icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
29. apr 2010

idem baby balit, vypinam, konecne zaverecna 🙂

silvika
29. apr 2010

noo nas bol veru dost hladny chalanisko, ja aj dufam, ze sa mlieko spusti skorej ako prvykrat

pusinqa
29. apr 2010

a koľko ti to Silvi trvalo pri malom?

silvika
29. apr 2010

kym som mala mlieko? ci bolave?

pusinqa
29. apr 2010

kým si mala mlieko?

silvika
29. apr 2010

tie tr i dni stvrty sa mi naliali a na piaty co ma pustali som ich mala ako hrudy akurat som mala bradavky take bolave ze som radsej odsavala ako davala prisat

pusinqa
29. apr 2010

no asi tak aj my, len my sme boli o deň dlhšie kvôli žltačke tak som si to "užila" ešte tam, aj som to tam musela vyriešiť, po troške odstriekavať, ale zas nie moc, a domov sme už z tohto hľadiska išli ok
malej zas stačila troška 20-na do fľaše mlieka keď bola fest hladná a bolo ok, rozmýšľam že teraz pre ňu vezmem lyžičku alebo tú avent fľašu čo baby chvália na fórach o pôrodnici

silvika
29. apr 2010

ja som avent mala hned akurat sa to horsie v nej chladi a zohrieva to mlieko lebo to je sklenene ale z takeho plastu

pusinqa
29. apr 2010

veď nejako to vymyslíme a vydržíme prvé dni a verím že to úspešne rozbehneme 🙂

silvika
29. apr 2010

no ja uz aspon dufam, ze nebudem taka zlaknuta zo vsetkeho ako s prvym

amadora
29. apr 2010

no ja som tiež zvedavá ako to bude tentoraz, len dúfam že už bude viac skúseností aby všetko dobre dopadlo 😉

pusinqa
29. apr 2010

to aj ja 😀
keď si spomeniem na tie prvé roky, no fúúúha dúfam že to nejako aj s týmto prežijeme, kým už nebude ako teraz malá
to boli pre mňa fakt roky v brutál strese, hádam už tiež teraz nebudem taká úzkostlivá

mata2121
29. apr 2010

Ahojte,

som tu dlhšie nebola a veru nestíham ani všetko dočítať.
Inak, je to normálne že ja sa necítim vôbec tehotná? Zle mi už nebýva, necítim žiadne pohyby nič, iba som pribrala ďalšie kilo a vlastne ani tak velmi nejem, iba tak normálne....ach, k dokymu mám ísť až 12. 5. a ja by som už tak rada vedela že je všetko v poriadku.
Asi to bude tým že je to naše prvé mimi a ja som trošku nervozna, či bude všetko OK. Keďže aj my sme sa dlho snažili otehotnieť a dlllllho sa nedarilo a ked už som prestávala dufať, vtedy bum 🙂

Dnes bol krásny dník. Tak sa vytešujem z tohto slniečka.

renatka, ten albumik s bruškami je krásny, chválim velmi. Ja som ti tiež poslala link, tak snáď sa tam objaví aj to moje malinké brušino 😀

amadora
29. apr 2010

Pusi ani mi nehovor, ja som mala popôrodnú depresiu a držala sa ma dosť dlho keďže som bola na malého skoro stále sama a nevedela som ešte čo a ako, tak dúfam že teraz to bude lepšie 😅

Ja som si práve poplakala, mužík nepríde na víkend domov 😢 Som sa tešila že budeme spolu, aj že pôjdeme spolu k našim a hlavne som sa o neho hrozne potrebovala oprieť a povedať mu o všetkom čo sa deje... a ak zajtra dopadnú výsledky zle tak neviem ako to bez neho zvládnem ☹

alenkam.
29. apr 2010

am, nemysli na zle... neboj, vsetko bude ok... 🤐
a muzik ti pride kedy?

amadora
29. apr 2010

Alenkam netuším, myslím že skôr ako v utorok nie. A keďže to bude stred týždňa tak sa doma neohreje lebo ho hneď zase pošlú preč, takže možno sa príde domov vyspať ☹

alenkam.
29. apr 2010

ako dlho takto fungujete? od zaciatku...? mna uz tie tyzdnovky tiez dost nebavia, ale co uz...
prave som kukla predpoved pocasia... tak na sobotu na zapade hlasia uz skaredo.. som zvedava ako dopadne grilovacka... 😖

askorka23
29. apr 2010

Ahojte!Philipko ma dens 10.mesiacikov 😀 Uz pomalicky balime kufre 😎 V nedelu by sme mali odlietat a v piatok priletiet 😉 Sa tesiime na more 😀 😎 😵

askorka23
29. apr 2010

Pridavam foto ♥lasocky♥jemu vystaci aj hrkalka 😀

alenkam.
29. apr 2010

aksorka, tak si to uzite a budeme na vas mysliet... 😉
krasny drobec... 🙂

askorka23
29. apr 2010

alenkam dakujeme 😉

amadora
29. apr 2010

Alenkam teraz si ma zaskočila, vieš že ani neviem? 😀 Od začiatku nie... ale išlo to postupne horšie a horšie. Keď sme čakali Majka tak muž chodil väčšinou len Maďarsko, ráno išiel, večer bol doma. Postupne mu dávali aj cesty na dva, tri dni, keď mal Majko 3/4 roka tak začal chodiť na týždeň a tak... no a teraz je to takto že niekedy je za 2 týždne doma 1,2 dni 😒

Askorka strašne je zlatý drobček 🙂

lienockaa
29. apr 2010

silvi-to fakt?.. 😕 ani ja by som do takej porodnice nesla.. 😒

prilozili mi ho hned ako bol pomerany a povazeny a cisty, trvalo to mozno polhodku..prisal sa hned a praveze sa nechcel pustit, ked ho chceli zobrat..nic take, zeby ma nechcel sa nestalo.. 🙂 a bol culy, pozeral sa na mna, krasny moj chlapcek..🙂 mne ho pekne doniesli 6 hodin po porode ku mne na izbu a uz bol potom stale pri mne, nedavala som ho ani na noc prec, iba na detske vizity mi ho bravali a na vysetrenia, takze na 100% viem, ze UM nedostal, nemal od koho.. 😉 ani ostatnym mamam nedavali, iba tu glukozu..mozno nejakym, co im trvalo to mlieko dlhsie, tak dali..ale vravim, do tych troch dni nie..

ono sa mlieko spustilo tak 48 hodin po porode..len ja som rodila v noci..tak to pocitam ako prvy den..no v podstate 24 som rodila, 25 mlieko nebolo a bola to ta hladna noc s glukozou a 26 k veceru som uz mlieko mala..

tonicka
29. apr 2010

kočky , tak s tym prikladanim je antolska porodnica asi fakt najlepsia, mne bola mala aj pod lampou lebo mala silnu zltacku a nosili mi ju kazde 3 hodinky na kojenie, na antolskej prave davaju UM az ked to je naozaj nevyhnutne 🙂 a na bradavky mi najlepsie poholi 2 veci, prva je kozmeticka vazelina, ta je super aj na suchu kozicku okolo prstikov babatka a aj na ritulku a 2. vec nechat zaschnut trosku materskeho mlieka 🙂 a teda to materske mlieko je super ak ma babatko zapalene ocko, tak mu strieknut aj do ocka, zazrak ak sa to rychlo vylieci 🙂 🙂

nanulik
30. apr 2010

dobré ránko ludkovia 🙂 mna už pred hocinou zobudilo vychádzajúce slniečko a čvirikajúce vrabce 🙂
dnes ideme zobrať Tobinka lebo je na prázdninách u babky, už mi chýba ta naša malá chlpatá gula 😀
včera miláčik kúpil suroviny na utopencov, lebo to vraj lúbi tak poobede budeme robiť, na obed bude gulášik a do roboty pôjde večer na dvanástku už od šiestej 😒
včera som robila ten púpavový med a podarilo sa, poháre som nezavárala, ale som ich dala dole hlavou a teraz som pozerala že sa to pekne zatiahlo, už sa chystám na dalšie bylinky 🙂
a prajem vám krásny slnečný a usmiaty deň 😵

andys11
30. apr 2010

dobre ranko nanu, dobre ranko vsetci 🙂

pozeram, ze este sa asi spi, ja uz trcim v robote. 😝 ... no nic, je piatok, sice ma caka narocnejsi vikend, ale aj tak dobre 😉

alenkam.
30. apr 2010

dobre ranko...
andy, nie.. nespi.. uz tiez v praci.. 🙂
nastastie uz piatok... 😉 dnes chcem ist o nejaku hodku skor, tak dufam, ze sa mi podari... 😎

rosannar
30. apr 2010

dobrééé ránko babulky 😉

svet1
30. apr 2010

Dobré ránko! 🙂

juko25
30. apr 2010

Krasne slnecne ranko sa praje! ☹ ☹

Vyspinkane do ružova? 😎 😎