Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no nás to ešte len čaká tuším budúci týždeň na krv
ja som dnes ako tehotna... tlacim do seba jedno cez druhe... 😀 uz aby som to tu dnes radsej zbalila.... 🙂 vonku tak krasne... jooj...
aj ja už chcem ísť. my tu máme ako v saune... podkrovné kancelárie, to je čistý sklenník, keď nie sú dobre izolované 🙄
bambuľky, ja som taká zničená... mňa už druhý krát sklamala tá istá osoba... osoba, ktorej som strašne verila a mala ju neskutočne rada... mrzí ma to veľmi ☹
baby neuverite co sa mi stalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 😝 😝 😝 😝 😵
Vcera vecer dosiel manzel za mnou do Trnavy lebo som sla k rodicom lebo prerabame obyvacku a Sofinka je alergicka na prach 😉 Dojde a zavola ma do spalne 🙂 Tam mi ukaze nejake papiere nejaku zmluvu a ja citam jak mimozemstan 😝 A lepsie sa prizriem ta tam bolo dom v Arizone 😲 Precitala som no a budeme mat domcek v Arizone na dovolenky,vikendy atd......Skoro ma vystrelo na posteli 😀 😲 Takze ja som ho vykricala ze nech to laskavo zrusi ze ako keby nam nestacil byt v USA (NY) 😉 😵 Ale on ze nie ze to mam darcek sice ja som ziadny sviatok nemala!!!To ste ma mali vidiet ze ako som ho vykricala a davala som mu otazky ze to kde prisiel k takemu domu a to neviete kto v tom ma prsty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ten bratranec ktory byva v NY ten ktory byva o 1 blok od nasho buduceho bytu v New Yourku!!!!!! 😎 Takze nielen ze byt v NY ale aj dom v Arizine este stale sa z toho spamatavam 😀
reni, zial, zivot je aj o tom.. ale ked uz clovek zlyha aj na druhej sanci, tretiu by som nedavala... ☹
renatka, to zial tiez poznam... mrzi ma to, ale cim viac sanci takej osobe das, tym viackrat ta sklame. Aspon mne sa to tak potvrdilo ☹
alenka, nedas nejaku svadobnu fotecku aj sem do fotoblogu. Neviem sa z roboty dostat ani na FB ani na mojasvadba. Daaaj 😉
andy skus kuk, kym to nejaky admin nevymaze... 🙂
Caute baby, uz ste mali v 14 tyzdni bruska? Rozmyslam, ci uz zacat s nakupmi na jarnu sezonu 🙂
askorka ty mas nejaky neskutocny zivot 🙂 byt v NZ, dom v Arizone a este k tomu prerabate aj obyvacku na SVK...Pre kazde dieta jedno 🙂 A kedy odchadzate prec? Len neviem preco sa potom trapite s tou obyvackou....A mozem sa spytat kolko ma tvoj muzik rokov, ked je taky sikovny?
alenka, andys...veru ja som sa už rozhodla, že druhú šancu nedávam... len ja sa musím spamätať z toho... len môja smola, že ja sa neviem hnevať a časom vždy znova naletím takým ľuďom, ktorým som už druhú šancu nechcela dávať 😢
askorka, kde v NZ byvas...? ja tam mam brata... sem tam tam zavitam.. aj teho gate a oblecko mam vsetky odtial, zdedene po svagrinej... 😀 vraj je tam nejaky dobry obchod pre tehule...
magdalenocka no weru ja sa z toho spamatavam 😉 No trapime ani neviem preco lebo sme ju zacali prerabat ked sme este nevedeli ze pojdeme za ocean a uz sme ju komplet celu rozburali 😀 Tak to aspon nejak rychlo musime dokoncit 😀
Moj muzik ma 29 ale co skoro 30 😉 no ale nemysli si ze moj muzik je Einstein 😀 Moj tatino ma firmu a tam pracuje takze 😀 Ale v NY sa mu rysuje skvela prac.prilezitost takze zase taky najhlupejsi neni 😀 😀 😀
Tento obrazok som nasla na nete 😀 😝
alenka, krasni ste boli!!! 😀
pocasie vidim vyslo super a brusko ti vobec, ale vooobec nevidno 😉
Renatka, mne sa dobre radi, ale sama to neviem dodrzat. Aj ja mam tendenciu kazdemu vsetko nakoniec odpustit a nechat sa podrazit znova😲
magdalenocka a zabudla som na tu tvoju jednu otazku v juny odlietame 😉
baby videli ste to???? http://tvnoviny.sk/spravy/svet/britania-ziadny-.......
askorka tak to uz za 2 mesiace. A tam budes aj rodit?
ALe mate poriadnu odvahu s dvoma detmi a s tretim v brusku 🙂
kočky ďakujem vám 🙂 no mne utz robil posledne v 12tt, ale si myslím že tam môže byť rozdiel lebo ja som mala dlhé cykly a posunutú ovulku a on mi berie termín podľa ms... tak dúfam že to bude len tým. a mne teda výsledky prišli za 3 pracovné dni
renatka určite to bolí, ale aspoň si zistila na čom si. na čo ti je taký priateľ čo stojí za fajku dymu? 😉
askorka tak to je pecka, super 🙂
magdalenocka no veru uz sa to krati 😉 no neviem mozno tom budem rodit ale najradsej by som rodila tu na Slovensku mozno sa v oktobri vratim a tu si pekne odrodim a potom sa vratime uz piati 😀 no tak odvahu teda maaam 😀 Ale nie ja som zvyknuta 😎 No a to nevies co ideme v july podniknut "jdeme" do Egypta na dovolenku 😀 😉 😎
ozaj alenkam pridala som si ta na FB a pozerala fotky. Pekni ste boli a vobec na tebe nevidno tehu. Stihla ako prut 🙂
amadora no to je ako som uz pisala este stale sa spamatavam 😀
askorka super 🙂 mne gynekolg neodporuca sa trepat nikde daleko ze predsa v juli zacinam posledny trimestre a moze sa uz hocico prihodit 😒 takze zostava len slovensko
renatka niekedy ti ktorym najviac doverujeme, vedia poriadne sklamat. ALebo tym ze ich mame radi to boli dvojnasobne.
magdalenocka v tom mas uplnu pravdu ale ja rok bez dovolenky???v ziadnom pripade 😀 My sme sli aj minuly rok v auguste a maly mal iba 2 mesiace 😉
Ahojte kocky, len velmi zbezne som Vas precitala...
amadorka neboj, urcite bude vsetko ok... aj mne povedali, ze keby vyslo nieco zle, ze budu opakovat testy, ale ze to moze byt presne kvoli posunu tyzdnov...
a renatka, aj na Teba myslim, je to tazke, ked Ta niekto sklame...
ostatne ste dufam v poriadku...
ja som dnes volala za vysledky tripple testov (oni mi kazali volat) a nastastie su v poriadku... drzim palceky aby aj u Vas boli 🙂
No super, na to, ze sa od rana chystam zapojit medzi vas.... este hodku aj cosi v robote, tak sa aspon vydycham a ostatne veci budem robit zajtra.
Amadora - myslim, ze tvoje vysledky su jednym z pripadov, kedy to zasa ktosi pomrvil. Neboj, urcite budu kontrolne dobre 🙂
Alenkam - peknucka nevesta z teba bola a bruseno vobec nevidno, tak ta tvoja svokrusa... no divnaaaa 🙂
A ku kocikom, my sme zatial nejak nekukali, teda na nete som uz hadam vsetko pozrela, ale nazivo zatial nic, okrem Pre deti a tam mali hromadu tych concordov, ale strasneeee ceny teda. Na nete mi na ceskych strankach vyhodilo podstatne lacnejsie. No ale kamoska je dva mesiace pred nami a oni uz kukali a ten, co oni vybrali sa pozdava aj mne... camarelo q12, skuste kuknut, aj na konikovi je o nich diskusia a ze maju fakt priestranne vanicky. Mne sa farby zdaju byt kriklave, ale ze v skutocnosti vyzeraju inak, tak by som rada videla 🙂
No a dnes rano som sa ledva napchala do vypratych nohavic, tak zajtra davam urcite tehu riflicky, lebo tu sedim rozopnuta a keby nahodou ktosi prisiel a ja sa musim postavit, tak by som veru divne vyzerala. 😝 A v sobotu sme boli v tom Polsku... krasny slnecny den, nic som si nekupila, mamina vsak ano, tak sme predsa boli uspesni. No a bol tam jeden tehu stanok, par veci...a fajne riflicky za 23evri, ale ani som neskusala, lebo rifle uz mam. No a take tensie gate som si neskusila a ani neviem preco. No urcite budem musiet cosi kupit, lebo v tychto hicoch nemame v rifliach sancu.
baby, odchadzam z roboty, takze sa s vami lucim. Este vecer z domu nakuknem.
Amadorka... hore hlavu, som si ista, ze vsetko bude ok!!! 😉
andys11 tak uz si si odpracovala tak sup domov 😀 😉
Babyyyy... babyyyy... ja sa tak tesiiiim 😀 bola som na "rinku" a kupila sadenicky chilli papriciek 😉 aj okruhle aj spicateeee... 😀 juchuuu.... mne pre radost stacia aj rastlinky a kvetinky... su lacnejsie na udrzbu ako byt v NY, ci dom v Arizone 😀 😀 😀
kočky ešte raz ďakujem 🙂
a ja som dnes vybrala tehu podprdu, aspoň na doma ju zatiaľ budem nosiť a do mesta push-upku ešte 😅

jaaaaj bože....už chcem vypadnúť z práce...dúfam, že ked budem vonku, tak to prejde ☹