Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
lenok tá básnička je milá 😀 no netradičné mená vedia šokovať, ale myslím, že dnes keď chodím okolo škôliek a škôl, tak ma už nič neprekvapí
bamb, tych veselych triciek tam veru mali hromadu, ale som nekukala. Som sa tam vlastne dlho nezdrzala, lebo ten vzduch tam bol vseliaky a bola som sama, tak nech ma kdesi nevystre.
dobre fesandy, a fesi, ja idem do mesta cosi vybavit a do roboty pootravovat, nech si tam nemyslia, ze sa ma len tak zbavia 😀
ja musim dat nejaky obed, lebo ma hlady moria, dnes mi je nejak divne hladno. Vecer som zbuchala cele pukance mikrovlnkove a veru by som si este zobla 😉
no ja som chodila jedine do netradicnych mien, ale len som to citavala....je pravda ze tam boli cudesne mena ale par z nich bolo peknych 🙂
dakra vitaj medzi nami
darka... vítam v klube.
obedujúcim prajem dobrú chuť... ja práve tlačím rezeň ako lopata 😎
ďakujem vám za privítanie 🙂 ideme sa teda napapkať
baby, ja som sa vcera zacitala do temy nieco ze dieta so zenatym alebo tak... no... citala som uplne s uzasom... a potom som ostala vytocena cely vecer ... s prepacenim.. ale niektore su take sliepocky.... 😠
a potom som si povedala, ze moje zlate oktobrovky... 😀
dnes som sa snazila vycitat, ci moj doktor ma alebo nema 3D sono, ale vobec som nezmudrela...
zilincanky.. kam sa chystate na to 3D?
a tiez sa zamyslam nad cvicenim... tak sa idem rozkukat co kde v ZA... mate nejaky tip? 🙂
alenka, na to sono som sa aj ja chcela spyat, zatial som nehladala, nezistovala. Skusim cosi pogooglit, ale neviem, ci to niekde na nete najdem. No a cvicit by som aj ja, ale az neskor, ale tiez neviem zatial ci, co a kde je 🙂
my sme spráskali lasagne a už máme siestu 🙂
ja by som už chcela zavolať na 3D ale vždy si poviem že čo ak nebudú výsledky dobré a tak, či to má zmysel 😔
no, tak temu s divnymi menami som kusok citala.. aj som sa zabavila a divno mi je trosku ale z toho mnozstva kari co som dala do seba... tak sa len zalievam vodickou...
alenka...skus sa trebars aj sestricky u doktora opytat ci nevie o nejakych cviceniach
alenkam aj ja akurat pozeram cvicenie pre tehulky. V TT kde byvam viem kedy cvicia ale kedze ja vtedy este sedim v kancli v bratislave tak nemam sancu stihat. A teraz som pozerala czoborovej centrum, ta ma aj pre tehotne ale 60 min. 5,31€to je nejako vela, nie?
zilincanky, nasla som vam taketo: http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=886&...[cmd]=SINGLE&tx_rtglister_pi1[uid]=33 ..je tam kontakt na pani co robi predporodnu pripravu, ale nevem ci je to aktualne, lebo su tam este sumy v Sk 😉 no ale to nie je cvicenie ako take, skor ta priprava..
dakra vitaj v klube nech ti je tu s nami dobre
no ja píšem k vám, nakúkam občas aj na baby z Hlohovca ale tam nepíšem a prelúskala som pôrodnicu TT, občas na začiatku keď zbadám nejakú zaujímavú tému nakuknem na posledný príspevok, ale tu sa cítim ako doma 😀
ama si ma šokla že takí ľudia môžu byť a ešte mi to príde smiešne že na teba, lebo cez net pôsobíš taká sympatická mamina 🙂
tak čo malý hovoril na mamu nevestu 🙂
malá včera maľovala krokodíla, že kde bývajú? reku v afrike, tak že tam nebola a pôjdeme tam s ňou a bábo dáme varovať babke a dedkovi, šikovnica čo ich v tej hlave nenapadne už aj bábo riešila 🙂
a amadora ja si myslím že práveže u teba by malo 3D ešte väčší zmysel aspoň by ti popozerali bábo že čo a ako
bamb, to je priprava po 30tt, to este nie je aktualne.. ja som nasla cvc na vlnicoch.. ale ja som tam stratena, na vlkoch sa nevyznam.. chodila kolegyna, pochvalovala.. je to v utorok od 18.00 do 18.45 + prednaska po... tak buduci tyzden mozno pojdem skusit.. andy, nepridas sa? 🙂
no ja chodím ešte do jednej témy snažiliek, tie ktoré sme sa začali snažiť od oktobra-novembra 2009 😉
ahojte..ako sa mate?🙂
amadora-vobec nic si z toho nerob..nie je na svete clovek, ktory by ulahodil kazdemu a kazdemu bol sympaticky..len neviem, preco niektore baby potrebuju druhe presviedcat o svojej pravde za kazdu cenu..ved kazdy ma vlastny nazor, ak sa nehodou nezhodne s inym, no a co?..keby mal kazdy na vsetko rovnaky nazor, asi by bola na svete nuda a pravdepodobne ani taketo fora by vobec nevznikli..
inak ja nemam foto, ani nebudem mat, snad ked sa male narodi, tak jednu hodim, aby ste nas videli.. 😉 ale neplanujem si robit albumy..mam skusenosti, ze ma sledoval kde kto, aj fotky, aj to co napisem..a keby v dobrom, tak ok, ale nie vzdy v dobrom..preto som asi pred rokom albumy zmazala a davam velky pozor na temy, o ktorych sa rozhodnem pisat..
a chodim pravidelne este do jednej temy, do marca 2008, vtedy sa maly narodil..a len tak citat si chodim piestansku porodnicu..ostatne veeelmi nepravidelne a ak ma nieco zaujme na prvy pohlad..🙂
Pusi no ďakujem ti za kompliment 🙂 Ale vieš aký môže byť net, možno dojem klame a som nejaká feťáčka so 4. náušnicami v nose a krátim si dlhé chvíle zavádzaním ľudí na koníku 😀 😀 😀 No drobec obdivoval hlavne tatka, som sa ho pýtala reku čo a mama tam nie je? 😀 Vidíš, to s tým sonom ma nanapadlo... len to bude až po 25tt... keby sa niečo zistilo tam už by sa s tým ani nedalo nič robiť ☹ Ale šic také myšlienky!!! 😝
dakra: a vítame ta, hmm a sme na koniku o jednu viac 😀 😀 😀
lienockaa a vidis v nasej teme si nasla len same skvele baby 😀 😀 😀
magdalenocka..😀
jaaaj baby, tak som si teraz fajn upratala v kanclíku, skoro celú kanceláriu som upratala, utrela som prach a tak mi je fajn....ale to len preto, lebo som sa velmi najedla na obed, tak som to nechcela dostať trošku von... 😀
amadora práveže ti na tom 3D zistia že je to pekné zdravé dieťatko a budeš kľudne spať a hotovo 😉
Baby z BA a okolia nezaregistrovali ste čosi takéto: vyzerá to celkom dobre a my sme ako na potvoru chorí, budú tam dokonca robiť aj 3D,4D ktovie za koľko
Pozývame Vás do Bratislavskej Incheby
na 3. ročník medzinárodného veľtrhu potrieb pre dieťa a rodinu
EXPO DIEŤA a RODINA
30. 4. – 1. 5. 2010: od 9.00 do 18.00
2. 5. 2010: od 9.00 do 16.00.
Prečítajte si program podujatia ...
ten program je tu http://www.rodinka.sk/index.php?id=expo-dieta-a...
pusinqa...no ja so to pozerala, ale pre nás je to dosť daleko 😀
alenka a nie je cosi o tom cviceni na vlkoch aj na nete pisane? nerada by som niekde len tak "nablink"... ale vlky su v pohode, ja na vlkoch robim 🙂

andrea ja som si v NY nakupila par triciek cez vikend, dlhsie a volnejsie 😉 ..a neodolala som a kupila som si aj jedno infantilne so vcelickami, vsetky maju normalnu vcielciu farbu a jedna je farebna a pod tym je napisane "bee different" ...cece 😅
lenok, taka tema je ze netradicne mena? ...ukaz pozriem, aj ja chcem cudesny pocit 😉