Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
K Dominike by slo Domi, Dominka...
amadora super,ze mas vsetko ok 😉a babo je zdravucke 🙂
mne az v utorok zoberie krv,neviem naco som dnes isla na lacno 😒
Rosa ak som to dobre pochopila tak 3, jedny v 11tt a druhé teraz v 15tt. Inak som rada lebo som tam mala ísť budúci týždeň na tie testy ale doki bol zlatý, že načo sa budem trepať na dvakrát, že im ešte neboli zobrať dnes vzorky a nemusí sa to nalačno, tak že mi to zoberú hneď dnes 🙂
Ozaj Rosa, už si sa objednávala k Neubauerovi? Alebo kedy sa ideš? Ja som si dnes odpisovala číslo na neho 🙂
Spiruanka ďakujem 🙂
svet...no ale také ešte zdrobnelinkejšie by som chcela a pre toto meno to nie je 😖
ama dakujem 😉 budem musiet liecit nechcem uz mat bolesti 😝
amadora...no mne na začiatku brali krv, ale len na zistenie krvnej skupiny a tých malých testov, čo sa zapisovalo do tehu knižky....
no ja som na tej stránke včera bola a písala som im tam ale to mi asi neodpíšu....ale počkám ešte tento týžden a ak nič, tak potom budúci týžden tam zavolám...len problém je v tom, že môj muž robí na zmeny a teraz im to majú aj meniť a chceme tam ísť spolu, tak sa chcem tak spýtať, že či nestačí zavolať tak týžden dva pred tým ako tam chceme ísť...
stojdulka... ďakujem 🙂
andrea... ja tiež od kedy som tehu, aj mám chuť na sladké, ale nemôžem to zjesť, lebo mi je potom z toho čudne 😝
amadora... gratulujem, supiš 😉
spiruanka... neboj, ten uro-čaj pomôže 🙂 včera nám o tom na tej príprave na pôrod rozprávala tetula, takže sme mali aj o tom prednášku. stačia 3-4 dni a obličky sa krásne prečistia, len si vraj treba dávať pozor, aby sa čajík nepil neksôr ako po 17h.
lenok.... inak skús zavolať potom tej tete jahnátkovej, možno by aj teba zobrala, lebo včera tam boli aj tehuľky, ktoré mali šetriaci režim. ona ti kukne do tehu knižky a povie ti ako bude tvoja príprava prebiehať. ona ti vypracuje individuálny plán, tak ako každej 😉
Ahojte,dlhšie som tu nebola,lebo sme sa konečne vrátili z Rakúska a na net som ešte nemala čas.Odkedy sme prišli,iba lietame po návštevách 🙂 Včera som bola u dokyho,na ten prvotrimestriálny skríning a všetko je v poriadku 🙂 Dnes začíname 15TT a máme už viac ako 8cm 🙂 Veľmi sa teším a doky vravel,že asi to bude chlapček 😉 Uvidíme,či to bude pravda.Ešte som nebola u svojej obvodnej gyn.,ale ešte tento týždeň by som to chcela stihnúť...
Amadora a Spiruanka,super,že je všetko Ok a ten zápal sa rýchlo vylieči...
Rosa ani ja neviem dopredu kedy sa mužovi bude dať, ale tak zavolám tam a nech ma objedná na niektorý piatok a muž nech povie v práci že na ten dátum večer chce byť už doma, aby mu vybavili takú prepravu aby to stihol, tak by sa to dúfam malo dať keď to bude vedieť predom. A on má dosť nabité tam vraj tak sa treba dosť dopredu objednávať 😕
Renatka, Vadelka ďakujem 🙂
Vadelka super že ste aj vy ok a ak to bude chlapček tak gratulujeme 😉
amadora, spirit...teším sa s vami že máte všetko ok 🙂
baby robíte foto bruška v 16tt.?..lebo to moje sa riadne rozbehlo, už poriadne vykúka...ale váha zatiaľ sa nijako drasticky nezmenila iba som dobehla tie kilá ktoré som na začiatku tehu schudla 😉
ros aj nika sa da pekne povedat dominike...
baby a ako vam vysetruju ten krcok? to mne teda zatial nerobil, teda podla mna. A kamaratke tiez nie a boji sa ci to ma v poriadku, lebo ked je nejaky oslabeny hrozi predcasny porod? mozno nam to aj robil, len o tom nevieme 🙂
vadelka tak vitaj na SVK
stojdulka... ja dnes veru odfotím, lebo naposledy som fotila v 13.tt
Maq, krcok sa kontroluje rucne-strucne 😀 Mne to akurat ten genetik vcera robil, vlastna doktroka este nie.
magdalenočka... ja ani presne neviem, ale myslím, že to robil rukami a neviem, či aj mikroskop nejak na to nepozerá... ja neviem, ja vždy hladím do stropu... 😀
A ja vlastne este nemam ziadnu fotku... Tu sa divam na vase pupiiiiky a na ten svoj iba ked mi zavadzia 😀
Ďakujem 🙂
No aj ja už musím odfotiť brušeno,lebo sa na to už dlho chystám 😉 Začína vykúkať,ale ešte nie veľmi...Ja som doteraz pribrala 2kg.
Magdalenocka,doky by to mal vyšetriť normálne zospodu,nahmatať a aj mne sa zdá,že keď je oslabený,tak sa môže začať skôr otvárať a hrozí predčasný pôrod.
presne tak ako píše svet... ručne-stručne... hmatom 😀
ja sa chystam fotit od nedele a stale nic, lebo sme vecer taki unaveni, ze nie sme schopni ist hore-dole pre fotak. Ale moooozno dnes, len mm bude po futbale, zajtra idem ja ku kamoske vecer, to hned zalahnem... uvidime
stojdulka to tricko ktore mas v albume uz mas doma? lebo aj ja ho chcem ale nie som si ist tou farbou-vyzera nejaka vysedivela..
A ten kocik ste pekny vybrali. To je aka znacka?
no pekne ten nas to nerobi vobec. A kamaratka je uz v 6.mesiaci a este jej to nekontroloval
vidim, ze sa tu rozbehla velka debata o krcku 😀 😀
mne to doki pozera vzdy... ale tiez kukam do stropu, tak neviem, cim to robi 😲
Mam uplnu maniu na pozeranie kocikov... uz si tym sama idem na nervy, vzdy, ked mam chvilku, hop na stranky a pozeram ako diva... vsak este je to skoro 😅
Vcera som pisala pani na tehu cvicenie a dnes mi odpisala, ze cvicit by som uz mohla zacat, ak nemam ziadne problemy a ze na tu pripravu na porod a otecko pri porode a podobne veci sa mam zapisat na august - ze to bude trvat 6 tyzdnov... ved to uz budem skoro v porodnici, nie? 😒
andys... no to sa aj mne zdá neskoro. ja tie cvičenia mám spojené s prípravou na pôrod a začala som už včera, čiže od 15.-16.tt
veru baby pofoťte sa, ja dnes večer plánujem urobiť nám albumík brušiek 😉
Ahojte, velmi davno som tu nebola, tak ani citat tak vela stran sa mi nechce🙂)))my sme boli dnes u doktorky a mame uz 16cm🙂)))ake velke su tie vase babetka?🙂ci sme v norme🙂)))))))))
ahojte..no, idem sa vyjadrit k tomu krcku..🙂
nemusi vas pozerat zakazdym zospodu, ked robi sono, je na sone vidno, aky je krcok dlhy, mne to doktor aj sonom meriava, takze nestresujte, je mozne aj bez vysetrenia zospodu, ze to mate skontrolovane a ani o tom neviete.. 😉
svet-vidim, ze si rozhodnuta, drzim palce az do konca tehu, nech to len dobre dopadne.. 😵
LIenocka, uz som to ani nestihla... o takomto case by ma uz spat do prace pustali 😉
...ale dakujem 😉
lienockaa to si ma potesila. Lebo mne muz hovori nech zase nestresujem ze on vie co robi a urcite ani neviem a nejako mi to kontroluje. Tak mozno to tak bude a nabuduce sa ho to opytam. Ale asi budes mat pravdu.
heard-my sme mali vyse 13 cm na zac. 16 tyzdna takze si urcite v norme.
info zo stranky hami
17. týždeň
Vaše bábätko teraz meria asi 17 cm a váži niečo okolo 100-200 gramov.
idem hľadať aj nejaké iné cvičenia u inej pani, možno mi to časovo bude viac vyhovovať. Ale mrzí ma to, lebo na túto pôrodnú asistentku som mala strašne dobré odporúčania. Ale v júni a júli cvičenia nerobí. Trochu sa obávam, či vôbec ostatní robia cvičenia, resp. prípravu na pôrodu v júli...
renatka, ako sa presne volá to, na čo chodíš teraz ty a ako si sa k tomu dostala? Viem, že už si to tu písala niekde skôr, len nemám síl to teraz hľadať 😉

Spiruanka rýchlo sa vylieč a neboj bude to ok 🙂
Lenok ďakujem 🙂
Inak doki mi povedal v tom zmysle, že samotné PAPP ešte nič nemusia znamenať, že až spolu s tými dvomi testami čo mi robili dnes im to podá obraz o zdraví bábätka 🙂