Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby, poradte mi, v sobotu idem za krstnymi detmi, Sara ma 3,5 roka a Samko bude mat 2 roky. Co im mam kupit, ked oblecenia maju po milu jarmilu...??? Ja ani neviem, co teraz take male deticky bavi a zaujima... 😲
ahojte babule 🙂 ani nehovorte o chlpoch tých ja mám požehnane. ja som mala byť bohatá a zostala som chlpatá. ja mám chlpy aj okolo bradavky ☹ takže ja chválim tých čo vymysleli depilačné prostriedky.
tie okolo bradavky som doteraz neriesila, ale po porode asi bude treba.. ved co s tym chuda male bude robit...? 😒
andys, podla mojich skusenosti, su najlepsie nejake rozumove hracky...nejake drevene vkladacky, kocky, nieco pricom sa trosku rozmysla...atd. Alebo potom knizkou nikdy nic nepokazis... 🙂
Ahojte baby poradte mi prosim.Kazdy mi hovori,ze mam strasne nizsko brusko a ze to neni dobre a k lekarovi nechcem ist lebo tam chodim ako na hodiny klavira a uz mi to je trapne.Dnes som mala taky pocit dole ako keby mi to uz islo von.Taky tlak. 😝 Dakujem.
tinkarisko tak to netuším, ale asi radšej íst k lekárovi ako by sa malo niečo stať, alebo mu skús len zavolať a uvidíš čo ti povie
alenka ja mám chlpy všade a poctivo ich trhám alebo holím, mávala som rozhádzané hormony tak som vyzerala ako opica ☹ ale už poctivo depilujem aby som vyzerala ako civilizovaná žena 😀
pridavam sa k chlpatym bruskam, a nejdem sa k tomu ani vyjadrovat lebo ma to aj celkom trapi... oni tam tie chlpy boli vzdy, ale teraz akosi viac.. aj okolo pupku 😒 myslite, ze to potom prejde?
jáj snažím sa vás dočítať ale to je hrozné kolko popíšete 😒
zajtra ja budem vstávať už o pol štvrtej lebo ideme do lubochne a musíme tam byť pred siedmou. ale ide môj tatko s nami tak môžem aj po aute driemať 🙂
mne sa práveže nedá zaspať ked je spln. vadí mi to 😖
a dnes som povedala môjmu miláčikovi niečo velmi škaredé a potom ma to velmi mrezelo 😢 😖 mám asi riadne rozbúrené hormony. plánujeme teraz tu prerábku kuchyne a kúpelne v novom byte a ja pozerám spotrebiče a linku a rátam že to bude stáť najviac do 100000sk.naši nám dajú 300000sk, takže na to budú penieze. jemu sa lúbi jedna čo je teraz v asku v akcii aj so spotrebičmi, ale mne sa nepáči. lebo môj bývalý mi povedal ked sa zariadoval dom že ked to neplatím tak aby som nerozhodovala, ale ja sa nechcem podriadovať.chcem niečo pekné aby som z toho mala radosť. nehovorím že to musí byť pozlátené a neviem aké drahé ale zase nechcem kúpiť prvé len kvôli tomu že to bude lacné. tak som mu povedala že sme bábo ani nemali mať a že som mohla robiť aby sme mali viac peniažkov 😢 😢 😢 ale ja som to nemyslela vážne ale ma to velmi mrzelo 😢 😢 😢 a dúfam že bábatko sa nebude na mna hnevať
fio, tak s tymi rozpravkami vcera tiez padlo co-to, ze by sme mali nejake knizky dotrepat, tak uvidime 😎
renatka, mne tie chlpky idu tiez tak v podstate v ciare, ale to nebude ta ciara co ma manee 😀 A s tou obruckou, povesis na snurku a nad pupok, a ked kruzi, tak dievca, ked sa hojda, tak chlapec 🙂
alenkam, mozno tam tie chlpky boli aj predtym, ale teraz ako sa brusko zaobluje, tak tie chlpky sa jezia, ci? 😀 Inak, kde robis.... mame na fb spolocneho priatela a to je manzelov kolega 😉
andys, tiez by som nejake knizky navrhovala alebo pastelky a skicar alebo take cosi.
andy, a kto to je...? robim s korejcami, ale kia to nie je... 😀 tam som zacinala v 2004 ako druha zamestnankyna, len som to po roku zbalila.. sice som furt u korejcov, ale takych civilizovanejsich... 😎
diky za tipy baby, idem dnes do avionu, pomotam sa tam a pozriem nejake knizky a asi neodolam a aj tak im zasa nakupim aj handry 😀
kiezby mali v h&m avionovskom tehu oddelenie, to by som si tam riadne vykukala, nejako neviem najst vhodny sposob obliekania teraz...😝
ozaj a zabudla som sa vam pochvalit, ze vcera som bola na prvom tehu cviceni... bolo to fajn, akurat ze ma trochu pobolieva hrdlo, tak som si to tak neuzila. Okrem mna tam boli dalsie 4 baby mesiac pred porodom. Tak ja som tam s tym mini bruchom a mojimi "problemami" musela vyzniet dost smiesne 😀 ... ale som zavidela renatke, ze ona sa na tom svojom cviceni nieco aj dozvedela, ja som tu bola s pokrocilymi a sice sa mi porodna asistentka pri cviceni viac venovala, kedze som bola nova, ale vobec nedavala nejake tehu tipy, co a ako ☹
🙂 😉 Jaj konečne som sa k Vám dostala 😒
Niečo som stihla podočitovať,,,ale je toho stráášne moc,,,
Dnes som bola v poradni ráno o 7 som sa tešila, že uvidim moje zlatíčka no sklamanie ☹ že utz mi budú robiť až za dve poradne ☹ ☹ nieee,,,brala mi krv na tie testy v stredu mám zavolať verím, že budú v poriadku 😒
rozrýpala mi celú žilu mi tiekla krv po celej ruke a nevedela mi to zastaviť som myslela, že jej už niečo poviem ale taká som bola sklamaná že som kašlala na to,,,ma odvážila som pribrala za celé tehu 2 kg,,,tlak stále nízky,,,a nič iné mi nerobila
☹ 😒
za posledné štyri dni mi konečne narástlo bruško aspoň z toho dúfam, že sa drobci majú dobre 😉 POPOZERAJTE FOTECKY
nikto mi doteraz neveril že som tehu no teraz je pekne vidieť aspoň niečo 🙂 ale normálne cítim ako začalo rýchlo rásť
,,,,
k tým chĺpkom sa radšej nevyjadrujem včera som sa po dlhšej dobe komplet oholila trvalo mi to asi 45 minut,,,aspoň že mám takú perfiš žiletku 😵
babuliny Vám ako často robia utz???
janka...mne robia utz na každej poradni 😉
rosannar to ti závidím,,,dúfam že ich presvedčím na ďalšej poradni nech aj mne urobia ☹
lebo straašne som naštvaná
janka...to ti verím....ale ja aj ked som zvykla chodiť na preventívne prehliadky tak mi robievala utz
ja sa tiez pridavam k chlpaniam - a tiez som zacala behat s elektrickym strojcekom co vytrhava okolo pupka, mi to strasne vadi.....baby nebojte to zmizne - do porodu budete mat este aj peknu hnedu ciaru cez brucho 😀
janka, mne robili v 7tt, 12tt a teraz budu v 20tt, tak tiez len velmi zriedka, hlavne, ze je vsetko ok 😎
alenkam, kto je kto? nas spolocny priatel? Michal L z kie 🙂 V kii si bola na akom oddeleni?
moj chlap ide dnes hrat futbal po robote, mne mala prist kamoska, ale ze je chora, tak ma nechce nakazit, tak skocim do maxu sa pomotat. Vsak my tu ani ziadne solidne obchody nemame 😠
janka mne robia tiez na kazdej poradni, vlastne zakazdym ked idem k lekarovi ci uz len kvoli predlzeniu PN - vzdy mi pozrie aspon to , ci bije srdiecko...podla mna tebe mi mali castejsie pozerat, ked cakas dvojicky? ale chodis castejsie do poradne, nie?
pripajam sa aj ja k chlpatym brucham 😀 som nechapala co sa to deje, ale vidim ze to mame takmer vsetky tak som v pohode
a zle mi byva stale....sice sa to neda porovnat s tym co bolo, ale minuly tyzden som este dvakrat vracala a aj dnes som musela utekat na zachod...takze asi to uplne neprejde ☹
ikon no ved toto ja nechapem, že pred mesiacom som bola na poradni to mi robila aj utz,,,som čakala, že aj dnes mi bude ale povedala že nie, som celkovo bola u nej asi 5 minut,,,,som nechapala to vyzeralo akoby ich vobec netrapilo že som tehu a čo moji drobci,,, 😒
nedala mi ani ďalši termin poradne, že to až potom keď si zavolám za výsledky
ak je to ten michal L, co si myslim, tak chodil o rocnik vyssie so mnou aj na vysku... takze to moze byt aj aj...
ja som na financom bola aj momentalne som... si tak prehadzujem peniazky... skoda, ze nie su moje... 😝
alenkam, tak to bude michal, on potom aj ucil na ZU nejaky cas 🙂 dnes ho vylosovali v kii a vyhral letenky, ubytko a 8 dni na MS vo futbale v Afrike 🙂
aj ja mam chlpate brucho 😀 a uz sa tesim na tu ciaru 😵 😵
labo takto... no sa chlapec nezda... 🙂 hej, ucil... mala som ho na statniciach... a pri nom tahala otazky... dlho na neho budem spominat v dobrom... 😀
a berie aj vas...? 😉 viem, ze bol velky zalusk na tie lisky....
baby ale mne nejako aj tie bradavky chlpatieju...co s tym mam robit?
jankaa utz sa ma povinne robit iba v 12.-, 20.,30.tom tyzdni. ked robi doktor navyse to je na nom. ale tiez si myslim ze ekd cakas dvojicky mala by si byt viac sledovana. Mozno keby si ho poprosila by ti spravil
janka, ked tam pojdes na buduce, tak trvaj na tom, nech ti urobi utz....mne robi doki utz na kazdej poradni + mi robil vzdy, ked som mala na zaciatku problemy. Ale od poslednej poradne ma objednal az za 5 tyzdnov (teraz uz su to "len" 3 tyzdne), co sa mi zda strasne dlho.... 😝
janka, moja posledna poradna bola velmi podobna tvojej 🙂 ale ked je vsetko ok, nemaju dovod viac ta zdrziavat. moj doki je velmi starostlivy, takze viem, ze to nechcel len odflaknut. a tvrdi, ze sono treba robit, len ked je predpisane, lebo este nikto spolahlivo nedokazal, ze je pre babo uplne neskodne. tak naco pokusat osud? ved mame dost aj ineho ziarenia. ale tiez sa uz neviem dockat dalsieho kina 😀 okolo 20tt by mi mali robit
chlpy na bruchu trhat nechcem, ale holene na neopalenej kozi vyzeraju otrasne ☹ okolo bradavky mam len par, tie vytrhnem pinzetou, nie je to moc bolestive - aspon pre mna
och joj, ked si predstavim tie krasne bruska na obrazkoch, ja by som pri nich bola ako tarzan 😀
este som rozmyslala nad epilacnymi kremami, ale ked to je chemia, tak asi radsej nie ☹
nanu, z hadky si nic nerob, chlapi si vzdy chcu vsetko zlahcovat. a ak mozem poradit . neustupuj - nekupujete to na 1 rok... ja lutujem kazdu 1 vec, ktoru som mm pri zariadovani ustupila 😀 lebo on by tiez vsetko kupil v 1. obchode a ja som mala ine predstavy 😀
neboj, babo je na tvojej strane a vie, ako to myslis 🙂

renatka... no uz by som to bola aj davnejsie vytrhla, ale toho sa bojim, ze ma bude z toho boliet brusko, ked si predstavim, aky je dlhocizny, tak kde moze mať zaciatok? 😀