Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ludia mne ja zle 😝 😢 😒 už som si aj išla natrieť chlieb ale tak ma naplo že dnes budem asi len na piškotách a čistej vode 😖 a ja som myslela že sa tomu vyhnem 😒
dobreee ránko...tak ja mám už odbery za sebou....ledva mi vedela zobrať krv, ale našťastie to stačilo....že za výsledky si mám zavolať tak o týžden alebo dva a vypýtala odomna aj telefonne číslo
rosannar.. gratulujem k úspešnému odber 😉
stojdulka... a nebojíš sa, že si v posilňovni ublížiš? ja som na toto strašný bojko... mňa hneď niekde pichne a som z toho celá pokakaná :-P
svet, retkvička.... no takých bolestivých hrbatých nepodarencov ja mám strašne veľa a po celej tvári a ani kozmetička nepomáha ☹ už som z toho zúfalá...
renatka...dakujem...bolo to trápenie....a ešte aj tá krv neposlúchala a začala bublinkovať 😠
nanulík... skús zázvor... ten ja odporúčam každému. v prvom trimestri so mnou robil zázraky 😉
Rosannar - bublinkovat? Ty si sytena??? 😀
baby inac s kozou si moc radsej nic nerobte. to su hromonmi vyvolane zmeny a ze sa velmi tazko liecia, preto sa ani nerobia ziadne zakroky, ze by sa to zle hojilo. nech by aj hned opomenuli narkozu alebo anesteziu
dobre ranko po vikende...
ja neviem preco su tie vikendy tak strasne kratke, mne to vobec nestaci 😝 ...aspon ze bolo tak krasne, bola som sa vyhrievat na slniecku ako taky kocur, kym muz hral futbal a moja bleda tvar nabrala jemnucky ruzovyrumenec 😉 😀 ..len som akurat asi slabo palce drzala, no neva 😉
moja pokozka uz celkom poslucha.. pupaciky uz len ojedinele,malinke.. aj tak si myslim ze najvacsiu sarapatu mi urobil ten krem z dm, babylove mama, okrem toho teda ze mi smrdel som bola cela vyhadzana, hlavne hrud a chrbat.. ale aj na brusku sa sem tam nieco naslo, tak neviem.. hodila som to na ten krem, mala som to len vtedy ked som sa s nim mazala
akurat pozorujem, ze som moc citliva, furt mam kde tu nejaky cerveny fliacik, trosku sa poskrabkam a to miesto mi ocervenie, ale len na chvilku...
svet..no neviem či som sýtená, ale bublinkovala...ledva že nejaká vytiekla 😀
Ja mavam vacsinou taku hustu, ze ledva tecie. 🙄 Uz mam ruku celu modru, kym sa ta jedna ampulka naplni aspon po minimum.... 😒
ros, svet.. to ja som inak celkom skuseny "pustac zilou" ..par darovaciek je za mnou, ale naposledy mi to tiez nejak pomaly tieklo.. pijete pred odberom dost vodicky?
No nazdarko sa praje kazdej!
vykend rychlo ubehol....
Normalne ste mi chybali......... 😀 😀 😀
a kočky aj pijete ráno kým idete na odber? nepomáha to? 😕
ja idem v stredu na poradňu, neviem sa dočkať 😵
bamb...no ja som ráno vypila asi 3 alebo 4 dcl vody a nepomohlo 😒
ja dnes okolo obeda mam volat po vysledky z krvy..v 13 tt sme boli u dr. Dankovcika na speci vysetreni, zameranom na genetiku. uzv dopadol dobre a este krv ostala, tak som zvedava. poradnu mame az 4.5., tak som troska nervozna..
ako v noci spite? ja sa tak prehadzujem, ze niekedy sa na to i zobudim..furt sa zlaknem, ci drobcovi neublizim tym, ako podskakujem. ale nemozem za to..
silvi s kozou či s kožou 😀 😀 😀
ahojte!
juko...ako sa dari? mate podobny termin ako my 🙂
manzel hovori, ze aj on sa buidi na to, ako vyletim, vo vzduchu sa otocim a dopadnem na postel..... 😅
ros ..tak maju tenku ihlu, mali by to robit tou co beru ked ides darovat krv 😀 😀 ..ta je ako palicka od lizatka 😉
retkvicka...ja sa pravidelne budim o tretej rano a potom uz nie a nie zaspat...
retkvicka, ja idem zajtra na genetiku... trosku som nervozna, lebo vysledky mi minule vraj nedopadli dobre a ten AFP mi pototok, tak ma pre istotu poslali. Aj bojim, bojim... dufam, ze je to len plany poplach.
retkvi, noci su divoke, asi budem musiet vynechat denny spanok.. ale ked niekedy to nejde, no neviem.. spim ako drevo asi do jednej a potom idem na wc prvy raz, okolo tretej druhy raz a niekedy este medzi tym .. do toho samozrejme sniakat nos, pit vodu a stale cosi, no a ze si neviem najst polohu to je pravda... zavadzaju mi aj vlastne ruky 😖
svet, drzim palce!
KRIVKA - ja som na zaciatku mala poruchy spanku. ale toto ine . spim, len sa strasne prehadzujem..a potom sa zobudim, ako ma plesne o postel a panikarim, ci som drobcovi neublizila.
bamb...no ja mám problém aj z tým, že moje žily sú strašne tenké a neviem či by to z hrubšou ihlou vedela zobrať 😒 ale hlavná vec že je to za nami 😉
a k tomu spánku...ja sa pravidelne každú noc budím, a to len preto lebo musím ísť cikať 😀 ...vždy je to iný čas ale asi len dvakrát sa mi stalo že som v noci nešla na vecko čiže som sa ani nezobudila 😀
bamb - no presne si to vystihla este navyse 😀 ...v noci kycham, potom sa mi upcha nos, tak funim, smrkam....beham pisat....no super a hlavne pre muza, lebo stale sa zobudi aj on 😝
bamb to ja musím už dlho, unavená som aj cez deň ale viem že keby som si ľahla v noci nemám šancu, ale včera napríklad som po grilovanej prežieračke zalomila s rodinkou a v noci som spala ok, len 2x cik pauza, ale ráno bývam hore už od 6-ej, ani malá teraz nemá šancu ma predbehnúť a manželík je cez víkendy celý rád lebo aspoň vstávam ráno k malej a on môže chrapkať
bamb...ja to mám z tou polohou na spanie ešte dobre...ešte viem spať na bruchu ale akonáhle to už nepojde tak verím tomu, že to budú prebdené noci 😀
Retkvicka, ako to vysetrenie prebiehalo?

tak ja neviem skôr mám pocit že sa mi pleť zlepšila a potvrdila mi to i na kozmetike...inač pýtala som sa jej či budem musieť prestať chodiť na čistenia ked som teraz tehu a ona že nie že má klientky ktoré boli i dva týždne pred termínom a boli na čistenie 😉
čo sa týka cvičenia tak ja som ani pri predchádzajúcich tehu nechodila ale chodím pravidelne do posilky, chcela by som chodiť aspon do toho siedmeho mesiaca...a potom budem už iba jogu pre tehotné 🙂