Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte bambulky,
tak ja sa tiež hlásim... dnes sme sa chystali na tú výstavu, ale sme si to rozmysleli, keďže sme počuli, len samé negatívne názory... ale išli sme aspoň do nákupných centier pokukenkať...
magdalenočka... áno bola som to ja!!! 😀 a ty si bola ktorá? ako si ma tak dobre identifikovala????
inak ten obchodík je super. vybarli sme si tam ten Concord, ale je dosť drahý, tak ešte alternatíva je Baby Smile, ale to je ešte čas... ale môj mangelík sa tam do tých kočíkova zamiloval... behal po celom obchode a ja som ho musela fotiť 😀
inak magdalenočka... my sme preto tak rýchlo zmizli, lebo mm ten Concord zabrzdil a úplne zablokoval a nevedel ho odblokovať, tak ho ledva doslova odšúchal po koberci naspäť na miesto a museli sme sa pratať 😀 😀 😀
inak teta predavačka bola taká milá, že keď videla, že som tehu, tak mi podávala také katalógy, kde sú rozpísané všetky potreby počas tehotenstva, dojčenia a batolenia, takže super... a dala mi aj také ich zoznamy, kde sú aj rozpísané výbavyčky pre bábätko, pre mamičku, do pôrodnice, pre ocka pri pôrode a podobne... veľmi užitočné! 🙂
inak ja som už druhýkrát takto dobre pochodila v obchodoch... minule som zúfalá hľadala elastické opasky, lebo ich rada nosím pod prsiami a super v tom vynikne brušenko a nikde som nemohla zohnať, lebo všade to mali len k nejakým blúzkam a podobne... ale raz ma teta predavačka počula ako o tom zúfalá hovorím, tak mi dala na výber, že nech si vyberiem, ktorý chcem a keď som išla platiť, tak sa len na mňa usmiala a povedala, že "ja som Vám povedala, že vám ho DÁM, nie predám" 🙂 takže som bola šťastná ako blcha 😎
dnes som si kúpila ďalšie tehu gate... také čierne... som z nich nadšená, športovo-elegantné, super strih, super sedia... no parádička... tak som vytešená jak slniečko na hnoji
dobré ránko babulky, ako tak čítam výstava bocian o ničom ale my sa tešíme aj na kvietky a bonsaje, to je oblúbená parketa mojho drahého.už raz aj mal bonsaj ale on si to nepolieval tak mu skapalo, tak len chodí a pozerá kde sú aké pekné.
z výstavy aj my asi behneme do nejakého nákupného centra. ja by som si chcela kúpiť krátke rifle na leto.
včera som bola v škole ale musela som sa vypýtať skôr. lebo ráno som bojovala s výbuchom sopky 😕 a bolela ma hlava, celý den som jedla len piškoty a až večer som urobila polievku.
včera večr sme boli pozrieť aj priatelovu druhú babku a bol tam práve aj jeho otec, tak mi doma hovoril že je rád že sme tam zbehli, lebo sa s nimi dlho nevidel, zobrali sme aj tobinka tak mali z neho radosť 🙂
a inak prajem vám pekný den, Lucinuska držím palčeky aby boli vaše dievčence v poriadku 🙂
dnes mi je tak zle... 😒 ráno som predýchavala zvracanie chlapi išli von a ja nič nedokážem robiť tak vás trošku dočítam
Renatka na chrbte by tehu žena nemala spať, lebo jej to bruško tlačí a može jej vyraziť dych,,ale ja tak spávam, kým ho nemám ešte veľké.. mne sa nejak inak ai nedá .. a ešte s mojím magnetom zalepeným na mne..dnes bol aj v noci so mnou na wc, lebo som vstala už dvihol hlavu kam idem a hneď so mnou...no magnet mám doma
ahojte 🙂
mobilo som z okresu Žarnovica, bývame cca 15km od nej. neviem teraz čo presne myslíš akú farmu, nevieš kde presne by mala byť? lebo mi chodíme do Nového Tekova, volá sa to tam Bobiho ranč a to je paráda, veľa zvieratiek, možnosť povoziť sa na koňoch, krásna reštaurácia a dá sa tam aj ubytovať. ale to je skôr už pri Leviciach ako pri Žarnovici
😎 😎 😎
Ahojte sa vam praje! konecne doma dame si ranajky... est eby som mal zabehnut do PB a mozno na dnes pokoj!
dobre sa vas cita.......
Lucinuska drzim palce!!!
Amadora ani neviem raz som to videla niekde v časáku a som si hovorila, že to je blízko tak tam pojdeme..áno bolo tam kopec zvieratok, reštaurácia, aj vozenie na koňoch ale bolo tam, že Žarnovica tak skor pri Leviciach,,,rozmýšlam kam dnes je krásne a sú tam aj nejaké preliezky alebo niečo pre deti?
dnes mám strašnu chuť íst niekam do prírody je krásne len ešte nevieme kam..prečo sú tie Tatry tak ďaleko 😒
už mi naštastie začína byť lepšie idem niečo robiť nech ma zase nezačne bolieť hlava z tohoto stroja ...
prajem Vám krásny dník
Renatka bola som to ja. STali sme pri vas ked ste sa pytali na cenu a ked vam povedali ze 1000.€ tak sme sa hned pekne pobrali k dalsim kocikom. Bol sice pekny ale to je naozaj trochu vela. A my mame tiez vybraty baby smile ten cotam mali vystaveny cierny s kvetinkami, ale nebudemem ho kupovat tam, lebo tam boli hrozne ceny. Kamaratka tam pozerala xlander, ktory tam stal o 100€ viac ako v Trnave. To je fakt dost. Ale pani predavacka dala aj mne tu brozuru.
Tak preto ste tak rychlo zdrhli 🙂 Brzda bola na vine 😀
Inak brusko uz mas pekne a aj opasok som si vsimla.
my sme boli este v H M a tam maju super tehotenske oddelenie, kupila som si pohodlne teplaky. Ale ja som zadarmo nedostala nic 😉
Ahojtee 🙂 No rosannar to mas dobre 😵 ja som uz od stvrtku pri mame v TT ale bez prace nie su kolace 😀
magdalenocka ja som teraz z mimibazaru malej Sofii objednala take tricko 😉 A chystame sa na nakupy 😉 😵 Ale som zvedava kedy 😎 Hlavne ked bude pekne pocasie 😉
Mobilo http://www.bobiranc.sk/
môžeš si tam dať virtuálnu prehliadku a popozerať si to 🙂
amadora pekne to tam vyzera pozrela som si rychlo link a to je kde??? 😅 Sofinka zboznuje kone mozno by sme tam sli 😉
renatka tak nám nahoď pózovacie foto s novými nohavkami a opaskom 😀
nás krstniatka volali ísť s nimi na železnú studienku že tam čosi má byť, len kvôli tým mojim liekom môžem ísť leda tak svokre na záhradu 😒 , snáď nabudúce
mobilo mäsko si melieš či dá sa aj také kúpené? u nás som ešte čosi také neskúšala, doma mamina robila roládu ale len s vajíčkom, syr to mi je novinka.
Ahojte babule, ja tiez kukam cele rano z okna, ze kam dnes pojdem, ale som sama doma, chlap zase v praci, tak neviem. Chcela som ist do prirody, ale on ma samu nechce pustit, ze co ak mi pride zle, alebo co ak stretnem medveda.....inak kamoska uz tohto roku mala tu cest, tak asi sa pojdem prejst do mesta na zmrzku 🙂
ja idem robit baraninu, to my mame moc radi...
Askorka je to blízko pri Leviciach a je tam naozaj krásne a veľmi radi tam chodíme. Len je tam trochu draho 😅 ale raz za čas to stojí za to a deťom sa tam ráta 😉
Alenkam pozerala som svadobné foto na FB... krásne! A prosím ťa kde ti svokra videla to bruško???!!! 🙄
lucinuska, to mi je strasne luto....musi to byt sok pre sestru a deti ☹ ale prajeme vela sil...boze baby pre toto sa ja bojim jazdit, manzel mi aj kupil male auto swifta a aj tak sa bojim...je to velka zodpovednost ☹ a s detmi este vacsia, a este takyto zly zazitok s motorkarom, no letna sezona zacina a motorkari vyliezaju. ☹ tak vela stastia na cestach a ziadne havarie 🙂
prajem este pekny, skoro letny den
🙂 🙂 🙂
amadora no ukazem muzikovy a spravime si vyletik 😉
my sme dnes varili kura tie maggi napadi ci co to a brokolicovu polievocku 😉 Sofinecka ta si dala aj duplu 😉Vyspinkali sa a Sofinka pozera Macka Pooh a Philipko isiel s dedkom na prechadzku 😉 Dnes som dala Philipka do kocika na balkon spinkat a tam spal dobre 2 hodiny 😎 A Sofinka ta iba 1 hodinu v spalni mojich rodicov 😉 Pojdeme asi na ihrisko tu je peknucke pocasie Malemu som dala body s kratkym rukavom a na to iba tricko macko pooh co je tak teplucko 😎 sofia ta sa iba paradi 😉 🙂 😵 😀
ahojte 🙂 tak to tu nejako mrtvo je, asi si všetky užívate slniečko niekde vonku...aj mi sme sa s dievčatami práve vrátili z prechádzky.... 🙂
no dnes je pre nás velký den D, teda jeden z tých menších veľkých dní, pretože som dnes cítila prvé pohyby ale už riadne žiadne bublinky... 😀 veľmi aktívne začíname... 😉
akurát ma trošku znepokojilo dosť časté tvrdnutie bruška ☹
Ahojte,
som tu dlho nebola.
Lucinuska,strašne držím palčeky, aby bolo všetko fajn.
My sme dnes boli na tej výstave v NR,no ale sklamaná som bola aj z tej gardenie. Voľakedy to bývala výstava s krásnymi naaranžovanými záhradami, kvetmi rôznych druhov, teraz takmer nič, všade len muškáty 😒 no nič.
Baby, ja asi začínam byť zúfala...bruško je malinké, necítim žiadne pohyby, bublinky a podobne, ja sa len stále stresujem či je všetko ok a to nie je vôbec dobré ☹ Nejako si to neužívam a to som sa tak strašne tešila ☹
ahojteeee...zajtra ideme do práce ☹ nechce sa mi
ozaj babulky, kuknite si tabulku v mojom albume a napíšte IP ak máte zmenu lebo ju chcem aktualizovať a pripojiť ju sem 😉
mata neboj sa hlavne klud.ved si este len v 15. tyzdni a niektore prvorodicky citia pohyby az okolo 20. tyzdna. ANi ja este nic necitim a je nas tu takych viac. A brusko mam tiez len nejake nafucane, kto nevie ze som tehotna ani to nezisti...tak sa tes z toho lebo brusko si este urcite uzijeme dost
stojdulka gratulujem to je super tie kopance. A s tym tvrdnutim to nebude hadam nic zle
inak dnes bol krasny den, boli sme s drahym na prechadzke, vlastne riadnej ture do kopca. Krpec v bruchu dostal urcite riadne zabrat
🙂
maminky cakatelky, nebojte sa pohyby pridu..ja som tiez pri prvom citila prvy az v 20 t.t. 🙂
ja keď dlhšie stojím alebo chodím tak cítim ako by som mala v brušku kamene a musím si sadnúť 😒
kočky na FB pekné fotečky aj amadorin výlet aj alenkina svadba, bruško fakt vôbec nie je vidno
baby s bruškom si ešte fakt užijete, mne už teraz ostáva zle keď sa zohýbam do spodného koša umývačky, ešteže malá väčšinou pomôže a aj ohýbať sa k nej pri obliekaní a obúvaní už nie je najľahšie 🙄
Pusi ďakujem 🙂 A veru pri niektorých činnostiach to už nie je sranda, ja som dnes už vzdychala že neviem ako budem fungovať o pár mesiacov, už teraz funím a dychčím pri každej menšej námahe, z fotela ledva vstanem a mám pocit že som ako nadrozmerný náklad 😝 😀
teraz som si merala obvod pásu, resp. bruška - 98cm 😅 😝 do pôrodu budem mať hádam 200 a neprejdem ani cez dvere 😀

lucinuska to je mi luto. A ako je na tom sestra?