icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
23. apr 2010

olejovy je akoze olivovy 😀

bamb27
23. apr 2010

tiez som sa bala ze napachne, ale ani nie...ale chodila som s vytrcenym pupkom polhodinu, kym riadne nasiakne a je pravda ze natrela som sa cez den a vecer som sa osprchovala a napackala nejakym inym kremikom,,, tak asi preto, zase to je jasne ze v postielke treba mat lepsiu vonu ako potravinovu, vsakze 😀

andreaerdna
23. apr 2010

bamb, 😀
taaaak, zajtra ideme do Polska, konecne sme sa zhodli a rozhodli 🙂

manee
23. apr 2010

ja som tiez virazkova, od zaciatku tehu sa mi objavuju virazticky na pravom prsu a na pravom predlakti, zmyznu a zase sa tam objavia, ale ja to neriesim...

alenkam.
23. apr 2010

ja som take mala od mojich oblubenych cukrikov... prestala som sa nimi napchavat a vyrazky nemam... klop-klop... 🙂

manee
23. apr 2010

inak, dnes nam dorazil kociarik pre mrňousa, objednavali sme ho cez www.hrajko.sk, lebo teraz bol v super zlave. Je to casualplay S6, za chvilu hodim aj do albumu, tak mozte mrknut...

manee
23. apr 2010

a hlavne si nevsimajte moje tricko, to je pracovne :(

andys11
23. apr 2010

baby, od rana som sa morila s jednou analyzou, teraz som to konecne dokoncila. Aaaach, to je ulava 😀

Alenka, gratulujem velmi, velmi, dufam, ze si si to napriek vsetkemu uzila! Ale ubehlo to rychlo, ze? 😉

Baby, ktore ste boli alebo pisali, ze v Eurovei maju v h&m tehu oddelenie - nechapem, ja som tam bola a nerozumiem, ako som sa kukala, ale som to nenasla. Nevadi, skocim do C&A na tie sukne 🙂

Andrea - my dve sme take podobne postavy. Ja mam 178 cm a zatial 67 kil (pribrala som od zaciatku kilo, ale ja som mala problemy s nevolnostami, tak to este pride 😀 😀 )

Tiez mam inak na prsiach vyrazky a to pouzivam Elasti-Q - chcela som to uz zmenit, ale ked som sa docitala, ze je dobry, tak neviem, neviem... 🙂

Manee, krasny kocik, az ti zavidim, ze si sa uz definitivne rozhodla. Mna muzik stale buzeruje, ze co teda kupime, lebo chceme kupit aj nejake male ojazdene auto pre mna, aby som neostala na MD odrezana od sveta, ale najskor musim mat kocik, aby sa vopchal do kufra 🙂 ... ja vobec neviem, aky kocik mam kupit...... 😝

lenok
23. apr 2010

Caute bambulieny 😉

Taak, ja som bola rano na krvicku, fajnovo striekala do skumavky,,, sestricka povedala, ze cura ako voda z potoka, tak som sa rehotala 😀 Pre lieciky som si bola, Duphaston uz len jednu skatulku mi doki dal, tak uz pomaly aj vysadime uz 🙂 Pelomovy/ prechodovy PNkovy listok som vyzobrala, poobede skocim do robotky odovzdat veduckovi.
Konecne si pre phone na predajnu pojdem, tak som zvedava, ako mi ho opravili, na postu skocim, len nech mi doskace ta moja kozicka/ pracka 😀

Kym som od dokiho prisla, take hlady na mna, ze som musela ist do ochpodu zajst a makovnik ako svet kupit, tlacim aj s kakavkom 😉

No, na tu vystavu sa chystam aj ja... uvidim, co mi mm zahlasi, ak nebude chciet isti, nahovorim bud kolegynu alebo svagrinu 😉 nech sa aj na nu nalepi 😀

Ama, u nas v robote sme zatial 3 tehulky a 2 kamosky su tiez zavirene 😀 Tento rok to vyzera na poriadny BabyBoom 😀

Nanu... drzim palcaky.... 😉 sikula 😵

lenok
23. apr 2010

Koki, som to napisala jak tatarka krizena s ukrajincom 😀

Manee.... som od kamosiek pocula, ze dvojkolieska do snehu ee... nemdobre sa tlaci 😲 ja preto kukam vsade len velke "jednorite" kolieska 😉 My nekupujeme vobec nic, podla mna to ma este casuuu.... 😉

andreaerdna
23. apr 2010

manee, pekny kocik veru, ale u nas ma tiez este casuuuu 🙂

andys, tak super, niekto s mojou figurou 🙂 A bruseno mas asi take ako ja, ako sa tak diiivam, takze sa mam s kym porovnat 😀

manee
23. apr 2010

hej, ved aj my sme si povedali, ze je to skoro, ale ta zlava 42% na sportiak - nevahali sme ani chvilu...

pusinqa
23. apr 2010

manee tak sa už máte z čoho vytešovať 😉
ja mám už inú profesionálnu úchylku ráno na fotkách bamb som už v duchu videla na tých skrinkách čo tam teraz nič nemá kopec detských serepetičiek a u manee už v duchu vidím ten stôl riadne oblepený aby sa lanugo nebuchlo 😀

bamb27
23. apr 2010

caute, bola som tlacit granadir, zase som na roztrhnutie.. chodime do restiky kde obsluhuju studenti z hotelky a natrafila som na kolegyninho syna, tak som sa nechcela zahambit, ze zase polovicu necham 😅
manee, fajne vozidlo ste kupili, ja este moc nespekulujem, to bude isto riadna porovnavacia tortura ako sa poznam, ale chcem tiez riadne kolesiska nafukovacie, asi sa mi paci bexa..ale neviem ci to neni polska haraburda... casu sice dost, ale chcela som kupovat postupne nech nie su naraz velke vydavky, nakolko nemam ani len nicovate nic... ale len ponozky pre mimi 😀

bamb27
23. apr 2010

pus, ty mi to tam vidis? ...no toto, ja to zatial povazujem za zbytocny priestor, ale dobre sa z toho utiera prach.. za 5 mesiacov co sme tam sme to este nestihli nicim zahadzat, ale je dost mozne ze dieta sa o to postara 😉

renatka9
23. apr 2010

lienočka... tak to je supiš, že si striekala 😀... ťažko ale vysomárila som sa z toho tvojho príspevku 😎

inak ja tiež ešte s kočíkom počkám. ja som vlastne bambuliatku ešte nič nekúpila, chcem počkať na pohlavie a až potom začnem... kočík už zhruba mám vybratý, ale ešte nejak neriešim... mne sa páčia baby smile a určite nie s umelými koliečkami... to je vraj des na snehu a my si veru toho zimného kočíkovania asi užijeme 🙂

renatka9
23. apr 2010

aj vy idete na Bociana? my ideme s mangelíkom v sobotu, možno sa tam niektoré postretáme 🙂

pusinqa
23. apr 2010

počkaj keď začneš s tou výbavičkou, kozmetikou, hračkami hneď to bude zapratané 😀
ja som dnes trúfla aj na tarhoňu, moja prvá v živote a že aká parádna, je aj pečienka, podľa pokynov Renatky riadne podusená, dôjdite baby mám aj navyše dáku porciu 😀

lenok
23. apr 2010

Reni, hej, planujem sobotu, ale este som nebola ani poriadne s mm, lebo som sa len vcera vratila od nasich, takze neviem, ci sa nebude ucit alebo nema iny plan... uvidime... ale ak tam ma byt len nejakych 10 stankov, ako to tu niekto spominal, tak ju okaslem 😝
No, tato kopcovita Nitricka mne, pidizienke da v zime zabrat, takze asi ako Bamb.... velke nafukovacie kolieska by mali byt...

pusinqa
23. apr 2010

a bamb ponožky sú základ, to bolo prvé čo som v nemocke dolovala v taške pre malú na studené nožičky, a tuším sme ich tiež kupovali ako prvú vec pre malú, ešte rukavičky na nechtíky, tenkú čiapočku a z najhoršieho si von 😀

bamb27
23. apr 2010

pusi, nase mimi bude mat celu izbicku pre seba.. takze tie dietacie serepeticky navlacim asi tam... toto je len taka miniizbicuocka.. dufam ze tam aspon daku kolisku narvem na zaciatok... 😉

lenok, renatka,,, len chodte pekne popozerat ked to mate po ruke, ja tam muza vlacit nebudem, isto by trpel chudak.. najdeme si daky lepsi program..ale ocakavam ze nas budete informovat o kadejakych novinkach a vylepsovakoch 😀
lenok.. BB je tiez nie zrovna rovina, a tie ulice casto pripominaju tankodrom, takze kolesa to chce poriadne... zas prechadzat sa po nakupnom centre s nejakym imidzovym kocikom nepotrebujem 😉

bamb27
23. apr 2010

pus, pisem si... ponohy, rukavky, ciapocka.. super, aspon viem kde zacat 😉

amadora
23. apr 2010

Bamb že tankodrom 😀 Neurážaj moje rodisko 😠 😀 Ale máš pravdu, no...

ja som v pôrodnici nedávala okrem čiapočky nič, ruky mal v perinke priviazané (chudáčik, druhé tak týrať nebudem nech si sestričky gánia koľko chcú 🙄 ) a nožky mal v plienke zabalené a v perinke. a ešte zakrytý dekou 🙂

pusinqa
23. apr 2010

bamb to si len ty myslíš, naša slečna má veľkú izbu, ale spí ešte v spálni, detská total zaprataná, v spálni má len kočík pre bábiku, v obývke má 2 police a poličky v konf. stolíku, v kuchyni má 1 šuplík a 3 maličké poličky

pusinqa
23. apr 2010

tak amadora píš rukavičky ... 😀 nám sa osvedčili také s tenkou gumičkou čo ich hore jemne stiahne, tie bez nej boli hneď dole
mne ponožky nakázala hneď sestrička, aj keď sme boli v perinke, len chodidlá mala studenkavé a mávala ich aj na dovolenke pod modrou antižltačkovou lampou 😀

bamb27
23. apr 2010

pus, dakujem ze mi to takto po troske davkujes... budem pripravena, ale ta nasa spalna je fakt mini (vsak vidno na foto, po oboch stranach len tolko miesta ze prejdeme).. no ten priestor na komode pre male obetujem ak bude nevyhnutne potrebovat..
ama.. no su aj pekne chodniky jasne, ale najde sa aj tankodrom.. u nas okolo panelaku je to, co sa chodnikov a detacich ihrisk tyka, priam ukazkove 😉

nanulik
23. apr 2010

babulky som doma a mám to za 🙂 🙂 🙂 A 🙂 🙂 🙂 , vytešujem sa ako blcha 😵
no ale aby nebolo vela radosti tak som stretla v obuvi bývalú svokru, no čerta som spomínala.... ale našťastie mám na červeno pezúre nalagované tak ma nepobosoruje, čarodejnica stará 😝 😀
a tým čo mi držali palce zo srdca dakujem 🙂

bamb27
23. apr 2010

tyyyy jo, nanu.. si riaden inteligent, gratulujem 🙂 ...a uz je po skuskach?

no, vies ako sa hovori, spominaj certa.... to len dokazuje, co je tvoja exsvokra zac 😉

manee
23. apr 2010

nanulik, gratulujeme!!!!!!!!!!!!
sikulka si

pusinqa
23. apr 2010

super nanu, chce to riadnu oslavu 😀