Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojt babenky, chcem sa Vas opytat, ked dlhsie chodite, alebo stojite cca 1,5hodiny, nemate pocit tam dole vo vnutri vaginy prekrvenie. Ja mam po dlhsej dobe co stojim,alebo sa prechadzam s malym, taky pocit ako ked som mala menzes a po 2 dnoch krvacania, som bola dost prekrvena tak ma trosku bolela akoby svalovina. Ale ked si sadnem tak to prestane. Ci je to tym, ze maternica a zvacsuje a je tazsia tak tym. Ja som pri prvom bola v robote cele tehu a sedela za pocitacom, tak si na nic taketo nepamatam. 🙂 dakujem za radu. 🙂
ros, navar rychlo tepleho caju, dozi v robote a doma rychlo sup do postele.
marion, taketo pocity nemam, takze neporadim, ale mne sa zda, ze vsetko nenormalne je normalne, takze moj odhad - vsetko je ok 🙂
Mna uz to brusko menej reze ci boli ci co to bolo, dufam, ze maternica sa natiahla a bude na chvilu klud 🙂
marion, podla mna moze byt, ja som tiez vcera po dlhsom zehleni mala take akoby tazke podbrusko, trosku az do krizov ma bolelo.. tak trochu menzesovo.. takze asi moze byt 😉 ...kym ta bolest nie je fakt velka a dlhotrvajuca, tak sa myslim netreba nicoho obavat
bamb dakujem, ja som pred pol rokom potratila v 12.t.t., tak teraz sa dost mozno sledujem a bojim sa vsetkeho podozriveho... ☹ Ale o 2 tyzdne idem k dokymu tak sa opytam, len uz mi bolo dlho tak som sa vas opytala... 🙂
andrea....no keby to šlo...ešte musím vydržať 15 minút, potom ešte idem do obchodu a domov...tak uvidíme... 😉
rosa, navar si teply cajik, nejaky pomaranc sup do postele a uvidis, bude ti lepsie... 🙂
marion....nooo...tá postel je istá, ale ten pomaranč vôbec, neľúbim pomaranče 😀
marion, neboj..mysli pozitivne... 😉 ...teraz si uz za touto metou? ci uz dalej?
ros, postielka a teply cajik to spravi... este keby si mala taky slepaci vyvar, tak to by bolo super, to je tiez medicina 🙂
tak potom nieco co doda trosku vitamin...ale ten teply caj do hrdla mne vzdy pomoze... 🙂 🙂
🙂 🙂 Inac ja som cca pred tydnom mala taky problem, ze vzdy v noci ma bolelo hrdlo, a zle sa mi preglgalo, ale rano ked som sa prebrala...bolest zmizla...a v noci, zase bolest a rano nic... 🙂 pila som caj a po tyzdni to zahadne preslo. 🙂
bamb 16.tt.... 🙂
pusinqa, bamb, dik za rady. Idem si asi kupit calcium s ceckom. No proste divne mi je 😖
Bohuzial ma dnes toho este dost caka. Musime ist zaplatit do banky jeden ucet, skocit do ikei, lebo dnes doniesli skrinku pre sestru, ktoru zhana uz dva mesiace a ja som jej slubila, ze to kupim. Uz sme tam dvakrat boli za posledny mesiac a nechapem, ako to ludia robia, ale presne tu komodu vykupia vzdy tak za pol dna. Dnes malo prist 6 ks, tak to proste nemozem odlozit... 😝
marion...no ja som asi tak mesiac a pol dozadu tak ochorela z bolesti hrdla, že som mala teplotu 38,3 až 38,8 a už to nechcem zažiť, aspon nie teraz počas tehotenstva
marion, tak to ste uz veliki, inak ja by som tiez na kontroly k doktorovi najradsej chodila kazdy tyzden a to som nic take neprijemne nezazila 😉
andys super a vidis ako si sa obavala reakcie. Aj tak by mi bolo jedno co si o tom ymslia svokrovci, ale aspon mas lepsie pocit. Mne vcera svokra povedala ked sme sa bavili o pocte deti ze jedno je na dnesnu dobu dost. Ked som jej povedala ze sme mladia zdravi tak preco by sme mali mat len jedno, tak kukla na mna ze to nam bude uplne stacit. DOst ma to nastvalo, hlavne ked ona ma dve deti a ide mi tu hovorit ze nam bude stacit jedno...
a kde si si kupila tu stuzku? normalne v galanterii? a je to nejaka nit alebo tensia stuzka? musim aj ja nieco pokukat, dnes mi vyznam tej stuzky akurat vysvetlovala kamaratka ktora sa v tom vyzna a veri tomu...a asi dam na jej rady aj ja
tak si vas este vecer pocitam baby - drahy sa mi uz smeje, ze som s vami viac ako s nim a ze som na koniku uplne zavisla 😀 😀
pate
magdalenocka...ahooj...no stužku som kupila normálne v galantérke a ešte je zostalo toľko že celý fudbalový tím by si ju mohol dať na ruku 😀
magdalenocka, kupila som to normalne v galanterii a je to taka tensia stuzka. Akurat, ze mi ju nema kto uviazat, lebo kolegyniam to tu davat nebudem a moj muz mal uz dva pokusy, ale v takom stave, ako mi to on zaviazal, to na ruke mat nechcem... 😀
teraz ma napadlo, ze to vyzera presne tak, ako stuzka, co ma na ruke ros... 😉
andys.. moj muz o ziadnom koniku nema ani tusenia... tu stuzku musi zaviazat niekto druhy? ..ked si sama tak nefunguje? ...viem si predstavit akym sposobom ti to muz zaviazal.. oni maju velmi zvlastny zmysel pre detaily 😉
ros rak omotas nou cely kocik ked sa narodi babo, nech mas istotu 🙂
bamb mne pri Lukaskovi urobili za cele tehu 4x sono. A teraz po tom potrate, za prve 3 mesiace asi 7x. To zo zaciatku ci je vsetko OK. A teraz uz len kazdy mesiac. Ale tiez by som chcela sono kazdy tyzden, aspon na 5 sekund aby som videla ze male je OK. 🙂 🙂 🙂
aj ja si idem dat cervenu na ruku... len som rozmyslala, ze co a napadlo mi.. viem robit naramky priatelstva, co sa zapletaju z muliniek, tak si spravim taky naramocek antizariekaci 🙂 Len taky uzky, nech mi to tam zas nesvieti.
marion...ja mám sono raz do mesiaca ked mám poradnu ale stačí mi to...lebo vždy sa ukludním ked ho zbadám a stres začne zase po tých troch týždnoch a to je už len týžden do poradni, tak to vždy vydržím 😀
rosa, ja uz som tiez pokojnejsia, ale tie prve tyzdne boli hrozne... 🙂 ja uz sa neviem dockat poradne 🙂
ja len na moment..poradna ok, babo v poriadku, aj NTcko, aj nosova kost, aj nam trochu posunuli termin porodu, uz to mam aj upravene v pase..🙂 tak hadam nebudeme novembrovi..ja verim, ze nie.. 😉
andys-ja keby sa mam riadit podla toho, co mi hovoril svokor, alebo rodicia, tak druhe babatko nemame nikdy..mysleli si, ze pojdem cim skor do roboty a robit karieru..😝 vedela som, ze vseobecne nadsenie tymto druhym tehotenstvom nevyvolam a aj tak bolo..vzali to v pohode, ale nebola to radost, ked sme oznamovali..ale tak co uz, je to moj zivot, ja viem, ze teraz je ten spravny cas..a nie v 38ich a neskor, ako si niektori mysleli a sklamala som ich, ze sme si naplanovali druhe..no a co?ved na karieru bude do dochodku casu dost.. 😀 ale deti, tie mozem mat len teraz... 😉
marion, mne hned doktor povedal ze ak bude vsetko prebiehat ok, tak mi spravi len tie povinne sona v 10,20 a 30tt ..tak uvidime ..ja mu verim a verim ze bude vsetko ok 😉
andrea, aj ja som rozmyslala ze si "upletiem" 😉
lienocka, presne ako hovoris. A ked pocuvas alebo citas, ako prezivaju tehotenstvo zeny nie 40ky, ale uz po 30ke, tak same tvrdia, ze je to ovela tazsie. No neviem, dla mna by sme deti mali do tej 30ky stihnut, nech su trendy ake chcu...
a ja som mala sono len 7, 12 a teraz asi bude az 20, a potom 30. Ja sa teda uskromnim, hlavne nech je vsetko ok 😀
andrea-ja budem mat 33, ked porodim toto druhe babo.. 🙂 takze podla mna nebolo kam druhe tehu odkladat.. 😉 ale keby sme sa s muzom nasli skor, nevahala by som a mala dieta skor ako v 30tke, to urcite.. 😉 prveho som mala v 30tke.. 🙂

ahojte...ináč aj ja som taka...že od obeda pociťujem, že ma bolí hrdlo...len dúfam, že to prejde 😖 ja nechcem byť zase chorá ☹