icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stojdulka
26. apr 2010

lenok....ako málo niekomu k šťastiu treba, ja som tiež akurát skončila v záhradke, skalka je oplevená no moje kríže sú ubolené....no čo človek nespraví pre pekný domov,že? 😉

pusinqa
26. apr 2010

no dobre vedieť že tie výsledky to ovplyvňuje, budem sa musieť sestričky tiež povypytovať lebo sme inak podľa PM a inak podľa sona aj mojich výpočtov
renatka aj ja som taká bola a moja "super švagrinka" ma z toho vyliečila, som jedno leto kvôli nej skoro stratila mlieko, ale aj jej som dala kopec šancí, až keď už pohár trpezlivosti definitívne pretiekol som ju ako osobu odpísala, prehodíme pár slov zo slušnosti ak sa tomu nedá vyhnúť ale nemusím ju väčšinou sa jej vyhýbam, ale doteraz sa s tým neviem vyrovnať, lebo som ešte nikoho v živote neodpísala a to majú toho dosť na rováši napr. aj moja mama, svokra, ale ja sa snažím každého skôr pochopiť s týmto mám veľký problém žiť a veľmi dlho som to sebe vyčítala že jej neviem odpustiť, nie jej ako mi ublížila a ubližuje

lenok
26. apr 2010

Fuuu, Ama... tak to ja teda o tehu podprde nemam ani sajnu 😲 zatial mam este svoje stare - netehu 😉 povyberala som vypchavky, uvolnila ramienka a ficim dalej... zatial 😉

A pre baby z NR a okolia... a samozrejme aj ostatnym pre inspiraciu... 😉
nasla som dalsiu stranku

http://www.best4baby.sk/index.php?option=com_vi...

lenok
26. apr 2010

Stojdulka, pre mna je najvacsie stastie moje "tehu"... cakali sme nan dost dlho... 😉 vsetko ostatne je pre mna absolutny prepych 😵

pusinqa
26. apr 2010

ama tak si to s podprdou vzdala? inak ja mám tiež na doma len takú elastickú lambadku, ale kúpenú ešte pri malej v tehu obchode, nič ma netlačí, nie je problém a keď má prísť návšteva nahodim vystuženú aby na nich netrčalo 😀

alenkam.
26. apr 2010

ja som ako lenka... povyberala vsetkych n vankusikov a su akurat... 😀

vadelka
26. apr 2010

Ahojte 🙂 ,zasa ste toho popísali...ja vás nestíham dočítavať.Vidím,že sa tu riešia kočíky.Je to ozaj ťažký výber,ale ten V-max je super.Ja by som chcela hlavne ľahko skladateľný a aby nebol ťažký,kto ho bude vláčiť...My bývame na druhom poschodí,čo nie je až také zlé,výťah nemáme,lebo to je len maličký panelák.Na nete je ich veľa,ale ja ho chcem vidieť hlavne naživo 😉
Amadora,uvidíš,všetko bude OK,podľa mňa im tie týždne asi nesedia a preto vyšli zlé výsledky.Myslím na Teba,neboj 😉
Ja sa chystám k dokyne až teraz v stredu a určite mi zoberú krvičku na tie testy.Ale ja im moc neverím.Podľa UTZ je všetko OK,tak tomu verím,ešte idem k tomu doktorovi v 20TT na veľký UTZ,tak sa neviem dočkať...
S tou podprdou u mňa podobne,tiež som tie vankúšiky povyberala a chystám sa na nákup 😉
Mne tiež k šťastiu veľa netreba,toto tehu prišlo rýchlo,nečakali sme to hneď v prvý mesiac snaženia a to je to najväčšie šťastie pre mňa 🙂 🙂 🙂
Aj mne už prišli tehu rifle z MK a sú super,lebo do ostatných sa len tak-tak zapnem 😉

nanulik
26. apr 2010

vadelka aj my ideme kupovať byt na druhom poschodí bez výťahu takže pri výbere bude dôležitá aj váha kočíka aby som vedela vytrepať vozítko, drobčeka a prípadne nejaký nákup

vadelka
26. apr 2010

Nanulik a kedy sa tam budete sťahovať?Len tie ceny niektorých kočíkov sú podľa mňa nehorázne 😠

nanulik
26. apr 2010

dnes sme boli byt pozrieť druhý krát aj s našimi a zajtra sa ideme pýtať na úver. teraz sme v podnájme a môžeme tu byt do konca mája. zatial pojdeme k našim kým sa byt trošku v rámci rozpočtu zrenovuje

pozerala som kočíky do 330€ a tam je váha okolo 13kg, ale uvidíme ked pojdeme pozrieť na živo

magdalenocka
26. apr 2010

vadelka ten V-max som videla a zamilovala som sa, ale ked som si precitala skusenosti mamiciek na konikovi tak som zostala sklamana...ale zase ma dobru cenu, takze kvalita zodpoveda cene

vadelka
26. apr 2010

Nanulik,tak držím palce s úverom 😉 Aj ja som pozerala zhruba do 400Eur a tie sú naozaj ťažké ☹
Magdi,ten V-max nie je dobrý?Čo si o ňom čítala?

magdalenocka
26. apr 2010

vadelka je tam 16 stran diskusie, skus si precitat. ALe z takych najcastejsie opakovanych je ze kocik ide stale na jednu stranu, ze maju dost casto defekt, ze sportova cast je velke sklamanie, lebo je mala, a ze baby zakopavaju do tej tyce co je medzi kolesami. ALe vanicku chvalia vsetky ze je priestranna, ale potom ta sportova cast ze ta dlho nevydrzi. Ak budes mat cas, mozes citat , mozno ti to pomoze v rozhodovani🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-v-max-od-baby-smile-ako-ste-spokojne/

vadelka
26. apr 2010

Magdi,ďakujem určite si to prečítam,normálne som sklamaná ☹

amadora
26. apr 2010

Vadelka ďakujem ti 🙂

No ja som vypchávky nenosila, lebo som mala veliké košíky takže nebolo treba 😅 Ale už mi to kypí z nej z každej strany a včera ma tak dorezalo zapínanie že som to dnes vzdala, však doma nikto nevidí čo mám pod tričkom a hlavne že je pohodlne a do mesta ešte tú normálnu dáko zdržím

askorka23
26. apr 2010

ahojte! 😉
No tak ja mam concord prichystany teraz pouzivame concord sportovu cast Philipkovy je v nom dobre 😉 A ja som momentalne zamilovana do Quinny buzz 3 ma dobry dizajn,le mensi aby sa zmestil do vytahu 😉 No kazdopadne uvidime 😉

askorka23
26. apr 2010

Baby tie ktore ste v 17tt tak asi takto priblizne vyzera nase miminko

renatka9
26. apr 2010

ahojte krasuľky 🙂

tak hlásim, že konečneee je albumík zas aktualizovaný... pekne nám to tam pribúda 😀

askorka... krásnučké mimi 🙂

amadora
26. apr 2010

Renatka super vyzerá ten albumík 🙂 Len prečo tam askorka má takú pidi fotku? 😅

renatka9
26. apr 2010

ona to mala tak uložené v albumíku, viac sa mi to nedalo zväčšiť... ale už sme sa dohodli, že nabudúce hodí nejakú zbližša 🙂

inak priebežne mi môžete posielať aktualizované foto, ktorá budete chcieť...

amadora
26. apr 2010

si šikulka 😉

renatka9
26. apr 2010

díky 😎

len keby bolo viac času... tento týždeň je mm doma a nie na týždňovke, tak sa musím aj jemu viac venovať 🙂

amadora
26. apr 2010

veď mi ťa nenaháňame, kľudne sa venuj 😉 😀

alenkam.
26. apr 2010

renatka, super... 😉 a mm nezanedbavaj... 😉 my pockame...

amadora
27. apr 2010

dobré ránko

mne sa v noci snívali samé kraviny, veľa som toho nenaspala 😒 a ešte super počasie teraz ráno, joj zle sa vstáva 😝

alenkam.
27. apr 2010

dobre ranko vsetkym.... 🙂
am, to je asi pocasim... ja som sa tiez kazdu chvilu budila, ze sa mi pred ocami mihali strasne hovadiny... rano za toho vstat... to dnes bude tazky den... 😒

amadora
27. apr 2010

alenkam aspoň nie som sama 😅 😀 ale tu sa vyčasuje pomaly tak hádam to nebude také zlé...

alenkam.
27. apr 2010

mna dnes prepada nejaka depka... strachy, co vsetko sa moze stat s drobcom.... potrebovala by som prist na krajsie myslienky.... 😖

andys11
27. apr 2010

ahojte baby!
predstavte si, co sa mi dnes rano stalo. Idem nastupovat doma do vytahu a ten vytah ma vobec nezaregistroval, tie dvere stotonove do mna tak napeckovali do laveho pleca brutalne a do boku... uz som v robote, uplne som sa tu vyrevala a teraz mam strach o male, dufam, ze sa nic nemohlo stat... este so mnou bol vo vytahu muz, ktory miesto toho, aby ma tam objal a dal nejak dokopy, zacal mi nadavat, ze PREBOHA musim davat pozor, ze kto takto nastupuje do vytahu a bla, bla... mam nervy aj na nho... super rano 😢 😢

lenok
27. apr 2010

Ahojte slnecnicky.
Ja som spala ako babo, vonku hmla, snad nebude prcat 😉
O 10tej som objednana k zubarke, urobim si vyletik na druhy koniec Nitricky. Zajtra ma caka sono prs, dokina bude bojovat s mojimi malymi mliekarnami.
Babky, depky ja doverne poznam, len sa nepoddat 😉

Krasny dnicek vam vinsujem