Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte babule, vidim, ze sa tu hned zrana rozculujete. Klidek, po svete chodi tolko debilov, ze ja ich uz radsej prehliadam 😎 V robote mame v zadnej miestnosti velky odpadkovy kos, ktory nebol vysypany hadam od januara a su na nom hodene tri krabice od pizze, dve su moje a jednu som zobrala, ked bola hodena pred predajnou... a on mi hovori, citujem,to tolko pizze jete v druhom stave??? Dve pizze za tri mesiace, ak nie za dlhsi cas... ale mam ho za debila, tak som ho ignorovala, koňa!
Ja mam tiez hrcku v prse, ale teraz by mi tiez sono nechceli robit, tak sa to odklada, inak som chodila kazdy rok na prevencku. Mamine nasli minuly rok daco, v oktobri bola na operacii. Nasli jej vlastne v oboch prsiach, na operaciu sa dostala na treti pokus, lebo stale nejaky problem (kramy, chripka), no a nakoniec, ked tam prisla a robili jej posledne vysetrenia, tak ju chceli poslat domov bez operacie, ten doktor, co to pozeral povedal, ze to je len tukove... no nakoniec jej aspon jednu stranu spravili, ked uz tam trikrat bola vychystana. A vysledky mala, chvalabohu, dobre. Ale tiez tie nervy, stresy.... prevencia je nadovsetko, da sa strasne vela zachranit, tak preto nepodcenujte!
Monička ďakujem ti moja 🙂
Kočky blbí ľudia sa vždy nájdu 😝 Mne minule bývalá spolužiačka na FB dávala prednášky o tom ako môžem večerať hranolky, že či viem ako sa z toho priberá a že ona zredukovala vyprážané na 1 za týždeň aj to len rybu a či viem ako krásne schudla a bla bla bla... pritom podotýkam že vie že som tehotná! 🙄 A je to tip baby čo nevie mať ani vážny vzťah a dieťa berie ako choleru, preboha len to nechytiť 😠
dobrééé ránko....včera som nejako nestíhala prepísať tabulku, a bolo mi ešte dosť na prd, ešte aj večer ma bolela hlava....včera som bola v meste a kupila som si tehu gate, také, že sa dajú dať aj ako 3/4 aj dlhé, stáli 39 Eur no je to dosť penazí ale nevadí....
o tehu gatoch mi nic nevravte.. som si kupila v Brendone za 48 eur a po mesiaci sa popri zositom rozpadol material (a to bola ako keby riflovina). Tak bol mm v piatok odniest reklamovat a vcera mu volali, ze si mam prist vybrat ine.. Super, ze som v ZA a oni v BA... som zvedava, kedy sa tam dostanem... ☹ aspon si vyberiem nejake ine, uz letnejsie...
jaaaaaj baby viete aký sprostý sen som mala? snívalo sa mi, že som porodila dievčatko a že sme mali povedať, že aké meno dáme a s manželom sme sa vôbec nevedeli zhodnúť, a poriadne sa nám žiadne nepáčilo....no a nakoniec sa vyklulo že som porodila dve dievčatká a dvoch chlapcov naraz 😀
ahojte 🙂 ako je tu dnes živo, pozerám 😉
neviem či som niečo zlé zjedla alebo sa mi vrátili nevoľnosti ale dnes je mi výnimočne blbo, asi to zalomím v robote a urobím si voľno... 😉
no ja som si po dlhej dobe dala ráno kávu, uvidíme, či ma bude dneska bolieť hlava
ahojte sojky, tak uz som po koznom. take neurcite. ze to moze byt i alergia, teoreticky to moze byt i tehu hormonmi. lieky som odmietla, kortikoidne masti tiez. tak nakoniec sme sa dohodli na genciane a tekutom pudri . mam davat to, co mi vacsiu ulavu prinesie. hadajte, akej farby teraz som? . ODPORUCALA MI MENTOLOVY PUDER, ALE Z MENTOLU MA STALE NAPINA. TAK LEN OBYCAJNY MAM. sory za caps lock .
nooo baby volala som si za výsledky a všetko je v poriadku našťastie...ešte viac sa upokojím, ked nám dokončia doma dvere...ale ešte na poradni sa povypytujem k vysledkom, že ako to všetko vyzerá 😀
ja by som si tiez radsej chcela zavolat, ale ked mi vylozene povedali, ze oni zavolaju, ak bude nieco zle a viem, ze vsetky karty maju vonku na recepcii, takze, keby som aj dokimu volala, musel by si dat vyzdvihnut kartu a take podobne problemy, tak asi dodrzim, ze ja nezavolam 😲... a nazivo sa to teda dozviem az na dalsej poradni, ktoru mam az v 21tt... 😝
ros... kazdopadne gratulujem, ze je to v pohode 😉
andys...mne vravela, že už včera boli výsledky, takže už určite aj tvoj doki mal výsledky a nevolali ti lebo všetko v najlepšom poriadku, ver mi 😉
ináč som sa chcela spýtať, aj vám ked brali krv tak vám vypisovali taký papier, že žiadanka, tam napísali, v ktorom ste týždni, koľko vážite, taký A4 papier....lebo mne ked doktorka vravela, že pôjdem na krv, ja som sa len spýtala, že či sú to testy na tie choroby a ona povedala áno a mne to stačilo 😉 😀
ros, gratulujem k vysledkom a tiez k nohavkam, nemas nejake foto?
andrea....ahooooj....noo dakujem aj za výsledky aj za gate...no a foto nemám....večer skusim presvedčit drahého nech odfotí 😉
ros a ja veru tiez neviem, ze co za testy mi robili, ale pytala sa na vysku, vahu a vypisovala tiez nejake papieriky 😀 a do tehu knizky mi potom dopisala AFP negat. Tak hadam to boli nejake take testy 🙂
Ahojte, vsetkym prajem pekny den a same pozitivne spravy!
Amadora, verim, ze vsetko dobre dopadne 😉 Uz nech mas cim skor nove vysledky a mozes si dalej uzivat tesenie sa 🙂 Viem, ze sa mi to lahko vravi, ale treba byt stale optimistkou. Mne este neprisli vysledky, ale nemyslim na to. Vsugeruvam si, ze nech su akekolvek, aj tak je male ok 🙂
Tak nech Vam vsetkym chuti a priberate pekne do krasy 🙂
Idem ja zas robit ☹
ale citat vas stiham, nebojte 🙂
andrea...no ved uvidím, čo mne potom zapíše 😀
ros, no ze negat, ti zapise.. co ine 😉
http://www.4mama.sk/popup.php?prod_id=191&color=4 ..aha takyto krasny vankusik som si objednala
bamb...no ale to je môže až za 3 týždne
dobre babule, je tu dneska živo 😀 ideme domov na obed, ideme skontrolovať chlapov ako robia dvere 😉
no tak ja som spať ale vy stále nič nepíšete...halooo ludia čo je s vama.... 😀
ja som bola doma ale nechceli by ste vidieť koľko špiny a prachu je tam...no hrôza...až sa bojím ísť po práci domov, že ako to bude potom vyzerať....to od základu všetko musím upratovať, všetky zákutia poutierať od špiny a prachu a potom riadne všetko povysávať a poumyvať, no asi mám program na večer 😀
ros, my tu asi spime dneska.. tiez som bola na obede, vliekla som sa ako slimak 🙂 ..co si mala dobre? ..ja palacinky, zase som zjedla asi tretinu
no lenok do teba narazaju s kosikmi?
mne v nedelu v nitre na zmrzline sa jeden ujo opytal pred vsetkymi ci sa nehambim ako pani uz takto chodit po vonku?mala som tricko s vystrihom a kedze mam teraz prsia ako tehu co uz mam sa zabit?nehaj co som mu tam dala....som po nom tiez kricala, ze vy sa mi kukate na cecky a ja sa mam hanbit...a vam co nejake vitaminy mily ujo chybaju?????ale mala som ho vies kde.... 🙂 🙂 🙂
bamb...no ja len zvyšky z nedeli 😀 a poviem ti, že asi o hodinu už budem hladná, som myslela že je toho doma viacej 😀 ale nevadí....
fiorea ďakujem 🙂 no uvidím čo mi k tomu všetkému zajtra povie lekár keď pôjdem na tú krv 😒
ama, akurat som si citala toto: http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=16-t... je tam o tych testoch popisane, snad ta to trosku upokoji, citujem:
Tieto testy kalkulujú iba riziko, nedokážu povedať, či dieťatko je alebo nie je poškodené. Inými slovami, testy iba predpovedajú, či je zvýšená šanca na vrodené vady. Nedokáže povedať, či dieťatko je alebo nie je skutočne poškodené. ..tak neboj, urobia ti testy este raz a vysledky budu lepsie, a aj tak to nemusi voobec nic znamenat.
kathi, no dedulo sa teda ukazal 😎
ros, ja tiez od nedele vepro-knedlo-zelo, takze vyborny obedik, len uz rozmyslam, co na zajtra a pozajtra budem varit dnes 😝
dnes je to tu fakt zabite, dajte daku temicku 🙂
ahojte ja som dnes bola na krvi 😝 merali aj drobčeka všetko je vraj ok..podľa veľkosti vyzerá na termín 10.10.2010 😉 tak uvidíme...zase spalo ja nechápem ..syn ten bol stále hore, stále kopal, buchal, rukami rozhadzoval...no ale slúbila som manželovi, že druhé nebude také živé, uplakané, nespavé ako syn tak musím sľub dodržať 😉
mne tiež hovorili, že pokiaľ budú zle zavolajú mi a pokiaľ nie tak až na sono 31.5. a možem prís´ˇt aj s mužom aj synom..možno už aj pohlavie bude vidieť...
no dnes som si dala závazok trošku v skriniach potriediť veci tak idem kým drobec búva..možno večer
a Amadora určite máš zdravé bábatko, mám veľa kámošiek čo im tie testy vyšli zle a aj tak bolo všetko ok!!!!!!
andrea, ze temicku? ...no skusim, len neviem ci sa chyti... nooo, minule som spekulovala nad pouzivanim latkovych plienok, konkretne po prestudovani tejto stranky http://www.latkoveplienky.sk/ ...vyzera to byt myslienka dobra, ale predsa to chce trosku viac prace, avsak asi len s pranim a odpadne nakupovanie jednorazovych... len ci nejake maminy nemaju skusenost..

magdi, no tym si asi musime prejst, ked tak na to pozeram... mne inak tiez nie je nejak extremne zle, ale mam strasnu nechut, tiez som niekedy rada ze vobec nieco zjem, aj na obed idem len preto aby som daco do seba dala hoci mi je trapne ze casnik odnesie polovicu porcie.. ale miminko ma urcite dost.. ale vzbudzovat v niekom vinu za to ze malo je a bude mat nezdrave dieta vobec nie je fer, este k tomu od baby co nedavno porodila a vie co je to byt citliva na vsetko co sa tyka toho nenarodeneho dietatka.. uf, no len tolko som chcela, ale asi som fakt moc precitlivena