icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
29. apr 2010

lenok, pracuje pre znamu telku, ale na obrazovke ho neuvidis, bo on je kameraman a strihac a technik, skor ti nieco povie meno jeho redaktorky Veronika Daubnerova...
pus, nezavidim tu noc, fuha, to musela byt riadna sila...

renatka9
29. apr 2010

pusinqa.... ja mám 24 a už nejaký rok mám šediny, ale mala som len nejaké dva tri vlasy, čo som hneď vyšklbla, ale teraz som sa nefarbila už nejakých 7 mesiacov, tak pekne vykúkajú tie strieborňáky... ak by som ich však teraz mala vyšklbať, tak si asi vyšklbem dosť veľký chumáč vlasov ☹

manee
29. apr 2010

inak, to vacsina dievcatiek sa chce vydat za svojich oteckov....🙂

pusinqa
29. apr 2010

ona je teraz fakt v rozkošnom veku a teraz má najväčšiu srandu vykladať všetkým do telefónu ako sme všetci grcali 😀

manee
29. apr 2010

podarena

pusinqa
29. apr 2010

manee neboj malé ťa vycvičí, ja to už beriem ako normál, decká sa nagrcajú až až, stačia trochu stekajúce sople a hotovo
a naša zvlášť ostala po mm, jej aj ritku po záchode utierame na chodbe čo jej vadí smrádeček čo kakala a od mala ani ju nemôžeme nechať viac plakať lebo hneď grcá, jogurty len bez kúskov, keď tam náhodou nejaký je hneď ju chúďa napína
mm ten tiež ráno pije len mlieko z iného my mu bolo zle

lenok
29. apr 2010

Manee... jooooj, tak to znam 😉

manee
29. apr 2010

lenok, tak nejak....

andys11
29. apr 2010

baby, ja mam tiez riadne sediny! Moja mamina bola v tridsiatke skoro uplne sediva, takze dedicnost riadna!!! 😝
nemozem si dovolit si vlasy nezafarbit, akurat som si ich nedala farbit v prvom trimestri. Potom som hned nabehla! A teraz uz mi to zasa trci... ale myslim, ze buduci tyzden to vymyslim tak, aby mi kadernicka dala do porodu uz max. 2 terminy (viac farbit nebudem, aj ked budem vyzerat straaasne!)

amadora
29. apr 2010

kočky čo sa stresujete tým čo vám kto povie? však hádam viete čo cítite, nie? a ostatné nech si trhnú nohou pani "odborníčky" 😝 😀

ja som v prvom trimestri vlasy radšej nefarbila, ale potom v poho aj odfarbovala melír a tak 🙂

jaj ma štve jedna kočka tu z MK, stále hádže blbé poznámky keď niečo napíšem a potom mi ešte do IP vypisuje hovadiny keď ju odbijem ako som ja najhoršia, vraždila by som 😠 a to je presne taký človek s ktorým som si raz povedala že koniec a sprostá som sa dala nahovoriť ju zobrať 2.krát na milosť 🙄

magdalenocka
29. apr 2010

no mozno mam aj ja sediny, ale kedze som blondina tak ich nevidim. 🙂
a ja som si farbila vlasy hned prvy den 2.trimestru, ale farba akosi nechytila...ale skusim si znovu tak za 2 tyzdne uvidim co to spravi. ale tiez pouzivam radsej farbu bez amoniaku

renatka9
29. apr 2010

amadora.. ja som v tomto rovnako hlúpa... sa tak jedujem na moju povahu... potom vždy na to doplatím a som naštvaná sama na seba...

manee
29. apr 2010

ama, ale to dufam z ineho fora ako je to nase, ci?

magdalenocka
29. apr 2010

baby vy chodite aj do inych for okrem oktobroviek?

renatka9
29. apr 2010

áno, ja som sledovala aprílovky 2010, sranda ako postupne rodili a zostávalo ich tam stále menej a menej, ale zas niektoré už pridávali fotky svojich bábätiek... 😀

a tiež fórum o prvých pohyboch som sledovala...

dakra
29. apr 2010

Pridávam sa aj ja k vám októbrovkam, ale pozerám, že väčšina už detičky doma máte, ja som ešte len začiatočníčka v materstve 🙂

bamb27
29. apr 2010

ja chodim len sem, tu je najlepsia sranda... okrem toho, ledva niekedy stiham tu, ale samozrejme dopracovala som sa sem cez par inych tem 😉

ama, komplexy su velmi zla vec, ja by som to riesila ignoraciou 😝

prave obdujem kari rizoto co mi doniesli nasi.... ja sce kari lubim, ale ocovi asi kusok uslo, uff.. kari mozeme dufam, ze?

bamb27
29. apr 2010

vitaj dakra, ja ze uz sme kompletne a stale sa sem nejake zbludile oktobrovky pridaju, to je mile 😉

amadora
29. apr 2010

manee z iného, jasné 😉

bamb blbá povaha, keď mi píše hovadiny mi to nedá na ňu nereagovať a potom sa tak vytočím ako teraz a už mám celý deň v prdeli 🙄

manee
29. apr 2010

ama, tak ja ti posielam 😀 😀 😀 ,aby sa ti ten dnik zase zlepsil...

dakra
29. apr 2010

bamb ďakujem za privítanie, už dávnejšie som sa chcela pridať, ale bola som časovo zaneprázdnená

manee
29. apr 2010

Darka, vitaj medzi nami, a neboj, zaciatocnicok je nas tu hodne
Inak mas vybrane krasne mena, Adelku som chcela aj ja, ale nakoniec sme sa dohodli s muzom na Alzbete

dakra
29. apr 2010

manee, ďakujem 🙂 čo sa týka mien, tak to je asi najťažšie, my to s drahým držíme v rodine v tajnosti, lebo jednému sa nepáči to, druhému zase to a ja mám z toho zbytočné stresy, už sa teším na 19. mája, keď mi konečne pani doktorka povie, či je to chlap alebo princezná, teda ak to pôjde 🙂

bamb27
29. apr 2010

dakra a co take ta zanedbavalo, ha? ..a vlastne ako si tehulkujes, zatial bez problemovo, ci mas nejake male muchy?

dakra
29. apr 2010

bamb no bývalo mi hrozne zle, tak som nemala chuť ani chodiť na net a vlastne som nemala chuť na nič 😖 teraz je mi už super, teším sa z každého nového dňa a stále čakám, kedy už konečne ucítim vo svojom tele pohyby môjho drobčeka, ale stále nič, a aj bruško nemám skoro žiadne ☹

lenok
29. apr 2010

Dakra... vitaaam 😉 a velo, velo pis si s nama, ved uz co chvila si tiez mama 😀 😉

Ama, proti hlupym ludom este nevymysleli ziadny liek... skoda... 😝 nereaguj... mas v peeecku 😉

Ja som citkala Marcovky, mala som tam kolegynku, co porodila Dominika a kamosku s Anetkou 😉
A chvilu som citala Netradicne mena, ale bolo mi z tych mien nejak cudesne 😀

andreaerdna
29. apr 2010

vy teda riadne blaznite, chvilu tu bol sef a vy ste tri strany popisali! 🙂
lenok, v tych bylinach pisu, ze ani fenikel by sa nemal vo velkom a mne teda cajik feniklovy velmi chuti, ale len jeden za den si davam taky, tak dufam, ze neublizi.
inak, vcera som bola v new yorkeri... vsak tam maju triciek, bluz a kadecoho na mraky. A vsetko take, ze na brusku volne, takze s vrskami nebude problem. Ale gate som teda ziadne na gumu nenasla, okrem jednych takych kratasovych. A v gate tiez nic nemali na spodok.

manee
29. apr 2010

lenok, ze ake basnicke crevo...
no daj nejake nezvycajne meno...skus zarymovat

andreaerdna
29. apr 2010

Ja som na zaciatku citavala prvykrat tehotne temu a zaujala ma aj tehotne nast-rocne, zaujimalo ma, ako to take kocky beru 🙂

amadora
29. apr 2010

manee no čakám čakám a nič nechodí 😀

dakra vitaj 🙂

ste ma navnadili s tými svadbami tak som pustila naše svadobné DVD a môj syn pozerá ani nedýcha že vidí mamu a ocka v telke 😀