Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
pus dnes oslava bude 😀 😀 😀 prídu naši gratulovať drahému k meninám tak to oslávime naraz 🙂
bamb ešte nie je koniec 😖 😖 ešte ma čaká národohospodárska politika 😒 , regionálna ekonomika a anglina aspon niečo lahké
exsvokra tam bola ešte s jednou známou a jej dcérou, tá dcéra sa mi normálne pozdravila aj tá známa, ale na starú som ani nekukla 😝 😖 ešte aby to bábatku ublížilo
nanu... congratulations!!! si super 😉
a vidis, tu exsvokru si si dnes vylozene vyvolala 😀
Nanu... si macherka... gratulujem... poriadne sa najedz za odmenu 😉
Inak, k tomu bosorovaniu... som starkej slohla bavlnku a uhackovala som si cervenu snruku, mamina mi ju uviazala... a tak ju vytrcam furt... naa.... 😉
šak aj ja budem musieť niečo také zaobstrať na ruku. u našich sú bavlnky ale vždy na to zabudnem 😕
my na výstavu ideme v endelu tak babule čo budú v sobotu pekne podáte správu čo tam je a čo treba pozrieť 🙂
lenok ako si vedela že som hladná ako vlk 🙂 inak mne v poslednej dobe začalo bývať zle 😝 mama povedala že aj jej bolo tak od štvrtého do konca 😝 sa mám na čo tešiť.
vám to už prestáva a mne začína, fnuk 😢
fuj už svokru radšej nebudem spomínať 😝
Nanu, sak kuknem a vidim, ne? 😀 tak sa napapkaj.. zasluzite si 😉
k teme svokry by som mohla knihu napisat, ale nechce sa mi, lebo by mi zobrala strasne vela enerdzi.... jednym uchom dnu, druhym von... radsej 😝
nanu, super, gratulujem 🙂 taku skusku som mala aj ja, tak pred dvomi rokmi. A som rada, ze vsetky skusky a dvojo statnic mam za sebou a viac sa nemienim ucit a basta! 😀
lenok, ja som vcera kupila bavlnky, este tu mam tak na hodinu roboty v robote, a potom si upletiem naramok, keby nahodou 😉
ja ešte tak robím že si dám naopak jednu silonkovú ponožku. ked to je v topánke nikdo to nevidí a raz som počula že aj to pomáha.
Nanu, to som aj ja pocula.... ale ked sa ti nahodou trafi necakana navsteva u kamosky 😉 tak budes pod stolom palce krcit, aby nebolo vidiet 😀 😀 😀
jáj nečakaná návšteva u mna neexistuje, nikdy nejdem nikam bez ohlásenia,
a takto naopak som to nosila aj do práce a tam som sa prezliekala. ženy s smiali a ked som povedala že aby mi neprišlo z očí tak že aj ony to počuli
ahojte..
gratulujem vsetkym k dobrym vysledkom, ci uz svadobnym, alebo poradnovym, popripade skuskovym..😀
maly ma sopliska, tak ani moc casu nie je na net.. 😝 tak ale zacinam mat podozrenie, ze to ma nejaku alergiu, aj muzovi teraz zacala pelova sezona..a maly mi sopli uz tyzden, bez zlepsenia, len cisto vodnate sople, samozrejme, teploty nema..no, u nas niekedy sople trvaju aj 10 dni, tak pockam este, ked to neprejde, budem musiet ist pozriet doktorku..to on nerad, ani ja nerada, ale tak ked ma alergiu, nech sa to podchyti vcas.. 😉
renatka-ja nemam fotky, lebo akosi nie je co fotit este..😅 kto nevie, ze som tehotna, tak nezbada..vyzeram ako lepsie najedena.. 😀
do debat o svokre sa nezapojim, lebo svokru nemam, umrela davno pred tym ako sme sa s muzom spoznali, tak budem si radsej mysliet, ze by bola dobra az vyborna..🙂
Ahojte zachvilu ideme kadernicke 😉 😀 Ja som sa zamilovala!ale do pesnicky futbalova hymna k´naan waving flag
https://www.youtube.com/watch?v=d9HeJkmyFPQ 😀 😵 😎
Inac my sme poctivi fanusikovia Slovenska aj hokej alebo ZOH Vancouer alebo velke sportove udalosti 😉 Ja som od detstva rada sportovala no a Sofinka ide v mojich slapajach 😉
askorka, takze ide byt z teba este vacsia krasavica 😉
zo mna sa stala akurat tak zvlastny fanusik ligy majstrov, nikdy ma futbal nezaujimal.. len pri muzovi ma to bavi, lebo mi vsetko vtipne komentuje a uz sa aj ja chytam pomaly.. 😉 😉 ..no a samozrejme som fanusicka aj mojho muza.. cize vikendy mame vyplnene v sobotu malym futbalom a v nedelu velkym... 😀 minule sme s miminkom drzali vsetky palce co mame, muz dal 3 goly a na 2 prihral.. a konecny stav 8:8, na porazenie 😀
ja mam fakt fajn svokru, nemozem ani pol slova zleho na nu povedat.. ale je pravda ze som ju videla 2-3 krat (muza poznam 3 roky a zobrati sme rok 😀 ) ..ale zas moj muz je taki ze v pripade ze by sa nam chcela prist starat do zivota by ju spacifikoval.. no ona to aj tak nerobi, skor pomoze ked moze a my sa jej snazime tiez pomahat ako sa da
bamb no hej hej bude zo mna miss tehulka 😀 😀 😀 jaaaj ja som vzdy bola a budem fanusik 😎 😉 😵 Jaaaj nasa mala bublinka sa chysta na ms do juznej afriky sak tam mala rano taku rozcvicku tak bublinkovala 😀
bambulky, keď ste sa tu bavili o tej výbavičke, tak tu je super stránka, len ju pekne preklikajte a prelúskajte 😀
výbavička pre bábätko:
http://www.dietaaja.sk/vybavicka.php
taška do pôrodnice:
http://www.dietaaja.sk/taska-do-porodnice.php
...inak je tam kopec užitočných vecí... tento link by sme mali mať povinne uložený v obľúbených položkách 😎
No ideme sa skrsili papapa 😉
jejooo ..renatka, ty moja zachrana, este tu musim trcat tak hodinku a uz sa mi vobec nechce robit, tak idem studovat 😉
študuj študuj... ja som si to aj vytlačila a postupne budem odškrtávať 🙂
no ved aj ja akurat tlacim 😉
este hodinku a idem dza.. pekne vikendovat a v pondelok sa poradnujeme, tak sa uz tesim.. asi nikto sa tak netesieva k doktorovi, na gyndu ako my teraz...co?
veru, ja tiež odrátavam dni, kedy zas pôjdem dokimu. ja idem tiež v pondelok, ale len odkrviť sa a potom až 10.05. ma čaká porada, tak už talčím čas, nech to ide rýchlejšie.... už sa tešákujem, lebo aj môj mangelík pôjde prvý krát pozrieť drobca ako v brušku akrobatíkuje 😅
dnes mam sladky den 🙂 dalsi keksik v sebe, nastastie uz v robote dalsiu maskrtu nemam 🙂 Ale za 2 hodiny koncim 😉
zienky, ja takto o tyzden budem po odberoch a po poradni...neviem sa docka , kedy toho drobca uvidim...naposledy malo 59mm, ale teraz ked citim pohyby tak je uz urcite velke... 🙂 a mozno mi povedia co je to? Velmi by som to chcela vediet, lebo pri prvom som to nevedela az do porodu? Ale vsetci vraveli chlapca, tak som nemala az take prekvapko... 🙂
marion a v koľkom si týždni?
Pusi ja rukavičky dávať nebudem. Možno tak tie košieľky čo sa dajú rukáviky stiahnuť na rúčku ale aj to pochybujem... nech má pocit voľnosti, malého to hrozne znervózňovalo a ja vtedy do bodky plnila čo v nemocke povedali a len sme sa trápili 🙄
Nanu gratulujem 🙂
Ja som sa balila podľa týchto múdrych článkov a v pôrodnici ma skoro vyhodili, taška ako šľak a polovicu vecí som nepotrebovala vôbec 😒
ja uz par zoznamov stiahnutych mam, ale aj tam mam pocit, ze v nich nie je vsetko 🙂
a chlapovi vysvetlovat co a ako ma kupit - hotova katastrofa....
renatka, dnes som presne 16tt +1 a v piatok budem 17+1, cize q8 ty tyzzden, preto som sa pytala kedy vam robili TT, lebo mne to budu robit dost neskoro, nie? 🙂
renatka, ty mas termin ked ja...povodne som mala 10.10.2010, ale minule mi povedal uz 7.10.2010... 🙂
baby, urcite nezabudnite na teplomer....aspon u nas v BB, pri akejkolvek hospitalizacii treba... 🙂 🙂
v LV nebolo treba, merali nám ich teplomerom 🙂

andreaerdna tá skúška bola z ekonomiky verejného sektora