icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andys11
26. apr 2010

baby, tak ja uz fakt neviem, aky kocik.... budeme potrebovat velke nafukovacie kolesa, najlepsie stvorkolka a nie zdvojene (kvoli snehu), ja budem navyse potrebovat hlboku korbicku, lebo nase dieta bude isto velke alebo bude aspon rychlo rast, lebo my sme obaja vysoky + musim tam nejak napchat aj zimny fusak a aj sportova cast musi byt taka vacsia... tak ja uz fakt neviem... 😕

renatka9
26. apr 2010

no šak toto... že ja ani neviem aký to je výrobca, len sa mi na pohľad páčil Tako Jumper X (minerals alebo kruhy)... neviem...
ale v mlynoch sa mi strašne páčil Concord Fushion, ale 1000€ za neho nedám. Tak sme si vybrali zatiaľ baby-smile V-Max, ale zatiaľ buď ten čierny s kvetinkami (ako hovorila magdalenočka) alebo čierny s takými kriklavými zelenými pásikmi... no uvidíme, ale ten sa super ovládal a aj je za rozumnú cenu... len musím ešte pozisťovať, lebo kamoš nám vybavil v takom detskom obchode zľavu... čokoľvek si vyberieme budeme mať za nákupnú cenu, tak si chcem dať zistiť koľko by ma cez neho vyšiel ten Concord... 😖

renatka9
26. apr 2010

idem sa ja dať odkrvič, tak držte palce, nech dobre potečie 🙂

rosannar
26. apr 2010

renatka..no tie concordy som pozerala aj ja, lebo aj u nas ich majú ale to boli nehorázne ceny za to...a zase ten baby smile v-max chcem aj my...len ja som chcela by ten kočík vydržal aspon 2 roky čo pochybujem 😒

lenok
26. apr 2010

Reni, vcera sme s mm sedeli asi hodinu v NR parku a spizovali kocare.... no... co ja viem.... 😝 velke, tazke, mohutne, tazkopadne... 😝 ved ja mam teraz 46kg, po porode budem mat cca 56kg, tak nemienim zapasit s obrovitanskym kocarom pred vchodom a vo vytahu... 😠

Andys... nase mimi bude iste mrnate, sak ja muska.. a vytah tiez maly, takze iste musi byt vanicka mini... a s tymi kolieskami s tebou prevelmi suhlasim, lebo sak ako sa ja budem brodit v snehu, tak to si ani predstavit nechcem... 😉 Ja by som rada taky kocar, aby som uz potom mohla ten isty vyuzit ako buginku... nejaku 3 kombinaciu, nech je aj drahsi, ale lahky, skladatelny, spratny a nech nas vydrzi cca do 3 rokov... ci? Maminy, poradte 😉

rosannar
26. apr 2010

lenok...ty máš dobre že máš výťah....my výťah nemáme ☹ ...a zase predávať tento byt mi je strašne ľuto, ked si predstavim, že koľko sme sa na nom nadreli a ešte aj nadreme...tak ho predať určite nechcem

marion
26. apr 2010

babenky, inac sa kludne nebojte pozerat aj pouzity kocik. Ja som napr. kupila 6 mesiacov pouzivany trojkolku chicco S3, trojkombinaciu a vyslo ma to lacnejsie ako novy. Bola som s nim velmi spokojna.A bol v super stave, ako novy. Vela mamiciek, maniacok tu predava aj concord pouzivany pol roka a za polovicnu cenu, co hladim ze tak lacno. Im asi nieje luto predat ho tak lacno... 🙂 Ja idem opat urcite kupovat pouzivany,trojkomb. ale v dobrom stave lebo ten model co chcem stoji novy velmi vela. 🙂 🙂

lenok
26. apr 2010

Ros a na kolko poschodi ste? No, my na 6 z 11, ale vytah prtaty, 4 ludia si uz dychaju do tvare 😝 skoro vsetko sme stahovali pesobusom, tak chcem mat bez starosti aspon kocar 😉 cize aj rukovät by mala byt sklapatelna 😉

marion
26. apr 2010

rosa, ak nemate vytah, tak musis hladat nejaky lahsi kocik aby si nemala problem...

my vytah sice mame, ale chcem lahky kocik kvoli tomu, ze po skusenosti s ochotou ludi pomoct do autobusu atd. je mizerna, tak si mamicka vela krat musi pomoct sama..tak ja preto uz hladam nieco najlahsie... 🙂

amadora
26. apr 2010

Bamb to netuším či sa môže fenistil teraz ale myslím že skôr nie ako áno 😒

Lucinuska ďakujem za pochvalu, je to pekné takto na jar keď už chodím len v tričku a to bruško trčí, som naň hrdá, len je to aj dosť namáhavé už 😉 A to ma mrzí že to deti zle znášajú, dúfam že rýchlo na to zabudnú. A tých motorkárov nechápem 😒 Aj môj brat so švagrinou sú motorkári, ale zase oni sami povedia že neblbnú za každú cenu a uznajú že sú aj blázni medzi nimi. Niekedy sú na chybe aj šoféri na aute ale ako píšeš, váš prípad to nebol, tak ich nechápem o čo im ide 🙄

Cry daj foto, porovnáme 😉

Lenok a prečo si musela zrušiť? 😕

rosannar
26. apr 2010

lenok...no sme na 4 poschodí a smola je že aj kočíkaren je ešte o poschodie nižšie ako je prízemie...tak aj tak kočík treba teperiť hore a dole tým poschodím a ešte aj do činžáku máme asi zo 10 schodov a tak blbo je riešený vchod že tie kolajnice na schodoch sú mimo toho, no hrôza...som bola blbá, že som si to vtedy neuvedomila

lenok
26. apr 2010

Marion, kukala som uz aj na aj tu na Bazariku, aj v Mimibazare...
a kukam hlavne dezen na kolesach, tam asi najviac vidiet znicitelnost kocika... ale musim si najprv odskusat v obchode, co sa kde... a asi aj vodicak si musim urobit 😀 😀 😀

marion
26. apr 2010

lenok, najsmutnejsie je, ze nafukovacie kolieska su sice fajn, ale tie maju len trojkolky a tie su horsie spratne do vytahu. Nam sa sice zosikma zmestil do vytahu, ale ku mne uz len manzel, a aj to ledva dychal. 🙂 A mozno tie polske vacsie asi maju nafukovacie, ale tie som ja nepozerala, lebo su dost velke. ☹

Najlepsie je ist pokukat do obchodu, vybrat si nejaky a potom ak chces drahsi tak najst na nete v tvojom okoli...Teraz ich je strasne vela... 🙂 🙂 🙂

tak a stastne vyberanie....inac aj tu na diskusich mamicky pisu postrehy a skusenosti s modelmi, tak aspon ta upozornia na nieco s cim by si sa neskor stretla... 🙂 🙂

rosannar
26. apr 2010

marion...aj kočíky zo štyrmi kolieskami majú nafukovacie kolieska....ale tie predné točiace sú na maloktorých nafukovacie

alenkam.
26. apr 2010

jej baby, vy uz takto kociky... mne sa to zda este skoro.. pockam si na vase vyhodnotenia asi a potom budeme vyberat z nejakeho uzsieho vyberu.... 🙂

cryonae
26. apr 2010

meggie s tymi kocikmi to je na zblaznenie.. raz darmo je superlahky, skladny a neviem co este, ked sa mi tam syn nezmesti?
jasne, aj sportak musi byt priestranny a to je dost problem
ako rychlo ti bude rast dieta zavisi asi aj od genetiky... vyssi ludia maju vyssie deti, moj muz ma 197cm a syn je o 10cm vyssi ako rovesnici, takze ja som rada, ze mam jeden z najvacsich kocikov na trhu
s tym marcovym obliekanim je to tiez otazne... moze byt este aj minus, nikdy nevies a moze byt aj krasne slnecno, to nenaplanujes

co byvate v panelaku uistite sa, ze sa zmestite do vytahu.. viem ze trabars so su take miniaturne vytahy v prastarych domoch na trnavskom myte, tam sa moc kocikov nezmesti, a tiez aby vam vosiel cely do kufra auta
mne osobne sa hrozne paci bugaboo cameleon alebo casual play S4, ale vsetko ma svoje minusy...

keby som kupovala kocik teraz, asi by som sa poobzerala aj po hlbokych kocikoch a sportakoch zvlast, ani neviem preco som bola tak zamerana na trojkombinacie...
a urcite by som popozerala aj nejake zachovale jazdene za fajn cenu 🙂

lenok ked ide okolo mna nejaky bradaty panko na harleyi tak sa mi vlasy dupkom nestavaju... bohuzial su to vacsinou mladi nevycvalanani dovolim si povedat darci organov, ktori mysickuju, blbnu a myslia si, ze im sa nic nemoze stat... jeden znamy sa zabil na motorke na pezinskej babe a druhemu urvalo nohu aj so zadkom, ked ho zachytilo ine auto ked siel na motorke...
tiez si nedovolim hadzat ludi do jedneho vreca, to v ziadnom pripade

lenok
26. apr 2010

Cryonae... ano, aj ja poznam ludi, co sa dokalicili ako na motorkach, tak aj na autach... ☹ v kazdom pripade, je to hrozne pre vsetkych, ktorych sa nestastie dotkne... a ked nedajboze niekto umrie, tam uz je tazko hadzat vinu z jedneho na druheho.. 😔

amadora
26. apr 2010

Marion my máme nafukovacie kolieska aj na hlbokom kočíku, sa nás normálne pri kúpe pýtali aký druh koliesok chceme a dali nám kopu na výber.

S tými motorkami a autami, myslím že je v podstate jedno či to má dve kolesá alebo štyri alebo hoc aj desať, keď si do toho sadne človek čo si myslí že mu patrí svet a môže si dovoliť všetko 😔

magdalenocka
26. apr 2010

baby akurat som docitala forum na konikovi a tom v- maxe a teda som dost sklamana. vacsinou tam boli negtivne nazory- ako mala sportova cast, vrzgajuca konstrukcia alebo ze ide do jednej strany a pod. Je pravda ze co clovek to nazor,a le dost ma to odradilo

mobilo
26. apr 2010

amadora díky som si naašla ale ten čo som myslela ja bol predsa v tej Žarnovici..Ranč u Mariky boli sme tam bolo super, zvieratka, veľká plocha na hranie pre drobca a krásna príroda 😉 chodte niekedy pozriet

rosannar
26. apr 2010

magdalenocka...no tá malá športova časť určite pravda je, ale to že by vrzgal to je len chyba "skladovania" a zase to že ide do jednej strany, tak to len možno vtedy ak ho len tak posuvaš dopredu a dozadu, aspon to je môj názor

mobilo
26. apr 2010

no musím ja ísť dovárať tak snáď neskor 😉
my máme kočík s nafukovacími kolieskami, veľaˇľudí ma odhováralo, ale ani raz sa nám nič nestalo..my sme s ním veľmi spokojný 😉 nevymenila by som ho za nič

rosannar
26. apr 2010

no nafukovacie kolieska chceme aj my...podla mna nejde ten kočík tak tvrdo ako s gumenými

mobilo
26. apr 2010

ak možem poradiť ja ku kočíkom tak by som kúpila jedine taký, čo sa dá autosedačka dať aj na konštrukciu a tlačiť..
fakt náš uplakaný syn koľko krát v aute zaspal a to sme mali ešte iný kočík a museli sme ho preniesť a to ho tak nahnevalo, že nám plakal potom v kuse celú prechádzku, takže ja jedine taký...aj druhý čo smekupovali sme mali takú podmienku 😉

renatka9
26. apr 2010

tak už som tu bambuľky... som riadne odkrvená, tieklo ako zo suda, tak je dobre. a som o kilečko ťažšia, takže už sme +4kg 🙂
výsledky o týždeň... ak by boli zlé, tak bude sestrička volať skôr... takže asi radšej vypínam telefón 😀 😀 😀

magdalenocka... inak môj mangelík v tom obchode tiež objavil, že im ten baby-smile osmičkoval... takže už v tom obchode bola krivá konštrukcia.... 😒

rosannar
26. apr 2010

no ale už väčšina kočíkov majú takú vymoženosť že sa dá na ne pripevniť autosedačka 😉

lenok
26. apr 2010

Rosa, hej, a nehrkoce ako stara carasina, ked ma gumene kolieska, podla mna 😉 pod tymi umelohmotnymi skripu kamienky a mna ide z toho slak trafit 😝 😀

mobilo
26. apr 2010

lenok skús pozrieť x- lander my ho máme je super, ľahký, veľmi ľahko sa ovláda a fakt sme s ním strašne spokojný a ani cena nieje zas neviem aká veľká 😉

lenok
26. apr 2010

Reni, tak supis.... cuuuuralo jak z potoka? 😀 😀 😀
a mt nevypinaj radsej 😉 radsej konat co najrychlejsie, ale to nie je nas pripad 😉

mobilo
26. apr 2010

rosannar nemajú...čo sme mali prvý tak sa dala pripevniť ale tak komplikované, že sme to niekdy nerobili a aj preto sme potom kupovali druhý kočík