Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte baby, nebola som cely vikend, lebo som sa venovala manzelovi... som si to vychutnala.. konecne vikend bez svokrovcov... 🙂 som navarila, manzel sa az zalizoval.. sosovicovy privarok na kari koreni so salamou... 😝
na fb som pridala fotky zo svadby, tak kludne kuknite.. 😉
a zajtra zase do prace... ako sa mne len nechce... ale asi tu nie som sama...
buduci vikend ma caka oslava 30, tak musim vymysliet co pripravit... (esteze ostal kopec kolacov zo svadby v mrazaku 😀 )
am, ja som mala obvod pasu 55, teraz 75.. som zvedava kolko to bude nakoniec... 😖
baby, ako odoslem Renatke foto? ako pridam prilohu? akosi neviem zmaturovat.... ☹
alenka foto si hoď do fotoblogu a Renatke stači poslať link na fotoblog v IP 😉
dik pus, hadam sa podarilo... 🙂
dobré ránko ludkovia 🙂 🙂 🙂 dnes ideme pozireť bytík čo sa nám páči aj s rodičmi a už aj povieme tete že ho chceme kúpiť.
včera sme boli na tej výstave na poviem vám bocian nič moc, skôr hrôza a hamba, dva kočíky a jedna postielka a pať periniek, no hotovo. Ale bonsaje boli krásne a to sme si užili, popozerali sme aj domexpo, lebo budeme prerábať tak tam sme popozerali toho tiež dosť.
v N-centre mi kúpil nejaký ovocný džúsik pri takom stánku, drahé ako šlak ale povedal že prcek potrebuje vitamíny 🙂 (mali sme tam zaparkované auto, načo budeme platiť ešte aj za parkovisko ked tam je to zadarmo a bolo tam plno volného miesta)
chcela som ísť potom do mlynov do HM čo renatka raz hovorila že tam majú kútik pre tehule, ale drahý povedal aby sme išli do tesca, no ale tam nič nebolo ☹ ale aspon som ho ukecala a dali sme si pizzu v pizzerii 🙂
a ešte doma som mu poslala mail k meninám a teraz ráno mi on odpísal a aj ma to potešilo 🙂lebo vraj najviac dakuje za spálnový darček 😵 😵 😵 😀 😀 😀
no a večer som sa ešte pustila do odvoskovávania svojich stehien, som sa krútila ako hadica, ale nejako som to zvládla, takže teraz mám nožičky hladké ako bábatko riť 😀
poobede vás prídem kuknúť tak tu velmi nevystrájajte a správajte sa slušne,
papa 😎
dobré ránko
lenok dodatočne všetko naj k výročiu 🙂
alenkam my sme už pozerali skôr ako si napísala a pýtali sme sa ťa kde tá tvoja svokra videla to vykúkajúce bruško prosím ťa 🙄 😉
dobre ranko vsetkym... 🙂
ono, ked som stala bokom, tak cosi bolo vidno, ale kto nevie, nemohol vediet, ze bude mrnus... ale asi jej nedalo nieco nekomentovat... ja sa s tym uz zmierujem... 😠
cez vikend mam u svokrovcov oslavu 30.. to bude este veselo.... 😒
ajaj alenkam, tak vy len oslavujete teraz 😀
alenka pozerala som foto na mojasvadba, ste zlatí a ja vám prajem vela šťastia 🙂 😵
dobre ranko baby 🙂
idem vas docitat, nebola som tu cely vikend...
dobre ranko prajem po peknom vikende 😉
..ci je pekny vikend vidiet aj na tom kolko sa tu popisalo, dneska celkom v pohode 😉
..ja som mala cez vikend premenlive energeticke fazy, bud som nevladala nic alebo vsetko naraz... dokonca som upiekla aj moje prve skvarkove pagaciky v zivote, este som nechutnala.. ale muz zjedol hned za misku, ked som pred neho polozila..tak snad ok
..ja idem dneska na k Dr. uz sa tesim, aj ked sa citim dost blbo, lebo 2 dni som nebola na velkej a teraz som nafuknuta ako balon... dufam ze ma za to nesprdne, ze som nebola.. ale co mam ist na silu tlacit? ...doteraz to bolo celkom ok, tak neviem coze sa mi zaseklo ☹
Bamb tak držíme palce na poradni a hneď nám hlás novinky 😉
ama... jasne ze budem, odchadzam za chvilku a na obed som naspat... a ako pozeram vyzalovat sa pomohlo a moje creva sa umudrili, hned sa citim lepsie ..alebo mi pomohol ananasovy dzusik na lacny zaludok?
ahojte kocky. cela som sa vyhadzala, take drobne svrbiace vyrazticky. vyzera tyo ako zihlavka, ci potnicky. cela sa skrabem. manzel ma natiera holtovym kremom. ak to neprejde, tak skocim na kozne. super cas na taketo zazitky.
dobrééé ránko....táto noc bola pre mna výnimočná...v noci som ani raz nevstala na cik-pauzu....a spala som ako bábätko 😀
ahojte tehulienky...
lenok... aj ja dodatočne gratulujem 🙂
alenka... bola si krásna nevesta a mangelík je sympaťák... a krásna výzdoba auta... presne podľa môjho gusta 😅 gratulujem.
bamb... držím palčeky a hneď nás informuje.
inak bambuľky, ja som cez víkend vôbec nestíhala, takže albumík sa bude aktualizovať až niekedy tento týždeň... ale mám vás všetky poznačené 😉
retkvička, aj ja mám také vyrážky na spodných stranách líc a až na krku a strašne svrbia... pomedzi nimi mám aj také veľké červené vredové, takže som ako dostrielaný vojak... ale v stredu idem kozmetičke, tak som zvedavá, že čo mi na to povie...
rosannar... ja som zas o pol druhej bojovala s hladom, takže ja som mala hroznú noc.. ale vyhrala som to ja, takže sa postupne odúčam od tých nočných nájazdov na kuchyňu... teta pôrodníčka povedala, že to nem-dobre 😒
ten FB sa so mnou voobec nechce hrat, uz ste tam niekto dneska boli, lebo som mnou absolutne nekomunikuje... 😒
retkvi, ak ti to neprejde urcite chod cm skor k doktorke,,, hoci mozno je to len nejaka precitlienost, ja som minuly tyzden mala na brusku taka dva flaky drobnych plochych cervenych bodiek... svrbeli ma.. natrela som to olivovym olejom, nic ine ma nenapadlo a zmizlo to, mozno aj detsky puder by mohol pomoct
ros, tak ja som snad bola aj za teba 😉
renatka...no ja som z hladom bojovala ešte večer pred spaním....ale nepremohol ma...
bamb....no dobre....to som rada, aspon ja som mohla v klude spinkať a nemusela som sa trápiť s cikaním 😀
bamb...ja som si teraz na FB pridávala fotky a dosť v pohode pracoval
Dobre ranko, slnecnicky 🙂
Ama, dakujem za dodatocnu gratulaciu 😉 vcera sme si urobili naozaj krasny dnik 😀 velmi sa tesim zo sluniiiicka... juuuuhuuuu 😀
Bambita, srdcko... neeeze ti ujde 😉 😉 😀 😀 ale neee... to poznam... ja uz nabieham na pravidelnost kazdy druhy den 😲 😉
Nanu... bytik dobre ohodnotte, kuknite kazdy kut v byte, aby ste vedeli, co vsetko vas caka 😉 a aby vas potom nic neprekvapilo... a pytajte sa hlavne na susedov, to je pre kludne byvanie naozaj velmi dolezita infoska 😉
My sme na tej vystave nakoniec ani neboli, ked ste pisali, ze je o nicom... prelustujem net a pochytam v ochpodoch a bude 😉
ros, v poho ...aj nabuduce 😉 ..inak na wc ja v noci chodim s takym modrym svietiacim vajickom, aby som si nemusela velke svetlo zapalovat.. a pred vcerom ho nejak nezvladla uchopit v tom polospanku, spadlo mi na zem, urobilo ramus a rozpadlo sa... 😒 ..ale nastastie sme na druhy den vsetko nasli a spojazdnili ho, tak som rada 😀
Retkvicka aj moja mamina je už týždeň vyhádzaná a nevie z čoho, včera som jej nakázala si kúpiť fenistil gél tak dúfam že jej to pomôže 😒
lenok, pod hrozbou trapasu sa moje creva spamatali a urozumnili sa... 😅 ...a ja slubujem ze uz budem poriadnejsie papat, uz dufam ze mi pomalicky zacne chutit 😉
ama, a my sa mozeme fenistilovat, nevies?
bamb...no ja ked som sama doma, tak si zapínam nočnú lampu a zase ked je mužík doma tak si zapnem svetlo až v kupelke...a nám zase väčšinu času mesiac svieti do bytu tak niekedy je tam dosť svetla 😀 ale také svetlo do zásuvky chcem kupiť...len čo som videla tak to bolo dobre drahé 😒
pridavam sa do partie.. mne sa vyhodila taka velka vyrazka na lici dnes, ze nechapem... nie je taka klasicka vytlacacia, tak som zvedava, co sa z toho vykluje...
cikacie problemy ja nastastie zatial nemam.. klop klop 🙂 idem v noci a potom rano, ale je pravda, ze idem tak o jedenastej a potom o pol siestej, ked vstavam, takze sa to da... 🙂
skor by ma zaujimalo, ci nemate problemy s dasnami.. ja cely den prehltam krv, ako mi krvacaju... co by som s tym mohla... tusite? bola som u zubara, ten len skonstatoval, ze to uz zacina obdobie, ked budu krvacat, ale naivne som si myslela, ze len pri umyvani.. a ono nie... ☹
ros, ja mam to svetlo do zasuvky, ale je dost silne... a nemam ho kde dat tak aby nam zaroven nesvietilo do spalne... lebo to nemame radi... tak mi ostava moje vajce... je an na mojich brusatych fotkach 😀 ..moje neodlucitelne vajce, taky som mala o neho strach
lenok ale majitelka povie že sú tam dobrí ludia aj keby neboli 😕 na tom poschodí je jeden byt prázdny a v tom druhom vraj žije nejaká stará babička čo je tam odjakživa
mna dnes v noci budil strašný hluk 😕 a neskôr som si uvedomila že to drahý chrápal, 😀 ale nikdy doteraz som ho nepočula až takto drevo píliť 😀
ozaj a po tej včerajšej depilácii sa mi urobila taká červeno-fialovo-hnedá modrina pod kolenom, rovno v tej jamke, dúfam že to zmizne 😒
Lenok, aj odo mna gratulacia k vyrociu. 😉
Bamb, daj urcite vediet, co bolo u dokiho. Inak, trapi ma ten isty problem, ako teba 😀 😀 ... akurat, ze mna uz 3 dni! 😅
V sobotu sme s milacikom boli pozerat kociariky a zda sa mi nejaky slabucky vyber v Blave. Ja by som potrebovala vidiet vela kocikov pokope a tak si vybrat.
Renatka, nam sa tiez na zaciatku pacil concord, ale zda sa mi, ze nema najvhodnejsie kolieska do zimy. A tiez sa nam zapacil ten baby smile, len nejaka baba ho tam nechala zlozit a zdal sa jej strasne tazky (ja som to jasnacka radsej nedvihala), ale ona prndila, ze je hrooozne tazka ta konstrukcia, ze ona to nebude vladat dat do auta. Tak neviem, co si o tom mam mysliet... 😖

Caute babulky. My dnes krasny dnik mame, s manzelikom 7 vyrocie slavime. Tak v parku na spacir sme boli, kofolku, zmrzku dali a prave z uzasnej vecere sme sa vratili 😉 plna som, prasknem asi, a aj nealko pifko som si dala,snad mozem... A ked ne, tak uz neskoro je kricat na mna 😝