icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

spiruanka
16. apr 2010

no u mna sa rozbehlo uz davno len zabrzdit nevie 😀 a bojim ze ani tak skoro nebude 😝 😀

nanulik
16. apr 2010

bývali sme na začiatku hned pri križovatke čo je taký nízky činžiak kúsok od tesca, bývali sme vo vchode hned do cesty na najvyššom poschodí, ešte aj tie okná vždy pozerám ked okolo ideme 🙂
my máme z decodomu obyvku, ale už asi 6 rokov a chcem z nej zobrať nejaké kusy a použiť potom do detskej. je to ešte taká velká stena

nanulik
17. apr 2010

bré ráno ludia 🙂 dnes som tu prvá 🙂
u nás vykúka oskar a hádam aj bude pekný den 🙂

amadora
17. apr 2010

dobré ránko

no ja mávam občas také rezavé bolesti celým podbruškom, napríklad keď sedím a postavím sa, alebo keď kýchnem a podobne. fakt je to hnusná bolesť, ale rýchlo prejde.

na 3D sono neviem kedy sa mám objednať, hovorila som si že v 20tt, že stačí takých 6tt dopredu, no len teraz neviem, lebo ja chcem konkrétne na piatok ak by sa dalo, aby si mm mohol vybaviť v práci aby mohol ísť do mnou. a premýšľam že tentoraz si dáme spraviť len fotky, nie aj DVD, lebo na tom DVD-čku to boli len také cca 5 sekundové útržky a vôbec to tam nebolo tak krásne vidno ako na PC, úplne inak to vyzeralo a nič sme z toho nemali, ani rodina. tak asi ostaneme len pri fotkách teraz...

nanu krásna obývačková stena, takú by som brala 🙂

pusinqa
17. apr 2010

dobré ránko krásky a juko
ja tu už sedím od pol siedmej, som aj malú so vstávaním predbehla a dočítavam vás podctvivo, akurát sa podarilo
ja mám phlipsa 2 hlavice na nohy a na intim, a mám pocit že to holím furt dokola, ja ako amadora radšej večer, lebo tiež tie nohy potom vyzerajú všelijako, do rána je ok, zarastá aj mne, lebo málo pílingujem a masírujem
včerajšom sme v pohode prežili, večer v autobuse som síce od Serede držala nech nehodím tyčku, akurát ma dnes bolí hrdlo, mne stačí pár bubliniek vo vode a hrdlo v prdeli

nanulik
17. apr 2010

amadora dakujem 🙂 to bol svadobný dar ešte s bývalým 😀 lenže nemáme dosť koruniek na novú
ked budeme v novom tak chcem nechať len tie podstavce a na to telku možno dám nad to urobiť nejakú poličku, tú sklenenú vitrínku by som chcela dať nejako do rohu v obývačke a namontovať osvetlenie do nej a čo sú tie bočné, chcem povedať tatkovi aby medzi ne urobil poličku a to by slúžilo ako prebalovací pult. to je policová skrina tak by tam malo bábo aj svoje vecičky. a to ostatné by sa tiež upravilo do detskej izby

pusinqa
17. apr 2010

bamb ty určite nezabudni dať vedieť ako si dopadla s cukrovým depilovaním, nech máme inšpiráciu 😉

nanulik
17. apr 2010

aj ja sa dnes chystám odchlpovať, teraz prebehnem lýtka, vela tam toho nie je za pol hodku by som mohla zvládnuť 😀 a večer boh pri mne sa pustím voskom na stehná
aj ja mám philips satinelle vytrhávací, ale už velakrát padol a tá hlavica mi nikedy vypadne lebo tam už dobre nedrží a strašne sa zahrieva

amadora
17. apr 2010

Nanu len nedopadni ako v tom príbehu, nie že ťa budeme odliepať od vane 😀

nanulik
17. apr 2010

jáj neboj 😀 včera som to hovorila marekovi a on mi hovorí že niektoré ženy sú také nešikovné a tak podozrivo sa na mna kukal 😀 absolútne netuším prečo 😀 😕

amadora
17. apr 2010

😀 😀 😀 som zvedavá ako by on dopadol keby si má oholiť svoju pýchu 😀

nanulik
17. apr 2010

jáj no to by on neurobil nikdy, iba tak pri nejakej operácii, ani ja sa tam dole komplet neholím, pár krát som bola ale to bol strašný pocit, také holé v gaťkách a ked to začalo vyrastať no amen tma 😖 ja odstranujem cez leto len to čo trčí z gatiek

andys11
17. apr 2010

dobre ranko bambulky 🙂

o hodinku odchadzame k svokrovcom do Trencina.... oznamit im, ze cakame babo. Oni to este nevedia 😝 .... nikdy neboli nejak za deti a v podstate nas vzdy len odhovarali, ale teraz to uz nemozme tajit, lebo v pondelok zacinam 17tt a uz to fakt trochu vidno 😀
Drzte palce a krasny slnecny vikend prajem 😉

nanulik
17. apr 2010

andys držím palčoky a ked budú frflať nič si z toho nerob, hlavné je že sa tešíš ty a budúci tatino 😵

pusinqa
17. apr 2010

amadora ale ty si iná rekordmanka že 3 týždne ti vydržalo, to ako robíš?
ja tiež nie totálne dohola, ale neznášam keď tam toho už je viac, musí byť fest nakratučko, tak ako strojček oholí, v smere, potom proti smeru, ale ja mu dávam zabrať, lebo neholím tak často ako treba a potom sa chudák nadrie
mm to s ním na konci tehu išlo do ruky, on sa furt tak tešil, len to sme mali starý strojček a tam tá hlavica už bola trošku pokazená a občas "zatrhla" tak som tŕpla že keď mi tam dole zatrhne zbohom rodina ale on bol veľmi šikovný 😉

pusinqa
17. apr 2010

andy držíme palčeky a prajeme pevné nerviská, a keby niečo kašli na nich, veď to malé budete mať vy, nie oni 😝

andys11
17. apr 2010

diky baby. caute 😀
a inak dobra tema o tom holeni 😉

amadora
17. apr 2010

Andys držíme palce a neboj, určite sa budú tešiť, skôr či neskôr 😉

no ja chodím vždy dohola a žiletkou, takže aj preto si mm netrúfal na také niečo 😅 a raz to z recesie skúsil aj drahý, ale chudák vravel že nikdy viac, zarástli mu chlpy a prvé dni ho to hrozne pichalo, som sa narehotala vtedy ako kôň na ňom 😀

pusinqa
17. apr 2010

amadora ty musíš byť fest šikovnica, to ja by som si žiletkou netrúhla, pár odfaklených nechtov to je nič pri takom hrdinstve
to si musela mať doma dobrú komédiu, my sme sa tak smiali na kamarátovi, lebo ten zas hral hrdinu, holil manželku pred pôrodom, tak že to by v pohode zvládol aj on, tak oholila aj ona jeho a mali sme potom dobrú srandu z jeho "pichacích pocitov" keď to rástlo
nohy strojčekuješ či žiletkuješ?

nanulik
17. apr 2010

prvá noha je hotová uf 😅

renatka9
17. apr 2010

Dobre ranko...
Ja som sa tak super vyspala. A vy ako?

Nanulik... V NR robia 4D sono aj v medicinskom centre a aj rozni doktori, napr. Aj moj doki ma 4D sono, tak to mam aspon vsetko pokope... Ze Lenok? 🙂

tinkarisko
17. apr 2010

Ahoj renatka aj ja som sa dobre vyspala,ale malo som spala 😔

pusinqa
17. apr 2010

baby dotaz na tie vankúše, včera dorazil, má vnútri tie guličky, ale veď to tak srandovno "šuští" no neviem či si na to zvyknem, aby som nás všetkých v noci nebudila. skúsim, uvidíme či aj tak nebudem musieť objednať taký čo tu raz bol aj link, ja som ho už predtým pozerala, ten má vnútri duté vlákno, len sa mi zdal moc dlhý aby sme sa s ním aj my zmestili do tej našej 160-kovej postele 🙂

nanulik
17. apr 2010

do ri.. do ri.. do ri.. druhá noha ma vždy bolí viac a je jedno ktorou začnej kurnik áááááu 😠

renatka9
17. apr 2010

Pusinqa... Aj ja mam ten sustavy, ale chce to len zvyk 🙂

nanulik
17. apr 2010

no už to mám hotové 😝 chlpov ako na parochnu 😀

amadora
17. apr 2010

Pusi prečo hrdinstvo? 😀 A teda komédia to bola, drahý chcel byť hrozne sexi a vzrušujúci taký oholený, ale ja som nemohla, mne to bolo hrozne smiešne 😀 Nohy holím ako kedy, niekedy žiletkou keď sa mi s tým nechce babrať a niekedy epilátorom.

Kočky neviete nejaký mňam recept na čínu? Chcela by som dnes uvariť 🙂

mobilo
17. apr 2010

ja robím vždy morčacie alebo kuracie maso, čínsku zeleninu a čínske korenie a s ryžou a je to vždy supíš..
alebo kuracie prsia pokrájať na soté s ananásom v konzerve a kari korenie a ryža aj to strašne ľúbime 😉
a dnes máme pečené kura s broskyňou a ryža aj to veľmi ľúbime

amadora
17. apr 2010

a tú čínsku zeleninu kupuješ nejakú mrazenú? čo je v nej? a normálne to je aj so šťavou alebo ako? 😅 s tým ananásom by som to aj skúsila ale neviem či by mi to mm zjedol, on nezje ani pizzu s ananásom 🙂

juko25
17. apr 2010

😉 😉 😉

Dobre ze ranko sa praje! konecne som sa dostl k PC! este stale holenie je tema??
nanulik: ty si bola vecer posledna a rano prva!! peknee 😀