icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
30. apr 2010

juko...a čo taký smutný?

juko25
30. apr 2010

rosannar: nie smutny len taky bez naladny! ☹ ☹

som bol doma jeden den a dnes zase idem prec! a pri tom by som chcel aj s mangelkou bit trosku uz! 😎 😎

rosannar
30. apr 2010

juko....jooooj...no to nie je bohvie čo...ale neboj, to si všetko vynahradíte...u nas je to niečo podobné, manžel chodí na zmeny a ked je on doma, ja nie som doma a ked som ja doma tak on nie je doma 🙂 ...a ked je aj voľný čas, že sme spolu tak ho trávime prerábaním bytu a to je také, že čas ubehne ako voda a poriadne sme spolu ani neboli

alenkam.
30. apr 2010

juko, my to mame naopak... cely tyzden sme bez seba a spolu sme len cez vikendy... tyzdnovky.... 😠

juko25
30. apr 2010

rosannar: ved prave sme spolu strasne malinko ja som teraz doma ona v robote, ona pride z roboty a idem a neviem kedy sa dostanem domov! no asi len v nedelu rano alebo len vecer!!! 😒 😒

juko25
30. apr 2010

alenkam: no u nas je to komplikovane ja som prec skoro stale! ☹
tento tyzden sme boli spolu len vcera a budeme uz len v nedelu!! 😒 😒

rosannar
30. apr 2010

juko....nooo to je blbé...to ti verím, že nemáš náladu 😒 ....no ale ti poviem, že môj manžel má so svojimi rodičmi velmi dobrý vzťah, až taký dobrý, že im každý večer telefonuje a telefonuje s nimi aj 2 hodiny, čiže aj včera mal dennú 12-tku...išli sme nakupiť a prišli sme domov bolo aj pol osmej, tak som rýchlo spravila večeru a potom som zasadla za telku a on už od osmej do pol desiatej s nimi telefonoval, čiže ako keby somnou ani nebol ☹ a vieš ako ma to tokáže naštvať a potom sme spolu za celý den doslova len hodinku a s nimi je viacej aj ked len cez telefon ☹

andys11
30. apr 2010

juko.. baby... mate to tazke, neviem si predstavit, ze by som bola tolko bez draheho. U nas je opacny extrem, my si naopak potrebujeme niekedy skor od seba oddychnut. Uz 7 rokov pracujeme spolu... tak sme sa aj spoznali - ako kolegovia, a uz sme odvtedy dvakrat menili robotu a vzdy to vyslo tak, ze sme sli spolu, aj teraz robime spolu (robili sme na rovnakych projektoch v jednom time, takze preto)....
Takze na materskej to bude po rokoch prvykrat, ze budem cez den bez neho... 😲

bamb27
30. apr 2010

caute fesandy a fesi...
konecne tu mame piatok aach, ja sa zase vytesujem, lebo zajtra muzovy odpada futbal a slubil, ze teda bude so mnou 😉

renatka, ja uz na anionovych vlozkach ficim asi pol roka a nedala by som ich za nic, i ked su drahe... tak ak chces nieco o nich vediet tak otazkuj 😉

juko25
30. apr 2010

rosannar: no a neprehana to? ako ze? no tak to by som nevedel! ja sice tel nemozem vpnut ale........

andys11: a ako to zvladate? stale spolu?

renatka9
30. apr 2010

dobré ránko milé dámy a pán.

ako sa dnes máme?
vo mne sa dnes asi prebudila alergia, ktorá vo mne od detstva driemala... keď som bola deculo, tak sa mi prejavovala, ale potom dlhé roky nič a dnes mi tak slzia oči, že ani neviem pozerať dlho do monitora.... a soplík tečie a tečie a tečie... 🙄

zasa sa vám idem pochváliť... včera som bola opretá o kuchyňsku linku a som cítila také tlačenie v brušku a mangelík hneď vyhrnul tričko, že či drobec nejde náhodou kopnúť a v tom kukáme ako puci - moje bruško bolo celé šikmé a vykrivené a potom sa to pohýbalo a už som ho mala tak do špicata, že to vyzeralo ako trojuholníkové brušenko... a potom sa to celé tak pohýbalo, že presne bolo vidieť, kde je drobček uložený... no nádhera, až sa mi slzičky vtlačili do očí... a mm sa taaaaak tešil... potom sme bruško nespúšťali z očí, ale asi sa nás drobček zľakol a od vtedy len márne čakáme... dúfam, že sa čoskoro zase vypučí 😀 nááádhera!!! 😀 😀 😀

amadora
30. apr 2010

dobré ránko

bože čo bola dnes za noc?! mne sa snívala jedna blbosť za druhou 😠

Juko u nás je to tiež tak, koľkokrát je muž preč týždeň, týždeň a pol a príde domov len na pár hodín a ide zase preč ☹ Teraz to budeme mať tiež tak... hrozne zle to potom znášame aj ja aj malý, je to ako dať decku hračku a po pár minútach mu ju zobrať ☹

amadora
30. apr 2010

Renatka počkaj ešte ku koncu tehu, to si takých chvíľ užijete 🙂 Ja som mala niekedy pocit že mám votrelca v bruchu, stále som mala niekde pohybujúcu sa hrču 😀 Super že si mala taký krásny zážitok 🙂

bamb27
30. apr 2010

ama, ja som tiez dneska mala divoke sny.. pamatam si hadam nejake dva, ale bolo toho viacej... v jednom sa ku mne dostal taky zubozeny psik cely doranany.. som si ho chcela nechat lebo bol strasne vdacny ze sa mu venujem... no a potom zvonil budik... asi moc pozeram serialy typu "zachrana mazlicku" 😀

andys11
30. apr 2010

Juko... no poviem ti, ze ani z toho, ze by ste boli doslova nuteni byt stale spolu, by si nebol stokrat nadseny... My rano spolu vstaneme, ideme spolu do prace, ideme spolu na obed, spolu z prace... potom domov, pripadne kazdy za svojimi vybavovackami alebo kamaratmi, kamaratkami a vecer sa uz zasa spolu objimame na gauci 😀 😀 ... ale su dni, ked fakt potrebujeme od seba. Napr. ja idem tento vikend za kamaratkou do Mikulasa a drahy ma odvezie a privezie, ale tot vse. 😉

rosannar
30. apr 2010

juko....no to je ten perfektný vzťah s rodičmi...ja som mu to už raz vykričala, že aj ked nie fyzicky ale s nimi je viac ako somnou a že veľa vecí aj z jeho práce sa dozviem len z jeho telefonátov s rodičmi...no a potom sa tak trošku skludnil ale teraz je to presne tak ako predtým

andys11
30. apr 2010

Renatka.... no ty mas uz take zazitky... uz sa nemozem dockat, kedy sa to stane aj mne! 🙂 🙂
Moje male sa mi tento tyzden ozyva kazdy den, ale je to take mrvenie, ziadne kopanceky alebo vydutiny...

bamb27
30. apr 2010

ros, ja mam tiez perfektny vztah s rodicmi, aj spolu denne volame, bez toho by to ani nebolo ono... ale to su asi tak 2 minutove telefonaty... len ci sme vsetci v poriadku, pripadne najaktualnejsie novinky... podrobnejsie si rozpravame ked sa stretneme, ja tak nemam rada vykecavanie sa do telefonu 😕 ..takze ta plne chapem ako ta to irituje, mojmu muzovi pre zmenu zvonia telefony stale.. ale vacsinu vybavi hned, on je inak velmi ukecany ale hodinu a pol ze by mal s niekym volat tak to nieee

rosannar
30. apr 2010

bamb...a to niekedy zvyklo byť aj viacej...ved po dvoch hodinách automaticky vypne a to sa tiež párkrát stalo ... no ja som tiež zvykla telefonovať dlho, a to hlavne so sestrou ale je to tak polhodinka a to preto, lebo som s nou málo a je mi ako kamarátka, čiže jej sa môžem posťahožovať aj za muža a tak... ale to s nou volám asi tak 2 až 3krát do týždňa a niekedy ani to nie..

juko25
30. apr 2010

andys11: tak ako ze to by som asi nezvladol!

rosannar: ☹ ☹ ☹ no coment!

bamb27: ja este aj na svatbe som firemne veci riesil a uz nehovorim o svadobnej ceste!

s rodicmi aj ja mam dobry vztah mama je umna zamestnana tak ze musime si volat kazdy den a kym otec zil aj on mi vypomahal ale neviem kazdy den volat?? ako ze bez urazky neni to trosku trapne!! 😎

renatka9
30. apr 2010

andys, ja som drobca včera cítila už celý deň kopať... už to bolo úplne o inom... len niekedy mal také hodinové alebo dvojhodinové pauzy a potom večer som cítila taký tlak v tých miestach, kde ho potom aj bolo vidiť, ako keby mi chcel vyskočiť z brucha 🙂 jaaaj, ja sa tak teším, asi už musí byť dosť veľký, keď sa tak vystrkuje... sa teším, že sa to bude stále zintenzívňovať... a tuším sa mu bude najviac páčiť kopkanie v noci, lebo túto noc mi zas nejako nedal spať, páčilo sa mu len keď som ležala na ľavom boku, ale to zas moc nepozdávalo mne, lebo som si tlačila na žalúdok... 😀

bamb27
30. apr 2010

juko, ty si uz tiez riadna diagnoza... moj muz kebyze nevypne telefon tak su mu zakaznici aj o 9 vecer schopni volat 😕 ..strasne

rosannar
30. apr 2010

juko....no to je....ale už neviem ako mu mám povedať, aby sa uvedomil, že on už má vlastnú rodinu, rodičia nech si tiež žijú vlastný život....vieš, keby si volali tak dve hodinky kludne, ale nie každý den...a náhodou ak nezavolal jeden den sa normálne čudovali, že prečo nezavolal....ale niečo budem musieť spraviť, lebo ak toto bude robiť aj ked bude malé na svete, tak sa pekne k nim môže nastahovať a nemusí toľko telefonovať 😠

bamb27
30. apr 2010

renatka, alebo aj ine baby co mate vankus na kojenie... dajte mi s nim dake rady, lebo v posteli mi skor zavadzal akoby som na nom polohovala... ale asi to bude tym ze je novy a este je strasne tvrdy, asi by som z neho mala trochu tych guliciek odsypat.. ci?

fiorea
30. apr 2010

Ahojte 🙂
kopec zaujimaveho ste zase popisali, vela som sa dozvedela 🙂 Rada sem chodim...

rosan, ja by som to telefonovanie muzovi asi zredukovala. mne sa paci, ze moj mm ma dobry vztah s rodicmi, aspon vidno, ze je rodinne zalozeny, ale dospely chlap by uz tak nemal visiet na rodicoch. sorry, ze sa staram, ale bacha na mamickin vplyv... ja teda s nasimi tiez intenzivne komunikujem, lebo nie sme spolu, ale tak 10-15 min.

amadora
30. apr 2010

my si s rodičmi tiež každý deň voláme keďže osobne sme spolu tak raz za mesiac možno, ale tak max. 10 - 15 minút

renatka9
30. apr 2010

bamb... ja ho mám od novoty taký poloprázdny, takže sa super na ňom spí. keď si cez neho preložím nohu a ruku a položím hlavu, tak sa mi krásne vytvaruje. teraz som na neho tak zvyknutá, že keď som skúsila pár krát spať bez neho, tak ma do rána strašne bolela krčná chrbtica... skús teda odobrať tie guličky.

alenkam.
30. apr 2010

ja rodicov nemam, neviem sa vyjadrit, ale s bratom som cez den na msn, co treba si popiseme a vecer mame kazdy svoju domacnost... cez vikend si sice zavolame, ale to tak na par minut.... podla mna, na zhrnutie toho, ci je vsetko ok, ale je nejaky problem v pohode.. ale vykecavat sa dve hodiny... no neviem... aby som mu porozpravala aj co som mala na obed... to asi fakt neni nutno... 😒

fiorea
30. apr 2010

baby, ja som zistila, ze ako som tehu, strasne som zacala lipnut na muzovi... minule siel na 2dnovu sluzobku a ostala som uplne smutna a stratena v tom nasom bytiku. ja som pristahovalkyna, mozno aj preto sa tu citim trochu sama, ale predtym to take nebyvalo. takze klobuk dolu, juko, amadora a pod., ktori ste spolu tak malo a naucili ste sa tak fungovat... ja sa vzdy tesim, ako po robote budeme spolu a porozoberame plany a novinky 🙂 teraz sa citim akasi odkazanejsia nanho ci co... 😅

fiorea
30. apr 2010

a ako spavate na tych vankusoch? mne by to asi len zavadzalo... spavam na boku v takej tej polohe plodu 🙂 a na to mi staci vankus pod hlavou. ci..?