Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
rosan, cele by som asi radsej nevypila... len tak za maly poharik. aspon ja si teda myslim...
fiorea...možno ju len vymenili v pôrodnici a preto sa nepodobá 😀
klebety proste boli sú aj budú, ľudia sa niečím baviť predsa musia 😠
dobre ranko baby 🙂
len vas chcem pozdravit a idem docitat, co ste stihli popisat za jedno poobedie a rano 😲
my sa na tom len zabavame a jej mama tiez 🙂
teraz nám aj vedúci oznámil, že jeho neveste sa narodilo malé nad ránom...tak má vnúčika, Jurka, má 52 cm a 3700 g....malé zlaté 😀
baby, takže vlasy sa farbiť môžu? lebo ja už nutne potrebujem zafarbiť...
magdalenočka... tie kopančeky sem-tam až zaboleli. asi sa drobec dobre trafil...
inak zdá sa vám to skoro s tými kopancami??? povedzte..., lebo ja už som z toho smutná, lebo som sa pochválila dvom kamoškám a už to tu riešia, že to neboli určite kopančeky, lebo že to je ešte strašne skoro, tak som z toho teraz smutná, som tu teraz za najväčšiu trubku... som mala radšej držať jazyk za zubami ☹
Ahoj renatka, podla mna to nie je skoro ja som v pocitila kopanceky tiez tak v 18 tom tyzdni, kolegyne v praci mi nechceli verit...
ked rozoberate svadby... Tak my mame buduci tyzden 5. maja tretie vyrocie svadby. A tak 2 roky nam kazdy dal pokoj... my sme dost aktivne cestovali a tak celkovo si uzivali, tak nepindali... a posledny polrok - horor, kam sme sa pohli, vsade do nas niekto sil, ze ci sa nam nedari a chudata a podobne... sme uplne nechapali, inak akurat to bolo najintenzivnejsie v obdobi, ked sme sa na babo konecne odhodlali a fakt sa nam nedarilo, tak som toho uz mala plne zuby.... no a nakoniec v case najvacsich pracovnych stresov, ked sme obaja s muzom naraz menili robotu a boli to desne nervy a stresy, co a ako bude, vtedy to vyslo a ja ani nechapem ako, lebo po tych par mesiacoch snazenia, som si tento januarovy mesiac ani nepamatala, kedy co bolo a ci nieco bolo 😀 😀
Ja citim male tak lepsie az od vcera, predtym som parkrat mala taky pocit, ale isto som nevedela. Teraz uz mam silnejsi pocit, ale tiez to naisto neviem. Citim bublinky - doslova a taku akoby tazobu v brusku - sem tam, akoby tam fakt nieco bolo (ved aj je 🙂 )... no o skutocnych kopancoch ani reci...
renatka... tak neviem, ale myslim, ze to mozes citit aj takto skoro... mama mi hovorila, ze strasne vela zalezi aj od toho, ako je babo v maternici otocene, ak ma rucicky, nozicky smerom von, tak to citis skor a intenzivnejsie... ak dovnutra, tak menej...
a ja som si uz vlasy raz farbila (vyzerala som uz strasne) a koncom buduceho tyzdna idem druhykrat.
Reni, na mna sa tiez divaju ako keby som spadla z ceresne.. A vies co? Mozu ma totok... Viem, co citim... A ak si niekto mysli, ze nerozoznam vetry od krpceka, tak je podla mna debil... podla mna debil 😲 😝 😀
Prestala som ich riesit... je to nasa radost a ja som z toho paf... Sme obe chudulinke... takze je tam ovela vacsi predpoklad... a ked pojdem o 2 tyzdne k Mircovi, opytam sa ho, ci je drobec naozaj ulozeny pod pravym rebierkom a kde mam placentu... 😉 Ale ja som si ista, pretoze ma vacsinou sonoval na pravej strane 😉
A vlasky som si ja farbila uz asi pred mesiacom, len mi slabo drzi farba a musim uz pomaly aj znova... Neboj sa... citala som kadeco... ale tieto moderne farby su OK 😉
odchadzam z prace, takze na dnes konikovania stacilo. majte sa pekne! zajtra vas precitam 🙂
My budeme mat male tiez ako darcek k vyrociu 😉
Brali sme sa 6.10.2007 a termin mame 1.10.2010. Som zvedava, kedy sa male vypyta 😀
svet...tak ho tak treba ešte chvílku podržať aby vyšlo von 6.10. 😀
julka... ďakujem... lebo ja už som sa cítila ako idiot, ale ja som si istá, že to boli už kopančeky, lebo to sa k ničomu inému nedá porovnať... a tiež mi v práci nechcú veriť, už si radšej všetko nechám pre seba... stále sa viac presviedčam v tom, že doplácam na moje výrečné ústa...ˇ 😖 od teraz sa radšej budem chváliť iba mangelíkovi, najbližšej rodine a kamoškám z MK 🙂
andys... díky. mne mamina hovorila, že ona cítila prvé kopančeky niekedy medzi 4-5 mesiacom a vraj veľa záleží aj od toho ako je bábo umiestnené, presne ako hovoríš ty...
lenok... díky, aj ja sa asi budem pýtať... aj konkrétne na tieto pohyby a kopančeky, ja som si tiež istá, že to nemôže byť nič iné ako kopančeky, tiež viem čo cítim a nemôžu mi to vziať...
vlásky teda idem farbiť aj ja. už sa teším... veď ja mám normálne šediny a to mám 24 rokov... no povedzte... čistá starena striebornovlasá 😝
baby, skoro som zabudla, včera som skúšala ten pokus s prstenom a on sa točil a mal sa len kývať ale točil sa 😀
no my tento rok budeme slavit 5 rokov, co sme svoji, do nas furt volakto od zaciatku dobiedzal, ze kedy uz konecne budeme mat babo, lebo sa v tom obdobi okolo nas narodilo viacej deticiek. Po 2 rokoch som o prve prisla, vsetci to vedeli, ja som netajila, ved je to prirodzene, tak nam dali vsetci na cas pokoj. Uz sme hovorili aj o adopcii, ja som sa uz vzdala, a vtedy, ked sme to najmenej cakali tak sa nam podaril nas maly zazrak, toť story o tom ako sme sa dopracovali k babu 😅
Ros, aj mne to tak, vselijako sa krutilo, tocilo.. mm sa len rehotal, ze aka hlupost, ale ked som bola sama doma, tak som si toh robila nad dlanou, a to sa iba tocilo 😉
Reni, ja sedive nemam, ale moja origos farba je seda popolava nevyrazna 😝
dobre rano...dakujem za odpovede na moju otazku ohladom toho aloe vera....no strasne mi bolo vcera zle...dnes uz mi nic neni...a prave prisla mamina s obchodu a kupila mi zeleny caj s aloe vera ten som ja vzdy zboznovala a tak mi mamina chcela spravit radost a kupila mi ho nech nepijem len vodu.....neviete ci sa aj ten nemoze.... 😠
lenok...mne to skušal aj mužík ale aj jemu aj aj mne sa to točilo ale najprv, že daj daj ja to skúsim a točilo sa a kukla som mu na ruku a on s tým dočil...prefíkaný je 😀
baby, ja som farbila vlasy aj v 2. mesiaci, aj pred svadbou.. za par dni 30 na krku a som uplne sediva... lenze to ja mam viem z coho... vraj tie farby uz teraz nie su co byvali, ze kludne mozme.. tiez som si robila prieskum... 🙂
kopance citim aj ja.. od utorka vecera uz intenzivne... staci dat ruku na brucho a je jasne, ze to ma od prdov daleko.. tak si moze hovorit kto chce co chce.. ale fakt to moze byt tym, ze som ako trieska, len brusko sa gulati... 😎 zatila drzim 53-54kg...
mata, nepokusaj ... ani zeleny caj by sme nejak moc nemali, aj ked vravim.. ze tieto caje videli aloe snad len z vlaku, ak neodolas daj si, ale s mierou 😉
ak sa moc bojite skuste daku jemnejsiu farbu, uz su aj bez amoniaku.. je to celkom fajn a ani nesmrdi... pravda je vsak ta ze ani nejak super nedrzi 😉
na tu bez amoniku mi kadernicka rovno povedala, ze mam zabudnut.. ze na sediny nechyta... 😒
ahojte
zajtra idem na sono, tak sa ho tiez chcem opytat, kde mam ulozene babo, lebo ako lenok tak aj ja som doteraz citila take jemne pohyby pod pravym rebrom no od utorka ich citim dole v maternici, takze koniec koncov asi citim realne pohyby az teraz 😅
kamoska rodila v pondelok, vsetci jej vraveli , ze chlapec a nakoniec to bola baba...to je sila...som nevedela, ze este aj dnes sa takto seknu...
my mame tiez vyrocie v oktobri🙂
fakt nechyta? ...ja by som povedala, ze taka nebude schopna ma oblondavit, a malo to efekt, ale naozaj nie taky ako farba co som predtym pouzivala 😒
pod pravym rebrom nie je nejak moc vysoko? ...maternica nam predsa este nevybehla tak moc hore... teda vam co ste o 2-3 tyzdne pre do mnou kusok hadam hej, ale mne konci tesne pod pupkom 😕
fiorea - mňam vinko by som si dala, keď pozeram v telke ako si davaju večer , hneď by som si aj ja dala...no zatiaľ som sa odvažila po 12 tt len na nealko pivo a ešte som si raz dala asi pol deci šampusu 😕
tak to budu same darcekove balenia, co sa nam narodia
podľa mňa ti chyti aj bez amoniaku, ja som si dala taku v kadernictve a prekrylo mi ....teda neviem ake maš šediny, ja mam asi tak 5 šedivých vlasov na hlave, ale to mam len 29, nie je to nejako skoro?

my sme na malú čakali dlho skoro 2 roky, začali sme skúšať asi rok po svadbe, ale ja som mala vtedy stresy, som si musela robiť popri práci pedagog. štátnice, do toho zdravotné problémy, a potom keď som to ja najmenej čakala akurát keď som sa liečila na ten žalúdok pác ho a my sme aj vtedy zajednali dovču ja že v poho že mi to mešká zo stresu ale drahý tvrdil že isto nie lebo že keď som ostala PN tak som vypla a vyzerala oddýchnuto že on si je istý presne kedy "zamiesil" on ani test nepotreboval a mal pravdu 😀
a toto druhé na prvučký šup skoro hneď po mrche prvý deň som zo šoku preplakala že to nie je možné, skrátka som toto vôbec nečakala že bude hneď 😀