icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
24. apr 2010

ahojte zenusky, ja som mala hroznu chut na nieco sladke, tak som si hned ukuchtila par palaciniek s cokoladkou, orechami a jahodami. Muzovi asi neostane nic, lebo ako pisem o nich, tak mi sliny tecu a idem zjest aj tie jeho. Inak poslusne hlasim, ze som konecne pribrala mam +2,5 kg !

askorka23
24. apr 2010

manee no my sme piekli babovku mnaaam 😵

mobilo
24. apr 2010

veď aj u nás ráno pod mrakom skoro ma trafilo ale ako prichádzal obed aj slniečko vykúkalo 😉

askorka23
24. apr 2010

mobilo presne tak 😎 Maly su s babkou na vychadzke 😉

amadora
24. apr 2010

ahojte 🙂

tak tu bolo ráno úplne naprd počasie, zamračené a vyzeralo na dážď, tak som mala nanič náladu hneď od rána chlapi ešte spali keď som ja vstala, tak som si zatiaľ poriadila a potom keď som mala hotové som ich bola zobudiť. s tatkom sme dumali čo spraviť, ale sme sa zhodli že to riskneme a idem aj tak do tej ZOO, tak sme sa poobliekali a o 8:30 sme vyrazili, prišli sme tam niečo pred 10:00 a o pol hodinku už bolo aj krásne slnečno a teplúčko 🙂 Majko bol úplne vo vytŕžení zo všetkého, zvieratká sa mu hrozne páčili a nabehal sa statočne po celej ZOO. sme rozmýšľali keď sme tam prišli či to uchodí, či sme nemali zobrať kočík. ale nás prekvapil a nielen že chodil, ale behal aj navyše, hore dole ako taký tajfún 😀 niektoré zvieratká sme pozreli aj 2x či 3x, hlavne medvede, tie sa mu páčili najviac pôvodne sme chceli pred obedom ísť domov, ale nakoniec sme ostali do 13:00, aj sme sa tam naobedovali, aj nejaké blbostičky pokúpili a potom sme išli domov. malý zalomil a prespal celú cestu 😀 a ja som teda unavená ako kôň ešte teraz, neviem dočkať večera 😅 ale stálo to za to, som hrozne rada že sme boli a urobili sme si krásny výletík 😵 hodím fotky na FB potom, tak môžete mrknúť

askorka23
24. apr 2010

amadora no tak te maly vyletik 😉 mne nejde spustit facebook neviem preco 😠 😉

lucinuska1
24. apr 2010

Ahojte, dnes je tazky den, sestra mala vaznu autonehodu ☹ , v plnej rychlosti jej vpalil pod kolesa mlady motorkar, ktory nezvladol riadenie...jeho stav je velmi vazny, prevazali ho helikopterov...sestra aj s detmi su velmi doudierani, ostras mozgu.....tak drzte palce, nech to pre vsetkych dobre dopadne 😒

veronica1
24. apr 2010

Lucinuska - drzim palce, ti motorkari su hrozni, pred chvilou davali aj v novinach...zacina leto, budeme musiet byt zasa viac opatrni 😠
U nas bolo dnes krasne, tak som stravila cele poobedie s dcerkou v zahrade, hoci rano to tiez ruzovo nevyzeralo, a aj zajtra ma byt pekne, tak si to vsetky uzite.
A tiez som chcela piect babovku, no dnes nebol cas, tak upeciem zajtra doobeda a poobede sup von. 😉

amadora
24. apr 2010

Askorka aj mne dnes riadne blbne, tiež mi nešiel spustiť a potom som sa vynerváčila pri nahrávaní fotiek, mi to blblo 🙄

Lucinuska uf, to ma mrzí, myslíme na nich 😒

askorka23
24. apr 2010

amadora jejha 😠 uz ma to jeduje
lucinuska-myslim na teba 😉

mobilo
24. apr 2010

lucinuska držím palce aby to dobre dopadlo 😉

mobilo
24. apr 2010

ozi Amadora som chcela Ty si zo Žarnovice však? vraj tam je nejaká farma so zvieratkami kde sa dá ísť..je to tam dobre aj pre deti?
mne teda facebook blbne stále ☹

mobilo
24. apr 2010

rozmýšlam, či ísť variť na zajtra aby sme hneď keď drobec vstane mohli niekam íst...len sa mi moc nechce...teda chcelo sa mi, ale keď zapnem tento stroj tak zostávam úplne death a nechce sa mi už nič..fakt niekedy lepšie nezapnúť 😅

rosannar
24. apr 2010

dobrý večer dámy...aký ste mali deň? môj prebehol ako nič a teraz smútim, lebo som sama doma...drahý šiel do práce na nočnú

mobilo
24. apr 2010

k tým veciam do porodnice som sa bála aby som nič nezabudla a tiež som tam mala kopec vecí zbytočne...veci pre bábatko je treba len tie na cestu domov, plienky, a všetko ostatné pre bábo dali..no a ja som potrebovala 3 nočné košele, jednorazové nohavičky, vložky, a hygienické veci... a manžel ma chodil pozerať aj dvakrát za deň takže aj keby niečo chýbalo doniesol by mi to 😉

mobilo
24. apr 2010

rossanar ahoj déň fajn aj ja som sama teda so spiacim synkom..manžel príde až ráno 😉

pusinqa
24. apr 2010

rosannar a na výlete bolo ako? my sme vybavovali čo treba, mm čistil akvárko a sranda ja som tiež chcela spichnúť bábovku, ale boli sme chvíľočku asi 25 min. na slniečku von s malou a mne to asi na tie ATB moc neurobilo dobre, tak som si už netrúfla, hádam zajtra

rosannar
24. apr 2010

mobilo...noo ale aspon nejakého chlapa máš doma 😀

pusinqa....no super, našli sme aj v jednom centre taký kočík ako chceme, tak nás to potešilo ale boli sme unavení, len škoda že som teraz sama 😒

askorka23
24. apr 2010

no uz sa mi FB upokojil klo-klop 😀 Ja zajtra varim brokolicovu polievku a maggi napady 😉

rosannar
24. apr 2010

no ja zajtra nevarím 😀 ...ja v nedelu nikdy nevarím...za posledný rok som v nedelu varila asi 5 krát 😀

mobilo
24. apr 2010

ja som včera robila zemiakovú kašu a roládu z mletého masa s vajíčkom a syrom a dnes som sa toho nevedela dojesť aj so synom 😅 😅 aj teraz mi to ide na chuť, ale nedám musím mať pevnú volu 😉
rossanar veru mám sa ku komu pritúliť....ale manžel, je manžel a syn je syn 😉

mobilo
24. apr 2010

ja rozmýšlam rajčinovú polievku a francúzske zemiaky ....rýchle dobre a možno to stihnem ešte aj dnes 😵

askorka23
24. apr 2010

rosannar no ja musim ci uz sa mi chce alebo nechce 😉 😀

mobilo
24. apr 2010

askorka tak nápodobne 😉 minule sme sa s mužom smiali, že keď sme boli sami tak jedna pravda je, že sme boli veľa v práci..no a keď sme mali spoločný voľný víkend tak sme o 10 ešte v posteli sa rozprávali, že ako toho máme veľa a tak podobne ..o 11 nás napadlo, že čo na obed? tak sme objednali pizzu potom dali v kľude kavčo , potom išli niekam previesť...úplna pohoda a my, že ako toho máme veľa...no až keď prišiel syn sme pochopili, že v práci može byť hocijak tažko, vždy máš chvíľku na kávu a papanie 😅

mobilo
24. apr 2010

mala by som to tu vypnuť,,,inak som prišla na to, že keď som tu dlhšie, vždy ma hlava začne bolieť ☹ a už zase cítim , že asi začína

rosannar
24. apr 2010

mobilo...no to máš pravdu...ale manžel je fakt len manžel 😀

askorka...no my máme zase nedele u našich 😀

rosannar
24. apr 2010

noo idem aj ja kukať do telky....čaute sa.....a dobrúú noc 😉

mobilo
24. apr 2010

rosannar veď to...človek sa porozpráva a tak podobne...
rosannar nech obedík chutí 😉
idem aj ja asi teda variť! brú nocku 😵
a uvidím, kedy budem mať zase čas sem zavítať, lebo teraz sme stále niekde vonku a je super

magdalenocka
24. apr 2010

ahojte hlasim spravy z vystavy bocian...tie ktore ste tam neboli ste urobili dobre. Ako pisala mata 2 tzpz kocikov a celkovo asi 10 stankov. Ale kvetz a bonsaje tam mali krasne. Ale isli sme poyriet aj do Mlynov kociky a aj by sme si vybrali. A myslim ze som tam videla RENATKU. Pozerala si kocik Concord, ze? Aj som a chcela oslovit, ale stale si sa rozpravala s predavackou a potom si zmizla. Bola si to ty?

lucinuska1
24. apr 2010

Ahojte, motorkar to neprezil, snad aspon sestra s malymi budu rychlo fit.. Dobru nocku vsetkym