icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
21. apr 2010

my sme zas museli ísť ešte pred svadbou, potom by sa z práce nedalo, tak mm volal o jednej poobede, že večer letíme, boli iné fofry a bolo fajn

andreaerdna
21. apr 2010

moj manzel ma len dvojtyzdnove celozavodne dovolenky raz za rok ostatne sa rozoberie po jednom dvoch dnoch, ci medzi sviatkami. A posledne dve leta sme stavali dom, tak sme si museli urcit priority a na dovolenku jednoducho nebol cas, lebo konecne bol cas plne sa venovat domu. Ale nelutujeme 🙂

lucy778
21. apr 2010

ahojte 🙂
dlho som tu nebola, ale nestííííííham 😝 . konečne som dokončila bakalárku, v piatok ju idem odovzdať, som zavalená prácou a stále som hroooozne unavená. ja stále čakám, kedy už dorazí tá energia, ale zatiaľ nič. tak hádam sa dočkám. pred dvoma týždňami sme boli na 3D v Košiciach, zatiaľ vyzerá, že je všetko ok, aj výsledky z krvi čo mi brali sú dobré, takže mi odľahlo trošíčku. máme už aj fotku, ale nejak nestíham hodiť ju do albumu a mala by som si konečne odfotiť aj bruško, lebo len o tom hovorím a kým sa k tomu dopracujem, tak bude drobec na svete 😀

vadelka
21. apr 2010

Lucy gratulujem k bakalárke 😉 Ja som ešte tiež stále unavená,ale aspoň tie nevoľnosti prestali,tak sa teším.Kde ste boli v KE na ultrazvuku?Ty si z okolia KK?Môj manžel je tiež z KK 😀

stojdulka
21. apr 2010

ja necítim nejakú extrémnu únavu....skôr ma začína tlačiť brucho, akoby mi v ňom čosi zavadzalo 😉

askorka23
21. apr 2010

Ahojte 😉 Dnes su moji krpci totalne zmordovany 😉 Zaspali skor ako sa obliekli do pyzama... 😀 Ved vstali o 6:30 od 13:00 do 15:00 na detskom ihrisku,potom sa napapali a zese na prechadzku.Dosli sme bolo 16:00 a Sofinka sa v izbe hrala ani som nevedela ze ju mame doma 😉 😲 To sa zridka stane 😵 A s Philipkom sme pozerali Macka Pooh,hrali sa a dosiel muzik tak ten ich uz dokopol nacisto tak ze zaspali 😀 😉
no a teraz konikujem 😵
No a ja citim take bublinkovanie v sebe,a unava zriedka 😉

amadora
21. apr 2010

náš bol dnes 3 hodiny u susedov sa hrať kým som bola u dokiho, majú tam tiež takú malú kočku ako je on a hrozne radi sa spolu hrávajú, tak cez obed spal ako dudok 😀

ja som dnes asi 3x cítila bábätko 😵

askorka23
21. apr 2010

amadora tak to mas dobre mne malych strazi sestra ked potrebujem odbehnut 😉

amadora
21. apr 2010

askorka malý tam bol prvý krát, nemám tu veľmi možností kto mi malého postráži, vlastne keď nemôže manžel tak stráži len krstná mama malého alebo občas prišiel niekto z našich z BB,ale to je fakt prípad núdze len... a suseda mi navrhla že ho môžem dať ku nim, ona má dve dievky, staršia chodí do škôlky, takže ich v pohode zvládla 🙂 takže pokiaľ budú zdravé kočky aj malý tak že ho môžem nosiť ku nim hocikedy 🙂

askorka23
21. apr 2010

Dosli golface ferrari 🙂

askorka23
21. apr 2010

amadora to mas super aspon nelietas cez 3 ulice ako ja 😀

spiruanka
21. apr 2010

vadelka,stojdulka dakujem 😉 renatka a preco sa nesmie pit po 17 hod.?lebo dnes som si ho dala este o 19 hod. 😲 dufam,ze nic zle z toho nebude 😔

lucy778
21. apr 2010

vadelka - ďakujem 😉 . na ultrazvuku sme boli v centre prenatálnej diagnostiky. môj doki sa nejako nepretrhne, tak som využila aj túto možnosť. a som priamo z KK.

amadora
21. apr 2010

Askorka nemajú chybu 🙂

Spiruanka myslím že maximálne budeš cez noc chodiť častejšie cikať 😉

amadora
21. apr 2010

kočky zajtra mi držte ešte palce, idem na kontrolu na hematológiu, tak nech mám aj tam dobré výsledky a nemusia mi nasadiť injekcie 😝

spiruanka
21. apr 2010

amadora tak to som si uz zvykla chodit casto aj v noci a veru som teraz bola aj 4 krat za hodinu 😒 a zajtra ti budem silno drzat palce nech ti vsetko dopadne na vybornu 😉

amadora
21. apr 2010

ďakujem pekne 🙂 tak to sa v noci veľa nevyspíš, čo? 😝

amadora
21. apr 2010

Renatka ten náš albumík vyzerá perfektne 😵 😵 😵

renatka9
21. apr 2010

ahojte bambulky, tak už som nejaký ten albumík vytvorila, pozrite v mojom fotoblogu... ale je nás tam len 9 zatiaľ... tak foťte, foťte, foťte a posielajte mi do IP 😀

renatka9
21. apr 2010

amadorka, ďakujem 🙂 trošku sú rozmazané tie naše profilovky, lebo tu sú v malom formáte, tak ak budete niektorá chcieť zmeniť, tak mi posielajte do IP 😉

amadora
21. apr 2010

je to dokonalé, si sa s tým vyhrala 🙂 hrozne sa mi to páči 🙂 len teda môj pupok tam vytŕča poriadne 😀

renatka9
21. apr 2010

tak ďakujem a pochvalu, ja sa takto rada hrajkám, keď mám chvíločku...

a tvoj pupček je v pohode, neboj 🙂

amadora
21. apr 2010

máme najkrajší albumček 😉 a ako často budeme dávať nové fotky brušiek? každých 5tt alebo tak? 🙂

a ja tam vyzerám akoby som tam zablúdila niekde z júnoviek 😀

renatka9
21. apr 2010

neviem, ako často... navrhnite... ja s aktualizáciou nebudem mať problém 😎

amadorka, pozri sa na to z druhej strany... si medzi nami rekordérka, takže aj to je výhra 😉

amadora
21. apr 2010

no to ti poviem niekedy v septembri, októbri či je to výhra 😀 😀 😀

spiruanka
21. apr 2010

jeej renatka velmi pekne si urobila albumcek 😵
amadora veru mam to ja tazke noci 😝 sa mi aj nechce ale ked mechur tak boli,ze ma donuti vstat a ist sa vypišat 😅

spiruanka
21. apr 2010

no baby keby ste videli moje brucho tyzden pred porodom tak odpadnete 😀 vsetci si mysleli,ze cakam trojicky 😀

amadora
21. apr 2010

no idem ja pohľadať foto z minulého tehu aké som mala brušisko...

amadora
21. apr 2010

toto bolo fotené deň pred pôrodom 😉 akurát som sa chystala na príjem do pôrodnice

fialllka
21. apr 2010

ahojte maminky

tak ja som vasa zabludena oktobrovka, nemam sancu vas precitat ... ale ked si tak uvedomim, ze pri prvom som tiez nonstop konikovala tak sa necudujem ... viac bolo casu, teraz pri malej je ho menej 😉

my sme boli v pondelok na poradni, vsetko je tak ako ma byt, plus som mala odbery a sestricka mi prepichla tak nechutne zilu, ze mam modrinu ako narkoman ... dcerka stale chodi a mi ju hlada na ruke a chce natierat a vravi, ze mi ju sestricka urobila ked som bola s babatkom u lekarky 😎

inak od nedele citim pohyby ... tak sa tomu tesim, lebo je to podstatne skor, ako som pri Terezke citila .... 😉 zatial som pribrala len kilogram, skor som v prvom trimestri chudla ale uz naberam ... napodiv ku tomu mam brusko od 12tt take, ake som nemala pri Terezke este ani len v 20 tt 😉