Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrea.. ja som tiez chcela stihnut do 30, potom som chcela aspon v priebehu 30, no a vyzera to tak ze som otehotnela par dni po 31, tak si hovorim ze natesno, ale stihla som, lebo zaciatok tehotenstva posledna ms je este v 30 😉 ..aspon kym sa este necitim nejak staro, ale to sa este nebudem, ale desili ma kadejake problemy ktore su pravdepodobnejsie v tom mojom "vyssom" veku 😀
bamb-ze vyssi vek..😀 ale tak naozaj, mne sa uz aj tazsie tehotnelo napr. ako pri malom..tak to ma len utvrdilo v tom, ze netreba odkladat.. 😉
lienocka, vsak to je v poho, 33 a dve deti, to je fajn, ale ako megi pise, ze 35 a ani nepomyslaju.... to co je za rozum?! A moj mm bude mat v lete 30 a on chcel prve stihnut do 30 😀
tak ja to môžem porovnať z vlastnej skúsenosti ked som bola tehu v dvaciatke tak som nemala žiadne problémy telo mladé, no"blbé"...a teraz po triciatke zase telu je ťažšie no zase v hlave už to človek berie ináč....aj moja dr, mi povedala ked som zvažovala či si dám hned dalšiu mirenu alebo dieťa že radšej nech rodím ako 31ročná ako 37...a čo sa týka kariery, tá závisí od schopnosti človeka a nie od veku alebo počtu detí 🙂
lienocka.. toho som sa strasne bala ze to nepojde len tak lahko, poznam asi 6-7 parov co skusaju rok-dva a nic, ale muz mi vravel vzdy, ze co sa bojim, ze na prvy sup mi urobi.. a mal pravdu 🙂
andrea aj moj muz ma v lete 30, no ale darcek dostane az v oktobri, ten co mi na moje narodeniny urobil 😀 😀
bamb, tak mne na meniny urobil 😀
😀 😀 ..andrea, pekne, a to ten moj bol este nestastny, ze mi nestihol nic kupit, a 2 tyzdne na to sme zistili.. ze mi urobil vlastnorucne darcek, to sa vzdy viac ceni 😉
vidíte a môj keby sa nebol tak poponáhľal a mesiac počkal tak by si vyrobil darček na vlastné narodeniny 😀 v novembri...ale to by som patrila do inej témy a to by mi bolo ľúto,,,,nepoznala by som vás 😉
vsetko smeruje k tomu, ze to malo byt tak ako to bolo a je tak, ako ma byt 😉
u nás sa chodí tiež tak cca v 26tt na 3D sono, tak premýšľam kedy sa asi objednať, koľko dopredu 😕
ja som este nezistovala ohladom 3d, ale vo stvrtok sa spytam
krasny den sa raje! 😉
nestiham a nestiham, velmo vela roboty..... 😒 😒 😒
o co som take prisiel?
bože ja som sa teraz taaaaaaaak prežrala jahôd, je mi fest zle 😝 😝 😝
amador, sak este ne su jahody 😲 😲 😲
Silvika jahody sú aj v zime v obchodoch, nie? 😀
noo ale ne tolko aby som sa z nich prejedla, tolko by mi ani nepredali 😀 😀 😀 😀
no tak to neviem koľko by si ich chcela zjesť aby si sa z nich prejedla, pol metráku? 😀
nooo rozhodne sa s toho teglika co maju v obchode nedokazem prejest jahod urcite nie, 😝
no teda mne kilo jahôd na prejedenie bohato stačí, ja zase nie som nejaký veľký jedák
ja som sa teda neprezrala ani z 2 a pol kg mrkvveho salatu, tak neviem 😀 😀 😀 ale staci mi pidi porcia normalneho jedla a som straaasne prezrata 😅 😝
tak každý máme iný žalúdok, ja neviem čo je na tom čudné 😅
ja som dnes v poľsku tiež kúpila jahodky...takú chuť som na ne mala, no mi ich dievčatá zjedli, ani jednu mi nenechali 😠
zajtra kúpim znovu 😉
kočky ja mam kamosku , teraz nedavn porodila , ma 38 a to sa im podarilo, este neplanovali, ze az neskor 😀
amadora, veru nic, ja sa uz len tesim na marhule, este som ich nevidela, ale slinky mi tecu... to som mala aj pri karolinke najprv mrkvu potom marhule, i ked tam ta mrkva nebola na kila, len tie marhule a potom melony a mandarinky 😝 ale karlinka tiez uz pyta marhule kazdy den...a pripadne melon 😀 😀
tonicka tak to malá musí mať krásnu karnáciu pleti ked si počas tehu toľko mrkvi pojedla 😉
ja tiež sa snažím denne mrkvu zjesť
🙂
ahojte zienky......a chlop
mam otazocku, tie, co uz mate jeden poklad doma, kamoska, ma 2 tyzdnovu dceru a nevie, ako ju ma vystrojit a zabalit do deky, ked ide von.
Verim, ze date dobre rady, dik
ja som malého mala v zime a dávala som mu dupačky, bavlnenú čiapočku, na to štrikované nohavice, ponožky, svetrík aj čiapku a mala som ho v prenosnej taške (alebo kočíku) vo fusaku a prikrytého dekou. takže teraz by som asi vynechala ten fusak ale inak tak isto.
kocky, neviem, ci som vam pisala, ale nase mimco mame po 4 rokoch snazenia, jednom potrate a liecbach najroznejsieho druhu. Ja som chcela mat dieta co najskor, bo muz je 7 rokov starsi a byt otcom v 40 to nieje nic moc, no ale nakoniec sme to zvladli relativne v pohodovom case pre mna aj pre neho ( ja mam 28, mm 25)
amadora a dekou si mu prikrila celu hlavku?

niektore zeny si stale myslia ze maju cas. Teda mne to tak rpipada ze vacsina. moja dobra kamaratka bude mat 33 a nad detmi zatial nepomysla, resp. ani jej priatel. A hovori ze vsetky celebrity teraz rodia az okolo 35-tky...len ktovie ci to potom pojde tak lahko ako si mysli....