Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Rosa hej, trochu ostanú červené bodky po nohách potom, takže si epilujem vždy večer a potom ráno je to ok 😉
ama, mne bodky ani nezostavaju, len jemne.. akurat mam ten problem a to uz neviem co s tym, ze casto sa mi stane ze mi taky ten chlp oslabeny trhanim zarastie do koze a potom tam mam vyrazku... asi to chce castejsiu masaz lufou... neviem, ale niekedy som z toho nestastna ked mi ich zarastie naraz viacej
ja ked mi po epilácii chĺpky zarastú tak ich vytláčam a potom to vyzerá ešte horšie...no nemôžem si pomôcť 😒
mne ešte ani raz nezarástol, teda nie po epilácii
Čaute baby,
mne tiež po vytrhávaní zarastajú a stojdulka ja tiež milujem si tie pupáčiky potom vytláčať 😉
u nás je dnes to počasie typické aprílové, chvílu svieti slnko ako divé, potom sa zatiahne akoby už každú chvílu išlo pršať a tak... no nič moc. a dnes si až tak nevychutnávam že je piatok kedže som bola celý týždeň doma a skôr mam depku že sa približuje pondelok kedy idem do roboty 😒 šibe mi
ahojte tak mame za sebou vysetrenie aj utz. Vsetky krvne testy su v poriadku, krv mam A poz., tak dobre a robil testy na vrodene choroby. A konecne som spokojna lebo upravil termin aj tyzden presne podla toho ako som ja predpokladla podla ovulacie...takze dnes zacinam 16-ty...a zevraj mame 13 cm...nejaky valibuk 🙂 aj ked podla mna sa to uz neda presne odmerat kedze sa nezmestilo cele na monitor...ale som rada ze som ho videla, aj ked nechcel ukazat co ma medzi nozickami...
a kupila som si aj nove vecicky- rifle tie boli dost drahe 60 €...ale nemaju ten pas ale su vykrojene uplne pod brucho takze v lete sa aspon potit nebudem...a este k tomu sportove nohavice a teplaky na doma...
a u nas stale krasne svieti slniecko 🙂 🙂 🙂
baby a neviete kde sa da kupit ta kabalisticka ci ako sa to vola cervena snurka? Akurat dnes som stretla sesternicu a mala ju na ruke a za ten kusok snurky dala 20€...to je trosku vela, nie?
amadora...lenže ona mala tie červené bodky aj po týždni holenia-depilovania
magdalenocka a to ako vyzerá ta červená šnúrka na ruku? ja si to ani neviem predstaviť, skus trochu popísať
a ešte gratulujem magdalenočka k super výsledkom
peti klasicka snurka ako nit ale hrubsia. Ona ju nosi proti urieknutiu. Nejako tou neveri len jej to raz niekto poradil tak si to kupila a nosi tusim na pravej ruke. A ze jej kamartka to uviazala aj svojmu babatku na ruku....ja tiez takymto blbostiam neverim, ale vcera ed ste o tom pisali som sa zamyslela, ze teraz ked som tehotna sa najdu ludia ktori mi zrazu nepraju a pozeraju na mna nejako divne....tak len tak som sa pytala na tu snurku hlavne tych co na to vria amozno aj nejaku nosia...asi je to haluz ale nejak mi to vrta v hlave
magdalenocka....no neviem akú šnúrku myslíš, ale ja som si kupila obyčajnú červenú stužku a tú mam na ruke 😉
aaaaa u nás zase leje ako z krhly. ale ten dážď má už teda fakt serie.
petra...no u nas slniečko už ušlo ale na dážd to nevyzerá
ty kokšo a za tú šnúrku dala 20 ečiek. no to sa mi zdá teda viac ako veľa.
a u nás už aj hrmí, pretože nestačí ked iba prší 😠
no som vedela ze niektora z vas to nosi...ja som chcela len nieco take tenke, stuzka je moc hruba nie? ta sestrenica to kupovala akoze original snurka proti uriekutiu tusim v auparku v BA, ale teda za tie prachy 😒
Ahoj petra tak to aj mna a strasne.To uz neni fakt normalne.
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/co-proti... tu som nasla o tom temu
peti takto nejak to vyzera
to je teda fakt dobrý výmysel na mámenie penazí ked za hento pýtajú 20 €. to si radšej sama také vyrobím a vymáčam v svätenej vode alebo čo.
a ešte k pršaniu a hrmeniu nám tu bude sopečný prach padať (dávali pred chvílou v telke) - no konečná
mas pravdu peti je to hovadina za tie prachy...
a inak pozrela som z balkona a vonku mokro, ani neviem kedy prsalo hlavneze vam tu pisem ze svieti slnko
akosi je tu mrtvo...idem nieco uvarit...majte sa tu pekne 🙂
no veru, neviem kde sú všetci...
ja idem urobiť na večeru tuniakovú pomazánku
magdalenočka....skúsim si odfotiť ruku, aby si videla aké to je hrubé, ale je to asi 0,5 cm a to nie je veľa
ahojte 🙂
kočky stačí aj tenká šnúrka 😉 Kubkovi som ju tiež viazala a mal ju do roka. Rozmýšľam, že aj ja si dám. Ja na to urieknutie verím a potvrdilo sa mi to už veľa krát - bohužiaľ som na to citlivá. A používa sa aj bylinka čistec, ktorou sa potom bábätko môže poumývať 😉 poprípade , ak Vám to nie je proti srsti , treba umyť bábo počúranou plienkou, teda prejsť po hlavičke ... a pomáha tiež nosenie červených vecí .
ros ty si teda pohotova 🙂 dakujm baby za rady tusim sa na to nosenie dam...a ked sa krpec narodi tak ho hned obviazem 🙂
magdalenocka...to bolo nič....rada pomôžem ked môžem 😀 😉
dobry vecer!
uz tu asi nieste 😒 no nic idem si precitat nieco o porode, nech viem co ma caka...
aj ja veru budem nosiť tú červenú šnúrku... ale na ktorej ruke sa to teda má nosiť?

baby ja som taka nevladna... to pocasie sa musi zmenit! Jedine stastie, ze je piatok a za dve hodiny mam fajront! Co mam robit, nech mi to ubehne? 😕