icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alenkam.
29. apr 2010

mna stve, ze na nas vsetci zazeraju, ze sme sa "museli" brat a pritom sme mali vsetko zajednane od septembra, len sme to nehlasali do sveta... 😠 ale to tazko vysvetlit... v decembri sme si povedali, ked sa vsetkym okolo nas nedarilo, ze vysadim a nechame to na nahodu... jasne, ze sa hned podarilo a uz to vsetko komentuju...
podstatne je, ze my dvaja vieme, ze to je z lasky a chcene... 🙂

rosannar
29. apr 2010

alenka...no aj môj chcel, aby som ešte pred svadbou vysadila tabletky, ale zase ja som to ešte nechcela, a potom až mesiac po svadbe som prestala papať tabletky a začala som brať iné - kyselinu listovú

lenok
29. apr 2010

Dobre ranko, Svet.. a vsetky gulicky 😉

Ja som kofolu nepila, ani nepamatam 😲 Kava mi nejde, ale nedavno mi svagrinka doniesla z Mekacu Ice Coffee, tak som si zgustla... vcera som si kupila kapsuly do Dolce Gusta - tiez ladovu kavu, tak probujem, ci znesiem 😉 🙂 ak nie, bude pre navstevy 😲

Ros.. budeme urychlovat obe 😉 to by bolo nadherne... vsak?

bamb27
29. apr 2010

ros, chcela si dodrzat ze do roka a do dna? ...no, len malo chybalo aby sa zadarilo 😉 ..no co tam po datume 😉

alenkam. nic si z toho nerob, kazda svadba vyvolava spekulacie a rozne komentare, to neovplyvnis... nasa bola tajna, vyhli sme sa spekulaciam, sice urcite potom bolo kadeco poza nas chrbat, kaslat na to 😅 ...a celkovo, ja sa z bezpecnostnych dovodov radsej k podobnym temam nevyjadrujem, lebo ludia su hlupi, staraju sa do toho co ich nie je a tvaria sa velice mudro... pri tom niekedy tymi premudrelymi radami vedia aj ublizit, len su taki tupi ze si neuvedomia 😖

bamb27
29. apr 2010

ozaj a este som chcela, ze vlastne pred tehotenstvom som kofolu nejak moc nemusela.. radsej Pepsi, no ale ta mi teraz nic nehovori...

rosannar
29. apr 2010

lenok...ahoj...no to by bolo...no ale u teba to ešte vyzerá lepšie ale ja by som to musela urýchliť až o mesiac 😀

bamb...no najprv mi to bolo jedno, ale ked som v decembri kukala ako by to vyšlo a písalo mi tam september, tak som to chcela velmi, ale žial vtedy ešte prišla mrcha ☹ ale nevadí...hlavne že to tu už je 😉

lenok
29. apr 2010

Bamb, tajnu svadbu? Ja som taka drzka, ze by som to nemala sancu utajit 😉 A mali ste na to nejaky konkretny dovod, ci len tak? 😉

magdalenocka
29. apr 2010

renatka mame radost s tych kopancov 🙂 a to bolo take silne ze sa ti nedalo zaspat? SOm myslela ze to kopne raz-dvakrta potom je ticho

mne zase strasne chuto cola, ale snazim sa to obmedzovat takze dam si tak dvakrat do tyzdna dve deci. lebo ja sem-tam aj kavu pijem, tak aby som to neprehanala.
Baby a date si uz sem-tam aj nejaky poharik vinka? Lebo ja som vino zboznovala, a teraz mi uz zacina chybat. Tak som si v nedelu na balkone naliala ale len pol deci, strasne mi chutilo. Moj doktor povedal ze mozem tak deci za den, ale to sa mi zda prehnane, ci?

rosannar
29. apr 2010

magdalenocka..no ja som alkohol ani vínko nikdy nemusela, tak mne to ani nechýba a ani si nemusím nič dávať

alenkam.
29. apr 2010

vidis a mne moj povedal, ked som povedala, ze sa idem vydavat.. ze max., pol pripitku.. ze ine nie... ze on vie, ze sa hovori, ze poharik neuskodi, ale ze predsa len uz ide vsetko aj k malemu, takze on neodporuca... tak si vyber... 😖

fiorea
29. apr 2010

ahojte 🙂
ja pijem kolu alebo kofolu obcas po jedle tak za 1 maly pohar, ale len obcas. aspon mi pretravi 🙂 kava mi vobec nechuti...
a vinko som aj ja mala rada, hlavne ked sme mavali take silne skalicke priamo od rodiny. cervene ako krv 🙂 a zdravsie nez vsetky lieky 🙂 ale teraz sa veru bojim. asi 2x som mala tak za stamperlik, ale mozno, ked bude prilezitost, nejake deci skusim 🙂 ved z takeho mnozstva a ak budem najedena, hadam nic nehrozi... doplnim krvinky 🙂

alenkam.
29. apr 2010

nakoniec som si nedala ani pripitok...

andreaerdna
29. apr 2010

caute, caute 🙂
lenok, a mozeme my lipu, bazu, pupavu? Len sa pytam, nic som nezistovala. Kedysi sme aj my robili ten med z pupavy, neviem kolko stoviek trebalo natrhat. No a nakoniec tam islo tolko cukru.... ze to si mozeme rovno sladit cukrom. Ale pravy medik velmi lubim a tiez moj mm, ten si da chlebik, masielko, medik, mliecko a viac mu netreba 🙂
alenkam, ten fonendoskop si vecer skusim. Myslela som, ze este je skoro, ale uz by asi mohlo byt cosi pocut. Vcera som carovala s obruckou a je to teda hovadina. Alebo mam moc hrubu a tazku obrucku. Lebo najprv ziadne normalne pohyby nad bruchom, a potom nad rukou raz tak, raz tak 🙂 Tak zas nevieme, co sme 😝
ros,tak dnes uz aj ty budes mat pohodlne sedenie 😉 Ja od utorka a je to parada! A nam by sa tiez mohlo narodit na vyrocnik, ak si par dni pohne, tak by mohlo vyjst 😉

fiorea
29. apr 2010

destilaty by som neskusala, ale hadam fakt len kvapka vina alebo piva neskodi... ved juzania to piju stale 🙂
nie ze by som musela pit 🙂 som skoro abstinentka, ale vino som mala velmi rada. kvalitne...

amadora
29. apr 2010

Alenkam z toho si nič nerob, aj u nás boli reči že sme sa museli brať, lebo sme boli podľa všetkých veľmi mladí aby sme sa brali z lásky 😝 A doteraz keď stretneme nejakých ľudí čo sme ich roky nevideli a vidia že máme malého tak automaticky že sme sa museli brať kvôli nemu. No len smola, matika nepustí keď malý má 2 roky a my budeme mať 4. výročie svadby 🙄 😀
Inak ešte keď sa brali svokrovci, tak svokre prišlo v kostole zle a odpadla, tak tiež bolo že sa musia brať. Ale mesiace ubiehali a brucha nikde, tak babky zase teória že potratila 😠 Potom keď ani po roku, dvoch nič tak že nemôžu mať deti. A keď sa svokrovci vrátili z dovolenky z Kuby a svokra otehotnela tak babky zahlásili že sa svokra povyhrievala v teplej vode tak jej to pomohlo 😀 😀 😀 No proste čo sa koze chcelo to sa koze snívalo 😉

bamb27
29. apr 2010

lenok, len tak.. prislo nam to moc mile, nieze by sme sa hambili alebo niekto bol proti.. okrem toho, nejak ani jeden nemame radi okolo seba velky humbuk, tak sme to riesili takto.. vedeli len svedkovia asi tyzden dopredu, svadbili sme sa v piatok, co sme este normalne boli v praci, o pol piatej sme naklusali na urad, vzali sa, sli sa so svedkami najest a o siestej sme si s muzom doma otvarali flasu cerveneho vysmiatucki... Rodicom z oboch stran sa to pozdavalo, vedeli sme ze nebudu urazeni, tak sme si to mohli dovolit .. tak len tolko, k tej nasej romanťike 😅

amadora
29. apr 2010

inak čierne pivo že je dobré aj na tvorbu mliečka som počula 🙂

fiorea
29. apr 2010

alenka, dobre si spravila 🙂 ja som sa na vlastnej svadbe skoro opila 🙂 vsade davali iny pripitok a aj ked som si len trochu z kazdeho odpila, dobru sarapatu to narobilo v tom mojom rozburenom nervoznom zaludku 😀 asponze uvitania skoncili a vcas som to stopla 😀

pusinqa
29. apr 2010

čaute baby,
ja som to minule čítala v prílohe sme že povery o tehu ktoré sú pravda a ktoré nie a nepravdivé bolo o farbení vlasov a to som sa pri malej bála že si chcem ofarbiť ale zas chodiť ako zrúda 🙂 a druhá bola o alkohole 2 lekárky tam písali že t vrdé nie ale že pohár červeného vína alebo piva sa môže ale to sa mi už tiež zdalo dosť veľa
ja mám s kofolou vybavené nemôžem bublinkové kvôli hrdlu, tak musím počkať kým vyvetreje alebo miešať čo ale nie vždy stačí, hrdlo sa potom ohlási ☹

pusinqa
29. apr 2010

a my inak tiež máme 18.10. výročie 7 rokov ako teraz Lenok tak to u nás vyzerá dosť reálne 😀

bamb27
29. apr 2010

mama mi vravela ze ked cakala mna tak obcas mala nesutocne velku chut na biele kysle vino, ze si obcas dala, ale to az tak ku koncu... tak neviem ci mam nasledky 😅
predtym nez som zistila ze som tehotna tak som mala par poharikov cerveneho, ale zas ja aj tak viac ako 2-3 deci nevypijem ani za netehotna.. potom som s tym sekla, a pred vcerom na chut za glg tokajskeho..

fiorea
29. apr 2010

ach jaj, tieto reci... ale ved je podla mna uplne normalne, aj ak "musi" byt svadba. vacsinou to vsetko len urychli, ale nie je to jediny dovod!!! take sprostosti mam najradsej. nasi kamosi vyslovene povedali, ze ked sa zadari babo, pojdu na urad. oni su taki pohodaci, takze formalitam sa vyhybaju. nikto im to nemal za zle. a ked baba fakt otehotnela, do mesiaca spravili super rychlu svadbu. nie je to pre kazdeho, ale k nim sa to super hodilo a bolo fajn 🙂

nam uz otvorene viaceri povedali, ci nerozmyslame nad adopciou, ked nemozeme... 😔 a pritom my sme sa ani nesnazili, lebo som si potrebovala dat do kopy ine zdravotne veci... a ked sme skusili, tak na 1. sup to vyslo.

takze si vyber - klebety, ze sa musis vydavat alebo ze si neplodna, ak to nie je do roka a do dna...

magdalenocka
29. apr 2010

no mne doktor povedal ze v prvych troch mesiacoch vobec, ale ze potom sa ten poharik vinka moze...no ked ho nebudem pit kazdy den podla mna neuskodi...
a ja bazovy sirup pijavam stael, tak dufam ze sa moze...ked mne niekedy uz vody nechutia, tak si dam sirupcek ze aspon nejake tekutiny

pusinqa
29. apr 2010

Amadora dobrá story so svokrou pri Kube som už len čakala že to babky zvalia na dákeho Kubánca 😀

lenok
29. apr 2010

My sme sa brali, a nasi blizky vedeli, ze sa nam nedari, tak to brali super, ze z velkej lasky 😉
Ale uz sa nasli spekulanti, ktori maju problem s matikou, a nevedia si vyratat, ze na svadbe som este nemohla byt tehu, kedze teraz som len v 4 mes. tehu 😀

fiorea
29. apr 2010

my budeme mat v aug. 4. vyrocie 🙂
skor som sa chcela trafit do muzovych narodenin. ale to by bolo treba mesiac pockat 🙂 cakame 13. 10. a on sa narodil 13. 11. 🙂
mal si to mesiac usetrit 😀
ale kto tusil, ze to pojde tak lahko 😀 aj ked on sa stale zastrajal 😀

lenok
29. apr 2010

A k nedelnej "ciiiipos" pizzi som si dala male nealko pivo.... straaasne dobre mi padlo 😉

fiorea
29. apr 2010

kamoskina mama je dodnes obvinovana, lebo dlho nemohli mat dieta, potom sa isla liecit do lucok (kupelov) a ani nie do 9 mesiacov porodila. takze podla vsetkych je za tym nie lieciva voda, ale nejaky sikovny spolupacient 😀 navyse kamoska sa vobec nepodoba na rodicov a fama ja na svete a drzi sa uz skoro 30 rokov 😀 😀

rosannar
29. apr 2010

lenok...ale pivko môžeš piť, aspon tmavé určite 😉 ...