrajsia. A tfuj, tfuj, tfuj... Nech je vsetko tak, ako ma byt a krasne, do kazduckeho detailu si to vychutnavaj. Slniecko je objednane, takze sa neboj 😉 vela stastia, draha 😀

renatka9
15. apr 2010

pusinqa... aj ja som dnes zas nakúpila 4 tričká nové, tak sa vytešujem... legín mám asi 5 ks... dvoje také hrubšie zimné aj so zipsíkom na spodu, dvoje klasické čierne a jedny trojštvrťové... takže som pripravená na teplučkú jar 🙂 tričká čo som dnes kúpila vynosím teraz na nátelníky a neskôť budú aj v lete super 🙂

lenok... veru ani ja neviem ako to bolo v lete... a ty už máš 5 kg na sebe??? no vidíš... ja žerem ako besná ešte aj v noci a mám ledva 3 kg... môj obrík to asi všetko spotrebuje aj za mňa... a kedy hodíš akutálne foto brušena? hmmm???

andys, juko... gratulujem k dobrým správam...

alenkam... držím palce cez víkend a uži si svoj deň D 🙂

juko... viaceeeeeeej infoooo :-P

amadora
15. apr 2010

Lenok fakt blbé vtipy 😝 Trapoši 😠

Mobilo fajn že výsledky boli ok 🙂

A ja pažravica pažravá si práve smažím na večeru hranolky 😀

amadora
15. apr 2010

ja mám stále len +1kg, to ste ma potešili že sa držím 😅 😀

lenok
15. apr 2010

Reni, hadam aj zajtra pofotim 😉 na teba sa nechytam, krasotinka 😀 (a btw, pisala mi Adka, akoby tusila! Bosorecka rysava 😀 a strasne sa so mnou tesila, ako mala 😀 )

amadora
15. apr 2010

no mne sa práve na FB ozvala jedna z tých "kamarátiek", taká čo sa dieťaťa stráni ako čert kríža a dáva mi prednášky aké je nezdravé takto neskoro večerať preboha 🙄

lienockaa
15. apr 2010

nerobte si nic z takych "kamaratok"..ja som mala jedine stastie pri prvom babatku, ze nas bolo postupne tehotnych v robote 5, tehotni neboli vlastne iba chlapi, zeny po prechode a sefka..😀 takze tam nebola nijaka zavist medzi nami tehotnymi, prave naopak, super to bolo..ale podotykam, len medzi nami..chlapi, zeny po prechode a sefka to znasali zle.. 😝

alenka-prajeme krasny svadobny den.. 😵

amadora
15. apr 2010

Milujem také mudrlantky ktoré o tehotenstve a deťoch nemajú ani páru a budú strúhať formu 🙄

Alenka ty sa tento víkend vydávaš? Ja som kde zase zaspala?! 😀 Želáme krásne počasie a to ostatné už bude nádherné určite 😵 A veľa šťastia 🙂

pusinqa
15. apr 2010

renatka si sa tuším s tými nákupmi riadne rozšupla, ja legíny plánujem max. jedny, lebo na moje klobáskové tlstučké stehná nie je to bohvieaký pohľad, tak len k takým predĺženým veciam čo zakryjú čo treba asi kúpim 3/4 na jar, snáď keď ma dáke zrkadlo na to prehovorí
ja som dnes tiež neodolala, som si povedala že stop nákupom už len max. rifl. sukňu ak nájdem a dnes šup ho na nete taký pekný top a že nekúp ho, no hriešnica jedna som
mužík ma dnes povozil v novom fáre, no môžeme sa do takého veľkého rozrastať ostošesť, aj na večeru ma pozval, no paráda
mobilo tak nie najhoršie výsledky, čo sú protilátky netuším
babeny zajtra držte palce, náročný a dlhý cestovný deň pred nami, heslo dňa: nepoblinkať sa 😀

lienockaa
15. apr 2010

pusinqa-🙂 ani ja nekupujem leginy..🙂 nemam prave ukazkove nohy, ale mna zas trapia lytka silne.. 😀 a hlavne sa bojim, ze v lete uz budu aj napuchnute, tak toto pchat do leginov a sa prechadzkovat pomedzi ludi..no, nie radsej.. 😝

pusinqa
15. apr 2010

😀

lenok
15. apr 2010

Baby, tak ja leginsy nataaahnem na tiii moje pastelky, tak dovidenaaa 😀 nehrozi 😉