icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ikon
29. apr 2010

myslite, že by mi už zajtra doktor mohol povedať na ultrazvuku aj pohlavie? či asi ako sa bude ponáhľať však?

manee
29. apr 2010

moja svagrina, ked sme boli oslavovat volakoho narodeniny, a nech si dam, ze jeden nemoze uskodit a ze nech nerobim drahoty....
a to ma dve deti, tak som myslela, ze ona by mohla pochopit, preco nechcem! Ale na vino mam aj ja casto hrohnu chut...

renatka9
29. apr 2010

alenka... tak asi je to fakt aj tým, že sme také vychrtlinky. ja mám teraz tiež 54kg, ale pôvodne som si držala 50kg, takže som +4kg. takže čo mesiac to kilo, teda zatiaľ 🙂 ja ešte tie kopančeky rukou necítim, ale už sa neviem dočkať, aby sa aj mangelík trošku potešil 🙂

bamb27
29. apr 2010

no ja nasim mimi idem vyriesit cele tohorocne obdaruvavanie... ja som dostala na moje narodky a meniny to ze sme vyrobili, muz na 30 co ma v auguste opozdene vyfasuje mimi, ktore bude zaroven aj darcek pod stromcek pre celu rodinu, som sa tak rozhodla 😉

ikon
29. apr 2010

fiorea ja som sa tiež liečila v lúčkach presne pred 10 rokmi, vtedy som vôbec nemala menštruáciu vyše roka a lekár mi tam vravel, že žiaľ deti asi mať nebudem, možno keď tak s nejakymi dobrymi zahraničnymi hormonalnymi liekmi...okrem toho som tam mesiac chodila každe druhe rano o 6tej na krv a nakoniec všetky vysledky stratili, mojej lekarky nič neprišlo, takže výšledok bol nulový...

alenkam.
29. apr 2010

baby darcekove... ja to mam trosku v inej suvislosti.. to, ze som tehotna som sa dozvedela v den, kedy by mala moja maminka narodky.. a termin mame presne v den, ked je vyrocie jej smrti... stale som z toho taka nechapava, ale asi to tak ma byt...

bamb27
29. apr 2010

jeee... alenkam. to je krasna symbolika 😉

renatka9
29. apr 2010

ikon, ja som niekde čítala, že pohlavné organy našich mimi sú plne vyvinuté už v 16.tt, takže už to bude asi len závisieť od toho, či bude tvoj drobček hanblivý alebo nie 🙂 ja idem 10.05. a pevne verím, že tam nám to už doki povie. mne povedal, že v 18.tt mi to už povie určite, samozrejme všetko závisí od drobcovej polohy 🙂 a to už ja budem niekde na prelome 19.-20.tt. takže pevne verím...pevne verím 🙂

lenok
29. apr 2010

Moje mimi sa ma narodit na narodeniny mojej svokry 😝 a splodili sme ho okolo narodiek mojho mm 😉
Tiez symbolika 😀

lenok
29. apr 2010

Reni, Ikon, mne doki povedal, ze okolo 19tt, ak bude krasne otocene, da sa vidiet... ale sesterke napr. nevideli az do 7 mesiaca, co bol fesi ritou otoceny 🙂

rosannar
29. apr 2010

ja som si zase našla prvý pozitívny test na moje meniny 😀

juko25
29. apr 2010

No ahojte dievčatá!

Konečne aj ja mám trochen času, čítam pozorne len prispievat nemožem!

No svadba dobra tema my sme chodili spolu 8 rokov.. novembri v roku 2007 mal som take strasne blbe obdobie a zenuska sa opytala ci viem co vlastne v zivote chcem a podobne! tak som od nej vypital 6 dni na odpoved! na 2 dni som sa stratil a vratil som sa a hnet sup do obchodu pre prstienok a tak romanticky som ju ze porposil ,, chcem len teba chcem s tebou zostarnut a chcem aby si sa stala mojou ženou´´
a tak sme oznamili našim ze svadba bude 23.8.2008. kazdy to bral ako samozrejmost! s babom sme cakali ved kariera bola prva a v decembri 2009 mangelka zahasila ze ona uz chce babo! a tak ma znasilnila a je to!
ja ohovaracky riesim tak ze ked nieco pocujem este k tomu pridam aj vlastnu rozsirenu verzui!! no popravde ked som bol slobodny nebol som anjel tak ze babky ma nemaju moc rady!!

juko25
29. apr 2010

zabudol som 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bamb27
29. apr 2010

a nase mimi vyplni v kalendari prazdne miesto, na jesen mame hlucho... silne mesiace su januar-februar a jul-august, takze oktober bude len a len nase mimi stredobod pozornosti, isto to oceni 🙂

bamb27
29. apr 2010

haha, juko ty si ako moj muz, ak pocuje nejake pripomienky tak este prida, nech maju o com spekulovat 😀

manee
29. apr 2010

juko, ze bujna mladost, moj chlop nemal ziadnu bujnu mladost a nedavno sa dozvedel, ze ma syna. Sedel v pube na pive v boxe, a vo vedlajsom boxe sa rozpravali o nom a o novinke....tak sme sa na tom zasmiali a ja som povedala, ze by som chcela akoze toho syna vidiet a tiez toho, co to vymyslel, musi nas moc nenavidiet, alebo len chcel byt zaujimavy...

rosannar
29. apr 2010

no zase náš kalendár len skoro na celý rok zaplnený,
v januári má svorka a švagrina narodky
vo februári mám meniny a mamina narodky
v marci má muž narodky, meniny a ocino narodky a ešte má svokor meniny
v apríli má ocino meniny
v máji má mamina a sestra meniny
v júni mám narodeniny a švagor meniny
júl je hluchý mesiac
auguste má švagor narodky
v septembri máme výročie svadby
v oktobri sa narodí malé ale zatial hluché obdobie
v novembri má svokor narodky a svorka meniny
v decembri sú vianoce 😀 ale inak nič 😀

to je asi všetko 😀

renatka9
29. apr 2010

tak ja sa pridávam k tým symbolikám... môj mangelík je 05.10. a termín máme 7.10., vtedy má zase dedko narodky, takže sranda... a inak môj šéf je tiež 05.10., tak ako môj muž, tak obaja trepli, že veria, že to dám toho 5-teho 🙂

juko25
29. apr 2010

manee: mne sa uz stalo ze volaak dlchsie nejake komentare tak som isiel po ulici a tak od babiciek opytal co nieco nove omne nove nevedia a ze niee ze oni nikdy a tak ja im ze podhodim vam volaco???

ale podla mna do dediny to patry, no mangelka to zo zaciatku to znasal zle ale teraz je to uz v pohode!!
slogan fb: ked si tam neni ako keby si neexistoval
slogan dediny: ked ta nekomentuju ako keby si neexistoval............... P.S.: vyhlasuju patranie

pusinqa
29. apr 2010

ikon aj ja som počula o pár prípadoch že sa ešte aj dnes s tým pohlavím seknú
s tou aloe na tých linkoch čo ste hodili je s ním problém že preháňa, možno preto ti matamisi bolo z neho zle, ale zas tam tá pani písala že dáva tehulkám liečebne detské dávky a je to ok proti zápche, takže kým to nie je na kvantá myslím že zas tak neublíži
a to už fakt máte šediny? to si robíte srandu, ja dofarbujem ako lenok preto že mám takú farbu nemastnú neslanú svoju

manee
29. apr 2010

juko, no na dedine je to normalne, ale v meste?

juko25
29. apr 2010

😀 😀 😀 že aky som madar... 😀 😀 😀 😀

juko25
29. apr 2010

manee: tak v meste je to odveci a trapne tak trosku 😎 😎

manee
29. apr 2010

pusinqa, ja mam 28 rokov a to mam hlavu prepletanu striebornymi vlasmi, do gumicky si ich ani nemozem davat, lebo to ja sediviem od spodu a to hrozne vidno, ja ale nefarbim, bo som teraz doma, ale na krstiny budem uz musiet, skoda, lebo mam peknu farbu vlasov. som mala

pusinqa
29. apr 2010

a s tými pohybmi ja som okolo 12,13 t. občas pocítila len také napätie pri zmene polohy ale isto to bolo mimčo, potom 2 týždne nič a včera si malé veselo kopalo do môjho mechúra, bolelo to ako sviňa, sme sa s mm smiali že si myslí že to má futbalovú loptu, tak preto sa asi odmlčalo lebo predtým bolo hore na boku a to asi putovalo dole robiť si zábavku, teraz je voľakde dole nohami a je ho horšie cítiť je asi inak natočené kope ma dovnútra nie von

manee
29. apr 2010

juko, to mas pravdu, oni si na mojom chlapovi radi vsetci zgustnu, bo je tu dost znamy, je novinar a tych nema kazdy rad, lebo rype do vsetkeho, tak je dobry terc....

pusinqa
29. apr 2010

manee tak to asi bude dedičnosť a iné vplyvy, ja našťastie nemám ani tie starosti s chlpami na pupku až mi je to divné že by tam mohli byť také chlpiská, ja som mala len tú čiaru hnedú od pupka dolu, aj teraz po troške začína

lenok
29. apr 2010

Manee... a tvoj chlop pracuje pre znamu telku? aj ho mozno pozname... 😉

pusinqa
29. apr 2010

manee to musel byť dobrý gól že syna 😀
nás malá inak dobre baví, v noci sa chúďa od kašľa pogrcala a môžeme ísť do grcá celá rodina, mm hneď utekal preč a mal problém, ja že poupratujem šak čo, ja nemám s tým normálne problém ale v tom záchode ostal z toho smrádek že aj mňa napínalo, tehu je tehu, tak som dala uterák cez nos a utierala, iná sranda bola
a dnes sa vypytovala kedy bude mať bábo, ja že keď bude veľká a nájde si dobrého muža, ona hneď že "to bude môj Branko" a hneď mm letela zvestovať že bude jej báječný muž tak sme sa na nej nasmiali

lenok
29. apr 2010

Pusi.... krasne 😉 😀