icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
20. apr 2010

renatka....a nevedela by si to preskenovať a poslať mi to? alebo to viem nájsť aj na nete?

rosannar
20. apr 2010

a ešte na potvoru sme sa s mužom včera pohádali, no včera nebol vôbec môj deň....potom som celý večer prerevala...a potom až ked sme išli spať bolo ako tak dobre...ale stále to nebolo ono....a preto mám aj dneska zlý deň lebo sme si to nevyriešili a nechali sme to tak 😒

magdalenocka
20. apr 2010

ros chapem ta, ze si z toho nervozna...akurat ked by si nechcela byt chora tak si...ja zase nastastie mavam problemy s hrdlom kazde dva mesiace a aj vselijake nadchy ale odkedy som tehu tak nic...teda mala som chytene hrdlo, ale to som bola 4 dni po ovulacii tak som este nevedela ze som v tom...

a vcera fakta si nebol dobry den, aj my sme sa s muzikom chatili a tiez sme to nedoriesili 🙂 tak hadam dnes bude lepsi den

rosannar
20. apr 2010

magdalenka..no tak to máš šťastie že už teraz nie si chorá...
noo a ja kým si to s drahým nedoriešim tak nemám dobrý deň, ešte možno mi zavolá o 11tej ked bude mať obed v práci, no ale som zvedavá, že či sa mi bude chcieť s ním rozprávať...akože on sa tvári akože nič ale ja som stále v tom, že to dobréé nie je

retkvicka
20. apr 2010

kocky, ste niektora PN? ja som od 1.3. a este stale mi nedoslo nic zo socialky. ani koruna. ja to nechapem. maju cas kurnik sopa.

renatka9
20. apr 2010

retkvicka... sociálka to môže poslať do 20. dňa nasledujúceho mesiaca, takže keď si zoberieš ešte čas prevodu v banke, alebo zaslanie poštovou poukážkou, tak okolo toho 22. najneskôr by si podľa mňa mala euráčiky mať

renatka9
20. apr 2010

rosannar... mám to doma, večer to pozriem a pošlem, oki?

bamb27
20. apr 2010

ros, to neznasam ked si nedoriesime veci hned hned... my sme sa kolkokrat aj do 3 v noci vadili.. a potom sme prisli na to ze obaja hovorime to iste len kazdy zo svojho pohladu, akurat sme sa nevadili uz ani nepamatam.. takze tuk tuk na drevo, nech nezakriknem...
retkvi, jasne ze maju cas... vsak si na PN, naco by ti boli peniazky 😨

rosannar
20. apr 2010

renatka...diki...si zlatá 😉

renatka9
20. apr 2010

aj ja som bývala tak často chorá, každý mesiac som mala aspoň týždeň PN, ale od kedy som si dala vybrať krčné mandle, tak som ešte chorá nebola... iba raz som mala herpes a nádchu, ale to bolo nič... žiadna PN od vtedy nebola... klop-klop-klop... takže mi to super padlo vhod, že som tehu bez mandiel 😀 ten hrozivý zážitok teda stál za to...

rosannar
20. apr 2010

bamb...no my sa tiež nehádame a ked sa pohádame tak sme pohádaný max. 2 hodinky, potom bud jeden alebo druhý sa líška ale teraz som sa začala nanho pchať a on nič...tak som sa potom odtiahla, ked nemal záujem a ked sme šli spať tak si tak pekne ľahol ku mne ale cítila som že to nie je ono

rosannar
20. apr 2010

renatka...ja zase teraz najviac asi pritahujem bacile na mna 😀 a oni nie a nie odísť 😀

amadora
20. apr 2010

no ja som brala homeo paragrippe a bolo mi z toho zle, musela som to vysadiť 😒 inak aj ja som vravela že mi tehu asi oslabilo imunitu alebo čo 😕

a my sme sa s drahým zase povadili v nedeľu a tiež som z toho mala blbý pocit lebo v pondelok išiel do roboty a ostalo mi ľúto že čas čo sme si mohli spolu užiť sme sa blbo prehádali, ale tak našťastie večer prišiel tak sme si to užili a bolo dobre a keď dnes pôjde preč tak mi aspoň nebude nanič z toho že sme si to nevysvetlili

rosannar
20. apr 2010

amadora...no ak mna do večera neprejde táto zlá nálada, tak si to ani večer nevyjasníme 😒 lebo potom hocičo poviem hned sa rozplačem ☹

bamb27
20. apr 2010

ja zas na nadchu zvyknem uzivat Coryzalliu, ale to treba hned pri prvych priznakoch, inak je to zbytocne... poslednu nadchu, ale paradnu som mala nejak prave vtedy ked som otehotnela... tak sned to nebude mat nasledky, lebo aj nejake sumive aspiriny vtedy padli.. ale to by malo byt ok, vsak hej?
oni tie hadky su take blbe, ale zas.. musi to byt, a aj hadat sa treba vediet... niekedy to vyriesi fakt vela veci, aj inych ako prave tie o ktorych je hadka 😉

nanulik
20. apr 2010

no ja si nepamatám kedy sme sa povadili, ale nechcem povedať že aj my nemávame "výmenu názorov". teraz v poslednej dobe je to hlavne kvôli bytu, napr, máme nejaký vyhliadnutý a ja už v mysli zaridujem a prerábam a on to chce inak tak kvôli tomu. napr. mne sa páčia farby a on chce biele, alebo ja chcem kuchynu farbu ako máme obývačku a on chce inú atd. a vždy povie že musí byť len podla mna 😀
ale ked sa aj niekedy naozaj povadíme tak bud jeden alebo druhý príde a povie "milujem ťa aj ked si protivný/á" a potom si to už povieme v klude

rosannar
20. apr 2010

bamb....ale ako tá hádka vie pokaziť náladu, no apson mne...ja mám potom den na to vždy pokazený ☹

bamb27
20. apr 2010

nanu, tak o tomto sa mi nikdy nehadame... mojmu muzovi je ale uuuplnejedno akej farby kde bude stena a aku skrinku, akej farby kde dame, je to plne len a len v mojej kompetencii, a ja sa z toho tesim 😀
ja ani neviem ako sa my zvykneme dovadit, ale niekedy si len povieme ze sme riadne blbi, ze cely cas co sa hadame sme obaja tvrdili to iste, len kazdy inak...

bamb27
20. apr 2010

ros, vsak aj mne to vie pokazit, ja vzdy revem .. aj ked nechcem, a ten moj tlcik ma z toho srandu a mna to este viac vytaca...

bamb27
20. apr 2010

no, ja bezim na chvilku domov, dufam ze ujo opravar mi Magio sprevadzkuje uz dnes, lebo moj muz pride neskoro domov a ja neviem co budem len tak "na sucho" sama doma vecer robit bez telky.. 😉

rosannar
20. apr 2010

no ja vám poviem, že prečo sme sa pohádali....
tak začiatkom mája máme začať prerábať kupelku, tak treba zhodiť staré obkladačky a tak...no a drahý sa včera poobede, no hned po obede chytil do toho a dal všetky obkladačky dole...ja som prišla o tretej domov a kuchyňa výbuch ale to ma netakovalo, on mi povedal, že sa s tým hral už odkedy som odišla spať do roboty na obed a ja som sa ho len spýtala, že prečo aspon neodložiť kyslé uhorky do chladničky, nechal ich na stole otvorené a pri radiátore...no a on začal po mne kričať, že on hned začal robiť s kupelkou a ja som mu len povedala, aby po mne nekričal a bolo...celý večer sme sa nerozprávali ☹ 😒

rosannar
20. apr 2010

bamb....no ja sa bojím, že ked mi zavolá, že sa rozrevem 😒

amadora
20. apr 2010

ono je najhoršie keď sa dvaja hádajú pre úplnú blbosť v podstate, potom to mrzí o to viac 😒 môj zase v nedeľu chcel stále zobrať malého a že idú preč aby som si oddýchla a ja som mu vravela že to nechcem, že chcem byť s nimi, však manžel je doma na jeden deň po týždni, tak hádam ho strávime spolu. no a on stále tvrdil že si nedám pomôcť a že všetko čo robí robí zle a ja som mu tvrdila že týmto mi nepomôže, že keď chce aby som oddychovala tak nech mi pomôže s domácimi prácami a už bolo 😒 prakticky blbosť ale ako píše Rosa, pokazí to celé dni ☹

renatka9
20. apr 2010

tak ja vám poviem pikošku, za akú sme sa my minule hádali... môj manželík mal žiarlivostné narážky na to, že prečo vždy, keď idem k dokimu sa musím holiť 😀 😀 teraz sa z toho smejem, ale vtedy ma to tak vytočilo... 😎

nanulik
20. apr 2010

ros ja som sa kvôli takým hlúpostiam už prestala rozčulovať, viem že sa to nedá ale naučila som sa. Napr. mi Marek povie že umyje riad, reku dobre aspon mi trochu pomôže, lenže tan riad je od obeda a on ho umýva večer o pol jedenástej 😲 skôr som sa postavila a umyla som ho radšej sama lebo ma to vytáčalo, alebo ked som mu niečo povedala tak mi odpovedal že on mi pomáhať nemusí 😠 no hrúza.
a mala si mu povedať že nie si jeho slúžka. môj bývalý bol taký že pomali aby som mu jedlo aj predžúvala a odložiť po sebe veci zo stola to nehrozilo lebo bol tak vychovaný.
a ked sa povadíme tak plačem len málokedy, ale teraz je to iné takže ťa chápem. no ale čo už urobíme s hlúpimi chlapmi 😕 bez nich by nám bolo ovela horšie, teda aspon mne

bamb máš dobre že ti do toho nezasahuje, mne do toho furt kecá a ked poviem že toto by som chcela takto tak už frfle že ma jeho názor nezaujím a že či v tom byte budem sama bývať... bla bla bla

renatka9
20. apr 2010

nanulik... a bez nich by sme sa asi v októbrovkach nestretli 😝

nanulik
20. apr 2010

my sa ked sa povadíme tak sa hned ten den aj udobríme 😀 niekde som počula recept na dobré manželstvo "nechodiť spať pohádaní" a ked aj náhodou lahneme pohádaní tak len počujeme ako sa ten druhý prehadzuje a nakoniec si to všetko vysvetlíme.

renatka môj je tiež z tých žiarlivejších 😒 ale už som si zvykla a ked začne frflať na obliekanie alebo malovanie tak poviem nech si nájde chlapa 😀
nemá rád ked si lakujem nechty a teraz ich mám momentálne na červeno 😀

pusinqa
20. apr 2010

ros len aby si to nepodcenila aj ja mám len asi alergiu chytenú alebo miernu nádchu ale radšej čučím doma na dovolenke bojím sa aby sa to nezhoršilo a nemusela som potom ATB, tiež som si chcela dovču nechať na jún, ale ja sa zas bojím komplikácií, síce od štvrtka sa chabrem do práce, na mňa 3 dni zaháľať je moc a celé dni zavretá vnútri a mm sa na to jeduje, že kam sa chabrem, tak tiež konflikt vo vzduchu
no my keď sa pohádame je to hrúza, lebo ja tu nikoho iného blízkeho okrem neho nemám, tak keď sa hádame nesiem to nesmierne zle, fakt som pomaly schopná skočiť z okna a nahoršie je že na začiatku som bývala tvrdohlavá ja a on vždy prišiel a udobroval sa a teraz sa to otočilo, ale býva tak neskutočne tvrdohlavý že je to ozaj fuška sa udobriť a lezie mi to na city

nanulik
20. apr 2010

reni niekedy ma tak vytáča že by som ho poslala niekam do teplých krajín, ale strašne ho milujem a nedokázala by som bez neho byť

amadora
20. apr 2010

Renatka 😀 😀 😀 Ja môjmu vždy hovorím že ísť k ženskému neoholená by bolo pre mňa ako ísť k zubárovi s neumytými zubami 😀 😀 😀

Inak chcem sa opýtať, už nosíte niektorá tehu podprsenku? Lebo mňa už moja pomaly opúšťa, ceciská mi z nej kypia a sú ťažké ako vrecia cementu a ramienka sa mi zarezávajú do pliec 😝