Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojteeee.....som späť....kolegyna oslavovala meniny tak sme trošku debatili a oslavovali a ešte som asi polhodinku telefonovala so sestrou 😉
Tonicka, aj mna dnes boli podbrusko - az pali. Vcera som umyvala maxiskrinu v spalni, aby sme sa mohli konecne nastahovat a teda... mala som celkom problem zohnut sa "az na dno" a este k tomu x-krat hore-dole na stolicku.
Chcela som to uz mat za sebou, tak som ju zvladla celu a dnes to uz citim 😖
svet, no ved to, ze ja to prepiskavam uz 2 dni po sebe a teraz to vobec neni dobre, vcera vecer sa este ozval aj pruh, aby som sa nenudila... len jeden vecer vyniest 17 kilove spiace dieta na 3 poschodie a druhy den tazky nakup a este nejake tasky k tomu a pred tym ficat na plný plyn a nahanat sa hodinu s dcerou po ihrisku.... tusim sa budem musiet zacat spravat ako tehotna 😝
však 16-ty, ale tu to ukazuje tak že keď máš ukončený 16tt už ukáže 17tt 🙂
Tak dnesnu kupelnu asi odkladam na zajtra a dnes odpocivam... poslem manzelika 😀 😀 😀
ama, ano, ked mas ukonceny 16tt tak ti ukaze prave prebiehajuci a ten je 17tt .. cize si v prebiehajucom 17tt a mas ukonecnych 16 tyzdnov ...noo, tak to aspon ja chapem
Ja som prave docistila ruru so sporakom 🙂
Vyzbrojila som sa ako deratizer - rusko na usta a zlte gumene rukavky 😀 ale so zohnutim mam aj ja problemy... co budem robit neskor? 😲
Aj som pozmetala prach a hadzem na tvar brizolit a rozmyslam, co na seba k dokine... iste si nemozem dat podprdu s kosticami, lebo ma vyhodi aj cez zatvorene dvere, to som si ista 😕
hej bamb má pravdu
a ty Tonička spomaľ
u nás malá vymyslela super zábavu nasilu mi obliekla ponožky a teraz musím sedieť v kresle nohy vyložené volá ich že stonožky hrá sa s nimi a učí ich pesničky, tak idem zas stonožkovať 😀
Ahojte 🙂
amadora, ved tie hodnoty si nemala az tak mimo normalu 😉 neboj, tam asi staci par dni zle odhadnut dlzku tehu a uz sa to prejavi. verim, ze v pia to uz bude ok
inak, ja mam tiez termin 13.10. ako ty a dnes som 16+0, cize zacinam 17. tyzden 🙂 to mam podla sona, ale ja sa riadim tym,lebo moja menstruacia pre mna nikdy ziadnou orientaciou nebola 🙂
pus, no to je perfektna hra.. to je super ze mas taku vynaliezavu malu vymyselnicu 😉
am. - neviem, ci ti to nieco bude. ja som si len tak zo zaujmu ratala podla tabuliek, kedy mi zacne 5. mesiac. ma to zacat 17+6, takze nam by 5. m. zacal 10. maja 😉 a poton vzdy okolo toho 10. v mesiaci novy... 🙂
Fio ja som presne tak isto, 13.10. termín a dnes 16+0 🙂 A to mi určil podľa menštruácie 🙂 A ďakujem za povzbudenie 😉
ahojte babmuľky, ako sa dnes máte?
ja sa mám fajn, len som trošku unavená, sme včera mali stretko z bývalej robotky, tak ma to asi nejak vyšťavilo, lebo to bolo hneď po práci, no a išla som neskoro spať a nejako mi to nestačilo. 😕
bamb to teda mám ako bola ako malá náročná na pozornosť, tak sa teraz celé hodiny hrá aj sama na škôlku, dnes na karneval nosí si veci zo skrine a vie vymyslieť úžasné hry, je to zlatíčko 😉
jaaaj, aj ja už chcem také zlatíčko doma 🙂
čítala som teraz tu na koníku tému o AFP, je to zložité, ale ak som dobre pochopila tak každá žena má tie hodnoty a normy iné podľa rôznych faktorov a ešte sa tam ráta o koľko tie hodnoty rastú z týždňa na týždeň, tak možno bude stačiť ak mi narastú o toľko koľko majú ak by to aj bolo nižšie aj teraz 😕 a jedna baba tam písala že mala riziko na Downa 1:125!!! a mala nakoniec zdravé bábo 🙂
amadora, presne tak, je to velmi zlozite a vzdy vychadza len pravdepodobnost. niekedy si myslim, ze tie testy len zbytocne stresuju... ako ked do vzorca hodis 1 skreslenu hodnotu a hned je vysledok o inom... hlavu hore, do piatka uz len 2 dni 🙂
ama piatok je blizko, a ja verim ze to bude dobre. Len uz necitaj o tom tolko info lebo sa este vieac budes stresovat
baby a vy uz tolke citite babo? A su to len nejake ustipnutia alebo uz aj kopance?
baby veru v 17+6 teda zac.18.tyzdna uz zaciname 5. mesiac...teda niektore uz zcali...ale to leti 🙂
ved niekto tu pisal, ze v okoli mala baba pravdepodobnost 1:5!!!! a ma zdrave babo. to o niecom svedci!
magd. fakt to leti 🙂 ale ja chcem, nech to ide este rychlejsie, lebo sa tesim na 1. pohyby a sono 😀
a potom aj na take hry, ako si teraz uziva pusin 🙂 mne sa vzdy najviac pozdavali deti okolo tych 3 rokov - su to uz taki partaci na urovni 😀 s takymi detickami si niekedy mam co povedat viac nez s ich rodicmi 😀 😀 😀
kočky ďakujem, cítim sa trochu lepšie a piatok príde rýchlo, len to bude stres kým zavolám 😅 😀
Magdi ja cítim pohyby tak raz za dva dni len ale už sú to pekné štuchance 🙂
fio, s 3 rocnymi sa fakt da najlepsie zahrat, su moc vnimave,, beru kazdu zabavku.. ;) ..uz so 6 rocnou neterou sa nejdem tak zahrat ako pred tym
a inak, mojej susede tiez vysla pravdepodobnost 1:40, amniocenteza vylucila vady.. maly je zdraaavyy ako buk... ono fakt je to len pravdepodobnost ze zo 40 deti bude mat jedno postihnute... mal by nam niekto este povedat ze aka je prevdepodobnost ze to bude prave toto
Babulky, ja som mala pravdepodobnost 1:184, ale myslim pozitivne.... Male sa zacalo uz ozyvat! 🙂 Teraz v robote sa mu nepaci, tak sa tvari nenapadne 😀 Ale v aute, ked nanho tlacim... A vcera som si tak riadne kychla a ked som sa narovnala, tak sa dole tak riadne pomrvilo, ze mama, co vyvadzas??? 😀 😀 😀
Svet ja ako som to čítala zohnutá nad PC tak ma práve malé štuchlo 😀
tak super sa cita o tom, ako uz citite svoje deticky 🙂 dufam, ze aj ja to coskoro rozpoznam... mne sa obcas aj zda, ze to bol nejaky iny pocit, ale velmi rychlo to zas prejde, tak neviem... mozno, ked to bude silnejsie, spatne si poviem, ze uz vtedy 🙂 alebo naopak - ahaaa, tak toto je ono 😀
inak, dnes mam 1.x aj take volnejsie tricko, co je strihane pod prsiami a uz pripomina tehotenske a je sranda, ako mi to zvyraznilo brusko 🙂 na obede som sa len obzerala, ci si to niekto vsimne 😀 ale ziadne zvedave pohlady sa nekonali. tak bud su taki diplomati alebo si to brusko vsimam len ja 😀 ale podla mna je uz hodne...
áno moja sesterka mala 1:5 a všetko je ok.. ale to čo si zažila 3 týždne keď čakala na výsledky amnio neprajú nikomu 😒
inak dnes mi je tak zle ako na začiatku ☹ na zvracanie ešte aj hlava bolí no super
trochu ste ma povzbudili, keď ja mám 1:2000 tak hádam to bude ok 🙂
no fio ja už to moje neutajím ani keby chcem pokiaľ nemám vetrovku 😀 a len tak čakám keď idem po ulici kedy ma odstaví dáka zvedavá babka s blbými otázkami 😅 😀
amadora, mozno ta nezastavia, ale len co prejdes, urcite uz bezia s novinou za partackami 😀 neboj nic, babky maju cuch na novinky 😀
mobilo - mne bolo vcera a predvcerom ako na zaciatku tehu, neviem preco. mne teda este kazdy vecer byva zle, ale po vcerajsku som si uvedomila, ze to uz nie je taky brutus, aky byval... dufam, ze tieto 2 dni boli len taka pripomienka a dalej sa to bude uz len zlepsovat 🙂 ale teda ten 2. trimester plny energie u mna este urcite nenastal 😒
baby mne bolo včera nejak čudne, ale už som zase v pohode 🙂
mne už drobec začína svoje šťuchance zintenzívňovať... 😀 tak sa teším, kedy sa to premení na poriadne kopance 🙂
inak naše mimi sa tiež lúbi ozývať v aute pri šoférovaní... to bude nejaký motorista od malička 😎 šak po mame.. veď ja som bola ťažká pretekárka... 😉

andys, tiez milujem 2 a viac hodinove porady na ktorych sa nic nedozvies, resp. len to co na kazdej jednej 😉
mna dneska sem tam tak zaboli na lavej strane podbruska... dufam ze to je len tym ze rastieme, je to nastastie len jemnucke 😨